Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Όχι ζουζουνα δεν φοβάμαι καθόλου καλα να είμαστε! Έχω δυο εβδομαδες ακόμη βλέπουμε.. πάντως αρχισαν πονακια περιοδου από εχθές υποθέτω ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ..

Ναι ρε κοριτσια μανουλες πείτε μας κάτι τις κ σε εμάς τις φουσκιτσες! Πως αρχισαν τα προερτια ποια ήταν για εσας τα σημάδια έναρξης του τοκετού; Όχι μόνο τις ώρες πριν γεννησετε αλλα και λίγες μερες πριν, να έχουμε μια ιδέα πλιζζζζ!!^_^

εγώ στην 1η με την 3η είδα αίμα.στην 1η είχα 1.5 ώρα κανονικές συσπάσεις ακανονιστες όμως σε χρόνο κ μετά είδα την βλεννα με ροζ αίμα ενώ στην 3η είδα 2 φορές κηλίδες αίμα κόκκινο το βράδυ πριν μπω για την πρόκληση...ευτυχώς δλδ γιατί όταν πήγα είχα 1 εκ διαστολή. Τώρα στην 2η γεννά δεν είδα τπτ μπήκα με πρόκληση γιατί ήταν η θέση του παιδιού τέτοια που δεν βοηθούσε στο Φ.τ...Όμως οκ γεννήθηκε φυσιολογικά. είχα πόνο τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις όλο το μήνα στον 9ο που ήμουν.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Έμοιαζαν με της περιοδου; Συμφωνώ με τις διαφορες στην κάθε μια γυναίκα. Βέβαια με οσες μανουλες έχω μιλήσει ένα είναι το σίγουρο. Οι τακτικοί πόνοι λιγες ώρες πριν γεννήσεις. 

Εμένα δεν μου θύμιζαν την περίοδο. Δεν πονούσα στην κοιλιά τόσο όσο μέση κ ουρά, ειδικά στην ουρά ο πόνος μου γύρισε το μάτι. Δεν είχα κάνει την Αγιά επισκληριδιο από την αρχή. 

5 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Στον στυλ του ανθρώπου είναι. Εγώ ξέρω ότι κάθε γυναίκα, ακόμη και η ίδια γυναίκα έχει διάφορες στη γέννα. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα ξέρεις καθόλου και δεν είναι κακό για εμένα να τα έχω έστω ακουστά. Πχ δεν ήξερα ότι σου αφήνουν το σωληνάκι τις επισκληριδιου αν κάνεις καισαρική. Άλλη λεπτομέρεια πχ. Πως σπρώχνεις σαν να κάνεις κακά όπως μου είπαν η τυχαία το έκανε έτσι αυτή που μου το ειπε; Διάβασα για ατυχήματα την ώρα των εξωθησεων. Το είχατε καθόλου έννοια αυτό; Διαφορά τέτοια που μόνο οι γυναίκες που τα έζησαν μπορούν να στα εξηγήσουν, κανένα άρθρο και κανένας γιατρός. Επίσης μια άλλη απορία. Από την ώρα που σπάσανε τα νερά σε όσες έγινε πόσο πήρε να αρχίσει ο τοκετός; 

Νσι ακριβώς σαν να κάνεις κακά σπρώχνεις. Όταν έρχεται ο πόνος παίρνεις βαθειά εισπνοή κ εμπνέεις μόνο από την μύτη ενώ σπρώχνεις παράλληλα, αυτο το κάνετε την ώρα που νοιώθεις τον πόνο.

Εγώ παρόλο που μου έκαναν κλύσμα τους τα κερασα κ τρεις φορές. Επίσης σου βάζουν καθετήρακι για τα τσισα, αλλά λόγω επισκληδιριου δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά σε κάποια φάση ανάμεσα στις εξωθησεις κι αφού είχε γίνει η επισκληριδιος κοιμόμουν. 

Τα νερά σε μένα έσπασαν στις 21:30. Αισίως γέννησα στις 03:00 όμως αυτό είναι σχετικό στην καθεμία μας. Η μικρή μου κατέβαινε με το χέρι στο μάγουλο οπότε δεν μπορούσα να την βγάλω, γι'αυτό και δεν πιέστηκε η μούρη τής. Βγήκε φραπα. Χαχαχα

5 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Τους πόνους αυτούς τους νιώθεις χαμηλά όπως στην περίοδο ή σε όλη την κοιλιά; 

Το γράψα και παραπάνω εγώ κυρίως στην ουρά ενοιωθα πόνο. 

5 ώρες πρίν, 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Γύρισαμε από τον γιατρό,26η εβδομάδα ,φτάσαμε το κιλακι και είμαστε 36εκ.Τράχηλος 30.Δοξασμένο το όνομά Τους!

Εσείς πως είστε;

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

4 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Εμένα μόνο μια φίλη μου γέννησε φυσιολογικα και μάλιστα με επισκληριδιο οπότε δεν έχω πολλές να μάθω πληροφορίες. Και όσες μου είπαν για την καισαρική καλύτερα να μην μου το έλεγαν. Μόνο η μαμά μου μου είπε ότι δεν είναι και τόσο τραγικό αλλά αυτή γέννησε 31 χρόνια πριν. Δεν μετράει :)

Δεν θα σκάσω και όλας, λογικά δεν θα είμαι η πρώτη αν μου συμβεί απλά θα νιώσω λίγο άσχημα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Τώρα το σκέφτομαι βέβαια. Εκείνη την στιγμή δεν ξέρω αν θα με απασχολεί. 

Μπράβο κορίτσι!!! Μεγαλώνει το μπεμπέ. Να δεις πως θα αρχίσει να μεγαλώνει η κοιλιά σου κάθε μέρα από εδώ και περα. 

Εκείνη την στιγμή δεν θα σε νοιάζει καν. Στο υπογραφώ!!! Τι σου είπαν καλέ και σε τρόμαξαν? Για την καισαρική.....

4 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Μεγαλώνει το μπαμπάκι σου!!!! Τι ωραία :x πάντα καλά να είναι 

Πάντως στα μαθήματα τοκετού μας ανέφεραν ότι κάτι τέτοια (πχ κακα στην εξώθηση) είναι ρουτίνα για τους γιατρούς και τις μαιες Και άκρως συχνό και φυσιολογικό και δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου καθώς και να συμβεί δε θα το πάρουμε καν χαμπάρι εκείνη την ώρα.

Εγώ το πήρα χαμπάρι αλλά δεν με ένοιαζε κάν ήθελα απλά να γεννήσω!!!

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Ορισμενοι ανθρωποι ειναι για πολλα χαστουκια!!εγω εχω πολυ στο μυαλο μου την καισαρικη!την εχω ευκολοτερη λυση καθως κ χω ξανακανει χειρουργειο!με τρομαζει ο φυσιολογικος τοκετος δεν μπαινω βεβαια πολυ στη διαδικασια να τον σκεφτωω μην μπλεχτει το μωρο μην δεν κατεβαινει μην αλλαξει θεση τελευταια στιγμη μην ταλαιπωρηθει μην μην μην !δν με φοβιζει ο πονος τα ραμματα σιγουρα τυπου θα ναι ολα οκ οπως πριν?

Εννοεις αν από κάτω θα είδα το ίδιο??

Εγώ ήμουν από τις δύσκολες περιπτώσεις παρασκιστηκα και παρόλαυτα σε τρείς βδομάδες δεν ενοιωθα τίποτα. Για κάνα είχα λίγη ακράτεια αν δεν πήγαινα εκείνη την στιγμή που μου ερχόταν είχα ατυχηματακια. Χαλαρώνουν οι πυελικοι μύες και είναι λογικό. Όσον αφορά το σεξ δεν πόνεσα για να το πούμε κι αυτό, αλλά ζοριστηκα. Μου λέει ο γιατρός μου όταν με έραβε " στυλό σε έκανα" ΧΑχαχαχ παρόλαυτα ο κόλπος ανοίγει έλαφρως καί είναι φυσιολογικό. Ολόκληρο μωρό βγαίνει.

Όπως καταλαβαίνετε τώρα άραξα και τα διάβασα όλα. Δουλειές τρέξιμο όλη μέρα. 

Πάντως ένα έχω να πω για την γέννα μου δεν είχα άγχος καθόλου τίποτα πόνεσα πολύ ταλαιπωρήθηκα πολύ σκίστηκα πολύ είχα πόνους για ένα μήνα ακόμη δεν μπορούσα να κατσω ούτε να θηλάσω άλλο που υπέμενα τον πόνο όμως ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΆ ΚΆΝΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΣΩ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ από θέμα πόνου. Όταν βγήκε η μπέμπα μου κι άκουσα το κλάμα το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Όταν μου την έδωσαν και με κοίταξε με αυτά τα γκριζογαλανα μάτια, όταν την έβαλα στο στήθος, όταν την μύρισα.... Χριστέ μου .....τι να λέμε τώρα..... ξεχνάς ότι έζησες.... έχεις όλη την ευτυχία του κόσμου στα χέρια σου, την μεγαλύτερη ευλογία.

ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΆΣΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΎ. αχ αυτή η εξέταση ουστ!!!! Δεν πονάνε όλες βέβαια. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εμένα δεν μου θύμιζαν την περίοδο. Δεν πονούσα στην κοιλιά τόσο όσο μέση κ ουρά, ειδικά στην ουρά ο πόνος μου γύρισε το μάτι. Δεν είχα κάνει την Αγιά επισκληριδιο από την αρχή. 

Νσι ακριβώς σαν να κάνεις κακά σπρώχνεις. Όταν έρχεται ο πόνος παίρνεις βαθειά εισπνοή κ εμπνέεις μόνο από την μύτη ενώ σπρώχνεις παράλληλα, αυτο το κάνετε την ώρα που νοιώθεις τον πόνο.

Εγώ παρόλο που μου έκαναν κλύσμα τους τα κερασα κ τρεις φορές. Επίσης σου βάζουν καθετήρακι για τα τσισα, αλλά λόγω επισκληδιριου δεν καταλαβαίνεις. Προσωπικά σε κάποια φάση ανάμεσα στις εξωθησεις κι αφού είχε γίνει η επισκληριδιος κοιμόμουν. 

Τα νερά σε μένα έσπασαν στις 21:30. Αισίως γέννησα στις 03:00 όμως αυτό είναι σχετικό στην καθεμία μας. Η μικρή μου κατέβαινε με το χέρι στο μάγουλο οπότε δεν μπορούσα να την βγάλω, γι'αυτό και δεν πιέστηκε η μούρη τής. Βγήκε φραπα. Χαχαχα

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

Εκείνη την στιγμή δεν θα σε νοιάζει καν. Στο υπογραφώ!!! Τι σου είπαν καλέ και σε τρόμαξαν? Για την καισαρική.....

Εγώ ήμουν από τις δύσκολες περιπτώσεις παρασκιστηκα και παρόλαυτα σε τρείς βδομάδες δεν ενοιωθα τίποτα. Για κάνα είχα λίγη ακράτεια αν δεν πήγαινα εκείνη την στιγμή που μου ερχόταν είχα ατυχηματακια. Χαλαρώνουν οι πυελικοι μύες και είναι λογικό. Όσον αφορά το σεξ δεν πόνεσα για να το πούμε κι αυτό, αλλά ζοριστηκα. Μου λέει ο γιατρός μου όταν με έραβε " στυλό σε έκανα" ΧΑχαχαχ παρόλαυτα ο κόλπος ανοίγει έλαφρως καί είναι φυσιολογικό. Ολόκληρο μωρό βγαίνει.

Πάντως ένα έχω να πω για την γέννα μου δεν είχα άγχος καθόλου τίποτα πόνεσα πολύ ταλαιπωρήθηκα πολύ σκίστηκα πολύ είχα πόνους για ένα μήνα ακόμη δεν μπορούσα να κατσω ούτε να θηλάσω άλλο που υπέμενα τον πόνο όμως ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΆ ΚΆΝΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΣΩ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ από θέμα πόνου. Όταν βγήκε η μπέμπα μου κι άκουσα το κλάμα το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Όταν μου την έδωσαν και με κοίταξε με αυτά τα γκριζογαλανα μάτια, όταν την έβαλα στο στήθος, όταν την μύρισα.... Χριστέ μου .....τι να λέμε τώρα..... ξεχνάς ότι έζησες.... έχεις όλη την ευτυχία του κόσμου στα χέρια σου, την μεγαλύτερη ευλογία.

ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΆΣΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΎ. αχ αυτή η εξέταση ουστ!!!! Δεν πονάνε όλες βέβαια. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

Αχ έχω σκέφτομαι ότι όταν βγει η μπέμπα μου κ την δω θα βάλω τα κλάματα 

• Μου αρέσει 2

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ στο δωμάτιο λύγισα!!

Εγώ πιστεύω θα κλαίω πριν γεννήσω από τον φόβο μου.. Και μετά θα κλαίω όταν την πιάσω στα χέρια μου γτ δεν θα το πιστεύω... Απο την αλλη βεβαια παρόλο που φοβάμαι θέλω να έρθει γρήγορα η ώρα να γίνει αυτό.. Αιώνας μου φαίνεται μέχρι τις 25..κ δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο σημάδι ότι έρχεται.. Δεν ξέρω κιόλας το πρέπει να νιώσω για να καταλάβω ότι έφτασε η ωρα

• Μου αρέσει 1

@Smile89 τα είπες όλα ❤️

@Dimitr@17 μια από τα ίδια κ εγω πλέον δεν βλέπω την ώρα. Όσο για την στιγμή ούτε εγω ξέρω αλλα ένα πιστεύω ακράδαντα. Πως όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβουμε στα σίγουρα. 

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εγώ πιστεύω θα κλαίω πριν γεννήσω από τον φόβο μου.. Και μετά θα κλαίω όταν την πιάσω στα χέρια μου γτ δεν θα το πιστεύω... Απο την αλλη βεβαια παρόλο που φοβάμαι θέλω να έρθει γρήγορα η ώρα να γίνει αυτό.. Αιώνας μου φαίνεται μέχρι τις 25..κ δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο σημάδι ότι έρχεται.. Δεν ξέρω κιόλας το πρέπει να νιώσω για να καταλάβω ότι έφτασε η ωρα

Πίστεψε με θα το καταλάβεις!!! Δεν θα φοβάσαι μην ανησυχείς!!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

@Smile89 τα είπες όλα ❤️

@Dimitr@17 μια από τα ίδια κ εγω πλέον δεν βλέπω την ώρα. Όσο για την στιγμή ούτε εγω ξέρω αλλα ένα πιστεύω ακράδαντα. Πως όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβουμε στα σίγουρα. 

Αυτό ακριβώς!!! Δεν είναι ένας συνεχόμενος πόνος. Είναι πόνος που έρχεται κ φεύγει κ πονάς κοιλιά μέση ουρά για δευτερόλεπτα. 

Καλημέρα μανουλεεεεες!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Πίστεψε με θα το καταλάβεις!!! Δεν θα φοβάσαι μην ανησυχείς!!

Αυτό ακριβώς!!! Δεν είναι ένας συνεχόμενος πόνος. Είναι πόνος που έρχεται κ φεύγει κ πονάς κοιλιά μέση ουρά για δευτερόλεπτα. 

Καλημέρα μανουλεεεεες!!! ❤️

Καλημεεερα!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι!!

Έχεις όμως ωραίο στυλ που τα λες. Αρκετα κατατοπιστικες οι πληροφορίες σου. Για την καισαρική δεν ξέρω η είναι πολύ φοβιτσιαρες οι γνωστές μου η όντως είναι πάρα πολύ επίπονη. Χαρακτηριστικά μια μου είπε είναι σαν να σε έχουν κόψει στη μέση. Πως να μην την πάρω με κακό μάτι μετά; Αλλά όπως μας είπες και εσύ ράμματα είχες, δυσκολίες είχες. Δεν μπορεί πρέπει να είναι και λίγο θέμα τύχης και αντοχής πως θα πάει κάθε γεννα. Θα βάλω όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε στη σειρά και θα κοιτάξω να το δω χαλαρά γιατί ενώ ήμουν ήσυχη τελικά με τα διάφορα που άκουσα αγχώθηκα ξαφνικά και νομίζω χώρις σοβαρό λόγο. Εννοώ 1 μέρα θα είναι. Το πολύ 1 μήνας η ανάρρωση. Δεν με νοιάζει. Να μπορώ να φροντίσω το μωρό μου από την πρώτη μέρα με νοιάζει όμως πολύ. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Έχεις όμως ωραίο στυλ που τα λες. Αρκετα κατατοπιστικες οι πληροφορίες σου. Για την καισαρική δεν ξέρω η είναι πολύ φοβιτσιαρες οι γνωστές μου η όντως είναι πάρα πολύ επίπονη. Χαρακτηριστικά μια μου είπε είναι σαν να σε έχουν κόψει στη μέση. Πως να μην την πάρω με κακό μάτι μετά; Αλλά όπως μας είπες και εσύ ράμματα είχες, δυσκολίες είχες. Δεν μπορεί πρέπει να είναι και λίγο θέμα τύχης και αντοχής πως θα πάει κάθε γεννα. Θα βάλω όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε στη σειρά και θα κοιτάξω να το δω χαλαρά γιατί ενώ ήμουν ήσυχη τελικά με τα διάφορα που άκουσα αγχώθηκα ξαφνικά και νομίζω χώρις σοβαρό λόγο. Εννοώ 1 μέρα θα είναι. Το πολύ 1 μήνας η ανάρρωση. Δεν με νοιάζει. Να μπορώ να φροντίσω το μωρό μου από την πρώτη μέρα με νοιάζει όμως πολύ. 

Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις καισαρική???

Κοίτα η κουμπάρα μου την επόμενη μέρα κ πετούσε που λένε με καισαρική, φίλη μου με καισαρική με το ζόρι. Είναι θέμα το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας μας τον πόνο. Πάντως αν είχα να διαλέξω θα διάλεγα φυσιολογικά. Το μετά έχει πιο πολλά συν, όμως αν έπρεπε καισαρική θα έκανα έννοειται. Σκοπός είναι να βγεί γερό το παιδί τώρα το πώς? Ότι κληρώσει. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...