Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Ria@90 είπε:

Ευχαριστώ πολυ κοτιτσι μου να σαι καλα!!!τον πρωτο καιρο που την κοιμιζατε??στη καλαθουνα?τι είναι πιο πρακτικο καλαθουνα η λικνο?

Το ιδιο πραγμα ειναι μωρε.....απλα με καλαθουνα κ μια βαση με ροδακια το πας οπου εισαι μεσα ατο σπιτι κ το βλεπεις παντα ανα πασα ωρα κ στιγμη! Εγω βαση δεν ειχα αλλα την καλαθουνα την ειχα οπου ημουν σαλονι κουζινα παντου!!!!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Απλα στο καθισμα αυτοκινήτου της lorelli δεν εχει εκει στο κεφαλακι αυτο το σταθερό μαξιλαράκι αυτο λιγο με ανησύχησε!!!!δεν ηταν σαν την peg perego... η ειναι η ιδεα μου?

Ναι το lorelli το ειχε στα 380 κ το peg perego στα 650 περιπου απλα ειδα διαφορά στο καθίσματακι αυτοκ. λιγο αυτο με αγχώνει το να βγουμε απ το νοσοκομείο κ να ναι ασφαλες στο αμαξι..επισης ενα απο τα κακα του lorelli δεν εχει καλαθουνα απλα το καρότσι μετατρέπεται σε καλαθουνα!!!

Επισης πηγαμε κ ειδαμε τον μπεμπη σήμερα πηγε απο 1440 στα 2200 μεγαλωνει το μαιμουδακι μας!!!!ειμαστε 33 εβδ αλλα ο υπερηχος μας βγαζει 34!!!πολυ χαρούμενη που ολα πανε καλα και αγχωμένη για τη μερα της γεννας!!!αλλα και οι ορμονες φταίνε σίγουρα!!!!

Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια. Εγω port bebe από το καρότσι δεν ήθελα. Γιατί αν θέλω να το βγάλω βόλτα θα αλλάζω όλα τα σεντόνια, θα βγάζω κουνουπιέρες κτλ; Τώρα στο αυγο συμφωνώ και εγώ ότι εφ όσων έχουν πιστοποίηση είναι εντάξει. Εμάς μπορεί να μας φαίνετε έξτρα ασφάλεια και όντως να υπάρχει λόγος αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι ασφαλή. Βέβαια δεν διαφωνώ με άτομα που έχουν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο ποσό για καρότσι και θέλουν να πάρουν και ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Δικαίωμα του καθενός είναι. Εγώ προσωπικά νιώθω απλά ότι σε μερικά πράγματα απλα μας εκμεταλλευονται επειδή δεν ξέρουμε. Οπότε ρώτα φίλες σου που ήδη έχουν παιδάκια. Νομίζω θα πάρεις πολύ καλύτερες συμβουλές από ότι θα σου δώσουν οι πωλητές. 

2200;;;; Τέλεια!!! Πρέπει να τρως βαρβάτες κλωτσιές πια χαχαχα

zrz3p3.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το ιδιο πραγμα ειναι μωρε.....απλα με καλαθουνα κ μια βαση με ροδακια το πας οπου εισαι μεσα ατο σπιτι κ το βλεπεις παντα ανα πασα ωρα κ στιγμη! Εγω βαση δεν ειχα αλλα την καλαθουνα την ειχα οπου ημουν σαλονι κουζινα παντου!!!!

Ναι κ τα δυο βολικα φαντάζομαι απλα λικνο θα παρω με ροδάκια κ θα το συνδέω κ στο κρεβατι τον πρωτο καιρο να εχω το μικρο μου αντρακι διπλα μου τα βραδια..

Just now, Anna17 είπε:

Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια. Εγω port bebe από το καρότσι δεν ήθελα. Γιατί αν θέλω να το βγάλω βόλτα θα αλλάζω όλα τα σεντόνια, θα βγάζω κουνουπιέρες κτλ; Τώρα στο αυγο συμφωνώ και εγώ ότι εφ όσων έχουν πιστοποίηση είναι εντάξει. Εμάς μπορεί να μας φαίνετε έξτρα ασφάλεια και όντως να υπάρχει λόγος αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι ασφαλή. Βέβαια δεν διαφωνώ με άτομα που έχουν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο ποσό για καρότσι και θέλουν να πάρουν και ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Δικαίωμα του καθενός είναι. Εγώ προσωπικά νιώθω απλά ότι σε μερικά πράγματα απλα μας εκμεταλλευονται επειδή δεν ξέρουμε. Οπότε ρώτα φίλες σου που ήδη έχουν παιδάκια. Νομίζω θα πάρεις πολύ καλύτερες συμβουλές από ότι θα σου δώσουν οι πωλητές. 

2200;;;; Τέλεια!!! Πρέπει να τρως βαρβάτες κλωτσιές πια χαχαχα

Ναι σιγουρα οι πωλητές τα παραφουσκωνουν δεν το συζητώ!!!μακαρι να είχα φιλες με παιδια ειμαι η πρωτη π κανω παιδι απ τις φιλες μ κ γι αυτο κ γράφτηκα στο φορουμ  να εχω να ρωταω εμπειριες χαχα!!! Κλωτσιες κλωτσιες δεν δινει τοσο εντονς αλλαααααααα περιστρέφεται συνεχεια απορω κανει κυκλους μες τη κοιλια?? Σιγουρα ομως δεν  βολεύεται το πουλάκι μου θελει χωρο το αντράκι μου!!χεχε

• Μου αρέσει 2

Ε καλά εννοείτε οι ήδη μαμάδες από εδώ μας δίνουν πολύτιμες συμβουλές γιατί έχουν πείρα. Αλήθεια; Χωράει να στρίψει; Αθλητής από την κοιλιά είναι ο μπεμπακος σου.

Να έχεις στο νου σου να μετρήσεις το ύψος του κρεβατιού με το ύψος του λικνου. Αν δεν είναι ακριβώς σε ευθεία η αν έχεις κενό λόγω ξύλου πχ στο κρεββάτι δεν κάνει τίποτα ότι κατεβαίνει το ξύλο του λικνου. Μου το είπε μια φίλη μου που πήρε και το κατάλαβε αφού το εφτιαξαν.

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Ε καλά εννοείτε οι ήδη μαμάδες από εδώ μας δίνουν πολύτιμες συμβουλές γιατί έχουν πείρα. Αλήθεια; Χωράει να στρίψει; Αθλητής από την κοιλιά είναι ο μπεμπακος σου.

Να έχεις στο νου σου να μετρήσεις το ύψος του κρεβατιού με το ύψος του λικνου. Αν δεν είναι ακριβώς σε ευθεία η αν έχεις κενό λόγω ξύλου πχ στο κρεββάτι δεν κάνει τίποτα ότι κατεβαίνει το ξύλο του λικνου. Μου το είπε μια φίλη μου που πήρε και το κατάλαβε αφού το εφτιαξαν.

Υπάρχουν λίκνο που ρυθμίζονται στο υψος.Μιλαω για τα μεταλλικά όχι τα ξύλινα τα κλασσικά. Εσυ λες για τέτοια που εχουν συγκεκριμένο υψος σταθερό ε;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

Δεν χωραει μαλλον το μπουμπούκι ναι αθλητής αθλητής χαχα!!εγω βρηκα ενα π ειναι ρυθμιζόμενο στο ύψος..ειναι μεταλλικο...ελπιζω να βολέψει θα το μετρησω κιολας πριν το παρω για σιγουρα...

Just now, Beboula25 είπε:

Υπάρχουν λίκνο που ρυθμίζονται στο υψος.Μιλαω για τα μεταλλικά όχι τα ξύλινα τα κλασσικά. Εσυ λες για τέτοια που εχουν συγκεκριμένο υψος σταθερό ε;

Ναι εγω για ρυθμιζόμενο το παω νομιζω είναι πιο πρακτικο απ τα ξύλινα...

Just now, Beboula25 είπε:

Εγώ ξύλινο πήρα γιατί ένιωθα εγω πιο ασφαλής από το ύφασμα. Επειδή δεν σκοπεύω να έχω το καγγελο κάτω δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ύψος. Αλλά το λέω σαν συμβουλή μιας και μου το είπε μια κοπέλα που ήδη την είχε πατήσει, να μην συμβεί και σε καμία άλλη από άγνοια. 

zrz3p3.png

Just now, Ria@90 είπε:

Δεν χωραει μαλλον το μπουμπούκι ναι αθλητής αθλητής χαχα!!εγω βρηκα ενα π ειναι ρυθμιζόμενο στο ύψος..ειναι μεταλλικο...ελπιζω να βολέψει θα το μετρησω κιολας πριν το παρω για σιγουρα...

Ναι είναι πιο πρακτικά επειδή ανοίγουν κιόλας κ έτσι δεν σηκώνεις συνέχεια το μωράκι πάνω κάτω για να το βγάλεις.Εμενα με απασχολούσε αυτό για τα βραδυα και τον θηλασμό για αυτό κ δεν κοίταξα ξύλινο παροτι υπάρχουν πολύ όμορφα. Έχουν και ανάκληση ώστε αν θέλεις να το έχεις λιγάκι ανασηκωμένο το μωράκι κ πρακτικό που έχει ροδάκια. Επίσης αποθηκεύονται εύκολα αλλα κ μπορείς να το πάρεις μαζί σου σε τυχόν ταξίδι κ διακοπες για τον ύπνο του μωρού το παίρνεις άνετα. Εμάς έχει τσάντα που μπαινει μέσα για αυτό στο λέω. 

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι είναι πιο πρακτικά επειδή ανοίγουν κιόλας κ έτσι δεν σηκώνεις συνέχεια το μωράκι πάνω κάτω για να το βγάλεις.Εμενα με απασχολούσε αυτό για τα βραδυα και τον θηλασμό για αυτό κ δεν κοίταξα ξύλινο παροτι υπάρχουν πολύ όμορφα. Έχουν και ανάκληση ώστε αν θέλεις να το έχεις λιγάκι ανασηκωμένο το μωράκι κ πρακτικό που έχει ροδάκια. Επίσης αποθηκεύονται εύκολα αλλα κ μπορείς να το πάρεις μαζί σου σε τυχόν ταξίδι κ διακοπες για τον ύπνο του μωρού το παίρνεις άνετα. Εμάς έχει τσάντα που μπαινει μέσα για αυτό στο λέω. 

Just now, Anna17 είπε:

Εγώ ξύλινο πήρα γιατί ένιωθα εγω πιο ασφαλής από το ύφασμα. Επειδή δεν σκοπεύω να έχω το καγγελο κάτω δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ύψος. Αλλά το λέω σαν συμβουλή μιας και μου το είπε μια κοπέλα που ήδη την είχε πατήσει, να μην συμβεί και σε καμία άλλη από άγνοια. 

Ναι το κατάλαβα καλα εκανες. Το ξύλινο λειτουργει και σαν κουνακι είναι όμορφα. Το μεταλλικό προσωπικά το διάλεξα κυριως για την συγκοιμηση δεν ξέρω πως αλλιως λέγεται τέλος πάντων για να κοιμάσαι ναι μεν διπλα με το μωρό αλλα όχι στο ίδιο κρεβάτι.Και επειδή θα μπορώ να το παρω μαζί αν θελήσουμε να πάμε κάπου.

Βασικα είμαι χεστρα και θα τον θέλω μέσα μαζί μας για πολύ καιρό ετσι με βλέπω οποτε ας έβαζα κατευθείαν την κούνια του να τελειώνω χαχαχ

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ετσι ακριβως. Εγω πρεπει να του δινω και 1000 φιλια την ημερα. Οσα φιλια εχω δωσει στον μικρο 4 μηνες δεν εχω δωσει στον πατερα του 10 χρονια χαχαχα

Α ρε συμπεθέρε....

• Χαχα 1

nlmNp2.png

7 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ναι το κατάλαβα καλα εκανες. Το ξύλινο λειτουργει και σαν κουνακι είναι όμορφα. Το μεταλλικό προσωπικά το διάλεξα κυριως για την συγκοιμηση δεν ξέρω πως αλλιως λέγεται τέλος πάντων για να κοιμάσαι ναι μεν διπλα με το μωρό αλλα όχι στο ίδιο κρεβάτι.Και επειδή θα μπορώ να το παρω μαζί αν θελήσουμε να πάμε κάπου.

Βασικα είμαι χεστρα και θα τον θέλω μέσα μαζί μας για πολύ καιρό ετσι με βλέπω οποτε ας έβαζα κατευθείαν την κούνια του να τελειώνω χαχαχ

Και εγώ τον θέλω δίπλα μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κοιμάται μόνος του σε διπλανό δωμάτιο χωρίς να μπορώ να δω τι κάνει. Ειδικά στην αρχή. Για να κοιμηθεί στην κούνια θα πρέπει εγώ να κοιμάμαι στο πάτωμα δίπλα του. Χαχα

Σχεδιάζω για 3-4 μήνες στην αρχή να τον έχω αλλά θα δείξει στην πράξη. Γιατί αλλά θέλουμε και φανταζομαστε εμείς και άλλα τα μωρά τελικά. 

@nanoula90 και εμένα έχουν αρχίσει στις διάφορες συμβουλές να μου λένε να μην τον περνώ αγκαλιά και τον μάθω στα χέρια κτλ. Εσείς που είστε μαμάδες πείτε μου είναι κακό αυτό; Πόσες φορές θα έχω την δυνατότητα να κουρνιαζει στην αγκαλιά μου με τις ώρες; ακόμη και άλλο παιδί να κάνεις δεν θα έχεις τον χρόνο που έχεις με το πρώτο σου μωρό. Εσείς τα κρατάτε μετά το θηλασμό η τα βάζετε κατευθείαν στο κατω "μην κακομαθουν"; 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

Και εγώ τον θέλω δίπλα μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κοιμάται μόνος του σε διπλανό δωμάτιο χωρίς να μπορώ να δω τι κάνει. Ειδικά στην αρχή. Για να κοιμηθεί στην κούνια θα πρέπει εγώ να κοιμάμαι στο πάτωμα δίπλα του. Χαχα

Σχεδιάζω για 3-4 μήνες στην αρχή να τον έχω αλλά θα δείξει στην πράξη. Γιατί αλλά θέλουμε και φανταζομαστε εμείς και άλλα τα μωρά τελικά. 

@nanoula90 και εμένα έχουν αρχίσει στις διάφορες συμβουλές να μου λένε να μην τον περνώ αγκαλιά και τον μάθω στα χέρια κτλ. Εσείς που είστε μαμάδες πείτε μου είναι κακό αυτό; Πόσες φορές θα έχω την δυνατότητα να κουρνιαζει στην αγκαλιά μου με τις ώρες; ακόμη και άλλο παιδί να κάνεις δεν θα έχεις τον χρόνο που έχεις με το πρώτο σου μωρό. Εσείς τα κρατάτε μετά το θηλασμό η τα βάζετε κατευθείαν στο κατω "μην κακομαθουν"; 

Να μην ακούς κανέναν στην τελική κ στα χέρια να μάθει εσύ θα φάς πακέτο τι τους νοιάζει τους άλλους. Έννοειται κ την κρατάω αγκαλίτσα γενικά κ στην αρχή κ τώρα. Είναι παρηγοριά η αγκαλίτσα απλά κοιτούσα έννοειται να μην το παρακάνω για να μην μάθει πολύ ώστε κι εγώ να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου. Είναι ένα παιδάκι λοιπόν τώρα τεσσάρων μηνών που δεν έχει θέμα είτε αγκαλίτσα είτε την βάλεις κάτω. Αυτό που έχει μάθει είναι να τής μιλάω συνέχεια. Οπότε την βάζω καρότσι πλένω πιάτα και ταυτόχρονα τραγουδάω κ χορεύω, αν γκρινιάξει συνήθως είναι γιατί θέλει κούνημα για νανι. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Μα υπερβολικο μου φαίνεται κάποια μάνα να ταΐζει πχ το μωράκι της και να τρέχει να το ακουμπήσει στην κούνια για να μην μάθει. Πως θα μάθει ένα μωρό ημερών. Ένα μέτρο θεωρώ πως χρειάζεται. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο η αν θα τα καταφέρω να το τηρήσω αυτό που λεω. Αλλά δεν σκοπεύω να το αφήνω να κλαίει μόνο του. Όλο συμβουλές ακούς από πιο μεγάλες γυναίκες που πραγματικά δεν μου φαίνονται καθόλου καλές ιδέες. 

zrz3p3.png

17 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Όχι αγαπη μου δεν με τρόμαξε κάτι αλήθεια! Λεω την άλλη εβδομάδα θα εναι 4 κιλά γιατί ήδη είμαστε 3650. Και εχθές που ήμουν εκεί είπαμε πως πάμε όσο πάει. Ρώτησα την μαία αν θα δούμε τράχηλο κ μου λέει όχι δεν μας αγχώνει τώρα να το κοιταξουμε. Όσο για μέτρηση με χέρι που είχα ρωτήσει μου είπαν αν είναι στις 39 το κοιτάμε. Εν τω μεταξύ κ εμενα στραβά έχει κάτσει 

Όχι μην φοβάσαι 39+1 ήταν εμένα η μπέμπα 3600 κ τελικά 39+6 που γέννησα ήταν 3660 απόκλιση δεν είχαμε ιδιαίτερα, βασικά σε κανένα παιδί μου δεν είχα έτσι ήταν 40 με 50γρ η διαφορά, πάντως βγήκε η πιο ψηλή κ η πιο βαριά κ από τα άλλα 2 παιδιά μου.δεν θα πάρει πολύ ακόμα 

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Anna17 είπε:

Μα υπερβολικο μου φαίνεται κάποια μάνα να ταΐζει πχ το μωράκι της και να τρέχει να το ακουμπήσει στην κούνια για να μην μάθει. Πως θα μάθει ένα μωρό ημερών. Ένα μέτρο θεωρώ πως χρειάζεται. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο η αν θα τα καταφέρω να το τηρήσω αυτό που λεω. Αλλά δεν σκοπεύω να το αφήνω να κλαίει μόνο του. Όλο συμβουλές ακούς από πιο μεγάλες γυναίκες που πραγματικά δεν μου φαίνονται καθόλου καλές ιδέες. 

Καλημερα!! Αγαπημενη να μην ακους κανεναν γτ κ αυτοι που θεωρουν οτι τα ξερουν ολα μια χαρα τα πιαναν τα μωρα κ τα μαθαιναν στα χερια!αμα το μωρο σου κλαιει δεν θα το παρεις αγκαλια κ θα του τραγουδησεις κ κοντα στον αποροφητηρα θα κατσεις για να ηρεμησει κ οτι περναει απρο χερι σου?αυπνη,να μην εχεις προλαβει να φας η να κανεις μπανιο ερειπιο απτο ξενυχτι κ θα σκεφτω αχ μην μαθει στα χερια!μπουρδες!το μετρο το βρισκει η καθεμια με τον καιρο απαραιτητως κ χρειαζεται θα συμφωνησω!!,(μην με παρεξηγεις τηνπεθερα μ σκεφτηκα που λεει τετοιες μπουρδες κ νευριασα)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Anna17 είπε:

Καλημερααα ομαδαρα!!

Αχ αυτες τις βλακειες να μην ακουγαμε.. Πως ειναι δυνατον να κακομαθαινει το νεογεννητο? Ηξερε και απο πριν απο αγκαλιες και σε εκμεταλλευεται?? Κοριτσι μου εννοειται μπολικη αγκαλια. Ειδικα στην αρχη θα στε αυτοκολλητακια και αυτο ειναι το φυσιολογικο. Ειδικα αν θηλαζεις κιολας, ουου εκει να δεις. Εγω ολη μερα με το μωρο ημουν αγκαλια!! Κ ας λεγανε οτι θελουν!

Δεν κακομαθαινουν, οχι τουλαχιστον σε αυτες τις ηλικιες.Ουτε μπορει να συνδεσει το μωρο τα γεγονοτα μεταξυ τους. "Αν κλαψω παραπανω θα με εχουν συνεχεια αγκαλια". 

Θα σου πω κατι που εμενα τουλαχιστον με αγγιξε ειτε ισχυει ειτε οχι. Διαβασα ενα αρθρο που ελεγε για μια γυναικα που ειχε επισκεφτει ενα ορφανοτροφειο και της φανηκε παραξενο που τα μωρακια εκει ηταν ολα ησυχα και δεν εκλαιγαν. Κ οταν ρωτησε γιατι δεν κλαινει?? Πως το καταφερατε?? Η απαντηση ηταν "επειδη κουραστηκαν να κλαινε, χωρις να ερχεται ποτε κανενας να τα παρει αγκαλια". Ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι, δεν θα θελα ποτε να δημιουργησω στο παιδι μου τετοια συναισθηματα, ακομα κ αν μετα απο 5 λεπτα δεν θυμαται τπτ. 

Επισης τα μωρα δεν εχουν αισθηση του χρονου. Τα 5 λεπτα που εκεινο μενει κ κλαιει, για σενα ειναι 5 λεπτα αλλα για κεινο ειναι μια αιωνιοτητα. Οταν σε χανει απο το οπτικο του πεδιο το μωρο, δεν ξερει, αδυνατει να καταλαβει οτι εσυ εισαι στο μπανιο πχ κ θα γυρισεις. Νομιζει οτι χαθηκες για παντα. Κ κατι ακομα, τα νεογεννητα φοβουνται. Οταν μενουν μονα τους φοβουνται οτι θα παθουν κατι κακο. Το κλαμα δεν ειναι επειδη θελουν να τα κακομαθουμε. Αλλα αναγκη. Να εκφρασουν τους φοβους ολους αυτους. Δεν ξερουν οτι ειναι ξεχωριστοι ανθρωποι, νομιζουν οτι ακομα ειναι "ενα" με τη μαμα. 

Κ τελος, μεγαλωνοντας, ναι, θα υπαρξουν στιγμες που θα το αφησεις να κλαιει. Οχι επειδη θες να το τιμωρησεις ή να μην κακομαθει. Αλλα γιατι πχ θα κανεις μπανιο, θα πας τουαλετα, θα μαγειρευεις. Μην αισθανθεις τυψεις.. ολες το χουμε κανει

• Μου αρέσει 6

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...