Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εχω ακουσει καλες κριτικες και για τα 2 αλλα εγω ειμαι πληρης ευχαριστημενη με αυτα π πηρα....καροτσι μονο χωρις καλαθουνα(περνει το σχημα της αλλα δεν εχει αυτο το συμπιεσμενο απο κατω ωστε να στεκεται) χωρις πορτ μπεμπε γτ τα ειχαμε παρει χωρια! Πηραμε το cangaroo pavo (150€) καθισμα αυτοκινητου απο τα τζαμπο π ειναι 0-18kg lorelli(50€) π μας εκατσε τελεια απο νεογεννητο γτ εχει μαξιλαρακι π ρυθμιζεται αναλογα το υψος του μωρου κ μια καλαθουνα την οποια διαλεξε ο αντρας μ επειδη ηταν φουξ! Ευτυχως δεν πηραμε 2λογια καροτσι με καλαθουνα γτ εκατσε μονο 20μερες γ υπνο εκει μετα την αποσυραμε! 

Οτι κ να παρετε κοιτα να χωραει στο ππρτ μπαγκαζ!

Ευχαριστώ πολυ κοτιτσι μου να σαι καλα!!!τον πρωτο καιρο που την κοιμιζατε??στη καλαθουνα?τι είναι πιο πρακτικο καλαθουνα η λικνο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Οι υπερηχοι εχουν αποκλισεις αγαπη. Τρανη αποδειξη εγω. 3800 μου λεγανε και παντα εβγαινε μεγαλος και τελικα μια χαρα βαρος ειχε το μωρο. Οποτε το 4 ειναι σχετικο. Αλλα ναι, απο οσα γνωριζω συνηθως πανω απο 4 κιλα οι περισσοτεροι γιατροι επειδη φοβουνται μην τυχον κ δεν εξελισσεται ο τοκετος, κανουν προκληση. Οι πιο εμπειροι γιατροι δεν το φοβουνται και αφηνουν τον τοκετο να εξελιχθει μονος του (περαν των 40 εβδομαδων και περαν των 4ων κιλων) αν δεν συντρεχει καποιος λογος να γινει νωριτερα (πχ διαβητης κυησης). Μη σε τρομαζουν παντως τα 4 κιλα, γιατι οντως παιζουν αποκλισεις. Μπραβο στον γιατρο σου παντως. Νομιζω οτι σε πηγαινει πολυ καλα!!

Ναι το γνωρίζω για την απόκλιση μου τα έχει εξηγήσει κ εκεινος. Η αλήθεια είναι πως άρχισε να μου αρέσει η ιδέα πως θα βγει μπαμπατσικος χαχαχ.. Όντως με έχει ηρεμήσει αυτός ο άνθρωπος κ μην φανταστείς πως λέμε πολλά απλά με τον τρόπο του. Αχ μωρε νανουλα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε τρόμαξα ούτε με πειράζει κάτι πάνω από όλα γερά μωράκια να κάνουμε. Ξέρεις πως αισθάνομαι το έζησες. Έχω λαχτάρα να τον δω να τον παρω αγκαλιά μόνο που στα γράφω μου τρέχουν τα μάτια. Και τόσο καιρό να φανταστείς ήμουν χαλαρή. Το ήθελα να είμαι κ τώρα όσο πλησιάζουμε θα μετράω και τις ώρες. 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Φιλη πολλά τα 650 γνώμη μου έτσι; Δεν τα έδινα για καρότσι με τίποτα. Βάζω αλλα λίγα κ του παιρνω μηχανάκι! Είχα μιλήσει όταν εψαχνα να αγοράσω κ εγω με έναν πωλητή 40 χρόνια σε καρότσια. Και μου έλεγε το ποσο εκμεταλλεύονται την τρελλα που έχουμε κ τον ενθουσιασμό. Οκ ναι ιταλικά υφάσματα κ δεν συμμαζεύεται και;; Ποσο θα κάθεται στο καρότσι το παιδί νομίζεις; Αγαπη προτείνω να μην σε παρασύρει το design. 

Επισης το καθισματάκι αν έχει από πίσω την πιστοποίηση και τις προδιαγραφες που απαιτούνται τότε είναι κομπλέ. Και το καθισματάκι (αυγό) εχε υπ’οψιν δεν είναι για πολύ χρειάζεσαι άλλο μετά για το αμάξι.

Την καλαθουνα (πορτ-μπεμπε) και πάλι θα σου πω ότι μέχρι τριών μηνών θα βάζεις το μωρό μετά δεν χωράει. Αν το θες για βολτες σου λέω πως και με το αυγό κοινως το καθισματάκι που βαζεις στο αμάξι μπορεις άνετα να βγαζεις έξω το μωρό.

Τα έχεις σκεφτεί αυτά; Για αυτό σου λέω τσέκαρε τα όλα και τι πραγματικά χρειάζεσαι όχι τι μας πλασάρουν. 

Και τελευταίο και καλύτερο να σου πω μπραβοοο για το μωράκι σου!!! Και εγω είδα το αντρακι μου σήμερα :) 

Ναι ειναι πολλα σκέφτομαι να ειλεξω την φθηνότερη λυση κ να παρω λικνο για τον υπνο!!!

Να σαι καλα αγαπη μου κ σε σενα μπραβο για το δικο αντράκι!!!γερα να ναι ολα τα μωρακιαααααα!!!!:))))

11 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@vaso_mpempis Και εγώ 17 κιλά.... καταστροφή! Με σώζει το μπόι ευτυχώς!! Για πάνες ένα site που λέγεται σουπερπανες τελεία τζι αρ μου πρότειναν. 

@Ria@90 καλέ τεράστιο το μπεμπάκι! Φτου φτου! 

Χαχα λες?? Δεν εχω ιδεα ποσο βαρος εχουν σε αυτη τη βδμ..μ ειπε πως ειναι στα φυσικογικα πλαίσια σε φαση ουτε πολυ μεγαλος ουτε μικρος..

Just now, Beboula25 είπε:

Ναι το γνωρίζω για την απόκλιση μου τα έχει εξηγήσει κ εκεινος. Η αλήθεια είναι πως άρχισε να μου αρέσει η ιδέα πως θα βγει μπαμπατσικος χαχαχ.. Όντως με έχει ηρεμήσει αυτός ο άνθρωπος κ μην φανταστείς πως λέμε πολλά απλά με τον τρόπο του. Αχ μωρε νανουλα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε τρόμαξα ούτε με πειράζει κάτι πάνω από όλα γερά μωράκια να κάνουμε. Ξέρεις πως αισθάνομαι το έζησες. Έχω λαχτάρα να τον δω να τον παρω αγκαλιά μόνο που στα γράφω μου τρέχουν τα μάτια. Και τόσο καιρό να φανταστείς ήμουν χαλαρή. Το ήθελα να είμαι κ τώρα όσο πλησιάζουμε θα μετράω και τις ώρες. 

Αχ αγαπη. Τα ξαναθυμηθηκα τωρα κ συγκινουμαι ειλικρινα!! Φυσικα κ ξερω πως νιωθεις. Ειχα τοση αγωνια να τον γνωρισω... ηθελα να δω πως αραγε ειναι αυτα τα πατουσακια που με κλωτσουσανε και με ξυπνουσαν χαραματα? Πως να ειναι αραγε το προσωπακι του? Ποιανου τα ματια θα εχει? Αραγε θα εχει μαλλακια?? Και η μυρωδια του?? Ποσο ηθελα να μυρισω την μωρουδιλα του. Επιανα και φιλαγα τα ρουχαλακια του. Ξερω πως νιωθεις. Η πιο σημαντικη μερα της ζωης σου πλησιαζει. Σε λιγες μερες θα μας λες κ συ για τον ερωτα σου. Ή ισως και σε πολλες μερες. Γιατι θα σου παρει τα μυαλα, το μονο σιγουρο. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Αχ αγαπη. Τα ξαναθυμηθηκα τωρα κ συγκινουμαι ειλικρινα!! Φυσικα κ ξερω πως νιωθεις. Ειχα τοση αγωνια να τον γνωρισω... ηθελα να δω πως αραγε ειναι αυτα τα πατουσακια που με κλωτσουσανε και με ξυπνουσαν χαραματα? Πως να ειναι αραγε το προσωπακι του? Ποιανου τα ματια θα εχει? Αραγε θα εχει μαλλακια?? Και η μυρωδια του?? Ποσο ηθελα να μυρισω την μωρουδιλα του. Επιανα και φιλαγα τα ρουχαλακια του. Ξερω πως νιωθεις. Η πιο σημαντικη μερα της ζωης σου πλησιαζει. Σε λιγες μερες θα μας λες κ συ για τον ερωτα σου. Ή ισως και σε πολλες μερες. Γιατι θα σου παρει τα μυαλα, το μονο σιγουρο. 

Πάντα θα τα θυμάσαι και θα συγκινείσαι και θα λες πως ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου. Και θα έρθει και άλλη με το αδερφάκι του Χαχαχ.. Σίγουρα θα μου πάρει τα μυαλά την καρδιά όλα μου δικά του θα είναι. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πάθει λίγο κοκομπλοκο. Σαν να μην ξέρω τι νιώθω και να μην μπορώ να καταλάβω. Δεν είμαι καθόλου συναισθηματική αυτόν τον καιρό και αναρωτιέμαι τι εχω πάθει. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και του μιλάω όμως αισθάνομαι περίεργα.. 

Ίσως από την κούραση των προηγούμενων ημερών, Ίσως επειδή δεν ξέρω τι μου γίνεται  και έτσι δεν αγχώνομαι... Δεν ξέρω αν έχει συμβεί  σε καμία σας κι αν είναι φυσιολογικό. 

Επίσης δεν ειμαι καθόλου έτοιμη να γεννήσω.. Ευτυχώς μάλλον εχω λίγο καιρό ακόμα για να το πάρω αλλιως

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι ειναι πολλα σκέφτομαι να ειλεξω την φθηνότερη λυση κ να παρω λικνο για τον υπνο!!!

Να σαι καλα αγαπη μου κ σε σενα μπραβο για το δικο αντράκι!!!γερα να ναι ολα τα μωρακιαααααα!!!!:))))

Χαχα λες?? Δεν εχω ιδεα ποσο βαρος εχουν σε αυτη τη βδμ..μ ειπε πως ειναι στα φυσικογικα ορια χάχά 

Γερά όλα τα μωράκια του κόσμου!!

Ναι αγαπη δες κάτι πιο οικονομικό σαν φιλη σου μιλάω μην παρεξηγεις. Άλλωστε δεν έχω δικαίωμα γιατί είναι στο τι θέλει ο κάθε ένας και δεν μας πέφτει λόγος. Απλά επειδή είναι δύσκολοι καιροί κ λες να παρω με τα μισά κ τα υπόλοιπα κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Για λίκνο αν θες Κοιτα και στα motherbaby online. Εγω το πήρα 100€ και νομίζω μετά το είχαν 80€. και είναι μια χαρά. Ανοίγει στο πλαι για να το έχεις κολλητά στο κρεβάτι σου έχει και ανάκληση και επίσης ροδάκια ώστε αν θέλεις να το έχεις κ σε αλλον χώρο που βρίσκεσαι. Απλά πήρα και ένα καλύτερο στρώμα που είχε εκεί στα 30€ γιατί του λίκνου ήταν λεπτουλι. 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εγώ έχω πάθει λίγο κοκομπλοκο. Σαν να μην ξέρω τι νιώθω και να μην μπορώ να καταλάβω. Δεν είμαι καθόλου συναισθηματική αυτόν τον καιρό και αναρωτιέμαι τι εχω πάθει. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και του μιλάω όμως αισθάνομαι περίεργα.. 

Ίσως από την κούραση των προηγούμενων ημερών, Ίσως επειδή δεν ξέρω τι μου γίνεται  και έτσι δεν αγχώνομαι... Δεν ξέρω αν έχει συμβεί  σε καμία σας κι αν είναι φυσιολογικό. 

Επίσης δεν ειμαι καθόλου έτοιμη να γεννήσω.. Ευτυχώς μάλλον εχω λίγο καιρό ακόμα για να το πάρω αλλιως

Μια χαρά μου ακούγεσαι. Πολλες περνούν από αυτό το στάδιο θες οι ορμόνες θέλεις ότι συνειδητοποιείς την τεραστια αλλαγή που έρχεται ή οπως ανεφερες και κάποιο συμβάν που μπορεί να επηρεάσει για λίγο. Θα επανέλθεις και μετά ξανά θα μπλοκάρεις δεν είναι τίποτα μην πιέσεις τον εαυτό σου άσε να ξεμπλοκάρει μόνος. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Πάντα θα τα θυμάσαι και θα συγκινείσαι και θα λες πως ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου. Και θα έρθει και άλλη με το αδερφάκι του Χαχαχ.. Σίγουρα θα μου πάρει τα μυαλά την καρδιά όλα μου δικά του θα είναι. 

Ετσι ακριβως. Εγω πρεπει να του δινω και 1000 φιλια την ημερα. Οσα φιλια εχω δωσει στον μικρο 4 μηνες δεν εχω δωσει στον πατερα του 10 χρονια χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ετσι ακριβως. Εγω πρεπει να του δινω και 1000 φιλια την ημερα. Οσα φιλια εχω δωσει στον μικρο 4 μηνες δεν εχω δωσει στον πατερα του 10 χρονια χαχαχα

Αχ αγαπούλα μου μα είναι δυνατόν να μην πάρει τα περισσότερα;; :wub: Τώρα θα δει και εμενα ο δικός μου τι θα πάθει χαχαχς

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Αχ αγαπούλα μου μα είναι δυνατόν να μην πάρει τα περισσότερα;; :wub: Τώρα θα δει και εμενα ο δικός μου τι θα πάθει χαχαχς

Τα δινω βεβαια οταν λειπει ο μπαμπας γιατι ζηλευει χαχαχα. Λεει οτι ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα χαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Τα δινω βεβαια οταν λειπει ο μπαμπας γιατι ζηλευει χαχαχα. Λεει οτι ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα χαχαχα

Εμμ κύριε μου τι περίμενες Χαχαχ αντε να πούμε :lol: το άχτι μου θα βγάλω να δει που με έχει σιγουρακι τώρα με την κοιλάρα 

• Χαχα 2

Ναι αγαπη δες κάτι πιο οικονομικό σαν φιλη σου μιλάω μην παρεξηγεις. Άλλωστε δεν έχω δικαίωμα γιατί είναι στο τι θέλει ο κάθε ένας και δεν μας πέφτει λόγος. Απλά επειδή είναι δύσκολοι καιροί κ λες να παρω με τα μισά κ τα υπόλοιπα κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Για λίκνο αν θες Κοιτα και στα motherbaby online. Εγω το πήρα 100€ και νομίζω μετά το είχαν 80€. και είναι μια χαρά. Ανοίγει στο πλαι για να το έχεις κολλητά στο κρεβάτι σου έχει και ανάκληση και επίσης ροδάκια ώστε αν θέλεις να το έχεις κ σε αλλον χώρο που βρίσκεσαι. Απλά πήρα και ένα καλύτερο στρώμα που είχε εκεί στα 30€ γιατί του λίκνου ήταν λεπτουλι. 

Μια χαρά μου ακούγεσαι. Πολλες περνούν από αυτό το στάδιο θες οι ορμόνες θέλεις ότι συνειδητοποιείς την τεραστια αλλαγή που έρχεται ή οπως ανεφερες και κάποιο συμβάν που μπορεί να επηρεάσει για λίγο. Θα επανέλθεις και μετά ξανά θα μπλοκάρεις δεν είναι τίποτα μην πιέσεις τον εαυτό σου άσε να ξεμπλοκάρει μόνος. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

απλά ήθελα να είμαι  πιο χαρούμενη όπως ήμουν,

αυτές τις μέρες εχω μπλοκάρει τελείως. Μάλλον οι ορμόνες θα είναι.

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

απλά ήθελα να είμαι  πιο χαρούμενη όπως ήμουν,

αυτές τις μέρες εχω μπλοκάρει τελείως. Μάλλον οι ορμόνες θα είναι.

Θα είσαι!!! Αυτές φταίνε μην πτοείσαι ομως! 

• Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Κ πόσες χρειαζόμαστε περίπου? Πόσα κουτάκια? Να φανταστώ είχες πάρει αυτές που είναι ατομικές ε?

Τής Kessler πήρα έχει αρκετές μέσα τα παίρνω ανά 5 κουτάκια παραγγέλνω από Ίντερνετ. Θα χρειαστούν κ για τα μάτια υπάρχουν κ διπλές μια για κάθε μάτι. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Ναι λικνο βρηκα ενα απ τα λητω οικονομικό στα 95 ευρώ θα παρω κ ενα στρώματακι κ κομπλέ!! Καροτσι μεχρι αυριο θα πρεπει  να καταλήξουμε δεν γίνεται αλλες αναβολές μας παίρνει!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...