Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

Μανούλες παμπερς από που παίρνετε; είδα σε προσφορά σήμερα στο σούπερ μάρκετ  και το σκεφτόμουν μήπως όταν βρίσκω να παίρνω 

Το έκανα το πρώτο ντοπλερ πριν το Πάσχα. Τα κάνουμε μπόλικα εμείς. Καλά ήταν όλα, τώρα περιμένω να μου πει πότε θα ξαναπάω. Μην πάρεις πολλες πάνες. Δεν ξέρεις αν θα του κάνουν η θα τον ερεθίζουν. Το λέγανε τα κορίτσια πριν λίγο καιρό. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοτιτσια εχω καταληξει σε 2 καριτσια θελω γνωμες για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου! Ενα ειναι  της peg perego το οποίο μ φανηκε σαν ποιότητα καλο οπως κ το καθισματακι αυτοκινήτου αρκετα σταθερο κ ασφαλές..κ η αλλη επιλογή το lorelli αρκετα desingατο απλα το καθισματακι του με φοβίζει που δεν ειναι τοσοοο σταθερό οσο του peg perego!!! Γενικά σαν εταιρίες ποιο απ τα δυο παρέχει καλύτερη ποιότητα το peg perego ετσι?

Just now, Ria@90 είπε:

Κοτιτσια εχω καταληξει σε 2 καριτσια θελω γνωμες για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου! Ενα ειναι  της peg perego το οποίο μ φανηκε σαν ποιότητα καλο οπως κ το καθισματακι αυτοκινήτου αρκετα σταθερο κ ασφαλές..κ η αλλη επιλογή το lorelli αρκετα desingατο απλα το καθισματακι του με φοβίζει που δεν ειναι τοσοοο σταθερό οσο του peg perego!!! Γενικά σαν εταιρίες ποιο απ τα δυο παρέχει καλύτερη ποιότητα το peg perego ετσι?

Εμείς lorelli πήραμε, είναι όντως πολύ όμορφο και δεν χρειαζόμουν σκληρό port bebe. Και τα δύο που λες τα έχω δει αρκετά στους δρόμους. Εγώ για να αποφασίσω σκέφτηκα πόσο θα το χρησιμοποιήσω. Και αφού κατάλαβα ότι θα είναι για ελάχιστες βόλτες πήρα την πιο οικονομική επιλογή. Με βάση τις ανάγκες σου αποφάσισε καλύτερα και όχι το σχέδιο. Αν ήμουν στη θέση σου και ήξερα ότι θα χρησιμοποιηουσα καθημερινά το καρότσι θα διάλεγα το πιο σταθερό. Αν και όλα περνάνε από ελέγχους για να παρούν έγκριση. 

• Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

Just now, Ria@90 είπε:

Αγάπη αν μου επιτρεπεις να σου πω καταρχήν πως πάνω από όλους εσυ πρέπει να καταλήξεις. Το τι κάνει στην κάθε μια από εμάς είναι υποκειμενικό. Για τι τιμες μιλάς καταρχήν; Σε ρωτάω γιατί είδα τα συγκεκριμένα με 250 και με 590. Ας πούμε εγω είχα κολλήσει με της cam που λένε πολύ καλα κ είχε 590 αλλα αν του κρεμούσες στο χερούλι μια τσάντα με λίγο παραπάνω βάρος όχι πολύ γυρνούσε τούμπα. Και αυτό που πήρα με 250€ πίεζα με δύναμη τα χέρια κ δεν τουμπαριζε. Άρα ξεκινάμε με την ασφάλεια. Η ποιότητα για εμενα δεν είναι στα υφάσματα αλλα στο σκελετό. 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Anna17 είπε:

Εμείς lorelli πήραμε, είναι όντως πολύ όμορφο και δεν χρειαζόμουν σκληρό port bebe. Και τα δύο που λες τα έχω δει αρκετά στους δρόμους. Εγώ για να αποφασίσω σκέφτηκα πόσο θα το χρησιμοποιήσω. Και αφού κατάλαβα ότι θα είναι για ελάχιστες βόλτες πήρα την πιο οικονομική επιλογή. Με βάση τις ανάγκες σου αποφάσισε καλύτερα και όχι το σχέδιο. Αν ήμουν στη θέση σου και ήξερα ότι θα χρησιμοποιηουσα καθημερινά το καρότσι θα διάλεγα το πιο σταθερό. Αν και όλα περνάνε από ελέγχους για να παρούν έγκριση. 

Απλα στο καθισμα αυτοκινήτου της lorelli δεν εχει εκει στο κεφαλακι αυτο το σταθερό μαξιλαράκι αυτο λιγο με ανησύχησε!!!!δεν ηταν σαν την peg perego... η ειναι η ιδεα μου?

Just now, Beboula25 είπε:

Αγάπη αν μου επιτρεπεις να σου πω καταρχήν πως πάνω από όλους εσυ πρέπει να καταλήξεις. Το τι κάνει στην κάθε μια από εμάς είναι υποκειμενικό. Για τι τιμες μιλάς καταρχήν; Σε ρωτάω γιατί είδα τα συγκεκριμένα με 250 και με 590. Ας πούμε εγω είχα κολλήσει με της cam που λένε πολύ καλα κ είχε 590 αλλα αν του κρεμούσες στο χερούλι μια τσάντα με λίγο παραπάνω βάρος όχι πολύ γυρνούσε τούμπα. Και αυτό που πήρα με 250€ πίεζα με δύναμη τα χέρια κ δεν τουμπαριζε. Άρα ξεκινάμε με την ασφάλεια. Η ποιότητα για εμενα δεν είναι στα υφάσματα αλλα στο σκελετό. 

Ναι το lorelli το ειχε στα 380 κ το peg perego στα 650 περιπου απλα ειδα διαφορά στο καθίσματακι αυτοκ. λιγο αυτο με αγχώνει το να βγουμε απ το νοσοκομείο κ να ναι ασφαλες στο αμαξι..επισης ενα απο τα κακα του lorelli δεν εχει καλαθουνα απλα το καρότσι μετατρέπεται σε καλαθουνα!!!

Επισης πηγαμε κ ειδαμε τον μπεμπη σήμερα πηγε απο 1440 στα 2200 μεγαλωνει το μαιμουδακι μας!!!!ειμαστε 33 εβδ αλλα ο υπερηχος μας βγαζει 34!!!πολυ χαρούμενη που ολα πανε καλα και αγχωμένη για τη μερα της γεννας!!!αλλα και οι ορμονες φταίνε σίγουρα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ria@90 είπε:

Εχω ακουσει καλες κριτικες και για τα 2 αλλα εγω ειμαι πληρης ευχαριστημενη με αυτα π πηρα....καροτσι μονο χωρις καλαθουνα(περνει το σχημα της αλλα δεν εχει αυτο το συμπιεσμενο απο κατω ωστε να στεκεται) χωρις πορτ μπεμπε γτ τα ειχαμε παρει χωρια! Πηραμε το cangaroo pavo (150€) καθισμα αυτοκινητου απο τα τζαμπο π ειναι 0-18kg lorelli(50€) π μας εκατσε τελεια απο νεογεννητο γτ εχει μαξιλαρακι π ρυθμιζεται αναλογα το υψος του μωρου κ μια καλαθουνα την οποια διαλεξε ο αντρας μ επειδη ηταν φουξ! Ευτυχως δεν πηραμε 2λογια καροτσι με καλαθουνα γτ εκατσε μονο 20μερες γ υπνο εκει μετα την αποσυραμε! 

Οτι κ να παρετε κοιτα να χωραει στο ππρτ μπαγκαζ!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Απλα στο καθισμα αυτοκινήτου της lorelli δεν εχει εκει στο κεφαλακι αυτο το σταθερό μαξιλαράκι αυτο λιγο με ανησύχησε!!!!δεν ηταν σαν την peg perego... η ειναι η ιδεα μου?

Ναι το lorelli το ειχε στα 380 κ το peg perego στα 650 περιπου απλα ειδα διαφορά στο καθίσματακι αυτοκ. λιγο αυτο με αγχώνει το να βγουμε απ το νοσοκομείο κ να ναι ασφαλες στο αμαξι..επισης ενα απο τα κακα του lorelli δεν εχει καλαθουνα απλα το καρότσι μετατρέπεται σε καλαθουνα!!!

Επισης πηγαμε κ ειδαμε τον μπεμπη σήμερα πηγε απο 1440 στα 2200 μεγαλωνει το μαιμουδακι μας!!!!ειμαστε 33 εβδ αλλα ο υπερηχος μας βγαζει 34!!!πολυ χαρούμενη που ολα πανε καλα και αγχωμένη για τη μερα της γεννας!!!αλλα και οι ορμονες φταίνε σίγουρα!!!!

Φιλη πολλά τα 650 γνώμη μου έτσι; Δεν τα έδινα για καρότσι με τίποτα. Βάζω αλλα λίγα κ του παιρνω μηχανάκι! Είχα μιλήσει όταν εψαχνα να αγοράσω κ εγω με έναν πωλητή 40 χρόνια σε καρότσια. Και μου έλεγε το ποσο εκμεταλλεύονται την τρελλα που έχουμε κ τον ενθουσιασμό. Οκ ναι ιταλικά υφάσματα κ δεν συμμαζεύεται και;; Ποσο θα κάθεται στο καρότσι το παιδί νομίζεις; Αγαπη προτείνω να μην σε παρασύρει το design. 

Επισης το καθισματάκι αν έχει από πίσω την πιστοποίηση και τις προδιαγραφες που απαιτούνται τότε είναι κομπλέ. Και το καθισματάκι (αυγό) εχε υπ’οψιν δεν είναι για πολύ χρειάζεσαι άλλο μετά για το αμάξι.

Την καλαθουνα (πορτ-μπεμπε) και πάλι θα σου πω ότι μέχρι τριών μηνών θα βάζεις το μωρό μετά δεν χωράει. Αν το θες για βολτες σου λέω πως και με το αυγό κοινως το καθισματάκι που βαζεις στο αμάξι μπορεις άνετα να βγαζεις έξω το μωρό.

Τα έχεις σκεφτεί αυτά; Για αυτό σου λέω τσέκαρε τα όλα και τι πραγματικά χρειάζεσαι όχι τι μας πλασάρουν. 

Και τελευταίο και καλύτερο να σου πω μπραβοοο για το μωράκι σου!!! Και εγω είδα το αντρακι μου σήμερα :) 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

@vaso_mpempis Και εγώ 17 κιλά.... καταστροφή! Με σώζει το μπόι ευτυχώς!! Για πάνες ένα site που λέγεται σουπερπανες τελεία τζι αρ μου πρότειναν. 

@Ria@90 καλέ τεράστιο το μπεμπάκι! Φτου φτου! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

20 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, @Kpp83 σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις τώρα.. κ εμένα πλησιάζοντας οι μέρες αγχώνομαι κ δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα (έχω ακόμα ένα μπόμπιρα στο σπίτι που δεν με αφήνει σε ησυχία!!!) Αυτό όμως που με αγχωνει κ με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως θα αφήσω 4 μέρες την πρώτη μου κόρη στο σπίτι κ όταν γυρίσω δεν θα μπορώ να την σφίξω στην αγκαλιά μου απ' την καισαρική... Κ ότι το καημένο μετά θα ζηλεύει κ θα νιώθει ότι της παίρνουν την θέση... Όλες όσες είσαστε ήδη μανουλες πως αισθάνεστε με τη γέννα?? Σκέφτεστε τα ίδια η όχι?? Κ κάτι ακόμα γιατί είμαι άπειρη στην περιποίηση αφαλού.. εκτός από αποστειρωμενες γάζες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κ βαμβάκι?

αναγκαστικά θα την αφήσεις, το θέμα είναι όλο αυτό το διάστημα να της έχεις μιλήσει για το μωρό,.Εγώ τώρα κ στους 2 γιους μου καλά ο μεγάλος είναι 6 χρονών τα καταλαβαίνει όλα αλλά ο μικρός που είναι 2 χρονών  από όταν ήμουν 3 μηνών κ μετά του έδειχνα βίντεο με μωράκια κ συνέχεια του μιλούσα για την μπέμπα που θα ερχόταν....γενικά ζήλεια δεν έχω από κανέναν τους προς την μπέμπα ίσα ίσα την λατρεύουν κ την προσέχουν.σε αντίθεση με τον πρώτο που ζήλευε τον μικρό μέχρι κ τώρα αλλά λίγο...που δεν τα έκανα τόσο εντατικά αυτά πουλά είπα πιο πάνω...Ίσως γιατί από τότε ο μικρός ήθελε κορίτσι.. 

Τώρα για τον αφαλό μόνο αποστειρωμένη γάζα πρέπει.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

@nanoula90 αγαπη μου διάβασα από εκεί τις ιστοριες τι συγκινητικό...

Αλλα να σε ρωτήσω.Σε μια εβδομάδα πρώτα ο Θεός πιστεύω θα είμαστε στα 4. Δλδ αρχίζω να μιλάω για πρόκληση νωρίτερα; Γιατί η Πητ είναι σε δυο κ από συσπασεις ούτε λόγος κ γενικά μπορεί να παρω όλο τον μήνα πάλι πρώτα ο Θεός. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@vaso_mpempis Και εγώ 17 κιλά.... καταστροφή! Με σώζει το μπόι ευτυχώς!! Για πάνες ένα site που λέγεται σουπερπανες τελεία τζι αρ μου πρότειναν. 

@Ria@90 καλέ τεράστιο το μπεμπάκι! Φτου φτου! 

Εμένα δεν με σώζει τίποτα :-P

• Χαχα 1

H4LBp3.png 

@nanoula90 αγαπη μου διάβασα από εκεί τις ιστοριες τι συγκινητικό...

Αλλα να σε ρωτήσω.Σε μια εβδομάδα πρώτα ο Θεός πιστεύω θα είμαστε στα 4. Δλδ αρχίζω να μιλάω για πρόκληση νωρίτερα; Γιατί η Πητ είναι σε δυο κ από συσπασεις ούτε λόγος κ γενικά μπορεί να παρω όλο τον μήνα πάλι πρώτα ο Θεός. 

Ωωω μπεμπουλιτσα μου. Ωχ ελπιζω να μη σε αγχωνουμε με αυτα που γραφουμε. Ψεμματα ειναι, δεν πονεσαμε καθολου, ετσι τα λεμε για χαβαλε, ειμαστε πλακατζουδες χαχαχα.

Ο γιατρος σου τι εχει πει?? Οτι αν δεν γεννησεις μεχρι την πητ θα μπεις με προκληση?? Τι εννοεις 4? Εχεις διαστολη?? 

Γενικοτερα παντως οι πρωτοτοκες ξερω οτι αργουν, δηλαδη ειναι φυσιολογικο ακομα και να ξεπερασει καποια τις 40 εβδομαδες. Ασχετο αν οι γιατροι επιλεγουν την προκληση περαν αυτου του οριου. Αν δεν σου εχει κανει καποια συζητηση σχετικη ρωτησε τον για να ξερεις. Δηλαδη προκληση μπορεις να κανεις και αυριο που λεει ο λογος αλλα και 40+1. Καλυτερα βεβαια ειναι οσο πιο κοντα στην πητ σου για να αντιδρασει και ο τραχηλος καλυτερα. Κ γενικοτερα η προκληση δεν οδηγει παντα σε τοκετο. Αν ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος να ανοιξει, μπορει να καταληξει σε καισαρικη. Οχι οτι ειναι κακο η καισαρικη, δεν το λεω με αυτην την εννοια, αλλα οτι μπορει να φας ολους τους τεχνητους πονους τσαμπα και τελικα να κανεις καισαρικη. Σε εχει εξετασει ο γιατρος να δειτε πως ειναι ο τραχηλος?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ωωω μπεμπουλιτσα μου. Ωχ ελπιζω να μη σε αγχωνουμε με αυτα που γραφουμε. Ψεμματα ειναι, δεν πονεσαμε καθολου, ετσι τα λεμε για χαβαλε, ειμαστε πλακατζουδες χαχαχα.

Ο γιατρος σου τι εχει πει?? Οτι αν δεν γεννησεις μεχρι την πητ θα μπεις με προκληση?? Τι εννοεις 4? Εχεις διαστολη?? 

Γενικοτερα παντως οι πρωτοτοκες ξερω οτι αργουν, δηλαδη ειναι φυσιολογικο ακομα και να ξεπερασει καποια τις 40 εβδομαδες. Ασχετο αν οι γιατροι επιλεγουν την προκληση περαν αυτου του οριου. Αν δεν σου εχει κανει καποια συζητηση σχετικη ρωτησε τον για να ξερεις. Δηλαδη προκληση μπορεις να κανεις και αυριο που λεει ο λογος αλλα και 40+1. Καλυτερα βεβαια ειναι οσο πιο κοντα στην πητ σου για να αντιδρασει και ο τραχηλος καλυτερα. Κ γενικοτερα η προκληση δεν οδηγει παντα σε τοκετο. Αν ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος να ανοιξει, μπορει να καταληξει σε καισαρικη. Οχι οτι ειναι κακο η καισαρικη, δεν το λεω με αυτην την εννοια, αλλα οτι μπορει να φας ολους τους τεχνητους πονους τσαμπα και τελικα να κανεις καισαρικη. Σε εχει εξετασει ο γιατρος να δειτε πως ειναι ο τραχηλος?

Όχι αγαπη μου δεν με τρόμαξε κάτι αλήθεια! Λεω την άλλη εβδομάδα θα εναι 4 κιλά γιατί ήδη είμαστε 3650. Και εχθές που ήμουν εκεί είπαμε πως πάμε όσο πάει. Ρώτησα την μαία αν θα δούμε τράχηλο κ μου λέει όχι δεν μας αγχώνει τώρα να το κοιταξουμε. Όσο για μέτρηση με χέρι που είχα ρωτήσει μου είπαν αν είναι στις 39 το κοιτάμε. Εν τω μεταξύ κ εμενα στραβά έχει κάτσει 

Όχι αγαπη μου δεν με τρόμαξε κάτι αλήθεια! Λεω την άλλη εβδομάδα θα εναι 4 κιλά γιατί ήδη είμαστε 3650. Και εχθές που ήμουν εκεί είπαμε πως πάμε όσο πάει. Ρώτησα την μαία αν θα δούμε τράχηλο κ μου λέει όχι δεν μας αγχώνει τώρα να το κοιταξουμε. Όσο για μέτρηση με χέρι που είχα ρωτήσει μου είπαν αν είναι στις 39 το κοιτάμε. Εν τω μεταξύ κ εμενα στραβά έχει κάτσει 

Οι υπερηχοι εχουν αποκλισεις αγαπη. Τρανη αποδειξη εγω. 3800 μου λεγανε και παντα εβγαινε μεγαλος και τελικα μια χαρα βαρος ειχε το μωρο. Οποτε το 4 ειναι σχετικο. Αλλα ναι, απο οσα γνωριζω συνηθως πανω απο 4 κιλα οι περισσοτεροι γιατροι επειδη φοβουνται μην τυχον κ δεν εξελισσεται ο τοκετος, κανουν προκληση. Οι πιο εμπειροι γιατροι δεν το φοβουνται και αφηνουν τον τοκετο να εξελιχθει μονος του (περαν των 40 εβδομαδων και περαν των 4ων κιλων) αν δεν συντρεχει καποιος λογος να γινει νωριτερα (πχ διαβητης κυησης). Μη σε τρομαζουν παντως τα 4 κιλα, γιατι οντως παιζουν αποκλισεις. Μπραβο στον γιατρο σου παντως. Νομιζω οτι σε πηγαινει πολυ καλα!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

αναγκαστικά θα την αφήσεις, το θέμα είναι όλο αυτό το διάστημα να της έχεις μιλήσει για το μωρό,.Εγώ τώρα κ στους 2 γιους μου καλά ο μεγάλος είναι 6 χρονών τα καταλαβαίνει όλα αλλά ο μικρός που είναι 2 χρονών  από όταν ήμουν 3 μηνών κ μετά του έδειχνα βίντεο με μωράκια κ συνέχεια του μιλούσα για την μπέμπα που θα ερχόταν....γενικά ζήλεια δεν έχω από κανέναν τους προς την μπέμπα ίσα ίσα την λατρεύουν κ την προσέχουν.σε αντίθεση με τον πρώτο που ζήλευε τον μικρό μέχρι κ τώρα αλλά λίγο...που δεν τα έκανα τόσο εντατικά αυτά πουλά είπα πιο πάνω...Ίσως γιατί από τότε ο μικρός ήθελε κορίτσι.. 

Τώρα για τον αφαλό μόνο αποστειρωμένη γάζα πρέπει.

Της μιλάω για τον μικρό κάθε μέρα, άλλες φορές το δέχεται κ άλλες γκρινιάζει. Την έχω προετοιμάσει κ το ότι θα πρέπει να μπω στο νοσοκομείο κ ότι δεν θα μπορώ να την σηκώσω αγκαλίτσα μετά. Μάλλον όταν είναι μοναχοπαίδια ζηλεύουν περισσότερο.. θα δούμε πως θα πάει.. Ελπίζω να μην έχουμε δράματα με ζηλιες! Ευχαριστώ για την απάντηση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...