Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Τετάρτη μπαινω στην 29ενατη!αντρες αναισθησια φουλ!μ τα κανει ωρες ωρες κ ξεκιναω εγω παγωμενα ξινα γλυκα ορθια περπαταω ξαπλωνω αλλα τπτ!!

Για λιγες ώρες μιλάς ή για μια μέρα; Σημασια έχει που είναι καλα αφού στο κάνει συνέχεια τότε όσο μπορείς χαλάρωσε γιατί εντάξει δεν λέω σε αγχώνει όταν δεν το νιώθεις αλλα κάποια μωράκια προφανως είναι πολύ ήσυχα. Μπορεί να έχει κάτσει έτσι που δεν καταλαβαίνεις τις κινήσεις του ή και να είναι ήπιες να κουνάει κανα κεφαλάκι κανα χεράκι ίσα ίσα κ να μην το νιώθεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τετάρτη μπαινω στην 29ενατη!αντρες αναισθησια φουλ!μ τα κανει ωρες ωρες κ ξεκιναω εγω παγωμενα ξινα γλυκα ορθια περπαταω ξαπλωνω αλλα τπτ!!

Καλημέρα! Κοιμάται μωρέ το μπεμπάκι σου! Επειδή τα έχω περάσει  κι εγώ αυτά θα σου πω να μην ανησυχείς αρκεί να τον ακούς μέσα στη μέρα. Αν περάσουν πολλές ώρες τότε να πάρεις τον γιατρό. Έτσι μου έχει πει εμένα. Μέχρι την εβδομάδα σου κι εμένα ήταν ήσυχος πολύ..  Τώρα στριμωχτηκε ο μικρουλης και τον ακούω πιο έντονα 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, Beboula25 είπε:

Για λιγες ώρες μιλάς ή για μια μέρα; Σημασια έχει που είναι καλα αφού στο κάνει συνέχεια τότε όσο μπορείς χαλάρωσε γιατί εντάξει δεν λέω σε αγχώνει όταν δεν το νιώθεις αλλα κάποια μωράκια προφανως είναι πολύ ήσυχα. Μπορεί να έχει κάτσει έτσι που δεν καταλαβαίνεις τις κινήσεις του ή και να είναι ήπιες να κουνάει κανα κεφαλάκι κανα χεράκι ίσα ίσα κ να μην το νιώθεις. 

Αγαπη μ μου ναι για λιγες αν ηταν για μερα θα μουν νοσοκομειο τετοια φοβιτσιαρα που ειμαι!!

Just now, vaso_mpempis είπε:

Καλημέρα! Κοιμάται μωρέ το μπεμπάκι σου! Επειδή τα έχω περάσει  κι εγώ αυτά θα σου πω να μην ανησυχείς αρκεί να τον ακούς μέσα στη μέρα. Αν περάσουν πολλές ώρες τότε να πάρεις τον γιατρό. Έτσι μου έχει πει εμένα. Μέχρι την εβδομάδα σου κι εμένα ήταν ήσυχος πολύ..  Τώρα στριμωχτηκε ο μικρουλης και τον ακούω πιο έντονα 

Ποτε θα στριμωχτει κ μενα!!??12 ωρες δινουν περιθωριο απο οσο ξερω!

• Χαχα 1

Αγαπη μ μου ναι για λιγες αν ηταν για μερα θα μουν νοσοκομειο τετοια φοβιτσιαρα που ειμαι!!

Ποτε θα στριμωχτει κ μενα!!??12 ωρες δινουν περιθωριο απο οσο ξερω!

Άσε κι εγώ έχω τεράστια  κοιλιά έκανε διακοπές ο μικρός μέχρι τώρα. Εμένα μετά τις 32 βδομάδες άρχισε το πάρτι μέχρι  τότε πέρασα μεγάλα άγχη κάποιες φορές. Ένα βράδυ πηγα νοσοκομείο γιατι από το πρωί δεν τον ένιωθα  και τον είδαν να κουνιέται  κανονικά κι εγώ δεν ένιωθα τπτ. Λέω "ωραία μανα μπράβο μου". Χαχαχαχαχα

Παιζει ρολο και η ψυχολογία, αν ηρεμησεις και ξαπλωσεις  μεσα σε μια ωριτσα θα τον καταλάβεις

Δεν ξέρω πόσες ώρες καλύτερα να ρωτήσεις  τον γιατρό  σου  και θα σου πει ακριβώς τι πρέπει να παρακολουθείς  ώστε να μην αγχώνεσαι. 

Όπως το είπες.....άντρες!! 

H4LBp3.png 

Άσε κι εγώ έχω τεράστια  κοιλιά έκανε διακοπές ο μικρός μέχρι τώρα. Εμένα μετά τις 32 βδομάδες άρχισε το πάρτι μέχρι  τότε πέρασα μεγάλα άγχη κάποιες φορές. Ένα βράδυ πηγα νοσοκομείο γιατι από το πρωί δεν τον ένιωθα  και τον είδαν να κουνιέται  κανονικά κι εγώ δεν ένιωθα τπτ. Λέω "ωραία μανα μπράβο μου". Χαχαχαχαχα

Παιζει ρολο και η ψυχολογία, αν ηρεμησεις και ξαπλωσεις  μεσα σε μια ωριτσα θα τον καταλάβεις

Δεν ξέρω πόσες ώρες καλύτερα να ρωτήσεις  τον γιατρό  σου  και θα σου πει ακριβώς τι πρέπει να παρακολουθείς  ώστε να μην αγχώνεσαι. 

Όπως το είπες.....άντρες!! 

Κ γω εχω μεγαλη κοιλια η αλήθεια ειναι με τοσα κιλα που βαλα!32 βδομαδες εεε?πω αλλες 3!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, @Kpp83 σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις τώρα.. κ εμένα πλησιάζοντας οι μέρες αγχώνομαι κ δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα (έχω ακόμα ένα μπόμπιρα στο σπίτι που δεν με αφήνει σε ησυχία!!!) Αυτό όμως που με αγχωνει κ με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως θα αφήσω 4 μέρες την πρώτη μου κόρη στο σπίτι κ όταν γυρίσω δεν θα μπορώ να την σφίξω στην αγκαλιά μου απ' την καισαρική... Κ ότι το καημένο μετά θα ζηλεύει κ θα νιώθει ότι της παίρνουν την θέση... Όλες όσες είσαστε ήδη μανουλες πως αισθάνεστε με τη γέννα?? Σκέφτεστε τα ίδια η όχι?? Κ κάτι ακόμα γιατί είμαι άπειρη στην περιποίηση αφαλού.. εκτός από αποστειρωμενες γάζες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κ βαμβάκι?

• Μου αρέσει 1

Κ γω εχω μεγαλη κοιλια η αλήθεια ειναι με τοσα κιλα που βαλα!32 βδομαδες εεε?πω αλλες 3!

Κάθε σώμα και εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Σίγουρα από δω και πέρα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό τι πρέπει να προσέχεις και να παρακολουθείς  στον μπεμπη. Αλλά μάλλον έχουμε ήσυχα μωράκια από αυτά που ακούω.

Εγώ έχω πάρει 17. :cry: στον 5ο και 6ο πήρα τα πιο πολλά 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Κάθε σώμα και εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Σίγουρα από δω και πέρα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό τι πρέπει να προσέχεις και να παρακολουθείς  στον μπεμπη. Αλλά μάλλον έχουμε ήσυχα μωράκια από αυτά που ακούω.

Εγώ έχω πάρει 17. :cry: στον 5ο και 6ο πήρα τα πιο πολλά 

Τι καταστροφικος μήνας ο 5ος.Και εγώ εκεί πήρα τα πιο πολλά κιλά μου. Εχτές μετρούσα τις μέρες για την άδεια εγκυμοσύνης και μου έχουν μείνει 64. Πολύ λίγες δεν είναι. Νιώθω ότι θα ξυπνήσω και αύριο θα γενναω. Και από την μία θέλω να πηδηξω από την χαρά μου από την άλλη αρχίζω να σκέφτομαι την γέννα. Βλέπω και τον άντρα μου ζεν και μου έρχετε να του πω εγώ το κουβάλησα να πας να το γεννήσεις εσύ. Να τα μοιράσουμε τα καθηκοντα μας. 

• Χαχα 2

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Τι καταστροφικος μήνας ο 5ος.Και εγώ εκεί πήρα τα πιο πολλά κιλά μου. Εχτές μετρούσα τις μέρες για την άδεια εγκυμοσύνης και μου έχουν μείνει 64. Πολύ λίγες δεν είναι. Νιώθω ότι θα ξυπνήσω και αύριο θα γενναω. Και από την μία θέλω να πηδηξω από την χαρά μου από την άλλη αρχίζω να σκέφτομαι την γέννα. Βλέπω και τον άντρα μου ζεν και μου έρχετε να του πω εγώ το κουβάλησα να πας να το γεννήσεις εσύ. Να τα μοιράσουμε τα καθηκοντα μας. 

Αχαχαχαχα καλα εγω πιστευω πως μεχρι να γεννηθει το μωρο ειναι στην καρακοσμαρα τους!ο δικος μου σιγουρα ειναι εγω σε τρεις βδομαδες σταματω την δουλεια!ονειρο ζωης κ γω τεταρτο πεμπτο εδωσα ρεστα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Anna17 είπε:

Σε ποια βδομάδα εισαι; 

Αχαχαχαχα καλα εγω πιστευω πως μεχρι να γεννηθει το μωρο ειναι στην καρακοσμαρα τους!ο δικος μου σιγουρα ειναι εγω σε τρεις βδομαδες σταματω την δουλεια!ονειρο ζωης κ γω τεταρτο πεμπτο εδωσα ρεστα!

Εμένα τον έχει πιάσει έντονα το σύνδρομο  της φωλιάς. Όλο μερεμέτια  κάνει.. :razz:

• Χαχα 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, mama16 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, @Kpp83 σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις τώρα.. κ εμένα πλησιάζοντας οι μέρες αγχώνομαι κ δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα (έχω ακόμα ένα μπόμπιρα στο σπίτι που δεν με αφήνει σε ησυχία!!!) Αυτό όμως που με αγχωνει κ με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως θα αφήσω 4 μέρες την πρώτη μου κόρη στο σπίτι κ όταν γυρίσω δεν θα μπορώ να την σφίξω στην αγκαλιά μου απ' την καισαρική... Κ ότι το καημένο μετά θα ζηλεύει κ θα νιώθει ότι της παίρνουν την θέση... Όλες όσες είσαστε ήδη μανουλες πως αισθάνεστε με τη γέννα?? Σκέφτεστε τα ίδια η όχι?? Κ κάτι ακόμα γιατί είμαι άπειρη στην περιποίηση αφαλού.. εκτός από αποστειρωμενες γάζες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κ βαμβάκι?

Μόνο γαζουλες, το βαμβάκι ίσως αφήσει χνούδια. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Σε ποια βδομάδα εισαι; 

Εμένα τον έχει πιάσει έντονα το σύνδρομο  της φωλιάς. Όλο μερεμέτια  κάνει.. :razz:

Αληθεια;

Και εμένα ξαναέβαψε χτες το δωμάτιο μου μωρού γιατί κάπου δεν ήταν πολύ καλά βαμμένο. Δεν είχε ξαναπιάσει πινέλο εν το μεταξύ μέχρι χτες. Νόμιζα ότι τον έχει πιάσει καμία πανσέληνος, αλλά έχει άλλο όνομα το σύμπτωμα από ότι φαίνετε.

31 ακριβώς σημερα. 

• Χαχα 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Αληθεια;

Και εμένα ξαναέβαψε χτες το δωμάτιο μου μωρού γιατί κάπου δεν ήταν πολύ καλά βαμμένο. Δεν είχε ξαναπιάσει πινέλο εν το μεταξύ μέχρι χτες. Νόμιζα ότι τον έχει πιάσει καμία πανσέληνος, αλλά έχει άλλο όνομα το σύμπτωμα από ότι φαίνετε.

31 ακριβώς σημερα. 

Υποτίθεται το παθαίνουν  οι γυναίκες.. Αλλά εγώ πιστεύω ότι πιάνει και τους άντρες 

Α έχεις το Doppler  Εσύ τώρα ε;

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...