Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Kpp83 είπε:

Έχω 2 κουβερτακια φλις κ μια πιο χοντρή κουβερτα αλλά για καλό κ για κακό θα πάρω μια ακόμα φλις νομίζω.  Εμείς κ έχουμε ακόμα το χοντρό πάπλωμα πόσο μάλλον ο μπέμπινος!

Θα πάω προγραμματισμένα λογω του επιπωματικού πλακούντα στις 16 του μηνός περίπου και προσεύχομαι να μην γίνει κάτι στο μεταξύ για να πάρει λίγο βάρος ακόμα και να τελειώσω και εγώ τις ετοιμασίες...

Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς έτσι κ αλλιώς πάνω από 2 κιλά δεν μπαίνουν θερμοκοιτίδα κ ο δικός μου γιατρός μου πε τα πνευμόνια τους ενδιαφέρουν να χουν ωρημασει.ποσο βδομάδων γέννας?εγώ 35-36 θα γεννησω.μην ανχωνεσε .με το καλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Kpp83 είπε:

Έχω 2 κουβερτακια φλις κ μια πιο χοντρή κουβερτα αλλά για καλό κ για κακό θα πάρω μια ακόμα φλις νομίζω.  Εμείς κ έχουμε ακόμα το χοντρό πάπλωμα πόσο μάλλον ο μπέμπινος!

Θα πάω προγραμματισμένα λογω του επιπωματικού πλακούντα στις 16 του μηνός περίπου και προσεύχομαι να μην γίνει κάτι στο μεταξύ για να πάρει λίγο βάρος ακόμα και να τελειώσω και εγώ τις ετοιμασίες...

Πωπω... Πως πέρασε ο καιρός! Ησουν η πρώτη που μου μίλησε στο φόρουμ θυμάμαι !!!

Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.. Πρέπει να είναι πολύ περίεργα όταν πλησιάζουν οι μέρες :)

Όλα θα πάνε σούπερ, σου εύχομαι μια καλή γέννα και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου τον μπομπιρα :x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

@Kpp83 με το καλο ευχομαι κοριτσι. Ετσι ειναι. Μολις πλησιαζει η ωρα, τοτε αρχιζεις και συνειδητοποιεις τι γινεται. Και πιστεψε με, ακομα και οταν γεννησεις, θα αργησεις να πιστεψεις οτι αυτο το πλασματακι θα ναι δικο σου!! Ολα να πανε καλα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Με προγραμματίζει 37η εβδομάδα.

Είμαι ήρεμη, αλλά η πιθανότητα αιμορραγίας είναι υπαρκτή ακόμα κ λόγω των φυσιολογικών προπαρασκευαστικών συσπάσεων.

Δεν αγχώνομαι όσο μπορώ (στις συσπάσεις κ στα πονακια ομολογώ ότι ψάχνω να δω μην τρέχει αίμα) αλλά καλό θα είναι, κυρίως για τη δικιά μου ψυχολογία, να μην μου κάνει έκπληξη ο μπέμπης μας νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Τον έχουμε προετοιμάσει και με κορτιζόνη όμως οπότε όλα θα πάνε καλά.

Απλά, ο ένας μήνας περίπου νωρίτερα από την ΠΗΤ + ότι άργησα να τελειώσω τη δουλειά έχουν αποτέλεσμα να'χω αφήσει ουρές σε όσα θέλω να προετοιμάσω. (βλ κρεμουλες, πάνες, σιτες για τα κουνούπια, ραφακια, κιτ για δωρεά βλαστοκυττάρων, επιλογή παιδιατρου, σεμινάριο θηλασμού κλπ)

Αυτές οι δουλειές τελευταία μάλιστα  στιγμή με τσακίζουν!!

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

Με προγραμματίζει 37η εβδομάδα.

Είμαι ήρεμη, αλλά η πιθανότητα αιμορραγίας είναι υπαρκτή ακόμα κ λόγω των φυσιολογικών προπαρασκευαστικών συσπάσεων.

Δεν αγχώνομαι όσο μπορώ (στις συσπάσεις κ στα πονακια ομολογώ ότι ψάχνω να δω μην τρέχει αίμα) αλλά καλό θα είναι, κυρίως για τη δικιά μου ψυχολογία, να μην μου κάνει έκπληξη ο μπέμπης μας νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Τον έχουμε προετοιμάσει και με κορτιζόνη όμως οπότε όλα θα πάνε καλά.

Απλά, ο ένας μήνας περίπου νωρίτερα από την ΠΗΤ + ότι άργησα να τελειώσω τη δουλειά έχουν αποτέλεσμα να'χω αφήσει ουρές σε όσα θέλω να προετοιμάσω. (βλ κρεμουλες, πάνες, σιτες για τα κουνούπια, ραφακια, κιτ για δωρεά βλαστοκυττάρων, επιλογή παιδιατρου, σεμινάριο θηλασμού κλπ)

Αυτές οι δουλειές τελευταία μάλιστα  στιγμή με τσακίζουν!!

Ολα θα γινουν. Και καποια να αφησεις μετα τη γεννα, δεν χαλασε κ ο κοσμος! Απο ολα αυτα το πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου, ειναι να βρεις τον παιδιατρο που θα σας παρακολουθει γιατι θα σας δει μολις παρετε εξιτηριο. Ολα τα αλλα κοριτσι μου μην σε αγχωνουν. Και σεμιναριο θηλασμου να μην προλαβεις, μπορεις να παρεις μια μαια ή συμβουλο θηλασμου μετα τη γεννα. Ακομα και στο ιντερνετ υπαρχουν πολλες διαθεσιμες και χρησιμες πληροφοριες για να σε κατευθυνουν. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Μανούλα-Νανούλα για την προτεραιοποίηση εκκρεμοτήτων!

Είχα καταλήξει νόμιζα σε παιδίατρο στον Σπυριδη στο Ψυχικό αλλά surprise!... δεν κανει επισκέψεις στο σπίτι κ το θεωρώ απαραίτητο! 

Ως εκ τούτου εχω δυο προτάσεις στην Αγία Παρασκευή κ μάλλον εκεί θα καταλήξω (να'ναι καλά το κορίτσια του φόρουμ...!). Απλά δεν μπορώ να αξιολογήσω πόσο σημαντικό είναι να είναι ο παιδίατρος σε απόσταση μισής ώρας...

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Just now, vaso_mpempis είπε:

Πω πω βρε κορίτσια τι κακο ειναι αυτο με τους εφιάλτες!!! Εχει καμια σας; βλεπω συχνα τρομακτικά ονειρα και ξυπναω με φοβο και μετα αντε να ξανακοιμηθεις! 

Ειναι φυσιολογικο. Εγω θυμαμαι εβλεπα συνεχεια οτι ειχα αιμα, οτι γεννουσα προωρα και διαφορα τετοια. Νομιζω πως σχεδον ολες οι εγκυες το παθαινουν. Τωρα οπως βλεπεις εχω αλλον "εφιαλτη" να με ξυπναει χαχαχα.

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ειναι φυσιολογικο. Εγω θυμαμαι εβλεπα συνεχεια οτι ειχα αιμα, οτι γεννουσα προωρα και διαφορα τετοια. Νομιζω πως σχεδον ολες οι εγκυες το παθαινουν. Τωρα οπως βλεπεις εχω αλλον "εφιαλτη" να με ξυπναει χαχαχα.

Τον πιο γλυκο έχεις!!!:x

Εγω δεν βλεπω μονο με το μωρό, βλέπω διαφορα με το σπιτι, με κακο γενικά! :sad:

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

On 3/5/2019 at 5:39 ΜΜ, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα μανουλες και εγκυουλες και μπεμπακια! Τι κάνετε;

Για τους κολικούς τι κάνατε βρε κορίτσια;του δίνω του μπέμπη κάτι σταγόνες που μου είπε η παιδίατρος αλλά μέχρι να δράσουν θέλει κάποιες μέρες..μασάζ κάνει να του κάνω απαλα στην κοιλίτσα;

καλησπέρα!!!θα σωθείς με τους λευκούς ήχους...δλδ βάζεις σε λειτουργία το πιστολάκι μαλλιών ή ηλεκτρική σκούπα ή τον απορροφητηρα..κάτι θα πιάσει κ σταματα να κλαίει. Επίσης υπάρχει εφαρμογή στο κινητό λέγεται white noise for baby για να μην χαλάσει κανένα πιστολάκι...εμένα αυτό έπιανε κ η σκούπα...ευτυχώς η μπέμπα δεν μου έχει κάνει κάτι είναι 14ημερων σήμερα.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Καλημερα καλη βδομαδα τι κανετε?βρε που κ που αισθανομαι βαρος στη κοιλια!επισης καποιες μερες ο μικρος ειναι αγαλματακι ακουνητο τι γλυκα παγωμενα δεν τον ξεσηκωνει τπτ!πολυ με αγχωνει το παλιοπαιδο!

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα καλη βδομαδα τι κανετε?βρε που κ που αισθανομαι βαρος στη κοιλια!επισης καποιες μερες ο μικρος ειναι αγαλματακι ακουνητο τι γλυκα παγωμενα δεν τον ξεσηκωνει τπτ!πολυ με αγχωνει το παλιοπαιδο!

Καλημέρα καλή εβδομάδα. Βάρος στην κοιλιά; μμμμ περίεργο μου φαίνεται:huh: Αχαχαχ σε πειράζω! Κοιτα φήμες λένε πως βαραίνει η κοιλιτσα στην εγκυμοσυνη και νιώθεις έτσι επειδή μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι εκεί μέσα!! Τώρα για το άλλο τι να σου πω είναι αγχωτικό αλλα αφού το παιδί είναι ήσυχο τι να κανεις.Σε ποια εβδομάδα είσαι  

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Beboula25 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα. Βάρος στην κοιλιά; μμμμ περίεργο μου φαίνεται:huh: Αχαχαχ σε πειράζω! Κοιτα φήμες λένε πως βαραίνει η κοιλιτσα στην εγκυμοσυνη και νιώθεις έτσι επειδή μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι εκεί μέσα!! Τώρα για το άλλο τι να σου πω είναι αγχωτικό αλλα αφού το παιδί είναι ήσυχο τι να κανεις.Σε ποια εβδομάδα είσαι  

Τετάρτη μπαινω στην 29ενατη!αντρες αναισθησια φουλ!μ τα κανει ωρες ωρες κ ξεκιναω εγω παγωμενα ξινα γλυκα ορθια περπαταω ξαπλωνω αλλα τπτ!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...