Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Beboula25 είπε:

Ρε αγαπες μανουλες κυριως έχω πονακια σήμερα ψηλα στα πλαγια σαν πόνος εντέρου για να σας περιγράψω την αίσθηση. Έντερο δεν είναι και ούτε κάτι μυικό. Πρώτη φορά το νιώθω στην εγκυμοσυνη. Επίσης εχθές το βράδυ το μωρό ήταν παρα Μα παρα πολύ ανήσυχο πολύ έντονες και γρήγορες κινήσεις λες και πάλευε. Και από αυτό ένιωθα σαν να σφίγγει και να ξεσφίγγει η κοιλιά και ελαφριά πονακια χαμηλά για πολύ ώρα όλα αυτά. Συσπασεις στον καρδιοτογραφο δεν έχουμε καταγράψει παντως. Τα πονακια τώρα που σας λέω είναι συνεχόμενα με φασεις που δυναμώνουν κυριως στη μια πλευρά. Δεν ανησυχώ αλλα θέλω γνώμη σχετικά με το αν όλα αυτά είναι προπαρασκευαστικά.

Αγαπη εμενα για συσπασεις μου κανουν ετσι οπως το περιγραφεις, το να σφιγγει κ να ξεσφιγγει η κοιλια. Συσπασεις μπορει να προκαλεσει κ το μωρο με τις κινησεις του. Αφου η μητρα ειναι ενας μυς, οποτε οταν το μωρο κοπανιεται εκει μεσα, ερεθιζει κ τον μυ, ο οποιος και αντιδρα καποιες φορες με τις συσπασεις. 

Τα πονακια αυτα σε αυτην την φαση ειναι συνεχομενα ομως λες? Δεν υπαρχει καποιο μοτιβο, στο να ερχονται, να κορυφωνονται και να φευγουν?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Αγαπη εμενα για συσπασεις μου κανουν ετσι οπως το περιγραφεις, το να σφιγγει κ να ξεσφιγγει η κοιλια. Συσπασεις μπορει να προκαλεσει κ το μωρο με τις κινησεις του. Αφου η μητρα ειναι ενας μυς, οποτε οταν το μωρο κοπανιεται εκει μεσα, ερεθιζει κ τον μυ, ο οποιος και αντιδρα καποιες φορες με τις συσπασεις. 

Τα πονακια αυτα σε αυτην την φαση ειναι συνεχομενα ομως λες? Δεν υπαρχει καποιο μοτιβο, στο να ερχονται, να κορυφωνονται και να φευγουν?? 

Σε ευχαριστώ για την απαντηση αγαπη μου 

Και εμενα για συσπασεις μου έκαναν και ότι προήλθαν από τις κινήσεις του μωρού οπως λες.Το ξέρω πως γίνετε γιατί συνέβη στο nst όταν η μαία που κούνησε την κοιλιά κατέγραψε μια πολύ μικρούλα λόγω της κίνησης που ούτε την κατάλαβα κιολας.Εχθες πραγματικά καρδιοχτύπησα νιώθω πως μπαίνουμε στην διαδικασία σιγά σιγά.

Τωρα είναι από νωρις συνεχόμενος αισθητος πολύ και για δευτερόλεπτα δυναμώνει ένα τσακ δλδ. Όχι σφίξιμο κ τέτοια και λέω  μήπως είναι άσχετο μωρε;  Το έχω πιο δυνατά από δεξιά. Συν του ότι μου σκάει και κάτω στον κόλπο τα σουβλιδια κ συν πυελικα πονακια. Αυτααα Χαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Και εμενα για συσπασεις μου έκαναν και ότι προήλθαν από τις κινήσεις του μωρού οπως λες.Το ξέρω πως γίνετε γιατί συνέβη στο nst όταν η μαία που κούνησε την κοιλιά κατέγραψε μια πολύ μικρούλα λόγω της κίνησης που ούτε την κατάλαβα κιολας.Εχθες πραγματικά καρδιοχτύπησα νιώθω πως μπαίνουμε στην διαδικασία σιγά σιγά.

Τωρα είναι από νωρις συνεχόμενος αισθητος πολύ και για δευτερόλεπτα δυναμώνει ένα τσακ δλδ. Όχι σφίξιμο κ τέτοια και λέω  μήπως είναι άσχετο μωρε;  Το έχω μόνο από δεξιά κιολας. 

Αν ειναι συνεχομενος πιθανον να ειναι και κατι αλλο, αλλα δεν παει καπου το μυαλο μου. Ουτε οταν ξαπλωνεις δεν φευγει? Σιγουρα παντως οσο πλησιαζεις, τις συσπασεις θα τις θελεις.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Αν ειναι συνεχομενος πιθανον να ειναι και κατι αλλο, αλλα δεν παει καπου το μυαλο μου. Ουτε οταν ξαπλωνεις δεν φευγει? Σιγουρα παντως οσο πλησιαζεις, τις συσπασεις θα τις θελεις.

Ναι κάτι άσχετο θα είναι, είμαι ξάπλα κ δεν περνάει.Δεν έχω και κανα σπασμοαποτελ άμα συνεχίσει να με ανακούφιζε αλλα θα κάνω ένα μπανακι ζεστό. Ευχαριστώ πολύ αγαπη! 

Φιλια πολλά στον ταλιμπανακο σου το αντρακι σου!! 

• Μου αρέσει 1

Τωρα είναι από νωρις συνεχόμενος αισθητος πολύ και για δευτερόλεπτα δυναμώνει ένα τσακ δλδ. Όχι σφίξιμο κ τέτοια και λέω  μήπως είναι άσχετο μωρε;  Το έχω πιο δυνατά από δεξιά. Συν του ότι μου σκάει και κάτω στον κόλπο τα σουβλιδια κ συν πυελικα πονακια. Αυτααα Χαχαχ 

Μήπως είναι συσπάσεις ρε κοριτσάκι μου; εμένα έτσι μου ακούγονται... 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα όπως τα γράφεις για συσπάσεις μου κάνουν, σιγά σιγά μάλλον προετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο. Πάντως πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα σου θα το καταλάβεις γιατί θα είναι πιο έντονο κ λογικά θα πονάς πολύ.. Καρδιοτοκογραφο πότε έκανες τελευταία φορά? Αν σου ξεκίνησαν από χθες κ είχες κ εκείνη την ώρα αυτόν τον πόνο θα φαινόταν

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Μήπως είναι συσπάσεις ρε κοριτσάκι μου; εμένα έτσι μου ακούγονται... 

Καλε που είσαι εσυ;; Ψυχούλα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι κάνετε πως είσαι;

Μπαα σαν εντεροπονος είναι απλά δεν είναι έντερο γιατί είναι αλλου αλλα μοιάζει πολύ.

Just now, mama16 είπε:

Κ εμένα όπως τα γράφεις για συσπάσεις μου κάνουν, σιγά σιγά μάλλον προετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο. Πάντως πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα σου θα το καταλάβεις γιατί θα είναι πιο έντονο κ λογικά θα πονάς πολύ.. Καρδιοτοκογραφο πότε έκανες τελευταία φορά? Αν σου ξεκίνησαν από χθες κ είχες κ εκείνη την ώρα αυτόν τον πόνο θα φαινόταν

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Εκατσα εχθές αφου δεν είχα ύπνο και διάβασα.Αυτο που λες κυριως ότι όταν έρχεται η ώρα το καταλαβαίνουμε! Προετοιμασίες είναι αυτά πλησιάζουμε οποτε όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Την Δευτέρα έκανα κ τώρα πάλι Δευτέρα θα δούμε. Εκεί είναι ήσυχα τα πράγματα. Η σύσπαση αν είναι έτσι οπως νομίζω δεν μοιάζει με το σημερινό. Ούτε πετρώνει ούτε μαζεύει ούτε τίποτα μόνο πόνος. 

Just now, mama16 είπε:

Εγώ έχω 31/5 αλλά λόγω καισαρικής θα γεννήσω γύρω στις 21... Μας βλέπω 4 κοπέλες να γενναμε τις ίδιες μέρες!!

Λέτε και στο ίδιο μαιευτήριο; με την @Beboula25 πάντως είμαστε στο ίδιο.. Στο μητερα

Μπεμπουλα εμενα αυτές τις μέρες η μπέμπα είναι πολύ ανήσυχη κουνιέται όλη μέρα... Επίσης έχω σκεφτεί μήπως έχω κ εγώ συσπασεις γτ πολλές φορές σηκώνεται σε ένα σημείο η κοιλια μου σφίγγει μετά από λίγο χαλαρώνει.. Και έλεγα ότι με σπρώχνει το μωρο.. Λες να ειναι συσπασεις; αλλά δεν θα έπρεπε Ν πονάω; επίσης η κοιλια μου είναι τσίτα ούτε Ν την ακουμπήσω δεν μπορώ.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Dimitr@17 είπε:

Λέτε και στο ίδιο μαιευτήριο; με την @Beboula25 πάντως είμαστε στο ίδιο.. Στο μητερα

Μπεμπουλα εμενα αυτές τις μέρες η μπέμπα είναι πολύ ανήσυχη κουνιέται όλη μέρα... Επίσης έχω σκεφτεί μήπως έχω κ εγώ συσπασεις γτ πολλές φορές σηκώνεται σε ένα σημείο η κοιλια μου σφίγγει μετά από λίγο χαλαρώνει.. Και έλεγα ότι με σπρώχνει το μωρο.. Λες να ειναι συσπασεις; αλλά δεν θα έπρεπε Ν πονάω; επίσης η κοιλια μου είναι τσίτα ούτε Ν την ακουμπήσω δεν μπορώ.. 

Μπα εγώ Λάρισα θα γεννήσω... Πάντως με την μπεμπουλα αν δεν έχεις ακόμα γνωριστεί ευκαιρία είναι αφού είστε απ' το ίδιο μέρος!!! Νομίζω είναι μικρές συσπασουλες αυτές που νιώθεις αλλά επειδή είναι μικρές δεν σε πονάει. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το ένιωθα κ έλεγα ότι τεντώνεται η μικρή.. εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν συσπάσεις!!

• Μου αρέσει 1

Just now, mama16 είπε:

Μπα εγώ Λάρισα θα γεννήσω... Πάντως με την μπεμπουλα αν δεν έχεις ακόμα γνωριστεί ευκαιρία είναι αφού είστε απ' το ίδιο μέρος!!! Νομίζω είναι μικρές συσπασουλες αυτές που νιώθεις αλλά επειδή είναι μικρές δεν σε πονάει. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το ένιωθα κ έλεγα ότι τεντώνεται η μικρή.. εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν συσπάσεις!!

Άντε κ μετά από πόσες μέρες γέννησες; πριν ας πούμε ένιωθα κ έναν πολύ μικρο πόνο από κάτω.. Σαν σουβλια

Διαφημίσεις

Καλε που είσαι εσυ;; Ψυχούλα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι κάνετε πως είσαι;

Μπαα σαν εντεροπονος είναι απλά δεν είναι έντερο γιατί είναι αλλου αλλα μοιάζει πολύ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Εκατσα εχθές αφου δεν είχα ύπνο και διάβασα.Αυτο που λες κυριως ότι όταν έρχεται η ώρα το καταλαβαίνουμε! Προετοιμασίες είναι αυτά πλησιάζουμε οποτε όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Την Δευτέρα έκανα κ τώρα πάλι Δευτέρα θα δούμε. Εκεί είναι ήσυχα τα πράγματα. Η σύσπαση αν είναι έτσι οπως νομίζω δεν μοιάζει με το σημερινό. Ούτε πετρώνει ούτε μαζεύει ούτε τίποτα μόνο πόνος. 

Εμείς καλά είμαστε φίλη μου! Εσύ πες μου πως είσαι; Πως νιώθεις; 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

@Dimitr@17 ετοιμαζόμαστε έρχονται τα μπεμπακια.. Και εμενα κάνει αυτό που λες αλλα επειδή είναι το σημείο που είναι ο πωπως του ξέρω πως δεν πρόκειται για συσπασεις. Εχθες ήταν έτσι οπως λες κ εσυ σφίξιμο ξεσφιξιμο σε όλη την κοιλιά. Τώρα που θα κανεις τον καρδιοτοκογραφο θα δείτε. Εμενα δεν έδειξε καμία.Και σουβλιες από κάτω πολλες κ δυνατες. Και εσένα η μικρή είναι το κεφάλι της σε σπρώχνει. Καλό είναι αυτό μου είπαν οι μαίες.

@ΦαιηΚατς χαίρομαι που είστε καλα! Και εγω καλα είμαι. Τον περιμένω ρε αγαπη μου με καταλαβαίνεις έτσι; Τώρα συνηδειτοποιω 

πρίν από 55 λεπτά , Beboula25 είπε:

@Dimitr@17 ετοιμαζόμαστε έρχονται τα μπεμπακια.. Και εμενα κάνει αυτό που λες αλλα επειδή είναι το σημείο που είναι ο πωπως του ξέρω πως δεν πρόκειται για συσπασεις. Εχθες ήταν έτσι οπως λες κ εσυ σφίξιμο ξεσφιξιμο σε όλη την κοιλιά. Τώρα που θα κανεις τον καρδιοτοκογραφο θα δείτε. Εμενα δεν έδειξε καμία.Και σουβλιες από κάτω πολλες κ δυνατες. Και εσένα η μικρή είναι το κεφάλι της σε σπρώχνει. Καλό είναι αυτό μου είπαν οι μαίες.

@ΦαιηΚατς χαίρομαι που είστε καλα! Και εγω καλα είμαι. Τον περιμένω ρε αγαπη μου με καταλαβαίνεις έτσι; Τώρα συνηδειτοποιω 

Ναι έχει πάρει θέση κ γενικά είναι μπρούμυτα για αυτό η κοιλία κου κάνει βουνά γτ έχει τον πωπω γυρισμένο προς τον αφαλό.. Ε αφού είναι καλό ει αι σημάδι ότι ερχονται...εγώ θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη να κάνω καρδιοτοκογραφημα.. Απο περπάτημα πως τα πας; εμένα μου είπε πολύ περπάτημα 

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχα μεγαλωνουν μωρε τοσοο γρηγορααα. Ποτε ημασταν εγκυες, ποτε γεννησαμε, ποτε τα μικρακια μας αρχισανε και αντιλαμβανονται τα ερεθισματα που παιρνουν... Ποσο τελεια ειναι τα μικρακια μας, ποση ευτυχια φερνουν με τον ερχομο τους!! 

Ναι σφαίρα περνάει ο καιρος. Πράγματι απέραντη ευτυχία. 

nlmNp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι έχει πάρει θέση κ γενικά είναι μπρούμυτα για αυτό η κοιλία κου κάνει βουνά γτ έχει τον πωπω γυρισμένο προς τον αφαλό.. Ε αφού είναι καλό ει αι σημάδι ότι ερχονται...εγώ θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη να κάνω καρδιοτοκογραφημα.. Απο περπάτημα πως τα πας; εμένα μου είπε πολύ περπάτημα 

Περπατούσα αλλα τώρα ναι θέλει καθημερινά και αρκετή ωριτσα. Θα ξεκινήσω.Μόνο μια φορά τώρα έχω περπατήσει ένα μισάωρο .Δενυτερα έχω και εγω, στο ιατρείο θα πάω ομως. Μου είπαν Παρασκευή να πάω μητέρα πρωί αλλα δεν μπορώ με ταξί δεν λέει είναι πολυ μακριά κ ούτε μπορεί ο άντρας μου να λείψει τώρα από δουλειά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...