Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια !!! Να κάνω μια ερώτηση ως πιο έμπειρες που το έχετε περάσει μέχρι να πάρω τον γιατρό μου την Δευτέρα ! Χτες το βράδυ μου έστειλαν στο mail από το ΡΕΑ τις απαντήσεις από το Papp A κ ενώ για τις τρισωμιες είχε διευκρίνιση αν είναι φυσιολογικές οι τιμές , για την προεκλαμψία δεν πολυκατάλαβα , να σας τα γράψω να μου πείτε αν γνωρίζετε Προακλαμψια πριν τις 34 βδομαδες : 1/1541, προεκλαμψία πριν τις 37 βδομαδες: 1:330, περιορισμός της εμβρυϊκής ανάπτυξης πριν τις 37 βδομαδες 1/466,  αυτόματος τοκετός πριν τις 34 βδομαδες 1/1570 ! Πως σας φαίνονται ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Η γλυκοθυμωμενη:lol: Χαχα.. Λοιπόν η γλυκοζυλιωμενη είναι κ αυτή εξέταση αιματος που μέτρα το ζάχαρο και την γλυκόζη οπως λέει το όνομα της. Δλδ να στο πω απλά γτ δεν είμαι κ ειδική σου μέτρα τα επίπεδα του τελευταίου διαστήματος κ βλέπουν αν υπάρχει σακχαρώδης διαβήτη. Κουλαρισε ομως για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου Αντε θα δεις μια χαρά θα είναι στανταρ απλά έτυχε τώρα όλα μαζεμένα κ ανέβασες 

Νιωθω ανυπόμονα ενώ τόσο καιρό ήμουν χαλαρή κ έτσι δεν κατάλαβα πως πέρασε κιολας. Τον αγαπάω ήδη και σκέφτομαι το ποσο θέλω να είμαι καλή μαμα.

Ναι αστα.. και πονάει τσιγκλαει πολύ. Αφού αν είμαι όρθια λυγίζω κ έξω αν περπατάω πρέπει να σταματησω. Είναι για καλό ομως αυτό να ξέρεις 

Ναι τα γλυκουλια μας...νομίζω πως ειναι τα πατουσακια του παντως σε εκεινο το σημειο πω πω εχω χεστει απ τη χαρα μου που ψηλοφαινονται χαχαχα ναι αγαπη για καλο φυσικά!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι τα γλυκουλια μας...νομίζω πως ειναι τα πατουσακια του παντως σε εκεινο το σημειο πω πω εχω χεστει απ τη χαρα μου που ψηλοφαινονται χαχαχα ναι αγαπη για καλο φυσικά!!!!

Είναι τέλεια όντως!! Κι εμένα με τα πατουσακια και τα γονατα δίνει πόνο!!! Χαχαχα 

• Χαχα 1

H4LBp3.png 

11 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Είχα κάθε μήνα 75-82 και είδα το 109 και έπαθα σοκ! Εννοείται θα κάνω διατροφή από δω και πέρα απλά στεναχωρήθηκα γιατί μου είπε ότι θα ΄κανω και άλλη μια εξέταση την επόμενη φορά που λέγεται "γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη" και λέω τι είναι πάλι αυτό;;;;;;; :-(

Τέλος πάντων το χειρότερο είναι ότι το είχα καταλάβει ότι κάνω βλακεία και τρώω πολλά γλυκά και δεν έκανα τίποτα! Έχω ενοχές και νιώθω απαίσια που φέρθηκα τόσο ανεύθυνα στην εγκυμοσύνη μου. Αντί να κάνω το καλύτερο για το μωρό.... 

Αιμα θα σου πάρουν. Δννειναι κατι.απλα θα δουν στην ουσια το ζαχαρο το τελευταιο 3μηνο.

Θελεις να σοτ πω για ανευθινοτητα ?ξερω κοπελα που προτιμουσε να τρωει γλυκα πίτσες και χιλιες δυο μαλακιες παρα να προσεξει το μωρο της.καο εκανε ενεσεις ινσουλινης.ενω μπορουσε με δοατροφη να μη μπεο σε αυτη τη διαδικασια.γι αυτο σου λεω μην στεναχωριεσαι.προσεχε απλα και αν θες στειλε μου πμ να σου πω πανω κατω τη δοατροφη που εκανα αν δν εισαι σίγουρη για ρους συνδιασμους που πρεπει να αποφυφεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσουδια!!

Αχχχ ημουνα νια ωσαν τα κρυα τα νερα και γερασα συμπεθερα μου. Ολη μερα με εχει στο ποδι η μαϊμου μου, ποναει ολο μου το κορμακι. Τι κανει η μπουμπου σου?? Οσο για τον υπνο πονεμενη ιστορια. Ξυπναει γυρω στις 4 φορες το βραδυ, οποτε ο μαυρος κυκλος εχει φτασει μεχρι τα γονατα. Κανω υπομονη η δολια να στρωσει, που θα παει, θα γινει καποια στιγμη. Κατα τ αλλα ειναι τελειος. Ωστοσο ειμαι ανοιχτη σε προτασεις ιδιωτικης υιοθεσιας οποια ενδιαφερεται χαχαχαχαχα

Χαχαχα ξυπνάει και θέλει φάι?

Εμένα έχει ξεραθεί τώρα πρώτη φορά κούνια, οπότε έπιασα το σίδερο. 

Just now, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Βλεπω εισαστε σε ετοιμοτητα οι περισσοτερες με το καλο!! Εμεις παμε λιγο καλυτερα με το οξυγόνο κ ξεκινησε κορτιζονη παλι μπας κ τη βοηθησει αυτη τη φορα πιο πολύ θα δουμε! Ειμαστε 3430γρ τωρα. Το καλο ειναι τωρα μπαινω κ την ταιζω εγω τρεις φορες την ημερα για να συνηθισει το μπιμπερο σιγα σιγα δε το καταφερνουμε ολο αλλα κατι κανει η εξασκηση μετραει οπως λενε κ οι γιατροι μας. Γνωριζομαστε σιγα σιγα τωρα μου γελαει συχνα κ επισης οταν την κουρασει το μπιμπερο το βγαζει με τη γλωσσα της η σκατουλα κ σφραγιζει το στομα βγαινω αλλος ανθρωπος απο την μενν τωρα ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Μπράβο ρε το Διαμαντακι μας!!! Να μου την φιλήσεις στα πατουσακια. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα ξυπνάει και θέλει φάι?

Εμένα έχει ξεραθεί τώρα πρώτη φορά κούνια, οπότε έπιασα το σίδερο. 

Μπράβο ρε το Διαμαντακι μας!!! Να μου την φιλήσεις στα πατουσακια. 

Ναι, αλλιως δεν κοιμαται. Ακομα κ αν δεν πειναει του αρεσει να πιπιλαει εστω κ 5 λεπτα κ ξανακοιμαται. 

Κ γω προσπαθω να τον μαθω να κοιμαται στην κουνια του το πρωι αλλα δεν πιανει παντα. Μολις τον ξαπλωνω, ξυπναει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, loyloy είπε:

Αιμα θα σου πάρουν. Δννειναι κατι.απλα θα δουν στην ουσια το ζαχαρο το τελευταιο 3μηνο.

Θελεις να σοτ πω για ανευθινοτητα ?ξερω κοπελα που προτιμουσε να τρωει γλυκα πίτσες και χιλιες δυο μαλακιες παρα να προσεξει το μωρο της.καο εκανε ενεσεις ινσουλινης.ενω μπορουσε με δοατροφη να μη μπεο σε αυτη τη διαδικασια.γι αυτο σου λεω μην στεναχωριεσαι.προσεχε απλα και αν θες στειλε μου πμ να σου πω πανω κατω τη δοατροφη που εκανα αν δν εισαι σίγουρη για ρους συνδιασμους που πρεπει να αποφυφεις 

Ναι αν δεν σου είναι κόπος στείλε μου τη διατροφή. Ευχαριστώ  πάρα πολύ 

H4LBp3.png 

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Βλεπω εισαστε σε ετοιμοτητα οι περισσοτερες με το καλο!! Εμεις παμε λιγο καλυτερα με το οξυγόνο κ ξεκινησε κορτιζονη παλι μπας κ τη βοηθησει αυτη τη φορα πιο πολύ θα δουμε! Ειμαστε 3430γρ τωρα. Το καλο ειναι τωρα μπαινω κ την ταιζω εγω τρεις φορες την ημερα για να συνηθισει το μπιμπερο σιγα σιγα δε το καταφερνουμε ολο αλλα κατι κανει η εξασκηση μετραει οπως λενε κ οι γιατροι μας. Γνωριζομαστε σιγα σιγα τωρα μου γελαει συχνα κ επισης οταν την κουρασει το μπιμπερο το βγαζει με τη γλωσσα της η σκατουλα κ σφραγιζει το στομα βγαινω αλλος ανθρωπος απο την μενν τωρα ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Μπράβο Βασω μου πολλά Φιλια στην μικρούλα χαίρομαι παρα πολύ να μαθαίνω καλα νέα σας❤️

• Μου αρέσει 2

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι, αλλιως δεν κοιμαται. Ακομα κ αν δεν πειναει του αρεσει να πιπιλαει εστω κ 5 λεπτα κ ξανακοιμαται. 

Κ γω προσπαθω να τον μαθω να κοιμαται στην κουνια του το πρωι αλλα δεν πιανει παντα. Μολις τον ξαπλωνω, ξυπναει. 

Την έβαλα κουβερτακι πίσω στην πλάτη, το κάνα φωλιτσα οπότε....

Δηλαδή ξυπνάς αλλαγή Πάνας βυζί? Δεν ξαγρυπνα?

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Την έβαλα κουβερτακι πίσω στην πλάτη, το κάνα φωλιτσα οπότε....

Δηλαδή ξυπνάς αλλαγή Πάνας βυζί? Δεν ξαγρυπνα?

Ναι ναι συμπεθερα μου. Ολο το πακετο. Βεβαια επειδη ξυπναει στο 2 ωρο, δεν τον αλλαζω καθε 2 ωρες, αλλα ενδιαμεσα. Στις 4 ωρες δηλαδη περιπου. Θηλαζω πρωτα γιατι αλλιως κλαιει, και μετα μπανακι τοπικο κ αλλαγμα πανας και ξανα θηλασμος για να τον ξαναπαρει ο υπνος. Οχι δεν ξαγρυπνα. Ευτυχως με το στηθος κατευθειαν ξανακοιμαται. Αυτο μονο μου ελειπε. :blink: 

Η μικρη σου πως ειναι? Πως τα πατε μαμα κ κορη?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ο γιατρός μου έχει γράψει κάτι στο χαρτί για αυτήν την εξέταση.. Και μου είπε αν είναι καλό το αποτέλεσμα να πάω να με δει μετά από 2 βδομαδες

Εγώ το Σάββατο μπαίνω 37η εβδομάδα.. Και έχω 25 Μαΐου τελική ημερομηνία 

Εγώ έχω 31/5 αλλά λόγω καισαρικής θα γεννήσω γύρω στις 21... Μας βλέπω 4 κοπέλες να γενναμε τις ίδιες μέρες!!

• Μου αρέσει 2

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι ναι συμπεθερα μου. Ολο το πακετο. Βεβαια επειδη ξυπναει στο 2 ωρο, δεν τον αλλαζω καθε 2 ωρες, αλλα ενδιαμεσα. Στις 4 ωρες δηλαδη περιπου. Θηλαζω πρωτα γιατι αλλιως κλαιει, και μετα μπανακι τοπικο κ αλλαγμα πανας και ξανα θηλασμος για να τον ξαναπαρει ο υπνος. Οχι δεν ξαγρυπνα. Ευτυχως με το στηθος κατευθειαν ξανακοιμαται. Αυτο μονο μου ελειπε. :blink: 

Η μικρη σου πως ειναι? Πως τα πατε μαμα κ κορη?? 

Μεγαλώνει, ζωηρευει!!! Σήμερα ανακάλυψε τα πόδια της κ τα σηκώνει κ τα πιάνει χαχαχαχαα 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Μεγαλώνει, ζωηρευει!!! Σήμερα ανακάλυψε τα πόδια της κ τα σηκώνει κ τα πιάνει χαχαχαχαα 

Αχαχαχα μεγαλωνουν μωρε τοσοο γρηγορααα. Ποτε ημασταν εγκυες, ποτε γεννησαμε, ποτε τα μικρακια μας αρχισανε και αντιλαμβανονται τα ερεθισματα που παιρνουν... Ποσο τελεια ειναι τα μικρακια μας, ποση ευτυχια φερνουν με τον ερχομο τους!! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ρε αγαπες μανουλες κυριως έχω πονακια σήμερα ψηλα στα πλαγια σαν πόνος εντέρου για να σας περιγράψω την αίσθηση. Έντερο δεν είναι και ούτε κάτι μυικό. Πρώτη φορά το νιώθω στην εγκυμοσυνη. Επίσης εχθές το βράδυ το μωρό ήταν παρα Μα παρα πολύ ανήσυχο πολύ έντονες και γρήγορες κινήσεις λες και πάλευε. Και από αυτό ένιωθα σαν να σφίγγει και να ξεσφίγγει η κοιλιά και ελαφριά πονακια χαμηλά για πολύ ώρα όλα αυτά. Συσπασεις στον καρδιοτογραφο δεν έχουμε καταγράψει παντως. Τα πονακια τώρα που σας λέω είναι συνεχόμενα με φασεις που δυναμώνουν κυριως στη μια πλευρά. Δεν ανησυχώ αλλα θέλω γνώμη σχετικά με το αν όλα αυτά είναι προπαρασκευαστικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...