Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

Είχα κάθε μήνα 75-82 και είδα το 109 και έπαθα σοκ! Εννοείται θα κάνω διατροφή από δω και πέρα απλά στεναχωρήθηκα γιατί μου είπε ότι θα ΄κανω και άλλη μια εξέταση την επόμενη φορά που λέγεται "γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη" και λέω τι είναι πάλι αυτό;;;;;;; :-(

Τέλος πάντων το χειρότερο είναι ότι το είχα καταλάβει ότι κάνω βλακεία και τρώω πολλά γλυκά και δεν έκανα τίποτα! Έχω ενοχές και νιώθω απαίσια που φέρθηκα τόσο ανεύθυνα στην εγκυμοσύνη μου. Αντί να κάνω το καλύτερο για το μωρό.... 

Γλυκοζυλιωμενη μου ζήταγε κάθε μήνα χωρίς να έχω θέμα με το σάκχαρο. Πάντως ηρέμησε δεν εκανες κάτι τρομερό. Στο ίδιο κέντρο εκανες τις εξετάσεις; Ρωτάω γτ παίζει ρόλο. Τέλος πάντων σημασια έχει πως φτιάχνει κ θα το ρυθμίσεις. Και να σου πω ότι δεν επηρεάζεται μόνο από τα γλυκα. Όλα παίζουν ρόλος την διατροφή αλλα και η ψυχολογία! Και εγω έτρωγα απίστευτα πολλά γλυκα την ημέρα και δεν ανέβασα. Μπορεί να έτυχε αυτή η μέρα οποτε μην γίνεσαι χάλια το μωρό είναι μια χαρά! Αρκεί να είσαι κ εσυ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Γλυκοζυλιωμενη μου ζήταγε κάθε μήνα χωρίς να έχω θέμα με το σάκχαρο. Πάντως ηρέμησε δεν εκανες κάτι τρομερό. Στο ίδιο κέντρο εκανες τις εξετάσεις; Ρωτάω γτ παίζει ρόλο. Τέλος πάντων σημασια έχει πως φτιάχνει κ θα το ρυθμίσεις. Και να σου πω ότι δεν επηρεάζεται μόνο από τα γλυκα. Όλα παίζουν ρόλο και η ψυχολογία! Και εγω έτρωγα απίστευτα πολλά γλυκα την ημέρα και δεν ανέβασα. Μπορεί να έτυχε αυτή η μέρα οποτε μην γίνεσαι χάλια το μωρό είναι μια χαρά! Αρκεί να είσαι κ εσυ 

Στο ίδιο κέντρο τις έκανα ναι. Επίσης αυτή την εξέταση δε την έχω  κάνει ποτε. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία βδομάδα μετά τη διάρρηξη όλο στεναχώρια, κουραση και γλυκά ήμουν.

Μου είπε ότι αν σταματήσω να τρώω γλυκα όλα θα είναι καλά τι να πω.

Ο μπέμπης είναι καλά  το ξέρω απλά νιώθω τύψεις  

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Όχι. Δεν είχα σάκχαρο ήταν 75-82 σε όλη την εγκυμοσύνη. Ίσως γι αυτό 

Τι είναι αυτό; Εσύ έκανες κάθε μηνα;

Μόνο ο γιατρός  σου ξέρει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Μην αγχώνεσαι  βρε

Ναι έχεις δίκιο!!!ετσι κ αλλιως σε 2 εβδ θα πρέπει να ξανα κανω εξετασεις οποτε θα δειξουν...μια ερωτηση μιας που ειμαστε σε κοντα εβδ αλλα ερωτηση απευθυνόμενη σε ολες...τελευταία οταν κινείται το μωρό νιωθω κ εναν σχετικο πονο !!δεν ειναι σύσπαση ειναι καθαρα το μωρο γτ συμβαίνει την ωρα που κινείται...σε μια φαση ετσι περιεργα που κουνήθηκε πονεσε η μεση πισω!!συμβαίνει κ σε εσας??ειναι επειδη λιγοστεύει ο χώρος για το μπεμπε?

Στο ίδιο κέντρο τις έκανα ναι. Επίσης αυτή την εξέταση δε την έχω  κάνει ποτε. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία βδομάδα μετά τη διάρρηξη όλο στεναχώρια, κουραση και γλυκά ήμουν.

Μου είπε ότι αν σταματήσω να τρώω γλυκα όλα θα είναι καλά τι να πω.

Ο μπέμπης είναι καλά  το ξέρω απλά νιώθω τύψεις  

Ξέχασα ρε να σου πω ότι σε ρωτάω γτ όταν έκανα αλλου μου έβγαλε 100 και έπαθα κ εγω σοκ γτ όλους τους μηνες ήμουν στα 80. Στην επόμενη μέτρηση που έκανα εκεί που ήμουν ανεκαθεν έδειξε 85. Πάντως ακόμη και να ανέβασα για κάποιο λόγο σημασια έχει πως έπεσε ξανά κ χωρίς ιδιαιτερη προσπάθεια. Απλά στο λέω να μην νιώθεις τύψεις άνθρωπος είσαι κ δεν εκανες κάτι να βλαψεις το παιδί σου προς Θεού. Λίγα γλυκα παραπάνω έφαγες ωραία πάει τελείωσε τώρα με μέτρο κ οπως είπε ο γιατρος όλα θα είναι καλα.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι έχεις δίκιο!!!ετσι κ αλλιως σε 2 εβδ θα πρέπει να ξανα κανω εξετασεις οποτε θα δειξουν...μια ερωτηση μιας που ειμαστε σε κοντα εβδ αλλα ερωτηση απευθυνόμενη σε ολες...τελευταία οταν κινείται το μωρό νιωθω κ εναν σχετικο πονο !!δεν ειναι σύσπαση ειναι καθαρα το μωρο γτ συμβαίνει την ωρα που κινείται...σε μια φαση ετσι περιεργα που κουνήθηκε πονεσε η μεση πισω!!συμβαίνει κ σε εσας??ειναι επειδη λιγοστεύει ο χώρος για το μπεμπε?

Εγώ δεν έχω πόνους(Ακόμα τουλάχιστον) αλλά κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Ρωτά το γιατρό. Ο χώρος σίγουρα λιγοστεύει πάντως

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Ε βέβαια θα πονας λιγάκι.εγω νιώθω σαν έχω μελανιές από μέσα. Αλλες νιώθουν πόνο στα πλευρά. Όπου σε βαράει λογικό να σε ενοχλει. Έχεις ένα ανθρωπάκι μέσα που κουνιέται πέρα δωθε. Που να δεις μετά που θα χτυπάει από κάτω σου κ θα λες τώρα θα μου φύγουν  

• Ευχαριστώ 1

Ξέχασα ρε να σου πω ότι σε ρωτάω γτ όταν έκανα αλλου μου έβγαλε 100 και έπαθα κ εγω σοκ γτ όλους τους μηνες ήμουν στα 80. Στην επόμενη μέτρηση που έκανα εκεί που ήμουν ανεκαθεν έδειξε 85. Πάντως ακόμη και να ανέβασα για κάποιο λόγο σημασια έχει πως έπεσε ξανά κ χωρίς ιδιαιτερη προσπάθεια. Απλά στο λέω να μην νιώθεις τύψεις άνθρωπος είσαι κ δεν εκανες κάτι να βλαψεις το παιδί σου προς Θεού. Λίγα γλυκα παραπάνω έφαγες ωραία πάει τελείωσε τώρα με μέτρο κ οπως είπε ο γιατρος όλα θα είναι καλα.

Μου είπε ότι αν είναι για έναν μήνα αυξημένο δεν είναι τίποτα αλλά από δω και πέρα να κόψω τα γλυκά και τώρα στο τέλος πρέπει  να προσέχω πολύ.  Αυτό. 

Αυτή η εξέταση τι είναι; ...η γλυκοθυμωμενη πως λέγεται 

Πωπω @Beboula25 πλησιάζει ο καιρός.. Πως νιώθεις;

H4LBp3.png 

Ε βέβαια θα πονας λιγάκι.εγω νιώθω σαν έχω μελανιές από μέσα. Αλλες νιώθουν πόνο στα πλευρά. Όπου σε βαράει λογικό να σε ενοχλει. Έχεις ένα ανθρωπάκι μέσα που κουνιέται πέρα δωθε. Που να δεις μετά που θα χτυπάει από κάτω σου κ θα λες τώρα θα μου φύγουν  

Τέλεια απλα αρχισε αυτη τη εβδομάδα ολο αυτο κ μ ηταν καπως πρωτόγνωρη η αίσθηση αυτή κ είπα να ρωτήσω κ εσάς οντως κ εγω σα μελανιες μπορω  να το περιγράψω ετσι το αντιλαμβάνομαι καπως στο περιπου υον πονο...ωχ σοβαρα κ απο κατω?χαχχα καλα π τ ειπες να μαι προετοιμασμένη χαχα

Μου είπε ότι αν είναι για έναν μήνα αυξημένο δεν είναι τίποτα αλλά από δω και πέρα να κόψω τα γλυκά και τώρα στο τέλος πρέπει  να προσέχω πολύ.  Αυτό. 

Η γλυκόζηλιωμένη είναι εξέταση αίματος. Είναι σαν να λέμε ο μέσος όρος του σακχάρου σου μέσα σε ένα τρίμηνο. Εάν είναι πάνω από 6 σημαίνει ότι έκανες και άλλες φορές σάκχαρο απλά δεν έτυχε να το μετρήσεις εκείνη την στιγμή. Αν είναι από 4-6 είναι φυσιολογικό και ήταν απλά μια τυχαία μέτρηση. Η οποία εδώ που τα λέμε δεν είναι και ανεβασμένη. Το όριο είναι 110. Απλά είσαι στο όριο και καλώς ή γιατρός σου κινητοποιηθηκε. Μην φοβάσαι. Τυχαίο θα ήταν. Αλλά και να μην ήταν με λίγη προσοχή στη διατροφή θα ελεγχθεί. Να μην στεναχωριέσαι γιατί και αυτό παίζει ρόλο στο σάκχαρο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Η γλυκόζηλιωμένη είναι εξέταση αίματος. Είναι σαν να λέμε ο μέσος όρος του σακχάρου σου μέσα σε ένα τρίμηνο. Εάν είναι πάνω από 6 σημαίνει ότι έκανες και άλλες φορές σάκχαρο απλά δεν έτυχε να το μετρήσεις εκείνη την στιγμή. Αν είναι από 4-6 είναι φυσιολογικό και ήταν απλά μια τυχαία μέτρηση. Η οποία εδώ που τα λέμε δεν είναι και ανεβασμένη. Το όριο είναι 110. Απλά είσαι στο όριο και καλώς ή γιατρός σου κινητοποιηθηκε. Μην φοβάσαι. Τυχαίο θα ήταν. Αλλά και να μην ήταν με λίγη προσοχή στη διατροφή θα ελεγχθεί. Να μην στεναχωριέσαι γιατί και αυτό παίζει ρόλο στο σάκχαρο. 

Δεν ξέρω γιατί δεν την έχω κάνει αυτή την εξέταση ποτε.  Τέλος πάντων, σ ευχαριστώ πάρα πολύ 

Από δω και πέρα θα προσέχω και θα φτιάξω και λίγο την ψυχολογία μου γιατί έχω ταλαιπωρηθεί  τώρα καμία δεκαριά  μέρες δεν θέλω άλλο. 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Η γλυκοθυμωμενη:lol: Χαχα.. Λοιπόν η γλυκοζυλιωμενη είναι κ αυτή εξέταση αιματος που μέτρα το ζάχαρο και την γλυκόζη οπως λέει το όνομα της. Δλδ να στο πω απλά γτ δεν είμαι κ ειδική σου μέτρα τα επίπεδα του τελευταίου διαστήματος κ βλέπουν αν υπάρχει σακχαρώδης διαβήτη. Κουλαρισε ομως για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου Αντε θα δεις μια χαρά θα είναι στανταρ απλά έτυχε τώρα όλα μαζεμένα κ ανέβασες 

Νιωθω ανυπόμονα ενώ τόσο καιρό ήμουν χαλαρή κ έτσι δεν κατάλαβα πως πέρασε κιολας. Τον αγαπάω ήδη και σκέφτομαι το ποσο θέλω να είμαι καλή μαμα.

Just now, Ria@90 είπε:

Τέλεια απλα αρχισε αυτη τη εβδομάδα ολο αυτο κ μ ηταν καπως πρωτόγνωρη η αίσθηση αυτή κ είπα να ρωτήσω κ εσάς οντως κ εγω σα μελανιες μπορω  να το περιγράψω ετσι το αντιλαμβάνομαι καπως στο περιπου υον πονο...ωχ σοβαρα κ απο κατω?χαχχα καλα π τ ειπες να μαι προετοιμασμένη χαχα

Ναι αστα.. και πονάει τσιγκλαει πολύ. Αφού αν είμαι όρθια λυγίζω κ έξω αν περπατάω πρέπει να σταματησω. Είναι για καλό ομως αυτό να ξέρεις 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Ναι αυξάνεται!!απλα ρε συ το μωρο βγαινει μεγαλύτερο στους υπέρηχους αλλα η γυναικ μ ειπε πως η καμπύλη ειχε βγει νορμάλ οποτε κομπλέ!!!απλα επειδή υο παρακανω με τα γλυκα οπως κ η βασω αγχώθηκα!!

Κι εγώ το ΧΑ παρακάνει. 3310 βγήκε. Γλυκά για σένα να μην τρως πολλά. Από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα ζαχάρου το νινι όσα είναι να πάρει θα τα πάρει. 

4 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Όχι. Δεν είχα σάκχαρο ήταν 75-82 σε όλη την εγκυμοσύνη. Ίσως γι αυτό 

Τι είναι αυτό; Εσύ έκανες κάθε μηνα;

Μόνο ο γιατρός  σου ξέρει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Μην αγχώνεσαι  βρε

Ούτε εγώ είχα αλλά το κάναμε από την αρχή. Είναι το ζάχαρο πως κημενεται να το πω στο αίμα το τελευταίο τρίμηνο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά γκουγκλαρε να το δεις. Ίσως να μην το κάνουν όλες οι κοπέλες, ίσως ο γιατρός μου να ήταν πιο ψείρας τι να πω. 

@vaso_mpempis η @Anna17 στο εξήγησε ακριβώς. 

@nanoula90 συμπεθέρα;;; Που χάθηκες;;;

Καλημέρα!! Φρίκη σήμερα!! Ξύπνια από τις 05:30 κ γάλα έδωσα κ τελικά δεν κοιμήθηκε. Τι στο καλό έπαθε δεν ξέρω. Τελευταία κάνει ανήσυχο ύπνο. 

nlmNp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!

Just now, Smile89 είπε:

Κι εγώ το ΧΑ παρακάνει. 3310 βγήκε. Γλυκά για σένα να μην τρως πολλά. Από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα ζαχάρου το νινι όσα είναι να πάρει θα τα πάρει. 

Ούτε εγώ είχα αλλά το κάναμε από την αρχή. Είναι το ζάχαρο πως κημενεται να το πω στο αίμα το τελευταίο τρίμηνο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά γκουγκλαρε να το δεις. Ίσως να μην το κάνουν όλες οι κοπέλες, ίσως ο γιατρός μου να ήταν πιο ψείρας τι να πω. 

@vaso_mpempis η @Anna17 στο εξήγησε ακριβώς. 

@nanoula90 συμπεθέρα;;; Που χάθηκες;;;

Καλημέρα!! Φρίκη σήμερα!! Ξύπνια από τις 05:30 κ γάλα έδωσα κ τελικά δεν κοιμήθηκε. Τι στο καλό έπαθε δεν ξέρω. Τελευταία κάνει ανήσυχο ύπνο. 

Αχχχ ημουνα νια ωσαν τα κρυα τα νερα και γερασα συμπεθερα μου. Ολη μερα με εχει στο ποδι η μαϊμου μου, ποναει ολο μου το κορμακι. Τι κανει η μπουμπου σου?? Οσο για τον υπνο πονεμενη ιστορια. Ξυπναει γυρω στις 4 φορες το βραδυ, οποτε ο μαυρος κυκλος εχει φτασει μεχρι τα γονατα. Κανω υπομονη η δολια να στρωσει, που θα παει, θα γινει καποια στιγμη. Κατα τ αλλα ειναι τελειος. Ωστοσο ειμαι ανοιχτη σε προτασεις ιδιωτικης υιοθεσιας οποια ενδιαφερεται χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Μια εβδομάδα έμεινε κ μπαίνω στο μήνα μου χωρίς αιμορραγία.

Μου φαίνεται απίστευτο αλλά το δώρο μου για τα φετινα μου γενέθλια ο μπέμπης μας θα έρθει σε 10 μέρες περίπου. Θέλω να ρωτήσω τα κορίτσια που γέννησαν την εβδομάδα 36 37η εβδομάδα πως ήταν τα μικρούλια; 

@vaso_mpempis Μακάρι κοριτσάρα οι μόνες τύψεις σου να είναι για μερικά γλυκά στην εγκυμοσύνη σε μια δύσκολη μάλιστα περίοδο που όπως τον είδε ο γιατρός δεν είχαν κ επίδραση! Αναμφίβολα θα κάνουμε τόσα λάθη που αυτό θα είναι πταίσμα!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Βλεπω εισαστε σε ετοιμοτητα οι περισσοτερες με το καλο!! Εμεις παμε λιγο καλυτερα με το οξυγόνο κ ξεκινησε κορτιζονη παλι μπας κ τη βοηθησει αυτη τη φορα πιο πολύ θα δουμε! Ειμαστε 3430γρ τωρα. Το καλο ειναι τωρα μπαινω κ την ταιζω εγω τρεις φορες την ημερα για να συνηθισει το μπιμπερο σιγα σιγα δε το καταφερνουμε ολο αλλα κατι κανει η εξασκηση μετραει οπως λενε κ οι γιατροι μας. Γνωριζομαστε σιγα σιγα τωρα μου γελαει συχνα κ επισης οταν την κουρασει το μπιμπερο το βγαζει με τη γλωσσα της η σκατουλα κ σφραγιζει το στομα βγαινω αλλος ανθρωπος απο την μενν τωρα ελπιζω να συνεχισει ετσι.

• Μου αρέσει 12

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...