Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Θα κατέβει κ η κοιλιά κ το μωρό. Θα πάρεις τον μήνα σου όλο και μια χαρά. Για την τιμή εκεί μπορεί να μην πληρώσεις αν έχει συννεοηθει ο γιατρος σου κ στα βάζει μετά όλα πακέτο στη τιμή. Δεν ξέρω αν κάνουν δώρο τον καρδιοτογραφο κάθε εβδομάδα τι να σου πω. Επίσης σε κάθε nst μου κάνει στο καπάκι υπέρηχο κανονικά. Κάποια στιγμή στις αρχες που είχα ρωτήσει από το τηλ στο Μητέρα για υπέρηχο μου είπαν πως χρεώνουν κανονικά. Πάρε τον γιατρό σου να ρωτησεις να είσαι σίγουρη.

Ο γιατρός μου έχει γράψει κάτι στο χαρτί για αυτήν την εξέταση.. Και μου είπε αν είναι καλό το αποτέλεσμα να πάω να με δει μετά από 2 βδομαδες

2 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Μια χαρά μου ακούγονται τα κιλακια απ' το μωράκι σου κ αν υποθέσουμε ότι θα πάρεις όλο το μήνα μέχρι να γεννηθεί θα βγει γύρω στα 3500 κιλά. Εμένα πάντως είναι πιο μικρούλης ο μπέμπης μου κ νομίζω είμαστε σχεδόν ίδια εβδομάδα. Εσύ @Beboula25 πότε έχεις ΠΗΤ? Θα γεννήσεις μεγάλο μωράκι μάλλον :)

Εγώ το Σάββατο μπαίνω 37η εβδομάδα.. Και έχω 25 Μαΐου τελική ημερομηνία 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, loyloy είπε:

Ολο γελάει ο ζουζουνος μου.μου κανει και κατι αγκαλιτσες.ασε τρελα!!!!!!!!

Τι ωραία!! Ευτυχία :)

Κορίτσια όπως το φοβόμουν!!! Το σάκχαρο πήγε από 82..... 109!!!!!!!!! Πήρα τη γιατρό μου είπε να κόψω τα γλυκά και σε 3 βδομάδες που θα π'αω θα μου γράψει πάλι εξετάσεις!! Πως έχει επηρεάσει το μωρό η γουρουνιά μου άραγε; Πολύ στεναχωρημένη είμαι

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Κορίτσια όπως το φοβόμουν!!! Το σάκχαρο πήγε από 82..... 109!!!!!!!!! Πήρα τη γιατρό μου είπε να κόψω τα γλυκά και σε 3 βδομάδες που θα π'αω θα μου γράψει πάλι εξετάσεις!! Πως έχει επηρεάσει το μωρό η γουρουνιά μου άραγε; Πολύ στεναχωρημένη είμαι

Ειχα ζαχαρι στηβ εγκυμοσυνη.καποιες φορες ειχα και τιμες 147 καο 154 απο οτι θυμαμαι.μια χαρά βγηκε ο μπεμπης μου.δν επαθε τπτ. Απλα για λιγο προσεχε τι τρως.βασικα συνδιασμους.μονο εναν υδατανθρακα στο γευμα.οχι πολλα φρούτα και να τρως πολύ σαλατα πρασινη πριν το φαγητο.

• Ευχαριστώ 1

Just now, loyloy είπε:

Ειχα ζαχαρι στηβ εγκυμοσυνη.καποιες φορες ειχα και τιμες 147 καο 154 απο οτι θυμαμαι.μια χαρά βγηκε ο μπεμπης μου.δν επαθε τπτ. Απλα για λιγο προσεχε τι τρως.βασικα συνδιασμους.μονο εναν υδατανθρακα στο γευμα.οχι πολλα φρούτα και να τρως πολύ σαλατα πρασινη πριν το φαγητο.

Είχα κάθε μήνα 75-82 και είδα το 109 και έπαθα σοκ! Εννοείται θα κάνω διατροφή από δω και πέρα απλά στεναχωρήθηκα γιατί μου είπε ότι θα ΄κανω και άλλη μια εξέταση την επόμενη φορά που λέγεται "γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη" και λέω τι είναι πάλι αυτό;;;;;;; :-(

Τέλος πάντων το χειρότερο είναι ότι το είχα καταλάβει ότι κάνω βλακεία και τρώω πολλά γλυκά και δεν έκανα τίποτα! Έχω ενοχές και νιώθω απαίσια που φέρθηκα τόσο ανεύθυνα στην εγκυμοσύνη μου. Αντί να κάνω το καλύτερο για το μωρό.... 

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Αχ σοβαρα ρε συ:?? Εκανες παλι καμπύλη σακχάρου??ψηλο αγχωθηκα τωρα γτ κ εγω τρωω πολλά γλυκά!!!

Just now, Ria@90 είπε:

Αχ σοβαρα ρε συ:?? Εκανες παλι καμπύλη σακχάρου??ψηλο αγχωθηκα τωρα γτ κ εγω τρωω πολλά γλυκά!!!

Όχι δεν χρειάζεται να ξανακάνω καμπύλη και μου είπε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό αφού βρέθηκε σε μία εξέταση ενώ μέχρι τώρα ήταν καλά απλά να μη συνεχίσω να τρώω γλυκά και σε 3 βδομάδες θα πάω να με δει και θα μου γράψει να κάνω πάλι.

μην αγχώνεσαι αν οι εξετάσεις σου ειναι καλές αλλα θα έλεγα να μην τρως πολλά γλυκά γιατί κι εγώ είχα τέλειες εξετάσεις πάντα και νάτα τώρα...

H4LBp3.png 

Όχι δεν χρειάζεται να ξανακάνω καμπύλη και μου είπε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό αφού βρέθηκε σε μία εξέταση ενώ μέχρι τώρα ήταν καλά απλά να μη συνεχίσω να τρώω γλυκά και σε 3 βδομάδες θα πάω να με δει και θα μου γράψει να κάνω πάλι.

μην αγχώνεσαι αν οι εξετάσεις σου ειναι καλές αλλα θα έλεγα να μην τρως πολλά γλυκά γιατί κι εγώ είχα τέλειες εξετάσεις πάντα και νάτα τώρα...

Αρα δεν πρεπει να ξανα κανω καμπύλη σακχάρου ε?τι εξεταση εκανες εσυ κ στο βρηκε?? Εκανες γενικες??ρε συ παντα λεω συγκρατήθω αλλα υποκύπτω!!ναι πρεπει πιο σοβαρα!!

Just now, Ria@90 είπε:

Αρα δεν πρεπει να ξανα κανω καμπύλη σακχάρου ε?τι εξεταση εκανες εσυ κ στο βρηκε?? Εκανες γενικες??ρε συ παντα λεω συγκρατήθω αλλα υποκύπτω!!ναι πρεπει πιο σοβαρα!!

Έκανα τις μηνιαίες τις πολλές. Καλά μην αγχώνεσαι επειδή ανέβασα εγώ σάκχαρο δε σημαίνει ότι θα το πάθουν όλες, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εγώ αν έβγαιναν καλές οι εξετάσεις δε νομίζω να τα έκοβα να πω την αλήθεια

Εσύ γιατί να ξανακάνεις καμπύλη δεν κατάλαβα :???:

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Έκανα τις μηνιαίες τις πολλές. Καλά μην αγχώνεσαι επειδή ανέβασα εγώ σάκχαρο δε σημαίνει ότι θα το πάθουν όλες, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εγώ αν έβγαιναν καλές οι εξετάσεις δε νομίζω να τα έκοβα να πω την αλήθεια

Εσύ γιατί να ξανακάνεις καμπύλη δεν κατάλαβα :???:

Ναι σίγουρα αλλα αν με δεις ποσα γλυκα τρωω κ εγω θα πάθεις σοκ χαχα!!το σκεφτόμουν κιολας πως το παρακανω!!ειχα κανει στην 28η εβδ κ ειχε βγει 75..αρα δε χρειάζεται να ξανα κανω σωστά?

Ναι και ούρων 

Στις αιματολογικές δεν είχες κάθε μήνα την γλυκόζιολιωμένη?

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι σίγουρα αλλα αν με δεις ποσα γλυκα τρωω κ εγω θα πάθεις σοκ χαχα!!το σκεφτόμουν κιολας πως το παρακανω!!ειχα κανει στην 28η εβδ κ ειχε βγει 75..αρα δε χρειάζεται να ξανα κανω σωστά?

Γιατί να χρειάζεται. Το βάρος του παιδιού φυσιολογικα δεν αυξάνεται?

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ναι αυξάνεται!!απλα ρε συ το μωρο βγαινει μεγαλύτερο στους υπέρηχους αλλα η γυναικ μ ειπε πως η καμπύλη ειχε βγει νορμάλ οποτε κομπλέ!!!απλα επειδή υο παρακανω με τα γλυκα οπως κ η βασω αγχώθηκα!!

Just now, Smile89 είπε:

Όχι. Δεν είχα σάκχαρο ήταν 75-82 σε όλη την εγκυμοσύνη. Ίσως γι αυτό 

Τι είναι αυτό; Εσύ έκανες κάθε μηνα;

Just now, Ria@90 είπε:

Μόνο ο γιατρός  σου ξέρει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Μην αγχώνεσαι  βρε

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...