Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα  χρόνια πολλά!!! Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες αλλά προσπαθούσα να βάλω τάξη στο χάος.. Δεν έκανα καθόλου γιορτές  αλλά τα κατάφερα  και τώρα μετά από μια βδομάδα είμαι ξάπλα στον καναπέ και νιώθω ήσυχη που όλα σιγά σιγά τακτοποιουνται! Το μόνο κακό των ημερών είναι ότι το έριξα φουλ στα γλυκά  (πάντα όταν στεναχωριέμαι  και πιέζομαι το κάνω αυτό)  και σκέφτομαι ότι κάνει κακο στο μωρό. Αύριο Έχω τις μηνιαίες εξετάσεις ελπίζω να είναι καλές! Έχω κρυώσει και λίγο τρέχει μύτη όλη την ώρα και φτερνιζομαι  αλλα τπτ σοβαρό. 

Να ρωτήσω έπλυνα όλα τα πράγματα του μωρού με βρεφικό  προδερμ και μετά είδα οτι έχει και άρωμα μέσα (βέβαια δεν μυρίζουν τπτ) πειράζει; 

Επίσης Έχω άλλες τρεις ερωτήσεις,

Χρειαζόμαστε σαλιαρες από την αρχη;

Επίσης σαμπουάν,κρέμες και προϊόντα περιποίησης  πρέπει να πάρω για το μωρό, ποιες εταιρίες προτείνετε;

Πρέπει να πάρω και μακρυμανικα φαρμάκια;; ποσα; αν όλα πάνε καλά μέσα Ιουνίου  γεννάω

Καλημερα!!!!δν νομιζω μωρε να χρειαζεσαι μακρυμανικα.γεννας καλοκαιρι απλα να χεις με μανικακι οχι μονο τιραντακια.τωρα αν νιωθεις ανασφάλεια παρε 2 και ας μην τα χρησιμοποιεις.προδερμ χρησιμοποοθω και εγω.μια χαρα ειναι.χρειαζεσαι σαμπουαν-αφρόλουτρο και κρεμα ενυδατικη.εγω ειχα παρει της mustela.ειμαι ευχαριστημένη .τωρα που τελειωσαν εχω τηςfrezyderm.πολυ καλα κι αυτα.Σαλιαρες οχι μωρε.λαβετες παρε καμια 29αρια ειναξ τα πανακια για τις γουλιες.απο τα τζαμπο ωραιότατα καλη ποιοτητα και καλη τιμη.αργοτερα που χουν πολλα σαλια θα χρειαστεις.εμεις τωρα φοραμε σαλιαρες 4μιση μηνων.

Μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις σου.μην το σκεφτεσαι καθολου.

Εγω ειχα περασει ιωση.βθταμινες c και ενα ντεπον καθε μερα καο πολλες πλύσεις με ορο στη μυτη.αν δεις οτι σε ριχνει κανυα και σε 2 μερες θα σαι σουπερ.

Αχ ναι σας ειχαν ανοιξει το σπιτι.τωρα πως νιωθεις στο χωρο σου?εχεις ηρεμησει αρκετα γενικοτερα? 

10 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; σήμερα πήγα γιατρό.. Όλα καλά είπε αν κ έχω ακομ; δρόμο μπροστά μου για να γεννήσω δεν έχει κατέβει αρκετά.. Μου είπε πολύ περπάτημα νερό κ σεξ.. Επίσης μου είπε ότι η μπουμπού έχει φτασει 2700γρ λίγο μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό..  μου είπε να κάνω nst έχει κάνει καμία σας; εμένα μου είπε στο μητέρα αλλά δεν ρώτησα πόσο κάνει.. 

Ω μια χαρα η μπουμπου.εγω που πηγαινα στο Γαια δν με χρεωναν ουτε στο Γένεσις. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Βρε νωρίτερα δεν σου έγραψα οτι κάνω κάθε εβδομάδα nst; Ααα δεν συγκεντρωνεσαι φιλη!! Δυο φορες έχω κάνει. Το κάνουμε στο ιατρείο αλλα μου είπε να πάω και στο Μητέρα να δω το μαιευτήριο και λογικά να κάνουμε εκεί καρδιοτοκογραφο (nst). Ακούς τον χτυπο του μωρού και σου δίνουν να κρατάς ένα κουμπί που οποτε κουνιέται το μωράκι θα το πατάς. Καταγράφει και τυχόν συσπασεις. Στο ιατρείο δίνω 30€. 

Ξεκινα περπάτημα θα δεις διαφορα! Σεξ δλδ να .... inside? Ρωτάω γιατί ξέρω πως το σπερμα βοηθάει 

Οσο για το βάρος είναι μια χαρά γιατί αγχώνεσαι μην συγκρινεις με αλλα μωρα το βάρος.Θελεις λογικά αλλες τρεις εβδομαδες γεμάτες οποτε η μπουμπου έχει ακόμη να πάρει. Περίπου 200 την εβδομάδα παίρνει τώρα. Μοντελάκι είναι μην σε πιάνει άγχος. Ποτε θα πας στο μαιευτήριο λες να βρεθούμε τελικά;; Χαχαχ

Μπα δεν νομίζω να εννοεί να έχεις ολοκληρωμένη επαφή.. Επίσης μου είπε να πάω καλύτερα απόγευμα για αυτήν την εξέταση για να μην έχει πολύ κόσμο.. Όντως αυτό μου ειπε οτι 200 γτ παίρνουν την βδομαδα κ ότι η κοιλία μου είναι ακόμα ψηλά.. Κ του λέω τι ψηλά που πρέπει να φτάσει να ακουμπήσει τα πόδια μ κ γέλαγε; 

Just now, happysmile said:

Καλημερα κοριτσαρες!!απο αυπνιες πως πατε??%ειμαι απτις 4μιση ξυπνια!!!

Κ γω σήμερα ξύπνησα στις 3, ξανακοιμήθηκα 4.30, σηκώθηκα 8, ξαναξάπλωσα 9.30. Γενικά διακεκομμένα πράγματα π προκαλούν κ εκνευρισμό. Άσε π χθες κ σήμερα νιώθω τις δυνάμεις μου πεσμένες. Το 3ο τρίμηνο λογικά...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μπα δεν νομίζω να εννοεί να έχεις ολοκληρωμένη επαφή.. Επίσης μου είπε να πάω καλύτερα απόγευμα για αυτήν την εξέταση για να μην έχει πολύ κόσμο.. Όντως αυτό μου ειπε οτι 200 γτ παίρνουν την βδομαδα κ ότι η κοιλία μου είναι ακόμα ψηλά.. Κ του λέω τι ψηλά που πρέπει να φτάσει να ακουμπήσει τα πόδια μ κ γέλαγε; 

Θα κατέβει κ η κοιλιά κ το μωρό. Θα πάρεις τον μήνα σου όλο και μια χαρά. Για την τιμή εκεί μπορεί να μην πληρώσεις αν έχει συννεοηθει ο γιατρος σου κ στα βάζει μετά όλα πακέτο στη τιμή. Δεν ξέρω αν κάνουν δώρο τον καρδιοτογραφο κάθε εβδομάδα τι να σου πω. Επίσης σε κάθε nst μου κάνει στο καπάκι υπέρηχο κανονικά. Κάποια στιγμή στις αρχες που είχα ρωτήσει από το τηλ στο Μητέρα για υπέρηχο μου είπαν πως χρεώνουν κανονικά. Πάρε τον γιατρό σου να ρωτησεις να είσαι σίγουρη.

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μια χαρά μου ακούγονται τα κιλακια απ' το μωράκι σου κ αν υποθέσουμε ότι θα πάρεις όλο το μήνα μέχρι να γεννηθεί θα βγει γύρω στα 3500 κιλά. Εμένα πάντως είναι πιο μικρούλης ο μπέμπης μου κ νομίζω είμαστε σχεδόν ίδια εβδομάδα. Εσύ @Beboula25 πότε έχεις ΠΗΤ? Θα γεννήσεις μεγάλο μωράκι μάλλον :)

Διαφημίσεις

Just now, mama16 είπε:

Μια χαρά μου ακούγονται τα κιλακια απ' το μωράκι σου κ αν υποθέσουμε ότι θα πάρεις όλο το μήνα μέχρι να γεννηθεί θα βγει γύρω στα 3500 κιλά. Εμένα πάντως είναι πιο μικρούλης ο μπέμπης μου κ νομίζω είμαστε σχεδόν ίδια εβδομάδα. Εσύ @Beboula25 πότε έχεις ΠΗΤ? Θα γεννήσεις μεγάλο μωράκι μάλλον :)

Γεια σου αγαπη. Έχω στις 21 πρώτα ο Θεός.Υπερηχογραφικα βγαίνει μεγαλύτερος μια εβδομάδα. Για το βάρος πάντως γνωρίζουμε πως είναι πάνω κάτω οι μετρησεις. Δλδ τώρα μας έδειξε τόσο και στον επόμενο υπέρηχο μπορεί να δείξει πιο μικρή αυξηση βάρους. Για αυτό μην σας ανησυχεί εφόσον ο γιατρος φυσικά λέει πως ειναι ολα καλα. 

Με την Δήμητρα ημερολογιακά νομίζω έχουμε μια εβδομάδα διαφορα άρα αφού στον υπέρηχο με δείχνει μια εβδομάδα μπροστά ουσιαστικά σας περνάω δυο. Οποτε νομίζω όλων το βάρος είναι οπως πρέπει. Καλα δεν τα υπολογίζω; Γιατί δεν είμαι κ Αϊνστάιν Χαχα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Γεια σου αγαπη. Έχω στις 21 πρώτα ο Θεός.Υπερηχογραφικα βγαίνει μεγαλύτερος μια εβδομάδα. Για το βάρος πάντως γνωρίζουμε πως είναι πάνω κάτω οι μετρησεις. Δλδ τώρα μας έδειξε τόσο και στον επόμενο υπέρηχο μπορεί να δείξει πιο μικρή αυξηση βάρους. Για αυτό μην σας ανησυχεί εφόσον ο γιατρος φυσικά λέει πως ειναι ολα καλα. 

Με την Δήμητρα ημερολογιακά νομίζω έχουμε μια εβδομάδα διαφορα άρα αφού στον υπέρηχο με δείχνει μια εβδομάδα μπροστά ουσιαστικά σας περνάω δυο. Οποτε νομίζω όλων το βάρος είναι οπως πρέπει. Καλα δεν τα υπολογίζω; Γιατί δεν είμαι κ Αϊνστάιν Χαχα 

Τα υπολογίζεις τέλεια!!!!! :mrgreen: Καλά κ εγώ δεν αγχώνομαι για το βάρος, βέβαια θα ήθελα ένα πιο μπαμπατσικο μωρό αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει να γεννηθούν υγιή!!! Κοντά κοντά είμαστε όλες, με το καλό σου εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, mama16 είπε:

Τα υπολογίζεις τέλεια!!!!! :mrgreen: Καλά κ εγώ δεν αγχώνομαι για το βάρος, βέβαια θα ήθελα ένα πιο μπαμπατσικο μωρό αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει να γεννηθούν υγιή!!! Κοντά κοντά είμαστε όλες, με το καλό σου εύχομαι!!!!

Ααα μπράβο μου!:lol:  Αντε κοριτσια μου με το καλό, γερά μωράκια πάνω από όλα!! 

• Μου αρέσει 1

On 25/4/2019 at 7:30 ΜΜ, *ζουζουνα*!!! είπε:

Καλησπέρα μανουλες και εγκυουλες και μπεμπακια! Τι κάνετε;

Για τους κολικούς τι κάνατε βρε κορίτσια;του δίνω του μπέμπη κάτι σταγόνες που μου είπε η παιδίατρος αλλά μέχρι να δράσουν θέλει κάποιες μέρες..μασάζ κάνει να του κάνω απαλα στην κοιλίτσα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Για τους κολικούς τι κάνατε βρε κορίτσια;του δίνω του μπέμπη κάτι σταγόνες που μου είπε η παιδίατρος αλλά μέχρι να δράσουν θέλει κάποιες μέρες..μασάζ κάνει να του κάνω απαλα στην κοιλίτσα;

Εχω ακουσει πως το μασαζακι με μαστιχελαιο κανει θαύματα!!!ξαδελφη μου που το κοριτσάκι της είχε θεμα μου το τόνισε για οταν πρωτα ο θεος γεννησω κ αν έχουμε κ εμεις κολικούς!!!

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ειχαμς και εμεις. Μασαζσκι συνεχεια του κανα.υπομονη να χεις!

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημερα!!!!δν νομιζω μωρε να χρειαζεσαι μακρυμανικα.γεννας καλοκαιρι απλα να χεις με μανικακι οχι μονο τιραντακια.τωρα αν νιωθεις ανασφάλεια παρε 2 και ας μην τα χρησιμοποιεις.προδερμ χρησιμοποοθω και εγω.μια χαρα ειναι.χρειαζεσαι σαμπουαν-αφρόλουτρο και κρεμα ενυδατικη.εγω ειχα παρει της mustela.ειμαι ευχαριστημένη .τωρα που τελειωσαν εχω τηςfrezyderm.πολυ καλα κι αυτα.Σαλιαρες οχι μωρε.λαβετες παρε καμια 29αρια ειναξ τα πανακια για τις γουλιες.απο τα τζαμπο ωραιότατα καλη ποιοτητα και καλη τιμη.αργοτερα που χουν πολλα σαλια θα χρειαστεις.εμεις τωρα φοραμε σαλιαρες 4μιση μηνων.

Μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις σου.μην το σκεφτεσαι καθολου.

Εγω ειχα περασει ιωση.βθταμινες c και ενα ντεπον καθε μερα καο πολλες πλύσεις με ορο στη μυτη.αν δεις οτι σε ριχνει κανυα και σε 2 μερες θα σαι σουπερ.

Αχ ναι σας ειχαν ανοιξει το σπιτι.τωρα πως νιωθεις στο χωρο σου?εχεις ηρεμησει αρκετα γενικοτερα? 

Ω μια χαρα η μπουμπου.εγω που πηγαινα στο Γαια δν με χρεωναν ουτε στο Γένεσις. 

Ναι Έχω ηρεμήσει πια και όλα είναι Καλά! Σήμερα έκανα εξετάσεις και περιμένω  να μου στείλουν τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κορίτσια 

Το μικρούλι  σου τι κάνει;:x

4 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσαρες!!απο αυπνιες πως πατε??%ειμαι απτις 4μιση ξυπνια!!!

Κι εγώ από αϋπνίες Καλά πάω!!! Ειδικά τώρα που Έχω κρυώσει και Έχω και μπούκωμα  χάλιαααααα

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

Ναι Έχω ηρεμήσει πια και όλα είναι Καλά! Σήμερα έκανα εξετάσεις και περιμένω  να μου στείλουν τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κορίτσια 

Κι εγώ από αϋπνίες Καλά πάω!!! Ειδικά τώρα που Έχω κρυώσει και Έχω και μπούκωμα  χάλιαααααα

Ολο γελάει ο ζουζουνος μου.μου κανει και κατι αγκαλιτσες.ασε τρελα!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, vaso_mpempis είπε:

Περαστικα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...