Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσια τι ωραιες πληροφορίες που δίνετε τα κανω ολα σκρινσοτ για να ξερω τι θα χρειαστώ χεχε!!!μια ασχετη ερωτηση σχετικά με τα καρότσια εχει παρει καμια καροτσι της tutis mimi??  Ειχα καταλήξει σε inglesina   απλα π τροπος που κουμπωνει δεν μας χωράει στο αμαξι στο καλο.!!κ τωρα κοιτάω της tutis mimi και peg prego 

..

Εγω το εχω παρει αλλα δε το εχω χρησιμοποιήσει  ακομα αυτο που αρεσε σε αυτο εκτος απο τις αναρτησεις που στην πολη μου χρειαζονται λογο πεζοδρομιων ειναι οτι οταν κλεινει δε χρειάζεται να βγαζεις το κάθισμα κ επισης οταν κλεινει δεν ακουμπαει το καθισμα στις ροδες του καροτσιου κ το καθισμα ειναι αρκετα φαρδυ σε σχεση με αλλα καροτσια. να δοκιμασεις αν σου χωραει στο αμαξι κ αυτο γιατι εχει λιγο μεγαλο σκελετό 

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε; σήμερα πήγα γιατρό.. Όλα καλά είπε αν κ έχω ακομ; δρόμο μπροστά μου για να γεννήσω δεν έχει κατέβει αρκετά.. Μου είπε πολύ περπάτημα νερό κ σεξ.. Επίσης μου είπε ότι η μπουμπού έχει φτασει 2700γρ λίγο μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό..  μου είπε να κάνω nst έχει κάνει καμία σας; εμένα μου είπε στο μητέρα αλλά δεν ρώτησα πόσο κάνει.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Vasoth. είπε:

Εγω το εχω παρει αλλα δε το εχω χρησιμοποιήσει  ακομα αυτο που αρεσε σε αυτο εκτος απο τις αναρτησεις που στην πολη μου χρειαζονται λογο πεζοδρομιων ειναι οτι οταν κλεινει δε χρειάζεται να βγαζεις το κάθισμα κ επισης οταν κλεινει δεν ακουμπαει το καθισμα στις ροδες του καροτσιου κ το καθισμα ειναι αρκετα φαρδυ σε σχεση με αλλα καροτσια. να δοκιμασεις αν σου χωραει στο αμαξι κ αυτο γιατι εχει λιγο μεγαλο σκελετό 

Βασω μου για το inglesina λες η για το tutis?

Just now, Vasoth. είπε:

Για το tutis! Το εχεις δει απο κοντά? 

Οχι αλλα απο βδομάδα θα παμε να δουμε!!μου αρέσουν λιγο περισσότερο απο τα inglesina γτ φαινεται πως εχει καλες αναρτήσεις αλλα δεν τ εχω δει απο κοντα...εσυ πηρες 3 σε 1??

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Αααα μέσα έξω σίδερο ε;; δεν τα έκανα από μέσα εγώ ευχαριστώ πάρα  πολύ 

Η παιδίατρος μας το χε πει. 

πρίν από 38 λεπτά , Ria@90 είπε:

Κοριτσια τι ωραιες πληροφορίες που δίνετε τα κανω ολα σκρινσοτ για να ξερω τι θα χρειαστώ χεχε!!!μια ασχετη ερωτηση σχετικά με τα καρότσια εχει παρει καμια καροτσι της tutis mimi??  Ειχα καταλήξει σε inglesina   απλα π τροπος που κουμπωνει δεν μας χωράει στο αμαξι στο καλο.!!κ τωρα κοιτάω της tutis mimi και peg prego 

..

Εγώ έχω πάρει cangaroo όπως κ η @Beboula25. Είναι πολύ πιο οικονομικό από αυτά κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη... ήμουν στην μητέρα μου λίγες μέρες κι εκεί της είχε δώσει μια ξαδέρφη καρότσι που είχε στην κόρη της μάρκας peg perego οπότε εγώ δεν πήρα το δικό μου. Ειλικρινά μου ρθε να το σπάσω, κλάσεις ανώτερο το δικό μας. Γενικά δεν συμφωνώ με πολλα χρήματα για καρότσι αλλά είναι υποκειμενικό αυτό. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Οχι αλλα απο βδομάδα θα παμε να δουμε!!μου αρέσουν λιγο περισσότερο απο τα inglesina γτ φαινεται πως εχει καλες αναρτήσεις αλλα δεν τ εχω δει απο κοντα...εσυ πηρες 3 σε 1??

Ναι το εδινε πακετο το πηραμε με τις εκπτωσεις ηταν σε προσφορα οι αναρτησεις του δε παίζονται ανεβαίνει σκαλια για πλακα αυτο το δοκιμασαμε αλλα δεν ειναι τοσο ελαφρυ οσο το inglesina ουτε κλεινει με ενα χερι ειναι ευκολο αλλα οχι με ενα χερι αλλα εμενα δε με πειραζει αυτο θεωρώ τα inglesina υπερεκτιμημενα.θα συμφωνησω με την @Smile89 εμεις στην αρχη κοιτουσαμε το kika boo οικονομικο κ αυτο αλλα γενικα θελαμε κατι πιο καλο απο θεμα ανατομικοτητας στα καθισματα κ στη καλαθουνα λογω υπερπροωροτητας κ επειδη ηθελαν να μας το κανουν δωρο κ ηταν στα λεφτα που διεθεταν το προτιμησαμε γιατι μας κολλησε με το που το ειδαμε

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Χίλια ευχαριστώ κορίτσια μου για τις προτάσεις!!να στε καλα!!!τα ψαχνω τωρα θα παω  απο εβδ να τα δω ολα απο κοντα να καταλήξουμε επιτέλους!!

Άντε με το καλό οι αγορές. Μπαίνουν κ εκπτώσεις?

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Αν δεν μας χάριζαν τη μαουνα που κράτησα θα έπαιρνα το cybex.  Στις προηγούμενες εκπτώσεις το είχε σε καλή προσφορά στο kidscom.

@vaso_mpempis η δερματολόγος μου σύστησε τα a-derma για μπάνιο το 2 σε 1 κ κρέμα σώματος. Βοηθάει μου ειπε σε σχεση με τα άλλα να μην κανει ατοπικη δερματίτιδα, όχι ότι τα κλασσικά pharmacept mustela κλπ δεν είναι καλά. Σπαθολαδο κ frezyderm barrier cream για πωπουδακι (Όχι αυστηρά sudocream γτ είναι πολύ πηχτή). 

• Ευχαριστώ 3

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; σήμερα πήγα γιατρό.. Όλα καλά είπε αν κ έχω ακομ; δρόμο μπροστά μου για να γεννήσω δεν έχει κατέβει αρκετά.. Μου είπε πολύ περπάτημα νερό κ σεξ.. Επίσης μου είπε ότι η μπουμπού έχει φτασει 2700γρ λίγο μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό..  μου είπε να κάνω nst έχει κάνει καμία σας; εμένα μου είπε στο μητέρα αλλά δεν ρώτησα πόσο κάνει.. 

Βρε νωρίτερα δεν σου έγραψα οτι κάνω κάθε εβδομάδα nst; Ααα δεν συγκεντρωνεσαι φιλη!! Δυο φορες έχω κάνει. Το κάνουμε στο ιατρείο αλλα μου είπε να πάω και στο Μητέρα να δω το μαιευτήριο και λογικά να κάνουμε εκεί καρδιοτοκογραφο (nst). Ακούς τον χτυπο του μωρού και σου δίνουν να κρατάς ένα κουμπί που οποτε κουνιέται το μωράκι θα το πατάς. Καταγράφει και τυχόν συσπασεις. Στο ιατρείο δίνω 30€. 

Ξεκινα περπάτημα θα δεις διαφορα! Σεξ δλδ να .... inside? Ρωτάω γιατί ξέρω πως το σπερμα βοηθάει 

Οσο για το βάρος είναι μια χαρά γιατί αγχώνεσαι μην συγκρινεις με αλλα μωρα το βάρος.Θελεις λογικά αλλες τρεις εβδομαδες γεμάτες οποτε η μπουμπου έχει ακόμη να πάρει. Περίπου 200 την εβδομάδα παίρνει τώρα. Μοντελάκι είναι μην σε πιάνει άγχος. Ποτε θα πας στο μαιευτήριο λες να βρεθούμε τελικά;; Χαχαχ

Just now, Smile89 είπε:

Άντε με το καλό οι αγορές. Μπαίνουν κ εκπτώσεις?

Εκπτωσεις μπαίνουν αν τα παραγγειλεις ονλινε...γι αυτό θελω ξες 2 με 3 ιδεες ώστενα τα δω απο κοντα κ επειτα οταν καταλήξω να τα παραγγείλω....Ευχαριστώ κοριτσι μουυυ :*

Just now, Kpp83 είπε:

Αν δεν μας χάριζαν τη μαουνα που κράτησα θα έπαιρνα το cybex.  Στις προηγούμενες εκπτώσεις το είχε σε καλή προσφορά στο kidscom.

@vaso_mpempis η δερματολόγος μου σύστησε τα a-derma για μπάνιο το 2 σε 1 κ κρέμα σώματος. Βοηθάει μου ειπε σε σχεση με τα άλλα να μην κανει ατοπικη δερματίτιδα, όχι ότι τα κλασσικά pharmacept mustela κλπ δεν είναι καλά. Σπαθολαδο κ frezyderm barrier cream για πωπουδακι (Όχι αυστηρά sudocream γτ είναι πολύ πηχτή). 

Θααααα το κοιταξω κι αυτοοοο θενκς αγαπη!!!!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να βρεις τον παιδίατρο για αφρόλουτρο σαμπουάν και απορρυπαντικό. Απλά θα κοιτάξεις να πάρεις αυτά που ενδείκνυται για το νεογέννητο. Προσωπικά του πήρα καλλυντικά της frezyderm κ οι μαιες μου είπαν πως έκανα καλα. Για το συγκαμα θα παρω δυο τρεις γτ δεν ξερω ποια θα κάνει καλύτερα.

Τωρα για φορμάκια μακρυμάνικο τον Ιούνιο θα σκάει το μωρό πιστεύω. Εκτός αν έχεις το ερ κοντισιον που και πάλι θα πρέπει να το έχεις σε συγκεκριμένη θερμοκρασια. Εγω που γεννάω σε λίγο πήρα μόνο δυο μακρυμάνικα κ καθόλου παντελονάκι για μέσα στο σπίτι. 

Κοριτσια να κοιτάτε τα 0-3 ποσα εκατοστά λένε. Γιατί είναι κρίμα να πάρετε αρκετά κ μέσα σε δυο εβδομαδες να μην τους κάνουν. Συν υπολογίζουμε και τα παμπερς που φορούν οποτε καλύτερα να είναι κ λιγάκι μεγαλύτερα.

Καλημέρα! Σταθερά στις 5-6 ώρες ύπνου. Ότι ώρα και να έχω κοιμηθεί και μετά από κανένα διωρο αν με πάρει ο ύπνος παρακοιμαμαι. 

zrz3p3.png

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσαρες!!απο αυπνιες πως πατε??%ειμαι απτις 4μιση ξυπνια!!!

Καλημέρα! 

Αστα να πάνε βαμπίρ. Γενικοτερα πέρα από τις αρχες κάτι μεσημέρια που κοιμόμουν αλλα δεν είχα υπνηλίες οπως λένε.Αντιθετως είχα κ έχω αϋπνίες κ ύπνο διακεκομμένο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...