Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Περασε ενας χρονος απο τοτε που κρατησα στο χερι μου το τεστ που ειχε πανω του αυτο τον πανεμορφο σταυρο....σαν χθες το θυμαμαι 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 10:35π.μ

IMG%5D

Δακρυα χαρας! Δεν το πιστευα οτι ηρθες τοσο ευκολα! Δοξασα το Θεο να πανε ολα καλα μεχρι το τελος! Περασαν οι εβδομαδες κ ακουσαμε την καρδια σου.... Μα ηταν ο πιο γλυκος ηχος του κοσμου ειναι δυνατον να μην κλαψεις ακουγοντας τον!;! 4/5/2018 17:35μ.μ

IMG%5D

Και καπου εκει σ'αγαπησαα!!!

Περασαμε αρκετα δυσκολες καταστασεις το τελευταιο τριμηνο ηταν δυσκολο στον 7ο ο χαμηλος αιματοκριτης π με πεδεψε κ οι συσπασεις π με στειλανε στο νοσοκομειο κ επειτα σε κατακλιση μεχρι να μπω στον μηνα μ....φοβηθηκαμε για εσενα μην μας βγεις προωρουλα καναμε οτι ηταν δυνατον να γινει σε θελαμε γερη κ δυνατη στην αγγαλιτσα μας!!! Και καπου εκει με ΠΗΤ 23/12.....φτασαμε 18/12 π η μανουλα ειχε ενστικτο κ ετσι χωρις καποιον λογο ηθελα να παω στο νοσοκομειο να με δουνε πηγαμε με τον μπαμπα σου κ μολις φτασαμε με πιασανε οι πονοι....μας ετοιμασαν και ετσι το βραδυ ξημερωματα 19/12 η ωρα 00:55 ακουσα το πιο γλυκο κλαμα π ειχα ακουσει ποτε μου! Ερωτευτηκα αυτα τα ματια π με κοιταξαν ετσι γουρλωμενα! Και καπου εκει καταλαβα οτι εισαι το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!! 

IMG%5D

Με εκανες ΜΑΜΑ!!!! Σ'αγαπω!!! Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!

Αχ βαλεντινα μου με συγκινησες το διαβαζω κ κλαιω ποσο σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα! Ολα ετσι ευκολα να σας έρχονται στη ζωη κ να εισαστε αγαπημενοι!!

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Περασε ενας χρονος απο τοτε που κρατησα στο χερι μου το τεστ που ειχε πανω του αυτο τον πανεμορφο σταυρο....σαν χθες το θυμαμαι 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 10:35π.μ

IMG%5D

Δακρυα χαρας! Δεν το πιστευα οτι ηρθες τοσο ευκολα! Δοξασα το Θεο να πανε ολα καλα μεχρι το τελος! Περασαν οι εβδομαδες κ ακουσαμε την καρδια σου.... Μα ηταν ο πιο γλυκος ηχος του κοσμου ειναι δυνατον να μην κλαψεις ακουγοντας τον!;! 4/5/2018 17:35μ.μ

IMG%5D

Περασαμε αρκετα δυσκολες καταστασεις το τελευταιο τριμηνο ηταν δυσκολο στον 7ο ο χαμηλος αιματοκριτης π με πεδεψε κ οι συσπασεις π με στειλανε στο νοσοκομειο κ επειτα σε κατακλιση μεχρι να μπω στον μηνα μ....φοβηθηκαμε για εσενα μην μας βγεις προωρουλα καναμε οτι ηταν δυνατον να γινει σε θελαμε γερη κ δυνατη στην αγγαλιτσα μας!!! Και καπου εκει με ΠΗΤ 23/12.....φτασαμε 18/12 π η μανουλα ειχε ενστικτο κ ετσι χωρις καποιον λογο ηθελα να παω στο νοσοκομειο να με δουνε πηγαμε με τον μπαμπα σου κ μολις φτασαμε με πιασανε οι πονοι....μας ετοιμασαν και ετσι το βραδυ ξημερωματα 19/12 η ωρα 00:55 ακουσα το πιο γλυκο κλαμα π ειχα ακουσει ποτε μου! Ερωτευτηκα αυτα τα ματια π με κοιταξαν ετσι γουρλωμενα! Και καπου εκει καταλαβα οτι εισαι το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!! 

IMG%5D

Ότι πιο όμορφο μπορούσα να δω σήμερα είναι αυτό.. πόση ευλογία!!!! 

Να είστε πάντα καλά 

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, Vasoth. είπε:

Αχ βαλεντινα μου με συγκινησες το διαβαζω κ κλαιω ποσο σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα! Ολα ετσι ευκολα να σας έρχονται στη ζωη κ να εισαστε αγαπημενοι!!

Ευχαριστω τοσο πολυ!!!! Ευχομαι γρηγορα στο σπιτι σας με το μωρακι σας κ οι 3 αγγαλιτσα!!! Υγεια να εχουν τα παιδια μας κ ολα τα παιδια τ κοσμου! Ειναι ανεκτιμητα!

Just now, vaso_mpempis είπε:

Ότι πιο όμορφο μπορούσα να δω σήμερα είναι αυτό.. πόση ευλογία!!!! 

Ευλογια σε ολα τα σπιτια με το καλο το μωρακι σ να κρατησεις αγγαλια να εχει παντα υγεια και εσεις κ αυτο!!!

• Ευχαριστώ 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

IMG%5D

IMG%5D

IMG%5D

Ποσο με συγκινησες!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!παντα χαρες!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Ποσο με συγκινησες!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!παντα χαρες!!

Ευχαριστω κοριτσακι μ καλο με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγγαλιτσα γρρο κ δυνατο!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος πολύ συγκινήθηκα! Πάντα χαρούμενοι να είστε! 

Εγώ παραμονή των γενεθλίων μου είχα ένα προαίσθημα και ούσα σε επαγγελματικό ταξίδι μπήκα στα κλεφτά σε ένα φαρμακείο να πάρω τεστ, χωρίς να έχω καν καθυστέρηση ακόμα.  

Τα γενέθλια μου με βρήκαν ξύπνια από τις 6 το πρωί με ένα θετικό τεστ στο χέρι να αναρωτιέμαι αν κανει που χοροπηδαω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου.

Είναι το δώρο μου αυτό το μωρό και ευχαριστώ που μου το θύμισες μέσω της δικιάς σου ιστορίας!

• Μου αρέσει 7

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος πολύ συγκινήθηκα! Πάντα χαρούμενοι να είστε! 

Εγώ παραμονή των γενεθλίων μου είχα ένα προαίσθημα και ούσα σε επαγγελματικό ταξίδι μπήκα στα κλεφτά σε ένα φαρμακείο να πάρω τεστ, χωρίς να έχω καν καθυστέρηση ακόμα.  

Τα γενέθλια μου με βρήκαν ξύπνια από τις 6 το πρωί με ένα θετικό τεστ στο χέρι να αναρωτιέμαι αν κανει που χοροπηδαω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου.

Είναι το δώρο μου αυτό το μωρό και ευχαριστώ που μου το θύμισες μέσω της δικιάς σου ιστορίας!

Εγω ευχαριστω!!! Αμαρτια μας αλλα την πιασαμε Μ.Πεμπτη την μικρη μας κ γεννηθηκε 6μερες πριν τα χριστουγεννα!! Μεσα σε αγιες μερες....με το καλο να κρατησεις λοιπον το δωρο σου αγγαλια!!! 

Παντα γεροι να ειστε!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος γράφεις και σε εγγύους και μας έχουν πάρει όλες τα ζουμιά. Να είναι γερή η μπέμπα σας και εσείς το ίδιο να την καμαρωνετε.

Έκανα β χοριακη γιατί σε 2 μέρες περνούσαμε επιτροπή για εξωσωματικη και ήταν η τελευταία εξέταση που μου έλειπε και το θαύματακι μας ήταν ήδη εκεί να μεγαλώνει. Είναι να μην πιστεύεις στα θαύματα; 

Μακάρι να κάνουμε όλες την επέτειο του τεστ μας του χρόνου με τα μωρά μας αγκαλιά! Να είσαι καλά που μας θύμισες αυτές τις στιγμές. 

• Μου αρέσει 5

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος γράφεις και σε εγγύους και μας έχουν πάρει όλες τα ζουμιά. Να είναι γερή η μπέμπα σας και εσείς το ίδιο να την καμαρωνετε.

Έκανα β χοριακη γιατί σε 2 μέρες περνούσαμε επιτροπή για εξωσωματικη και ήταν η τελευταία εξέταση που μου έλειπε και το θαύματακι μας ήταν ήδη εκεί να μεγαλώνει. Είναι να μην πιστεύεις στα θαύματα; 

Μακάρι να κάνουμε όλες την επέτειο του τεστ μας του χρόνου με τα μωρά μας αγκαλιά! Να είσαι καλά που μας θύμισες αυτές τις στιγμές. 

Αν κατι εδινα σαν ευχη εκτος της υγειας.....σας ευχομαι λοιπον του χρονου να γιορτασετε την επετειο του τεστ σας! Κ σε λιγο καιρο αργοτερα τα πρωτα γενεθλια τ μωρου σας αγγαλια!!!!! Θαυματα γινονται κ καθε φορα π ακουω κατι τετοιο οπως αυτο π ειπες με κανει να πιστευω με ΟΛΗ μ την δυναμη πως ΚΑΠΟΙΟΣ ξερει πολυ καλα τι κανει κ για πιο λογο το κανει απο εκει πανω!!!! Με υγεια να κρατησεις τον μπεμπουλι σ σφιχτα στην αγγαλιτσα σου!!!! Υγεια στην οικογενεια σου κ πολυ αγαπη!!!!! Σε ευχαριστω!! Μονο δακρυα χαρας να κυλανε στα ματακια σου!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

κορίτσια εχει τωρα δύο μέρες που έχω λίγα πονακια περιόδου χαμηλά. πιο πολύ όταν είμαι όρθια η περπαταω, όταν γυρίζω πλευρό στον ύπνο κλπ. ειναι φυσιολογικά αυτά στον 8ο;

Γενικά ο 8ος μου φαίνεται δύσκολος πάντως.

θα πάρω τη γιατρό το απόγευμα που θα κάνω και το doppler 

Επίσης κορίτσια εμένα δεν μου έχει πει για σαλοσπιρ, τι είναι αυτο; 

όντως δεν το παίρνουν όλες, εγώ το πήρα γιατί αιμάτωση είχα μια χαρά απλά μετά την 1η εγκυμοσύνη μου είχα κ μια βιοχημική κύηση κ μου λέει Επειδή θεωρείται σαν παλινδρομη μου τα εδωσε προληπτικά μην τυχόν κ είχα κάποιο είδος θρομβοφιλιας. στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν τα είχα πάρει 

• Ευχαριστώ 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

IMG%5D

IMG%5D

IMG%5D

Πόσο συγκινητικό κοριτσάκι μου!Να καμαρώνεις πάντα το μωράκι σου!

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

19:00

Με το καλό να ευχαριστηθείς το αγόρι σου Βάσω μου!

• Ευχαριστώ 2

Just now, 4shinediamonds είπε:

Πόσο συγκινητικό κοριτσάκι μου!Να καμαρώνεις πάντα το μωράκι σου!

Με το καλό να ευχαριστηθείς το αγόρι σου Βάσω μου!

Σε ευχαριστω κοπελα μου....με το καλο να κρατησεις το νινι σου αγγαλιτσα σου!!!! Παντα υγεια κ ευτυχια να εχετε!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

20 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Ναι παρτη καλυτερα να εισαι ησυχη μηπως ειναι καμμια μολυνσουλα. Εμεις τα ιδια κολλημενοι στο οξυγονο της δοκιμαζουν κ μπιμπερο αλλα δε το καταφερνει με τα μυτακια δυσκολευεται μωρε μπηκα κ εγω σημερα να την ταισω αλλα τπτ ταλαιπωρηται με αυτο στη μυτουλα κ δε μπορει να πιασει το μπιμπερο καλα

Άντε με το καλό να φύγετε από εκειιιιι!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...