Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Ενταξει δεν υπαρχει το συναισθημα που νιωθεις οι μανουλες με καταλαβαινετε οι μελλουσες μανουλες θα το νιωσετε!!την ξυπνησαμε για να τη βγαλουμε απο τη θερμοκοιτιδα κ η ψυχουλα μου μολις την πηρα αγκαλια σταματησε να κλαιει της μιλαγα κ με κοιτουσε μες στα ματια ηταν πολυ ησυχουλα νομιζω η πρωτη μας γνωριμια πηγε πολυ καλα!Νιωθω πληρης κ γεμισα μπαταριες το ειχα πολυ αναγκη αυτο τις τελευταιες μερες με ειχε παρει πολυ απο κατω!

• Μου αρέσει 14

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Ενταξει δεν υπαρχει το συναισθημα που νιωθεις οι μανουλες με καταλαβαινετε οι μελλουσες μανουλες θα το νιωσετε!!την ξυπνησαμε για να τη βγαλουμε απο τη θερμοκοιτιδα κ η ψυχουλα μου μολις την πηρα αγκαλια σταματησε να κλαιει της μιλαγα κ με κοιτουσε μες στα ματια ηταν πολυ ησυχουλα νομιζω η πρωτη μας γνωριμια πηγε πολυ καλα!Νιωθω πληρης κ γεμισα μπαταριες το ειχα πολυ αναγκη αυτο τις τελευταιες μερες με ειχε παρει πολυ απο κατω!

Κοριτσαρες μου μπράβο. Όμορφη στιγμή, συγκινητική, μοναδική. Καρδούλα μου όμορφη, είδες που σε καταλαβαίνει? Που φοβοσουν. Είσαι η μάνα της Βάσω μου.

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Αγαπες μου γλυκές. Ολα θα πανε καλα και μετα ολο αγκαλιές θα είστε. Αχ αυτη η πρωτη αγκαλια που σε αναγνωριζει το μωρακι σου πολύ συγκινητικό. Βασω μου ομορφες στιγμες απο δω και περα.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Smile89 είπε:

Κοριτσαρες μου μπράβο. Όμορφη στιγμή, συγκινητική, μοναδική. Καρδούλα μου όμορφη, είδες που σε καταλαβαίνει? Που φοβοσουν. Είσαι η μάνα της Βάσω μου.

Ναι smile μου ειχες δικιο σε ολα!! 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Με δυο λεξεις......αξια ανεκτιμητη:x!!!

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

2 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Ναι αγαπη οσο μεγαλωνει το μωρακι κ περνάνε οι εβδ θα τις νιώθεις ολο κ πιο εντονα... :)

Ναι κ ειχα κ πιο πριν ξες καμια αναγουλα ελαφρως που και που αλλα εμετο ειχα μονο στις αρχες...με τις καουρες ισως εχει να κανει.. ναι ισως εχεις δίκιο χθες ίσως πιέστηκα να φαω κ επινα ταυτόχρονα  νερο επειδή ειχα την καουρα..η ισως με πειραξε κατι που εφαγα.....κ σήμερα δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου λιγο η κοιλία σε φαση νε με πειραξε κατι... ελπίζω να μην ξανα κανω εμετο πάντως...κ η ψυχολογία μου στο καλο δεν βοηθάει....

Μπορεί να σε πείραξε κάτι είμαστε πιο ευαίσθητες τώρα. Όταν τρως προσπάθησε να μην πινεις αμεσως πολύ νερό γιατί προκαλεί παλινδρόμηση. Πινε μια γουλιτσα σιγά σιγά. Οι καούρες είναι θέμα αλλα υπομονή για το μωράκι τι να κανεις. Είναι και ο καιρός χάλια εδώ βρέχει από εχτές δεν ξέρω εκεί πως είστε κ όσο να ναι επηρεάζει στην διάθεση. 

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Δεν βρίσκω λογια..Πάντα μαζί και αγκαλιασμένες από εδώ κ πέρα ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 2

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Βασω μου χαίρομαι τοσο.πολυ για σενα!Ειναι υπεροχο συναισθήμα... Αυτη η επικοινωνία που εχουμε με τα μωρακια μας, αυτη η σύνδεση ειναι κατι μοναδικό 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

On 30/3/2019 at 9:09 ΜΜ, loyloy είπε:

Κοριτσακια τι κάνετε;

Θέλω την βοήθεια σας..λέμε Οκτώβρη να κάνουμε γαμο-βαφτιση αλλά δεν μπορώ να βρω χώρο οικονομικό..ότι έχω κοιτάξει είναι κάπου στα 25ε το άτομο και θα είμαστε γύρω στα 120 ατομα οπότε πάει ακριβά..αν ξέρετε από Αθήνα νότια προάστια οικονομικά μαγαζιά ταβερνούλες και τέτοια θα με βοηθουσατε

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια τι κάνετε;

Θέλω την βοήθεια σας..λέμε Οκτώβρη να κάνουμε γαμο-βαφτιση αλλά δεν μπορώ να βρω χώρο οικονομικό..ότι έχω κοιτάξει είναι κάπου στα 25ε το άτομο και θα είμαστε γύρω στα 120 ατομα οπότε πάει ακριβά..αν ξέρετε από Αθήνα νότια προάστια οικονομικά μαγαζιά ταβερνούλες και τέτοια θα με βοηθουσατε

Αθήνα?

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κάνετε;

Για αθηνα 25 το ατομο ειναι οικονονικα φαντασου.γενικοτερα ωραια μαγαζια εχει προς βαρυμπομπη με αιθουσες δεξιωσεων.ειχε παντρευτει σε ενα μαγαζι κςπου εκει μια φιλη μου περισυ. Ηταβ πολυ ωραια.θες να τη ρωτησω τιμη?

Κοριτσακια τι κάνετε;

Σε ποια περιοχή είσαι εσύ?

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Αθήνα?

Ναι αθηνα

Just now, Smile89 είπε:

Σε ποια περιοχή είσαι εσύ?

Είμαι στην δάφνη γι'αυτό κοιτάω για νότια προάστια γενικα

Just now, loyloy είπε:

Για αθηνα 25 το ατομο ειναι οικονονικα φαντασου.γενικοτερα ωραια μαγαζια εχει προς βαρυμπομπη με αιθουσες δεξιωσεων.ειχε παντρευτει σε ενα μαγαζι κςπου εκει μια φιλη μου περισυ. Ηταβ πολυ ωραια.θες να τη ρωτησω τιμη?

Οι αίθουσες είναι λίγο ακριβές γι'αυτό ήθελα σε κάνα καλό μαγαζί ταβέρνα και τέτοια.. δυστυχώς δεν έχουμε να διαθέσουμε τόσα για αίθουσες και κτήματα

Ναι αθηνα

Είμαι στην δάφνη γι'αυτό κοιτάω για νότια προάστια γενικα

Οι αίθουσες είναι λίγο ακριβές γι'αυτό ήθελα σε κάνα καλό μαγαζί ταβέρνα και τέτοια.. δυστυχώς δεν έχουμε να διαθέσουμε τόσα για αίθουσες και κτήματα

Ακούω για τις τιμές στην Αθήνα κ φρικαρω.. Εδώ που ζω εγώ, 25 ευρώ θα είναι ή πιο γκουρμέ αίθουσες σε πολυτελές ξενοδοχεία με πισίνες κλπ (κ δεν ξέρω καν αν φτάνουν μέχρι εκεί οι τιμές). Εδώ ο μέσος όρος κυμαίνεται 15-18€. Μπορείς να βρεις κ πιο οικονομικά αν έχεις πολλά άτομα ή κ πιο ακριβά αλλά όχι τόσο ακριβά!

Just now, mama16 είπε:

Ακούω για τις τιμές στην Αθήνα κ φρικαρω.. Εδώ που ζω εγώ, 25 ευρώ θα είναι ή πιο γκουρμέ αίθουσες σε πολυτελές ξενοδοχεία με πισίνες κλπ (κ δεν ξέρω καν αν φτάνουν μέχρι εκεί οι τιμές). Εδώ ο μέσος όρος κυμαίνεται 15-18€. Μπορείς να βρεις κ πιο οικονομικά αν έχεις πολλά άτομα ή κ πιο ακριβά αλλά όχι τόσο ακριβά!

Σκέψου ότι σε αίθουσες χρεώνουν από 30 μέχρι 55ε το άτομο..η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα ανοιχτό γάμο και εγώ και ο άντρας μου αλλά no money no honey δυστυχώς..οπότε ψάχνω κάτι οικονομικό αλλά να περάσουμε και ωραία

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...