Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου!!!τι κανετε??εμεις εχουμε κ καλα νεα κ οχι κ τοσο καλα τα οχι κ τοσο καλα ειναι οτι με το πισωγυρισμα που καναμε στο οξυγονο θα αργησουμε μαλλον να βγουμε εχουμε μελλον ακομα! Τα καλα ειναι οτι αυριο θα μπω μεσα να την παρω αγκαλια μηπως τη βοηθησει αυτο αχ η πρωτη μας αγκαλιτσα το περιμενα πως κ πως μου το ελεγε η γιατρος κ δε το πιστευα!! επισης φτασαμε τα 2880 κ μας εκαναν κ τα πρωτα εμβολια σημερα!!

Αλήθεια??? Τι τέλεια στιγμή αύριο.θα την βοηθήσει να το θύμασαι!!!

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου!!!τι κανετε??εμεις εχουμε κ καλα νεα κ οχι κ τοσο καλα τα οχι κ τοσο καλα ειναι οτι με το πισωγυρισμα που καναμε στο οξυγονο θα αργησουμε μαλλον να βγουμε εχουμε μελλον ακομα! Τα καλα ειναι οτι αυριο θα μπω μεσα να την παρω αγκαλια μηπως τη βοηθησει αυτο αχ η πρωτη μας αγκαλιτσα το περιμενα πως κ πως μου το ελεγε η γιατρος κ δε το πιστευα!! επισης φτασαμε τα 2880 κ μας εκαναν κ τα πρωτα εμβολια σημερα!!

Εγω θα σταθω στο θετικο νεο γιατι θα ειναι πραγματικα μαγικη στιγμη και γι τις δυο σας!!! Θα τη βοηθησει θα συμφωνησω με την συμπεθερα, αλλα θα και εσυ θα παρεις δυναμη τεραστια!!! Πολυ χαρηκα Βασω μου!!! Σας σκεφτομαι και συγκινουμαι!! Πολλες αγκαλιτσες απο δω κ στο εξης!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@vaso_mpempis  ταχυκαρδία έχω ακόμη. Προκαλείται τελικά από την πέψη του φαγητού. Ως εκ τούτου αυστηρά δίαιτα κ μικρά γεύματα. Δεν με πειράζει ο γιος μου φρόντιζε να μην παγώνω άλλο μάλλον!

@Vasoth. Εύχομαι γερή να είναι και να σου ανταποδίδει εκατομμύρια αγκαλιές! 

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Κοριτσια μου γενικα εχω πολλές Καουρες απλα πριν λιγο εφτασε τοσο έντονα...μολις εφαγα πηγα κ εκανα εμετό ειχα έντονη αναγουλα...εχω ανησυχήσει τωρα μηπως ειναι κατι γιατι για την εβδ που ειμαι αναγούλα κ εμετος λιγο περίεργο μ φαινεται....

@Ria@90 Ριτσακο είναι φυσιολογική η παλινδρόμηση. Επειδή η ταχυκαρδία μου οφειλεται στην πέψη μου έδωσε διατροφή σαν να κάνω παλινδρόμηση. Ως εκ τούτου Χ στα λιπαρά και ρα τηγανητά. Ψαράκι κ σουπιτσα και μικρά γεύματα κ φρούτα. Εμένα η μεσημεριανή μερίδα πρέπει να σπάει στα 4 και να την τρώω σε 2 ώρες!

• Ευχαριστώ 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kpp83 είπε:

@Ria@90 Ριτσακο είναι φυσιολογική η παλινδρόμηση. Επειδή η ταχυκαρδία μου οφειλεται στην πέψη μου έδωσε διατροφή σαν να κάνω παλινδρόμηση. Ως εκ τούτου Χ στα λιπαρά και ρα τηγανητά. Ψαράκι κ σουπιτσα και μικρά γεύματα κ φρούτα. Εμένα η μεσημεριανή μερίδα πρέπει να σπάει στα 4 και να την τρώω σε 2 ώρες!

Ρε συ καουρες οκ εχω πολλες αλλα δεν έφτασα σε σημείο ποτε να κανω εμετο ...μιλάμε για έντονη αναγουλα ξες μ θυμισε λιγο τις αρχες της εγκυμοσύνης π εκανα εμετούς...κ τωρα σκέφτομαι αν είναι φυσικογικο η οχι...αν ειναι απο κατι π εφαγα η οχι...ουφ στεναχωρήθηκα μ έρχεται να κλάψω  τώρα κ είναι κ η ψυχολογία ολα μαζι...σορυ για το κατεβατο...

Just now, Ria@90 είπε:

Ρε συ καουρες οκ εχω πολλες αλλα δεν έφτασα σε σημείο ποτε να κανω εμετο ...μιλάμε για έντονη αναγουλα ξες μ θυμισε λιγο τις αρχες της εγκυμοσύνης π εκανα εμετούς...κ τωρα σκέφτομαι αν είναι φυσικογικο η οχι...αν ειναι απο κατι π εφαγα η οχι...ουφ στεναχωρήθηκα μ έρχεται να κλάψω  τώρα κ είναι κ η ψυχολογία ολα μαζι...σορυ για το κατεβατο...

Εεεεεε βρεεε όλα καλά!!! Το στομάχι σου αγάπη πιέζεται πολύ τώρα κάποιος το κλωτσά. Εγώ ξέρω δύο γυναίκες που αντί να έχουν αναγουλες στην αρχή είχαν από τον τέταρτο μήνα ως το τέλος. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Οκ?

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εεεεεε βρεεε όλα καλά!!! Το στομάχι σου αγάπη πιέζεται πολύ τώρα κάποιος το κλωτσά. Εγώ ξέρω δύο γυναίκες που αντί να έχουν αναγουλες στην αρχή είχαν από τον τέταρτο μήνα ως το τέλος. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Οκ?

Ενταξει κοριτσάρα μου θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και να κοιμηθώ....θα δω πως θα είμαι κ αυριο...ο μικρος μαλλον πιεστηκε η ξύπνησε απ την πίεσή του εμετου κ κλωτσάει ασταμάτητα τωρα..ουφ το ταλαιπώρησα κ αυτο...ελπιζω να μην κανω κ αλλον εμετο μονο...

Just now, Ria@90 είπε:

Ενταξει κοριτσάρα μου θα προσπαθήσω να χαλαρώσω και να κοιμηθώ....θα δω πως θα είμαι κ αυριο...ο μικρος μαλλον πιεστηκε η ξύπνησε απ την πίεσή του εμετου κ κλωτσάει ασταμάτητα τωρα..ουφ το ταλαιπώρησα κ αυτο...ελπιζω να μην κανω κ αλλον εμετο μονο...

Όπως είπες ξάπλωσε και χαλάρωσε μήπως κοιμηθείς. Όλα καλά θα είναι. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, vaso_mpempis είπε:

@Vasoth.Σου εύχομαι κουράγιο.. λίγη υπομονή ακόμα!! Σίγουρα η αγκαλίτσα θα τη βοηθήσει πολύ και όλα θα πάνε καλά!!!!!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη, καλές αγκαλίτσες :wub:

@4shinediamondsΣε ποια εβδομάδα είσαι;;; Αχ τέλεια η πρώτη φορά που καταλαβαίνεις το μικρούλι!!!!!!!!!!!!!!!! Καλές κλωτσιές  σου εύχομαι απο δω και πέρα :lol::)

Βάσω μου ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!21η εβδομάδα είμαι, έχω πρόσθιο πλακούντα και μου είχε πει ο γιατρός θα αργήσω αρκετά να νιώσω κλωτσιτσες.Εντωμεταξύ επειδή είναι το πρώτο μας μωράκι δεν ξέρω πως να περιγράψω ότι νιώθω:xΣημερα ήμουν στους γονείς μου ,ξαπλωμένη ήρεμη και ένιωσα απαλά αλλά πιο έντονα από άλλες φορές χτυπηματακια!Ρώτησα τη μαμά ,ε ναι μου λέει το μωρό μας είναι!Πόσο συγκινητικό!

Εσύ πως είσαι;

1 ώρα πρίν, Ria@90 είπε:

Ειδες ρεε αγαπη τι καλααααα!! Μπράβοοο!!!το μπεμπακι σου αρχίζει τις κλωτσιές τις αισθητές πλεον :)) καλες κλωτσιές και απο μεναααα !!!!

Μπράβο Βάσω μου πολυ χάρηκα για τα νεα σουυυυ!!!! Σιγα σιγά θα την παίρνεις πιο συχνα αγκαλιά :)) ο χρόνος κυλάει γρήγορα θα το δεις σύντομα θα το εχεις συνεχεια στην αγκαλίτσα σού!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ Ρια μου!Το ποσό συγκινήθηκα δεν περιγράφεται!Έτσι ξεκινάνε οι κλωτσιτσες πιο απαλές στην αρχή και όσο προχωράμε σε εβδομάδες πιο δυνατές;

Καλώς ήλθες κορίτσι μου,με το καλό το μωράκι σου!Διάβασα πως είσαι,πόσο σε νιώθω,προσπάθησε να ξεκουραστείς.....θα δεις όμως όλα ξεχνιούνται όταν θα κρατάμε με το καλό αγκαλίτσα τα πλασματακια μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! βροχούλα σήμερα.. Δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι με τίποτα!!! Τελικά οι εξετάσεις βγήκαν ολες πολύ καλές οποτε μάλλον κούραση εχω!!!  ο μπεμπης συνεχίζει και είναι ήσυχος αλλα εχω αποφασίσει να μην αγχώνομαι. φιλιά σε όλες τις μανούλες

• Μου αρέσει 2

H4LBp3.png 

Just now, Kpp83 είπε:

Το θετικό με τη βροχή είναι ότι θα ξεφορτωθούμε λίγη γύρη!

πω πω ναι είχαν γίνει ολα κίτρινα εδώ!!! Αυτοί που έχουν αλλεργίες θα περνάνε δύσκολα

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

10 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Κανενα πρόβλημα δεν έχεις κ εχε στον νου σου ότι όσο πλησιάζεις ναι μπορεί να ξανά έχεις εμετούς. Έχω έχω πλέον καθημερινά ηπιες αναγουλες για καποιες ώρες επισης αλλαξε η όρεξη μου και πιστεύω αν φάω κάτι παραπάνω θα τα βγάλω. 

13 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Τι υπέροχα νέα ποσο θα σας κάνει καλό κ στις δυο.. Πολλες αγκαλιτσες από εδώ κ πέρα.. περιμενουμε να μας πεις για αυτή  τη μαγική στιγμή σας ❤️

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Beboula25 μου σε καταλαβαινω.. Λογικο ειναι να μην έχεις όρεξη αφού είσαι πολλές ώρες μόνη σου.. Και εγω όλη μέρα μόνη μου είμαι κ. Σκέφτομαι διαφορά.. Μια έχω άγχος για όταν έρθει η στιγμή να γεννήσω μια για μετά αν τα καταφέρω.. Μου την βαράει που κάθομαι σπίτι 

Υπομονή Δήμητρα μου και όλα θα πάνε μια χαρά θα δεις.. Σε λίγο θα γεμίσουν τα σπίτια μας ❤️

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, 4shinediamonds είπε:

Βάσω μου ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!21η εβδομάδα είμαι, έχω πρόσθιο πλακούντα και μου είχε πει ο γιατρός θα αργήσω αρκετά να νιώσω κλωτσιτσες.Εντωμεταξύ επειδή είναι το πρώτο μας μωράκι δεν ξέρω πως να περιγράψω ότι νιώθω:xΣημερα ήμουν στους γονείς μου ,ξαπλωμένη ήρεμη και ένιωσα απαλά αλλά πιο έντονα από άλλες φορές χτυπηματακια!Ρώτησα τη μαμά ,ε ναι μου λέει το μωρό μας είναι!Πόσο συγκινητικό!

Εσύ πως είσαι;

Ευχαριστώ πολύ πολύ Ρια μου!Το ποσό συγκινήθηκα δεν περιγράφεται!Έτσι ξεκινάνε οι κλωτσιτσες πιο απαλές στην αρχή και όσο προχωράμε σε εβδομάδες πιο δυνατές;

Καλώς ήλθες κορίτσι μου,με το καλό το μωράκι σου!Διάβασα πως είσαι,πόσο σε νιώθω,προσπάθησε να ξεκουραστείς.....θα δεις όμως όλα ξεχνιούνται όταν θα κρατάμε με το καλό αγκαλίτσα τα πλασματακια μας!

Ναι αγαπη οσο μεγαλωνει το μωρακι κ περνάνε οι εβδ θα τις νιώθεις ολο κ πιο εντονα... :)

Just now, Beboula25 είπε:

Κανενα πρόβλημα δεν έχεις κ εχε στον νου σου ότι όσο πλησιάζεις ναι μπορεί να ξανά έχεις εμετούς. Έχω έχω πλέον καθημερινά ηπιες αναγουλες για καποιες ώρες επισης αλλαξε η όρεξη μου και πιστεύω αν φάω κάτι παραπάνω θα τα βγάλω. 

Τι υπέροχα νέα ποσο θα σας κάνει καλό κ στις δυο.. Πολλες αγκαλιτσες από εδώ κ πέρα.. περιμενουμε να μας πεις για αυτή  τη μαγική στιγμή σας ❤️

Υπομονή Δήμητρα μου και όλα θα πάνε μια χαρά θα δεις.. Σε λίγο θα γεμίσουν τα σπίτια μας ❤️

Ναι κ ειχα κ πιο πριν ξες καμια αναγουλα ελαφρως που και που αλλα εμετο ειχα μονο στις αρχες...με τις καουρες ισως εχει να κανει.. ναι ισως εχεις δίκιο χθες ίσως πιέστηκα να φαω κ επινα ταυτόχρονα  νερο επειδή ειχα την καουρα..η ισως με πειραξε κατι που εφαγα.....κ σήμερα δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου λιγο η κοιλία σε φαση νε με πειραξε κατι... ελπίζω να μην ξανα κανω εμετο πάντως...κ η ψυχολογία μου στο καλο δεν βοηθάει....

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...