Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

@Beboula25 ασεεε για τα κιλα ειχα παρει 18 κ εφτασα 60βαπο 42 π ημουν και ειχαααα μια χαρααααα....αλλα καπνος τα κιλα πηγα σημερα στο φαρμακειο για γαλα κ ανεβηκα παει κ εκεινο το 1μιση π ειχα ειμαι παλι 42 πφφφφφ.....εμενα μ λεγανε οτι ειχα ΜΟΝΟ κοιλια!!!!

@nanoula90 @Beboula25Εμεις κοριτσια οποτε βρισκουμε χρονο περναμε με τον συζηγο.....με οτι συνεπαγεται αυτο χμμμμμ......κ βολτουλες παμε με το μωρο συχνα και αγγαλια καθομαστε κ λεμε σαχλαμαριτσες!!! Απλα διπλα μας καθεται κ η μικρη!!!! Στην αρχη ηταν λιγο δυσκολοοο!!! Αλλα τωρα μια χαρααα

Πωωωωω πολλα ειπα παλιιιι

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Που εισαι αγαπηηη?? Χαχαχα, μια απο τα ιδια κ μεις!! Μαρσιπο εχω δοκιμασει κ γω εναν που μου εχουν δωσει, ουτε αυτο του αρεσει. 

Νομιζω οτι ειναι στο παιδι. Άλλα παιδια καθονται άλλα οχι. Άλλα κοιμουνται άλλα οχι. Εχουν χαρακτηρα απο πολυ νωρις. Ισως κ να πρεπει να μεγαλωσουν λιγο για να καθονται μονα. Εγω πχ καπου ειχα διαβασει να μην το παιρνεις αμεσως αγκαλια, αλλα να κατσεις διπλα του, να το χαιδευεις, να του μιλας με ηρεμη φωνη οτι εισαι διπλα του. Το δοκιμασα λοιπον. Μεγαλη επιτυχια. Για μιση ωρα κλαμμα απαρηγορητο :neutral: εμενα τον πιανει κ υπερενταση τα απογευματα επειδη νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει. Χθες πλανταξε. Δεν μπορουσα να τον κανω καλα με τπτ. Ωσπου κοιμηθηκε απο την κουραση του κλαμματος με αναφιλητα!!!! Καθε φορα που τον πιανει αυτο σκιζεται η καρδια μου. Κ οσο κ αν μου λενε μωρο ειναι, θα κλαψει, εγω καθε φορα κρατιεμαι να μην κλαψω μαζι του. Ασε σου λεω. 

Εε πως δεν θα φρικάρεις άμα κλαίει το μωράκι είμαι δυνατόν να μην σε πονάει; Και Αντε να πεις το αφήνω να κλάψει ποσο πια; Φοβάσαι κιολας μην πάθει τίποτα δεν γίνεται να το αφήσεις. Σίγουρα είναι στο παιδί και αναλογως οπως μπορείς πράττεις. Ας είναι καλα και γερά και όλα αυτά διορθώνονται είπαμε άλλωστε τα πρώτα 20 χρόνια είναι μετά καπως αρχίζουν να στρώνουν:lol: 

Που εισαι αγαπηηη?? Χαχαχα, μια απο τα ιδια κ μεις!! Μαρσιπο εχω δοκιμασει κ γω εναν που μου εχουν δωσει, ουτε αυτο του αρεσει. 

Νομιζω οτι ειναι στο παιδι. Άλλα παιδια καθονται άλλα οχι. Άλλα κοιμουνται άλλα οχι. Εχουν χαρακτηρα απο πολυ νωρις. Ισως κ να πρεπει να μεγαλωσουν λιγο για να καθονται μονα. Εγω πχ καπου ειχα διαβασει να μην το παιρνεις αμεσως αγκαλια, αλλα να κατσεις διπλα του, να το χαιδευεις, να του μιλας με ηρεμη φωνη οτι εισαι διπλα του. Το δοκιμασα λοιπον. Μεγαλη επιτυχια. Για μιση ωρα κλαμμα απαρηγορητο :neutral: εμενα τον πιανει κ υπερενταση τα απογευματα επειδη νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει. Χθες πλανταξε. Δεν μπορουσα να τον κανω καλα με τπτ. Ωσπου κοιμηθηκε απο την κουραση του κλαμματος με αναφιλητα!!!! Καθε φορα που τον πιανει αυτο σκιζεται η καρδια μου. Κ οσο κ αν μου λενε μωρο ειναι, θα κλαψει, εγω καθε φορα κρατιεμαι να μην κλαψω μαζι του. Ασε σου λεω. 

Ααχ μη μου λες τετοια και πηραμε ενα πολυ καλο μαρσιπο εργονομικο,Σουδικο υποτίθεται ανετος,βαμβακερός και ιδανικος για τέτοια ηλικια και πανάκριβος ,να κανονισει να μου κανει κονξες χαχα

Οσον αφορα αυτο το κλαμμα που δεν μπορούμε με τίποτα να το σταματήσουμε και εγω ετσι ειμαι..πονάει η καρδια μου κ φυσικα πολλες φορες κλαίω. 

Νανουλα γενικα οταν ειναι ξύπνιος και δεν καθεται πουθενα τι κανεις να τον απασχολήσεις?  Μπορεί να ακουγεται χαζη ερωτηση αλλα οταν ειναι ξύπνιος κ σε υπερδιέγερση ειναι ανησυχος πολυ,καμια θεση δεν του αρεσει στην αγκαλιά μου. Ξαπλωμα στο κρεβατι εννοείται οχι. Επιστράτευω κουδουνιστρες,τραγούδια κούνηματα..τίποτα.Μετα απο λιγο κλαιει κ του φταινε ολα. Στο ριλαξ δεν καθεται οποτε δεν ξερω τι να τον κανω..

DanXp2.png

Just now, Beboula25 είπε:

Εε πως δεν θα φρικάρεις άμα κλαίει το μωράκι είμαι δυνατόν να μην σε πονάει; Και Αντε να πεις το αφήνω να κλάψει ποσο πια; Φοβάσαι κιολας μην πάθει τίποτα δεν γίνεται να το αφήσεις. Σίγουρα είναι στο παιδί και αναλογως οπως μπορείς πράττεις. Ας είναι καλα και γερά και όλα αυτά διορθώνονται είπαμε άλλωστε τα πρώτα 20 χρόνια είναι μετά καπως αρχίζουν να στρώνουν:lol: 

Ποια 20 χρονια μπεμπουλα??? Μετα τι?? Που θα ξενυχτανε και θα καβαλανε μηχανες χωρις να το ξερουμε?? Ή που θα μπλεξουν με καμια δολοπλοκα ??? <_<

Εδω θα ειμαι και θα φτιαξω γκρουπ με ολες μας να μιλαμε για τις ξεμυαλιστρες :lol:. Ή θα παιρνω τηλ στις εκπομπες της στεφανιδου και της καινουργιου να γραφουν λεζαντα : " Νανουλα, 50 ετων, θελει να παρακολουθησει την νυφη της αλλα φοβαται μην την αναγνωρισει. Να βαλει περουκα ? " :lol:

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Beboula25 ασεεε για τα κιλα ειχα παρει 18 κ εφτασα 60βαπο 42 π ημουν και ειχαααα μια χαρααααα....αλλα καπνος τα κιλα πηγα σημερα στο φαρμακειο για γαλα κ ανεβηκα παει κ εκεινο το 1μιση π ειχα ειμαι παλι 42 πφφφφφ.....εμενα μ λεγανε οτι ειχα ΜΟΝΟ κοιλια!!!!

@nanoula90 @Beboula25Εμεις κοριτσια οποτε βρισκουμε χρονο περναμε με τον συζηγο.....με οτι συνεπαγεται αυτο χμμμμμ......κ βολτουλες παμε με το μωρο συχνα και αγγαλια καθομαστε κ λεμε σαχλαμαριτσες!!! Απλα διπλα μας καθεται κ η μικρη!!!! Στην αρχη ηταν λιγο δυσκολοοο!!! Αλλα τωρα μια χαρααα

Πωωωωω πολλα ειπα παλιιιι

Τι πολλά καλε εγω σε κάθε ανάρτηση γράφω σελίδα! 

Ετσι με βλέπω να τα χάνω κ παραπάνω. 48 ήμουν ας μείνω στα 52 έστω.Μια κοιλιά είμαι κ εγω. 

Μπραβο να περνατε καλα και να κάνετε και τις ζουζουνιες σας βεβαιως βεβαιως! 

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Ααχ μη μου λες τετοια και πηραμε ενα πολυ καλο μαρσιπο εργονομικο,Σουδικο υποτίθεται ανετος,βαμβακερός και ιδανικος για τέτοια ηλικια και πανάκριβος ,να κανονισει να μου κανει κονξες χαχα

Οσον αφορα αυτο το κλαμμα που δεν μπορούμε με τίποτα να το σταματήσουμε και εγω ετσι ειμαι..πονάει η καρδια μου κ φυσικα πολλες φορες κλαίω. 

Νανουλα γενικα οταν ειναι ξύπνιος και δεν καθεται πουθενα τι κανεις να τον απασχολήσεις?  Μπορεί να ακουγεται χαζη ερωτηση αλλα οταν ειναι ξύπνιος κ σε υπερδιέγερση ειναι ανησυχος πολυ,καμια θεση δεν του αρεσει στην αγκαλιά μου. Ξαπλωμα στο κρεβατι εννοείται οχι. Επιστράτευω κουδουνιστρες,τραγούδια κούνηματα..τίποτα.Μετα απο λιγο κλαιει κ του φταινε ολα. Στο ριλαξ δεν καθεται οποτε δεν ξερω τι να τον κανω..

Τι πηρες?? Μει ται?? 

Τα ιδια κανω κ γω. Εχω γυμναστηριο και του κουναω λιγο τα παιχνιδια, χαζευει για λιγο, μετα επειδη συνεχιζει την γκρινια, τον βαζω,στο καροτσι κ τον κανω βολτα στο σπιτι ή στη βεραντα αν εχει κακο καιρο κ δεν μπορω να βγω, αλλιως τον παω μια βολτα, κουδουνιστρες επισης αλλα δεν του αρεσουν, οποτε αν δεν πιανει τπτ, αγκαλιτσα και πανω κατω βολτες στο σπιτι. Για αυτο κ με εχει πεθανει η πλατη μου, γιατι τον σηκωνω και ειναι κ βαρυς. Εχω διαπιστωσει ωστοσο οτι πολλες φορες γκρινιαζει επειδη νυσταζει. Οποτε τον βαζω στο καροτσι, παω στην κουζινα, ανοιγω απορροφητηρα, και με το κουνημα τον παιρνει ο υπνος κ ψιλοηρεμει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ποια 20 χρονια μπεμπουλα??? Μετα τι?? Που θα ξενυχτανε και θα καβαλανε μηχανες χωρις να το ξερουμε?? Ή που θα μπλεξουν με καμια δολοπλοκα ??? <_<

Εδω θα ειμαι και θα φτιαξω γκρουπ με ολες μας να μιλαμε για τις ξεμυαλιστρες :lol:. Ή θα παιρνω τηλ στις εκπομπες της στεφανιδου και της καινουργιου να γραφουν λεζαντα : " Νανουλα, 50 ετων, θελει να παρακολουθησει την νυφη της αλλα φοβαται μην την αναγνωρισει. Να βαλει περουκα ? " :lol:

Ααχαχαχαχα Ναιιι ρεεε έτσι σου λέω έκλαψα!! Ουστ από εδώ ποια ξεμυαλιστρα θα την κυνηγήσω :lol: Καλα για μηχανές και τα συναφή αγχώθηκα ήδη!!:o Και τα ποτά;;; Θα προσεχει μην του ρίξουν τίποτα μέσα να τον ξελογιασουν γιατί μην νομίζεις υπάρχουν λυσαρες σουρλουλουδες εκεί έξω! 

Θα παιρνω κ εγω ετών 65 να σου δίνω ιδέες απο τις παρακολουθησεις μου χαχαχα

• Χαχα 1

Τι πολλά καλε εγω σε κάθε ανάρτηση γράφω σελίδα! 

Ετσι με βλέπω να τα χάνω κ παραπάνω. 48 ήμουν ας μείνω στα 52 έστω.Μια κοιλιά είμαι κ εγω. 

Μπραβο να περνατε καλα και να κάνετε και τις ζουζουνιες σας βεβαιως βεβαιως! 

Και εγω θα ηθελα να σταματησω 48 αλλα δεννν......εεε ναι ειπαμε ειμαστε ακολα ζευγαρι!!! Απλα λιγοοοοο ταλαιπωρημενο!

Τι πηρες?? Μει ται?? 

Τα ιδια κανω κ γω. Εχω γυμναστηριο και του κουναω λιγο τα παιχνιδια, χαζευει για λιγο, μετα επειδη συνεχιζει την γκρινια, τον βαζω,στο καροτσι κ τον κανω βολτα στο σπιτι ή στη βεραντα αν εχει κακο καιρο κ δεν μπορω να βγω, αλλιως τον παω μια βολτα, κουδουνιστρες επισης αλλα δεν του αρεσουν, οποτε αν δεν πιανει τπτ, αγκαλιτσα και πανω κατω βολτες στο σπιτι. Για αυτο κ με εχει πεθανει η πλατη μου, γιατι τον σηκωνω και ειναι κ βαρυς. Εχω διαπιστωσει ωστοσο οτι πολλες φορες γκρινιαζει επειδη νυσταζει. Οποτε τον βαζω στο καροτσι, παω στην κουζινα, ανοιγω απορροφητηρα, και με το κουνημα τον παιρνει ο υπνος κ ψιλοηρεμει. 

Κ μεις ετσι ειμαστε βολτα μεσα στο σπιτι θελει αγγαλια....εχω ξαναπει στο καροτσι δεν καθεται οταν δεν ειμαστε πραγματικη βολτα το περνει πρεφα κ κλαιει ο απορροφητηρας δεν την αγγιζει καν κ με πονανε ολααα κ ειναι σιγουρα 6μιση κιλα! Ασεεεε ξεπλατηστικα!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ααχαχαχαχα Ναιιι ρεεε έτσι σου λέω έκλαψα!! Ουστ από εδώ ποια ξεμυαλιστρα θα την κυνηγήσω :lol: Καλα για μηχανές και τα συναφή αγχώθηκα ήδη!!:o Και τα ποτά;;; Θα προσεχει μην του ρίξουν τίποτα μέσα να τον ξελογιασουν γιατί μην νομίζεις υπάρχουν λυσαρες σουρλουλουδες εκεί έξω! 

Θα παιρνω κ εγω ετών 65 να σου δίνω ιδέες απο τις παρακολουθησεις μου χαχαχα

Χαχαχαχαχα τα κανω εικονα κ γελαω. Θα δανειζομαστε περουκινια η μια απο την αλλη χχαχαχα. Μην εχουμε καθε φορα τα ιδια και μας παρουν πρεφα. Καλε δεν ξερω εγω τις σουρλουλουδες??? Που θα κουνανε τον πωπο τους και οι δικοι μας θα αποχαυνωνονται?? Αγκαζε θα πηγαινουμε στα μαγαζια που θα συχναζουν χχαχαχα 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Τι πηρες?? Μει ται?? 

Εμενα ουτε στο καροτσι καθεται..ουφφφφ τι παιδί!  Οχι αγάπη πηρα το babybjorn μας το συστησε η μαια.

DanXp2.png

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, SiaSai είπε:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω μπαινω στην τελικη ευθεια και εχω αρκετη αγωνια...

Ηθελα να ρωτησω το εξης. Ο γιατρος μου ειπε οτι θα δινω και συμπληρωμα στο μωρο τις πρωτες μερες γιατι δε θα φτανει το δικο μου γαλα ετσι κι αλλιως.

Ισχυει αυτο?

Όχι ούτε καν,ειδικά αν γεννήσεις φυσιολογικά. στην αρχή έτσι κι αλλιώς είναι το πυαρ δλδ το πρωτόγαλα που μόνο λίγες σταγόνες αρκούν. βάρος χάνουν το 10% όλα τα μωρά, αρκεί να έχεις το μωρό σκουλαρίκι στο στήθος  κ να τρώει αν 2ωρο. ειδικά την 2η μέρα είναι έτσι κι αλλιώς συνέχεια πάνω σου κ αυτό είναι το φυσιολογικό. τώρα το γάλα κατεβαίνει από την 3η με 5η μέρα...Όσο πιο πολυ το βάζεις το μωρό τόσο πιο γρήγορα θα κατέβει κ το γάλα.να πίνεις πολλά υγρά, κ να τρως καλά.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Χαχαχαχαχα τα κανω εικονα κ γελαω. Θα δανειζομαστε περουκινια η μια απο την αλλη χχαχαχα. Μην εχουμε καθε φορα τα ιδια και μας παρουν πρεφα. Καλε δεν ξερω εγω τις σουρλουλουδες??? Που θα κουνανε τον πωπο τους και οι δικοι μας θα αποχαυνωνονται?? Αγκαζε θα πηγαινουμε στα μαγαζια που θα συχναζουν χχαχαχα 

Κ εγω σας κανω εικονα αγγαζε κ οι δυο με τα 2μετρα παιδια σας κ διπλα εσεις να τους κλεινετε τα ματια αν τυχει κ κοιταξουν καμια τσουπρα! Χχαχχαχαχα

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Εμενα ουτε στο καροτσι καθεται..ουφφφφ τι παιδί!  Οχι αγάπη πηρα το babybjorn μας το συστησε η μαια.

Ουτε εμενα καθοταν στην αρχη. Μολις τον εβαζα εκλαιγε. Αλλα δεν τον σηκωνα αμεσως. Τον εκανα βολτα 5 λεπτα. Αν δεν ηρεμουσε τον επαιρνα αγκαλια. Υπαρχουν ομως κ στιγμες που ηρεμει μετα απο 5 λεπτα. Μηπως να το δοκιμαζες ετσι?? Να τον αφηνες κανα 5λεπτο να δεις?? Δεν πιανει παντα κ μενα μη νομιζεις. Μονο οταν ειναι κουρασμενος κ αυτο οχι παντα. Τωρα πχ τον εχω στο καροτσι κ κοιμαται! Τον φασκιωσα κιολας με μια κουβερτα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

21 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπραβο σου κοριτσι μου!!!! Καλε αυτην μπεμπαρα θα βγει τι λες!!!???!!!!

εντάξει αν πάρω όλο τον μήνα στα 3.500 την κόβω αν γεννήσω τπτ μέχρι την άλλη βδομάδα ή αυτή 3.200 αν είναι ευχαριστημένη θα είμαι...έχω κάτι πόνους...Δεν συνεχίζονται όμως...θα δούμε...απλά παρακοκουθω 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Αγκαζέ ευκαιρία να πίνουμε και κανα ποτακι γιατί αει στο καλό με τόση υπερένταση να χαλαρώνουμε κ εμείς :lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...