Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι βεβαια τα εχω βρει ολα μπομπονιερα μπεζ με τουλι(λογω γαμου) γλυκακι σε ροζ μπολακι με το ονομα επανω(λογω βαφτισης) και στην εξωπορτα μαρτυρικα σε σουετ δερματινη σκοινη λιλα και ενα ασημενιο σταυροδακι επανω!!!! Το θεμα τ πακετου minnie το φορεμα κ τα παπουτσια κ τα δυο σετ κ οταν θα παμε στην εκλησσια και μετα οταν βαφτιστει της τα εχω παρει ηδη! Στο χρυσαφικο ψαχνομαι ακομα εχω βρει 2-3σχεδια μενει να καταληξω καπου τα εχουμε αναλαβει εμεις τα εξοδα της βαφτισης!!!!εχεις καιρο μπροστα σου!

Κ μεις γλεντησαμε τον αρραβωνα τον Μαιο σε ανοιχτο τραπεζι και τον πολιτικο τον Ιουλιο παλι με τραπεζι ανοιχτο....ωστοσο τα οικονομικα δεν μας περνουν με τπτ γαμοβαφτιση με ανοιχτο τραπεζι καλα καλα ουτε για κλειστο αλλα θα παρουμε γονεις αδερφια κ κουμπαρονονους και θα τους βγαλουμε για φαγητο εκεινη την ημερα! Κ οποιος θελει ας παρεξηγηθει!

Ασχετο αλλα μ αρεσει πολυ μονο νοκοι αδερφια κ γονεις καπου εξωτικα 10ατομα,ειναι το ιδανικο για εμενα!!! Αλλα ασωψετε!!!!

Εμείς θέμα την πεταλούδα!!

Just now, nanoula90 είπε:

@Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος βρε κοριτσια εσας καθονται καθολου μονα τους τα μωρα?? Δεν εννοω για ωρα. Εμενα ακομα κ στο ριλαξ μπροστα μου να τον εχω ή διπλα μου γκρινιαζειειει γιατι θελει αγκαλια και ενιοτε και βολτα στο σπιτι πανω κατω. Μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο βαζει τα κλαμματα!! Μιλαμε για τον μεγιστο μαμακια!!! :angry: Τι θα κααανω?? :wacko:

@Kpp83 καλημερα!! Αφου τελικα κ ο συζυγος θελει ανοιχτη κ εσενα σ αρεσουν απ οτι καταλαβα ποιο ειναι το θεμα?? Μπερδευτηκα. Δεν θες να ερθει κοσμος που μετα δεν θα ειναι στο τραπεζι?? 

@Beboula25 καλημερα αγαπη!! Κοντευεις και ειναι λογικο να εχεις ψυχολογικες μεταπτωσεις. Ισως και τον πρωτο καιρο μετα τη γεννα να τις εχεις, μην σε ανησυχησει. Αν σκεφτεις τι περναει το σωμα μας, ειναι ολα φυσιολογικα. 

Αααα δεν θέλω τέτοια γαμπρε. Ναι ναι κάθεται κ μόνη της. 

nlmNp2.png

Just now, nanoula90 said:

@Kpp83 καλημερα!! Αφου τελικα κ ο συζυγος θελει ανοιχτη κ εσενα σ αρεσουν απ οτι καταλαβα ποιο ειναι το θεμα?? Μπερδευτηκα. Δεν θες να ερθει κοσμος που μετα δεν θα ειναι στο τραπεζι?? 

Κάπως έτσι, κάναμε διπλο γλέντι γτ είναι από επαρχία ο άντρας μου, ανακαινισαμε το σπίτι, αμάξι, ο μπέμπης τώρα ελάχιστα εμειναν στην άκρη. Έλεγα λοιπόν να είμαι σεμνή κ ταπεινή με βάφτιση αλλά μας βλέπω να ανοίγει κ να μένουμε ταπί κ ψυχραιμοι!

Θα πάρει κ το όνομα του πεθερό, ίσως το κάνουμε επαρχία που είναι σαφώς πιο οικονομικά.

@Beboula25 και εμένα δεν μου άρεσει καθόλου να με καλούν μόνο για το δώρο με σαφή εξαίρεση να είναι κοντινό πρόσωπο. Εκεί θέλω να είμαι α) Γτ ούτως ή άλλως θα πήγαινα δώρο, β) Γτ θέλω. να είμαι στη χαρά  τους. 

Αυτούς που σε βάφτιση καλούν 300 άτομα κ δεν κάνουν τίποτα μετά δεν τους κατανοώ καθόλου!

IfsYp3.png

Εε καλα οχι κ ετσι εμεις εχουμε ολυμπο εδω και εχει ενα σωρο ξωκλησσια!!!

Ειναι οι ορμονες θα ηρεμησεις αφου γεννησεις κ μετα...αλλα ολες το περασαμε....κρισιμες οι πρωτες 40μερες δεν εχουν αδικο!

Μα δεν γινεται υπαρχουν υποχρεωσεις π πρεπει να βγουν π.χ μας εχουν καλεσει σε δικους τους γαμους-βαφτισεις σε πολλα χωρις τραπεζι! Δεν γινεται βρε κοριτσι μ να τραπεζωσουμε 250ατομα τι ειμαστε;;; μονο εξοδα γαμοβαφτισης χωρις φωτογραφο ακομα δεν τον βαλαμε στον προυπολογισμο! Μας βγαινει 2000€! Καναμε τραπεζι 40ατομα στον αρραβωνα κ μας βγηκε 1000€ ποσο θα μας βγουν για 250! Μην τρελαθουμε προτειμω να τα αφησω στην ακρη για τν κορη μ!

Ναι βρε αγαπη δεν το λέω για εσένα κ φυσικά για κανέναν ούτε προσβάλλω κάποιον μην το παίρνεις προσωπικά:) Είναι δικη μου άποψη και στάση μιλάω για εμενα.Και θα στο εξηγήσω.  Δεν μπορώ να καλέσω 200 άτομα δεν μου αρέσει κ εγω προσωπικά δεν έχω υποχρέωση ούτε σε 100χαχαχ οποτε το σκέφτομαι αλλιως.Οποιος με σέβεται και με αγαπάει πραγματικά δεν θα παρεξηγήσει αν δεν κανω τραπέζι. Αλλα αυτό δεν ισχύει για συναδέλφους ξαδέρφια από το Άμστερνταμ και σοι από την Κρητη που ούτε χρόνια πολλά δεν ανταλλάσουμε σε γιορτές ούτε με έχουν δει όχι δεν θα καλέσω επειδή το προστάζει ας πούμε το έθιμο ή η πεθερά μου που τους έχει υποχρέωση. Επίσης φτάνω όπου φτάνει η τσέπη μας οπως λες και εσυ. Και αν αυτό σημαίνει καλαμάκια και πατατες τηγανιτες αυτό θα προσφέρω στο σπίτι μου κιολας με πλαστικα. Και το λέω οπως είναι δεν το κοροϊδεύω! Γιατί η ουσία ειναι αλλου φυσικά. Άρα είναι καθαρα προσωπικό κ δεν χωράνε προσβολές. Εμενα ας πούμε δεν μου αρέσουν τα πανηγύρια τα βιολιά και τα καγκελια κ θέλω ένα γαμο ή βάπτιση σε στενο κύκλο με τα τυπικά και να τα γιορτάσω οπως εμείς θελουμε. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Smile89 είπε:

Εμείς θέμα την πεταλούδα!!

Αααα δεν θέλω τέτοια γαμπρε. Ναι ναι κάθεται κ μόνη της. 

Κ εγω στην αρχη πεταλουδα ειχα δει αλλα με κερδισε η minnie mouse χαχαχ

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

@Smile89 @ΒαλεντιναΧρηστος βρε κοριτσια εσας καθονται καθολου μονα τους τα μωρα?? Δεν εννοω για ωρα. Εμενα ακομα κ στο ριλαξ μπροστα μου να τον εχω ή διπλα μου γκρινιαζειειει γιατι θελει αγκαλια και ενιοτε και βολτα στο σπιτι πανω κατω. Μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο βαζει τα κλαμματα!! Μιλαμε για τον μεγιστο μαμακια!!! :angry: Τι θα κααανω?? :wacko:

@Beboula25 καλημερα αγαπη!! Κοντευεις και ειναι λογικο να εχεις ψυχολογικες μεταπτωσεις. Ισως και τον πρωτο καιρο μετα τη γεννα να τις εχεις, μην σε ανησυχησει. Αν σκεφτεις τι περναει το σωμα μας, ειναι ολα φυσιολογικα. 

Ρε νανουλα νιώθω λιγες τύψεις που είμαι έτσι γιατί ήδη τον αγαπάω πολύ τον μικρό. Αλλα σαν να βάρυνα ψυχολογικά και αρχίζω να θέλω να τον γεννησω όπου να ‘ναι. Είναι που είμαι κ πολλες ώρες μόνη μου και τι να κανεις όλη μέρα 

Just now, Beboula25 είπε:

Ναι βρε αγαπη δεν το λέω για εσένα κ φυσικά για κανέναν ούτε προσβάλλω κάποιον μην το παίρνεις προσωπικά:) Είναι δικη μου άποψη και στάση μιλάω για εμενα.Και θα στο εξηγήσω.  Δεν μπορώ να καλέσω 200 άτομα δεν μου αρέσει κ εγω προσωπικά δεν έχω υποχρέωση ούτε σε 100χαχαχ οποτε το σκέφτομαι αλλιως.Οποιος με σέβεται και με αγαπάει πραγματικά δεν θα παρεξηγήσει αν δεν κανω τραπέζι. Αλλα αυτό δεν ισχύει για συναδέλφους ξαδέρφια από το Άμστερνταμ και σοι από την Κρητη που ούτε χρόνια πολλά δεν ανταλλάσουμε σε γιορτές ούτε με έχουν δει όχι δεν θα καλέσω επειδή το προστάζει ας πούμε το έθιμο ή η πεθερά μου που τους έχει υποχρέωση. Επίσης φτάνω όπου φτάνει η τσέπη μας οπως λες και εσυ. Και αν αυτό σημαίνει καλαμάκια και πατατες τηγανιτες αυτό θα προσφέρω στο σπίτι μου κιολας με πλαστικα. Και το λέω οπως είναι δεν το κοροϊδεύω! Γιατί η ουσία ειναι αλλου φυσικά. Άρα είναι καθαρα προσωπικό κ δεν χωράνε προσβολές. Εμενα ας πούμε δεν μου αρέσουν τα πανηγύρια τα βιολιά και τα καγκελια κ θέλω ένα γαμο ή βάπτιση σε στενο κύκλο με τα τυπικά και να τα γιορτάσω οπως εμείς θελουμε. 

Συμφωνω μαζι σ δεν τ πηρα προσωπικα κ ανεφερα ηδη οτι μ αρεσουν τα πιο κλειστα αφου να φανταστεις τα αδερφια τ μπαμπα μ ουτε π θα τα καλεσω γτ πολυ απλα ουτε π μιλαμε ουτε ενα ν μ ζησει δεν πηραν να μ πουν αντιθετως π.χ συναδερφοι απο την δουλεια τ πεθερου μου,μου στειλαν κ δωρακια για το μωρο  ε θα ειναι γαιδουρια αν δεν τους καλεσω εστω στο μυστηριο!αυτο εννοουσα φυσικα κ εγω αν δεν τα καταφερω ασχετως π λεω θα βγαλω τους δικους μας εξω θα τους καλεσω στο σπιτι κ οπως ακριβως ειπες θα φαμε πιτογυρα και θα πιουμε σε πλαστικα ποτηρια ρετσινα!!! Αυτο εννοειται μεχρι εκει π φτανει το χερι μας παραπανω δεν το απλωνουμε!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Kpp83 είπε:

Κάπως έτσι, κάναμε διπλο γλέντι γτ είναι από επαρχία ο άντρας μου, ανακαινισαμε το σπίτι, αμάξι, ο μπέμπης τώρα ελάχιστα εμειναν στην άκρη. Έλεγα λοιπόν να είμαι σεμνή κ ταπεινή με βάφτιση αλλά μας βλέπω να ανοίγει κ να μένουμε ταπί κ ψυχραιμοι!

Θα πάρει κ το όνομα του πεθερό, ίσως το κάνουμε επαρχία που είναι σαφώς πιο οικονομικά.

@Beboula25 και εμένα δεν μου άρεσει καθόλου να με καλούν μόνο για το δώρο με σαφή εξαίρεση να είναι κοντινό πρόσωπο. Εκεί θέλω να είμαι α) Γτ ούτως ή άλλως θα πήγαινα δώρο, β) Γτ θέλω. να είμαι στη χαρά  τους. 

Αυτούς που σε βάφτιση καλούν 300 άτομα κ δεν κάνουν τίποτα μετά δεν τους κατανοώ καθόλου!

Επειδή είμαι γενικά ζαμαν φου δεν παρευρίσκομαι σε τέτοια μόνο σε δικους μου. Μια φορά έτυχε να πάω κ δεν βρίσκω τον λόγο να το ξανά κάνω. 

Τελείωσες με τις εξετάσεις τι έγινε 

Ρε νανουλα νιώθω λιγες τύψεις που είμαι έτσι γιατί ήδη τον αγαπάω πολύ τον μικρό. Αλλα σαν να βάρυνα ψυχολογικά και αρχίζω να θέλω να τον γεννησω όπου να ‘ναι. Είναι που είμαι κ πολλες ώρες μόνη μου και τι να κανεις όλη μέρα 

Καλεεεε μην λες χαζομαρες κ ποια δεν ειπε αντε επιτελους να γεννησω?? Μην κρυβομαστε ο 8ος-9ος δεν παλευευεται απο πολλες αποψεις απο θεμα βαρος απο θεμα ανυπομονησιας απο τι θες?!?

Just now, Kpp83 είπε:

Καλα κ εμεις π ειπαμε 250 δεν θα ειναι τοσοι ενα παραδειγμα εδωσα πιθανολογω να ειναι 100-130ατομα το πολυ! Αφου θα παρει το ονομα του πεθερου ας τσονταρει κιολας....χαχαχχαχα πλακα κανω μην παρεξηγηθω φυσικα!!!! Εγω το εχω δηλωσει λεφτα για γλεντι γιοκ!

Επειδή είμαι γενικά ζαμαν φου δεν παρευρίσκομαι σε τέτοια μόνο σε δικους μου. Μια φορά έτυχε να πάω κ δεν βρίσκω τον λόγο να το ξανά κάνω. 

Τελείωσες με τις εξετάσεις τι έγινε 

Κ εγω κ ο αντρας μ ειμαστε ζαμαν φου δεν παμε ποτε σε επισημοτητες κ οπου εχουμε παει ειναι σε πολυ συγγενεις π.χ αδερφια θειοι κ να φανταστεις ο αντρας μ ερχεται με τζιν μετα απο πολυ ωριμη σκεψη στο να βαλει ή οχι μια απλη φορμα! Φαντασουυυ!!!!

Στον πολιτικο μας φορουσε μαυρο τζιν κ ενα τελειως απλο ασπρο πουκαμισο κ εκανα αμαν να τον πισω να μην βαλει μπλε τζιν!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Συμφωνω μαζι σ δεν τ πηρα προσωπικα κ ανεφερα ηδη οτι μ αρεσουν τα πιο κλειστα αφου να φανταστεις τα αδερφια τ μπαμπα μ ουτε π θα τα καλεσω γτ πολυ απλα ουτε π μιλαμε ουτε ενα ν μ ζησει δεν πηραν να μ πουν αντιθετως π.χ συναδερφοι απο την δουλεια τ πεθερου μου,μου στειλαν κ δωρακια για το μωρο  ε θα ειναι γαιδουρια αν δεν τους καλεσω εστω στο μυστηριο!αυτο εννοουσα φυσικα κ εγω αν δεν τα καταφερω ασχετως π λεω θα βγαλω τους δικους μας εξω θα τους καλεσω στο σπιτι κ οπως ακριβως ειπες θα φαμε πιτογυρα και θα πιουμε σε πλαστικα ποτηρια ρετσινα!!! Αυτο εννοειται μεχρι εκει π φτανει το χερι μας παραπανω δεν το απλωνουμε!

Ε βέβαια έτσι είναι. Έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Σαφως όλοι θα θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο στον γαμο μας και ιδιαίτερα στην βάπτιση του παιδιού μας. Αλλα θα τα θυμάται μήπως; Χαχαχα..  Πάντως αυτό το να μαζευτούμε σπίτι να φάμε να πιούμε να ακούσουμε ότι γουστάρουμε κ να ρίξουμε κ τους χορούς μας πολύ μου αρέσει αλλα το μετά που θα είναι Χιροσίμα εδώ μέσα δεν θα μου αρέσει κ πολύ :lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Ε βέβαια έτσι είναι. Έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Σαφως όλοι θα θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο στον γαμο μας και ιδιαίτερα στην βάπτιση του παιδιού μας. Αλλα θα τα θυμάται μήπως; Χαχαχα..  Πάντως αυτό το να μαζευτούμε σπίτι να φάμε να πιούμε να ακούσουμε ότι γουστάρουμε κ να ρίξουμε κ τους χορούς μας πολύ μου αρέσει αλλα το μετά που θα είναι Χιροσίμα εδώ μέσα δεν θα μου αρέσει κ πολύ :lol:

Χαχαχχαχα θα τους στρατολογησεις ολους πριν φυγουν να βαλουν ενα χερακι χαχαχαχα μαζι τα καναμε μαζι θα τα μαζεψουμε χαχαχαχ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλεεεε μην λες χαζομαρες κ ποια δεν ειπε αντε επιτελους να γεννησω?? Μην κρυβομαστε ο 8ος-9ος δεν παλευευεται απο πολλες αποψεις απο θεμα βαρος απο θεμα ανυπομονησιας απο τι θες?!?

Καλα κ εμεις π ειπαμε 250 δεν θα ειναι τοσοι ενα παραδειγμα εδωσα πιθανολογω να ειναι 100-130ατομα το πολυ! Αφου θα παρει το ονομα του πεθερου ας τσονταρει κιολας....χαχαχχαχα πλακα κανω μην παρεξηγηθω φυσικα!!!! Εγω το εχω δηλωσει λεφτα για γλεντι γιοκ!

Κ εγω κ ο αντρας μ ειμαστε ζαμαν φου δεν παμε ποτε σε επισημοτητες κ οπου εχουμε παει ειναι σε πολυ συγγενεις π.χ αδερφια θειοι κ να φανταστεις ο αντρας μ ερχεται με τζιν μετα απο πολυ ωριμη σκεψη στο να βαλει ή οχι μια απλη φορμα! Φαντασουυυ!!!!

Στον πολιτικο μας φορουσε μαυρο τζιν κ ενα τελειως απλο ασπρο πουκαμισο κ εκανα αμαν να τον πισω να μην βαλει μπλε τζιν!

Χαχαχαχ ε μααα. Με ένα τζιν κ αυτό ξεσκισμένο εβγαζα τις υποχρεώσεις  κοτσαριζα κ ένα πέδιλο κ οκ κομπλέ! Εε τώρα κ εγω αν μας καλέσουν κάπου με τον άντρα μου τι να κάνω βάζω συνολακι πάω κ κομμωτηριο όχι πως το ζητάει αλλα να δει πως θυσιαζομαι!

Ναι τώρα αρχίζει το κομμάτι που λες αφηστε με κάπου μέχρι να γεννησω. 

Χαχαχχαχα θα τους στρατολογησεις ολους πριν φυγουν να βαλουν ενα χερακι χαχαχαχα μαζι τα καναμε μαζι θα τα μαζεψουμε χαχαχαχ

Καλαα ναιιι αυτό θα γινόταν γιατί η μανούλα δεν αφήνει να κουραστεί η κορούλα της θα μου τα άφηνε λαμπικο. Αχχχ να Βαλεντινα αυτά τώρα σκέφτομαι κ κλαίω για το ποσο έχω πληγώσει την μανούλα μου άθελα μου και απερίσκεπτα.Οτι δεν είχα καταλάβει τόσα χρόνια τα κατάλαβα τώρα όλα μαζεμένα και νααα ποτάμι τα κλάμματα τώρα με τις ορμόνες. Τις προάλλες μου έστειλε ένα κείμενο που μιλάει η μαμα στο παιδί για το πως θέλει να την θυμάται όταν φύγει.Ενταξει Αντε γεια με αναφιλητά  ήμουν 

Χαχαχαχ ε μααα. Με ένα τζιν κ αυτό ξεσκισμένο εβγαζα τις υποχρεώσεις  κοτσαριζα κ ένα πέδιλο κ οκ κομπλέ! Εε τώρα κ εγω αν μας καλέσουν κάπου με τον άντρα μου τι να κάνω βάζω συνολακι πάω κ κομμωτηριο όχι πως το ζητάει αλλα να δει πως θυσιαζομαι!

Ναι τώρα αρχίζει το κομμάτι που λες αφηστε με κάπου μέχρι να γεννησω. 

Σαν να βλεπω εμενα αλλα ανττι για τζιν ενα μπεζ υφασματινο κ πεδιλο κ αντε! Εγω δεν εχω παει ποτε σε κομμωτηριο για να παω καπου παντα τα εκανα μονη μ μπουκλες ή ισιωμα κ πηγαινα! Δεν φτανει π πηγαινα σιγα μην εκανα κ τετοιες επισημοτητες! Εξαλλου τι να ντυθω αφου ο αντρας μ παει με τζιν θα ημασταν τελειως ξεκαρφωτοι! Χαχαχχαχα ναι κ πραγματικα οπου κατσεις δεν θες να σηκωθεις μεχρι να σε πιασουν οι πονοι να γεννησεις...εβαλες πολλα κιλα;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

20 ώρες πρίν, SiaSai είπε:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω μπαινω στην τελικη ευθεια και εχω αρκετη αγωνια...

Ηθελα να ρωτησω το εξης. Ο γιατρος μου ειπε οτι θα δινω και συμπληρωμα στο μωρο τις πρωτες μερες γιατι δε θα φτανει το δικο μου γαλα ετσι κι αλλιως.

Ισχυει αυτο?

Ούτε καν δεν ισχύει... Αν ήταν έτσι οι κοπέλες δεν θα μπορούσαν να θηλάσουν αποκλειστικά κ στα παλια χρόνια τα μωράκια δεν θα ζούσαν!!! Όπως είπε κ μια άλλη κοπέλα στην αρχή βγαίνει το πρωτογαλα που είναι πολύ θρεπτικό. @alina80 σε ποια εβδομάδα είσαι κ είπε ότι δεν πρόκειται να ανέβει ο πλακούντας? Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι ανεβαίνει μέχρι κ την 32η εβδομάδα περίπου κ έτσι κ έγινε απ' ότι Μ είπε χθες που είχα ραντεβού

Just now, alina80 είπε:

Μπεμπούλα μου γλυκιά είσαι στην τελική ευθεία, νομίζω δικαιολογείται να νιώθεις έτσι. Λίγο οι ορμόνες, λίγο η κούραση, λίγο το άγχος...πολύ θέλει η γκαστρωμενη; Υπομονή και προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. 

Κορίτσια μου χτες είδα το μωρό πρώτη φορά τρισδιάστατο! Χαζεψαμε και οι δύο. Μου είπε ο γιατρός ότι ο πλακούντας είναι ακόμα χαμηλά και πλέον δεν πρόκειται να ανέβει. Και πρέπει να προσέχω πολύ και ελπίζουμε να φτάσουμε τις 38 εβδομάδες (όπου έτσι και αλλιώς θα πηγαίναμε με προγραμματισμενη καισαρική ανεξαρτήτως πλακούντα). Ο γιατρός μου φάνηκε αρκετά προβληματισμένος, εγώ πάλι για κάποιο λόγο δεν ανησυχώ; Έχει καμία εμπειρία σχετική; 

Ναι αγαπη μου έτσι ειναι δικαιολογημένο και σε ευχαριστώ. Οπως το λες όταν κάνω πραγματάκια που μου αρέσουν ειμαι μια χαρά. Νομίζω πως περισσότερο με έριξε που είμαι τόσες ώρες μόνη που κ πριν ήμουν αλλα πριν έκανα και δουλειες. Τώρα δεν κάνω προσεχω οπως μου είπε ο γιατρος κ έτσι κάθομαι όλη μέρα σχεδόν. 

Τελειο να το βλέπεις τρισδιάστατο! Και εμενα ο πλακουντας ήταν χαμηλά από την αρχή. Δεν ξέρω ποσο γιατί μέχρι να μπω στον 7ο δεν με είχε αγχώσει. Εκεί ξεκίνησε να μου λέει τα προσεχε και τα σχετικά ώστε να φτάσουμε με ασφάλεια τις 34.Οχι πως κινδυνεύουμε αλλα θέλει προσοχη είπε. Τωρα στο ντοπλερ μου είπε ο υπερηχογραφιστης οτι είναι χαμηλά αλλα όχι πολύ. Αν δεν σου είπε κάτι παραπάνω μήπως λοιπόν τους βλέπουμε προβληματισμένους επειδή έτσι θέλουν να δείχνουν για να μας έχουν στη τσίτα ώστε να προσέχουμε; Χαίρομαι πολύ που δεν αγχώνεσαι, η μέλλουσα μανούλα καταλαβαίνει νιώθει έχει ένστικτο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...