Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Εμείς λόγω πάλινδρομησης αν ρευτει την κρατάω 20 λεπτά αν δεν ρευτει 30 λεπτά, άσε!!! Αν τυχόν δεν κοιμηθεί μετά από κάνα 20 λεπτό την πιάνει και λοξιγκας, οπότε πάλι αγκαλιά. Φφφφφ. Έχουν πέσει τα χέρια μας, παλι καλά που είναι κομπλέ στα κιλά της.

Το γευμα 10παρα το βραδυ κ τα ξημερωματα δεν την ρευω καθολου χανει τον υπνο της....καλα τα χερια μας επεσαν κ εμας εχω ενα μονιμο πιασιμο στην αριστερη ωμοπλατη-φτερο π δεν φευγει ποτε ο πονος απο κιλα πριν απο 10μερες ηταν 6 τωρα σιγουρα εβαλε κ αλλο σκεφτομαι αν φτασει 8-9κιλα τι θα γινει αλλες φορες κοιμαται με το μπιμπερο στο στομα αλλες κανει 5λεπτα να κοιμηθει μ αλλες οπως εχθες μιση ωρα ευτυχως το βραδυ κοιμαται χωρις βολτα στο δωματιο τις υπολοιπες φορες πλυν του μεσημεριου π την κοιμιζω στα ποδια θελει βολτα αγγαλια!!! Ασε

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Θέλω βοήθεια ο μπέμπης σχεδόν όλη μέρα σφίγγεται και γίνεται σαν παντζάρι και κάνει αρκετά κακα..είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως έχει κολικούς;σήμερα γίναμε 14 ημερών

Αν δεν κλαιει δυσκολα για κολικους....κ εμενα σφιγγοταν συνεχεια κ γινοταν πατζαρι αλλα κακα γιοκ ουτε εκλεγε ομως....λιγο μασαζακι στην κοιλιτσα του λιγο ζεστο πανακι τα ποδαρακια μαζεμα στην κοιλιτσα!!! Ειναι φυσιολογικο μην ανχωνεσαι θα μπει σε μια ρεγουλα ειναι μικρουλης ακομα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Εμεις ξεκολλησαμε λιγο απο το οξυγονο μας αλλαξαν μηχάνημα πηγαμε στα "γυαλακια" οπως τα λενε κ τα καταφερνει καλα  μεχρι στιγμης σημερα δοκιμασαν να της δωσουν μπιμπερο αλλα δε τα καταφερε ακομα κανει τις θηλαστικες κινησεις αλλα δεν μπορει να συνχρονισει την κινηση με την καταποση ακομα σιγα σιγα ελπιζω να το βρει μολις το καταφερει θα μπαινω κ εγω να την ταιζω! Αυτα τα νεα μας!

• Μου αρέσει 13

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Εμεις ξεκολλησαμε λιγο απο το οξυγονο μας αλλαξαν μηχάνημα πηγαμε στα "γυαλακια" οπως τα λενε κ τα καταφερνει καλα  μεχρι στιγμης σημερα δοκιμασαν να της δωσουν μπιμπερο αλλα δε τα καταφερε ακομα κανει τις θηλαστικες κινησεις αλλα δεν μπορει να συνχρονισει την κινηση με την καταποση ακομα σιγα σιγα ελπιζω να το βρει μολις το καταφερει θα μπαινω κ εγω να την ταιζω! Αυτα τα νεα μας!

Μπραβο Βασω μου...πολυ ενθαρυντικα τα νεα σας!!! Συντομα ευχομαι να τρωει απο το μπουκαλακι και να πατε σπιτσκι σας!!!! Αντε το καλοκαιρακι θα κανετε τα μπανακια σας!!!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Θέλω βοήθεια ο μπέμπης σχεδόν όλη μέρα σφίγγεται και γίνεται σαν παντζάρι και κάνει αρκετά κακα..είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως έχει κολικούς;σήμερα γίναμε 14 ημερών

Καλησπερα κοριτσι μου. Θηλαζεις?? Αν ναι ειναι φυσιολογικο να κανει πολλα κακα, οπως και τον να μην εκανε. Τα θηλαζοντα μπορει να εχουν πανω απο 6 κενωσεις την ημερα εως και μια φορα πχ τη βδομαδα. Το οτι σφιγγεται εννοεις για να κανει κακα?? Ή γενικα τον βλεπεις οτι μαζευει τα ποδαρακια στην κοιλιτσα κ ειναι ανησυχο? Κλαιει?? Μπορει κ να ειναι κ κολικοι. Σας εχει δει παιδιατρος να σας πει τι μπορει να ειναι??

Αν ειναι κολικοι να του κανεις ασκησεις με τα ποδαρακια του, φερνοντας τα στην κοιλιτσα του και κανοντας κινησεις ποδηλατικες. Καθως κ μασαζ στην κοιλιτσα με την φορά του ρολογιου.  Υπαρχουν κ διαφορα σκευασματα οπως προβιοτικα και τζελ για μασαζ στην κοιλιτσα αλλα για αυτα ρωτα καλυτερα τον γιατρο σας. 

Just now, Vasoth. είπε:

Αχ αχ αντε και κοντοζυγωνετεεεε! Μπραβο αγαπη μου!! Πολυ ομορφα τα νεα σας!! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το γευμα 10παρα το βραδυ κ τα ξημερωματα δεν την ρευω καθολου χανει τον υπνο της....καλα τα χερια μας επεσαν κ εμας εχω ενα μονιμο πιασιμο στην αριστερη ωμοπλατη-φτερο π δεν φευγει ποτε ο πονος απο κιλα πριν απο 10μερες ηταν 6 τωρα σιγουρα εβαλε κ αλλο σκεφτομαι αν φτασει 8-9κιλα τι θα γινει αλλες φορες κοιμαται με το μπιμπερο στο στομα αλλες κανει 5λεπτα να κοιμηθει μ αλλες οπως εχθες μιση ωρα ευτυχως το βραδυ κοιμαται χωρις βολτα στο δωματιο τις υπολοιπες φορες πλυν του μεσημεριου π την κοιμιζω στα ποδια θελει βολτα αγγαλια!!! Ασε

Αν δεν κλαιει δυσκολα για κολικους....κ εμενα σφιγγοταν συνεχεια κ γινοταν πατζαρι αλλα κακα γιοκ ουτε εκλεγε ομως....λιγο μασαζακι στην κοιλιτσα του λιγο ζεστο πανακι τα ποδαρακια μαζεμα στην κοιλιτσα!!! Ειναι φυσιολογικο μην ανχωνεσαι θα μπει σε μια ρεγουλα ειναι μικρουλης ακομα

Just now, nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου. Θηλαζεις?? Αν ναι ειναι φυσιολογικο να κανει πολλα κακα, οπως και τον να μην εκανε. Τα θηλαζοντα μπορει να εχουν πανω απο 6 κενωσεις την ημερα εως και μια φορα πχ τη βδομαδα. Το οτι σφιγγεται εννοεις για να κανει κακα?? Ή γενικα τον βλεπεις οτι μαζευει τα ποδαρακια στην κοιλιτσα κ ειναι ανησυχο? Κλαιει?? Μπορει κ να ειναι κ κολικοι. Σας εχει δει παιδιατρος να σας πει τι μπορει να ειναι??

Αν ειναι κολικοι να του κανεις ασκησεις με τα ποδαρακια του, φερνοντας τα στην κοιλιτσα του και κανοντας κινησεις ποδηλατικες. Καθως κ μασαζ στην κοιλιτσα με την φορά του ρολογιου.  Υπαρχουν κ διαφορα σκευασματα οπως προβιοτικα και τζελ για μασαζ στην κοιλιτσα αλλα για αυτα ρωτα καλυτερα τον γιατρο σας. 

Αχ αχ αντε και κοντοζυγωνετεεεε! Μπραβο αγαπη μου!! Πολυ ομορφα τα νεα σας!! 

Θηλάζω με ψευδοθηλες και δίνω από εχθές λίγο ξένο για συμπλήρωμα.. πάει να κλάψει αλλά δεν κλαιει εκείνη την ώρα .τα μαζεύει τα ποδαράκια του και είναι ανήσυχο ναι...

Η παιδίατρος είπε πως είναι μικρός ακόμα για κολικούς

Διαφημίσεις

Θηλάζω με ψευδοθηλες και δίνω από εχθές λίγο ξένο για συμπλήρωμα.. πάει να κλάψει αλλά δεν κλαιει εκείνη την ώρα .τα μαζεύει τα ποδαράκια του και είναι ανήσυχο ναι...

Κ γω ετσι ηξερα αλλα τελικα μπορει να ξεκινησουν απο την 10η ημερα. Ετσι συνεβη σε καποιες κοπελες που γεννησαμε μαζι, δεν θυμαμαι ποια ηταν νομιζω η @loyloy. Αν κανω λαθος λουλουκα σορρυ για το ταγκ. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, happysmile είπε:

Αληθεια???τρωω η καημενη κ φακες κ μπροκολο!!

Ποιο πινεις Ρια μου???μπας κ δοκιμασω!!

Κοιτα το εχει στο αμαζον γιατι κ εγω απο Ιρλανδία το πηρα εδω δεν το εχει μ εχουν μεινει κ εμενα 30 κάψουλες μονο κ θα το παραγγείλω απο εκεί γτ εδω δεν...λεγεται active iron capsules ειναι ενα ασπρο κοουτακι με κόκκινες -πορτοκαλί λεπτομερείς αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις...εχει ειδικο για εγκυνοσυνη (Πληκτρολόγησε active iron pregnancy)..κ με άδειο στομάχι δεν ενοχλει καθολου. Μου το έγραψε η μαια στην ιρλανδια γτ μ ειπε πως δεν επειρεαζει το στομάχι !!Εισης το έχει κ σε αλλες σελίδες του εξωτερικού πιο φθηνα απ οτι τσέκαρα!!

Κ γω ετσι ηξερα αλλα τελικα μπορει να ξεκινησουν απο την 10η ημερα. Ετσι συνεβη σε καποιες κοπελες που γεννησαμε μαζι, δεν θυμαμαι ποια ηταν νομιζω η @loyloy. Αν κανω λαθος λουλουκα σορρυ για το ταγκ. 

Λες να είναι κολικοί; Μα δεν θα έκλαιγε γενικά;

Λες να είναι κολικοί; Μα δεν θα έκλαιγε γενικά;

Τι να σου πω θα μπορουσε. Η παιδιατρος σου ειπε τι μπορει να ειναι?? 

Κ μενα σφιγγεται κ κοκκινιζει αλλα πλεον ξερω οτι ειναι επειδη εχει αερια και επειδη θελει να κανει κακα του κ δεν μπορει. Στην αρχη νομιζα ηταν κολικοι αλλα τελικα απλα ειναι λιγο χαζουλης χαχα και ενω ολη μερα χεζει αβερτα, το βραδυ δεν μπορει με τπτ και σφιγγεται κ βογγαει και ζοριζεται. 

Υπαρχει βεβαια κ η περιπτωση να τον ενοχλει κατι που τρως. Εχει κ αερια?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Πολύ μοιάζουν αυτές οι δύο..... χαχαχα, δεν τη ρευεις καθόλου;;; Κάνει;;;

Άσε εμείς σήμερα 5η μέρα χωρίς κακά σήμερα, πήραμε υπόθετα γλυκαιρινης .

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Χχχαχαχαχαχαχ......Γιατι να μην κανει εφοσον δεν βγαζει γαλατακι δεν υπαρχει θεμα ρευεται ξαπλωμενη! 

Γιατι το κοριτσακι σου δεν εκανε τοσες μερουλες;;;; κ εμενα συχνα κανει μερα παρα μερα αλλα την μερα π δεν κανει δεν ζοριζεται καθολου αρα δν θελει υποθετο μας ειπε στην 3η μερα αν δεν κανει....αλλα ποτε δεν χρειαστηκε μια φορα π ειχε παει 3η μερα κ πηρα τηλ την παιδιατρο να ρωτησω ποια μικροκλυματα να παρω μολις εκλεισα το τηλ τα εκανεεε χαχαχχαχα μαλλον φοβηθηκε!!!

Δεν ειναι καθολου μικρος εμας μας πιασανε την 6η μερα αλλα ευτυχως μας αφησαν γρηγορα νομιζω 25η μερα δεν ειχαμε πια κολικους!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Πω λιγα νευρακια σμρ κοριτσια..χθές ηρθε ο ανιψιός μου ο μικρος με τους θειους να με δουν...κ σημερα η μανα μ μ λεει πως εχει πυρετό ο ανιψιός ποσο εκνευριστικα τωρα.... να αυτα δεν ήθελα καθόλου...κ σήμερα εχω ολη τη μερα βουλωμενα αυτια ελπιζω να μην ειναι κατι...

• Λυπημένη/-ος 1

Τι να σου πω θα μπορουσε. Η παιδιατρος σου ειπε τι μπορει να ειναι?? 

Κ μενα σφιγγεται κ κοκκινιζει αλλα πλεον ξερω οτι ειναι επειδη εχει αερια και επειδη θελει να κανει κακα του κ δεν μπορει. Στην αρχη νομιζα ηταν κολικοι αλλα τελικα απλα ειναι λιγο χαζουλης χαχα και ενω ολη μερα χεζει αβερτα, το βραδυ δεν μπορει με τπτ και σφιγγεται κ βογγαει και ζοριζεται. 

Υπαρχει βεβαια κ η περιπτωση να τον ενοχλει κατι που τρως. Εχει κ αερια?? 

Χχχαχαχαχαχαχ......Γιατι να μην κανει εφοσον δεν βγαζει γαλατακι δεν υπαρχει θεμα ρευεται ξαπλωμενη! 

Γιατι το κοριτσακι σου δεν εκανε τοσες μερουλες;;;; κ εμενα συχνα κανει μερα παρα μερα αλλα την μερα π δεν κανει δεν ζοριζεται καθολου αρα δν θελει υποθετο μας ειπε στην 3η μερα αν δεν κανει....αλλα ποτε δεν χρειαστηκε μια φορα π ειχε παει 3η μερα κ πηρα τηλ την παιδιατρο να ρωτησω ποια μικροκλυματα να παρω μολις εκλεισα το τηλ τα εκανεεε χαχαχχαχα μαλλον φοβηθηκε!!!

Δεν ειναι καθολου μικρος εμας μας πιασανε την 6η μερα αλλα ευτυχως μας αφησαν γρηγορα νομιζω 25η μερα δεν ειχαμε πια κολικους!!!

Η παιδίατρος απλά μου είπε πως έτσι κάνουν τα νεογέννητα και είναι φυσιολογικό όπως επίσης να ρουθουνιζει που και αυτό το κάνει..αέρια έχει φυσιολογικά απλά δυσκολεύεται μέχρι να κάνει κακα..επίσης μου βγάζει γουλιες από το ξενο και η παιδίατρος είπε πως μπορεί να κάνει να το συνηθίσει και 2 βδομάδες

Just now, Smile89 είπε:

κοριτσι αν θηλαζετε αποκλειστικα 5 μερες ειναι φυσιολογικο. αν πινετε ξενο μπορεις να παρεις ειδικο γαλα για δυσκοιλιοτητα βοηθαει παρα πολυ γιατι κ τα κλισματακια δεν ειναι καλη λυση. 

Η παιδίατρος απλά μου είπε πως έτσι κάνουν τα νεογέννητα και είναι φυσιολογικό όπως επίσης να ρουθουνιζει που και αυτό το κάνει..αέρια έχει φυσιολογικά απλά δυσκολεύεται μέχρι να κάνει κακα..επίσης μου βγάζει γουλιες από το ξενο και η παιδίατρος είπε πως μπορεί να κάνει να το συνηθίσει και 2 βδομάδες

Η αληθεια ειναι πως τα νεογεννητα κλαινε. Οχι ολα, αλλα τα περισσοτερα. Αλλα γιατι πονανε, αλλα γιατι φοβουνται, αλλα γιατι ξαφνικα βγηκαν απο την κοιλιτσα της μαμας κ πρεπει να μαθουν να ζουν σαν 2 σωματα πια, αλλα επειδη νυσταζουν... μπορει να ειναι ανησυχο επειδη εχει αερια απλα. Κ ισως να τον ενοχλουν. Μην ανησυχεις. Θα στρωσει. Ειναι ακομα πολυ μωρακι. Γουλιες επισης βγαζουν σχεδον ολα τα μωρακια. Εχε υπομονη και θα αλλαζει το παιδι μηνα με τον μηνα με πολυ μεγαλες διαφορες. Εμενα δεν ειναι νεογεννητο πια, κι ομως ειναι γκρινιαρης και εχει ακομα αερια που τον ταλαιπωρουν. Αφου η παιδιατρος σου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο τοτε ολα καλα. Ειναι απλα πολυ μωρουλι. Θα αλλαξει. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...