Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, vaso_mpempis είπε:

αχ εμένα το αντίθετο... Είναι ήρεμος πολύ και με αγχώνει ώρες ώρες!! άσε να κλωτσαει... Καλά κάνει το παιδί!!!!! :x

Καλα ναι πλακα λανω χαορομαι καταβαθος που τον νιωθω...απλα δεν ξερω αν είναι και φυσικογικο κιολας αυτο..εχω μια ολόκληρη σελίδα να ρωτησω τη γιατρόοο οχοοο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 28/3/2019 at 2:59 ΜΜ, vaso_mpempis είπε:

Καλημέρα!!! Πόσο δύσκολα είναι όλα όταν δεν έχεις βοήθεια από πουθενά;;;;;;  Να δω μετά με τον μπέμπη τι θα κάνω... σήμερα από το πρωί κλαίω! Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τι μανούλες... πως τα καταφέρνετε;; πραγματικά μπράβο!! Όλα μου φαίνονται ακατόρθωτα  εμένα.

Εππππ.μη φοβασαι τπτ.μονη και  εγω ολα. Δεν ειναι ευκολο αλλα ουτε και ακατορθωτο.η αλήθεια ειναι οτι ωρες ψρες λόγω ορμονων τρελαινομαστε. Οι περισσοτερες πθστευω εχουμε περασει μια φρικη ειδικα με τηβ έλλειψη υπνου , αλλα οταν θα σε κοιταζει με αυτα τα ματακια και εμεβα πλεον με αγκαλιαζςι ειναι μεγαλη ανταμοιβη.ξερεις οτι αξιζει καθε κοπο.με το καλο να παρεις το μωρακι σου και μη φοβασαι τπτ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

εγω ξέρω ότι γιατροί ιδιωτικών δεν μπορούν να πάνε σε δημόσιο.. Και οι γιατροί δημοσίου πάνε στο Δημόσιο που έχουν θέση.

Κάποτε έλεγαν πως θα είναι υποχρεωμένοι να σε ξέ γεννήσουν σε δημόσιο αν το θέλεις. Αλλα αυτά σε ονειρο μόνο μέχρι στιγμης  

• Μου αρέσει 3

Just now, Ria@90 είπε:

Καλα ναι πλακα λανω χαορομαι καταβαθος που τον νιωθω...απλα δεν ξερω αν είναι και φυσικογικο κιολας αυτο..εχω μια ολόκληρη σελίδα να ρωτησω τη γιατρόοο οχοοο

Γραψτα!!! Εγώ κάθε φορά ήθελα να ρωτήσω ποσά πράγματα και μόλις έβλεπα τον μπεμπη χάζευα από τη χαρά μου και μετά είχα έναν εγκέφαλο (και έκφραση) χρυσόψαρου και δεν θυμόμουν τπτ με αποτέλεσμα να γυρνάω σπίτι και να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω. χαχαχαχαχαχα τωρα ότι μου έρχεται το γράφω πριν πάω

H4LBp3.png 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Με προκληση πας σε οποιο νοσοκομειο ειναι η γιατρος σου...αν δεν συνεργαζεται ας πουμε η γιατρος με το ιπποκρατειο κ τυχει να εφημερευει αυτο οταν τυχει κατι δεν μπορει να ειναι η γιατρος σου θα σε ξεγεννησει ο γιατρος π θα εφημερευει! Δεν ερχεται ο γιατρος οπου πας αν δεν συνεργαζεται με το καθε νοσοκομειο!

Αυτό που εξηγεις καταλαβαίνω και εγω. Ευχαριστούμε Βαλεντινακι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Εππππ.μη φοβασαι τπτ.μονη και  εγω ολα. Δεν ειναι ευκολο αλλα ουτε και ακατορθωτο.η αλήθεια ειναι οτι ωρες ψρες λόγω ορμονων τρελαινομαστε. Οι περισσοτερες πθστευω εχουμε περασει μια φρικη ειδικα με τηβ έλλειψη υπνου , αλλα οταν θα σε κοιταζει με αυτα τα ματακια και εμεβα πλεον με αγκαλιαζςι ειναι μεγαλη ανταμοιβη.ξερεις οτι αξιζει καθε κοπο.με το καλο να παρεις το μωρακι σου και μη φοβασαι τπτ 

ευχαριστώ!!να ναι καλά ο μπεμπης και θα τα βρούμε όλα στην πορεία λοιπόν...

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Γραψτα!!! Εγώ κάθε φορά ήθελα να ρωτήσω ποσά πράγματα και μόλις έβλεπα τον μπεμπη χάζευα από τη χαρά μου και μετά είχα έναν εγκέφαλο (και έκφραση) χρυσόψαρου και δεν θυμόμουν τπτ με αποτέλεσμα να γυρνάω σπίτι και να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω. χαχαχαχαχαχα τωρα ότι μου έρχεται το γράφω πριν πάω

Ναι ρε συ καλο αυτο θα κανω γτ αλλιως ολο κατι θα ξεφύγει ειδικα αν δεις το μπεμπακι χαζεύεις κ τα ξεχνας ολα μωρε :x

• Χαχα 1

Just now, Ria@90 είπε:

Καπως έτσι το ειχα καταλαβει κ εγω..Δυστυχώς δεν εχω ιδεα με που συνεργάζεται η γιατρος μ την εχω χρονια μεν αλλα επειδη δεν χρειάστηκε ποτε κ επειδη ελειψα 2 χρονια δεν ξερω τιποτα!! Μια ασχετη ερωτηση που παντα θελω να κανω αλλα παντα ξεχνάω...οταν τα μπεμπακια κλωτσάνε ξερω οκ κλωτσάνε πανω ψηλα η χαμηλα η ταυτόχρονα..βρε κοριτσια ομως εγω νιωθω κινήσεις σαν κλωτσια κ στην λεκανη η στον πωπο κατω με λεκανη μερικες φορες ..δεν μπορω να το περιγράψω αλλιως...το νιωθετε κ εσεις?έιναι κ αυτο κλωτσια του μωρού φανταζομαι...επισης νιωθω πως μερικες μερες σερι ο μικρος δεν σταματά να κουνιέται...κ αναρωτιεμαι κοιμάται καθόλου αυτο το παιδι??αχαα

Ρωτας κ βλεπεις απλα αν σ τυχει κατι απροοπτο κ εφημερευει καποιο νοσ π δεν συνεργαζεται η γιατρος σου ειναι η χαζομαρα....εμεις εδω εχουμε ενα κ εφημερευει παντα αυτο κ ειμαστε τυχεροι σε αυτο τουλ το θεμα!!!

εννοούσα γιατροί που δεν έχουν θέση σε δημόσιο και συνεργάζονται με ιδιωτικά μαιευτήρια.  ιδιωτικό ιατρείο νομίζω όλοι έχουν

Μήπως έχει να κάνει με τη θέση του μωρού;; αν βρίσκει λεκάνη... κλωτσάει λεκάνη... αν βρίσει κοιλιά κλωτσαει κοιλιά κλπ;; χιχιχιχιχι 

Δεν εχουν ολοι ιατρεια!!!!! Ή τα εχουν σε αλλη πολη και πηγαινοερχονται!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι ρε συ καλο αυτο θα κανω γτ αλλιως ολο κατι θα ξεφύγει ειδικα αν δεις το μπεμπακι χαζεύεις κ τα ξεχνας ολα μωρε :x

Εγώ τουλάχιστον πραγματικά ήμουν σαν χαζή μετα που έβλεπα τον μπεμπη δε θυμόμουν τίποτα!!! ρωτούσε κάνα δύο ο άντρας μου που θυμόταν και του είχα πει κι εγώ έλεγα "συγγνώμη δε θυμάμαι τίποτα" χαχαχαχαχαχα

ε το έπαθα κάνα δύο φορές και τώρα πάω με το σκονάκι μου :razz:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

H4LBp3.png 

Just now, Beboula25 είπε:

Αυτό που εξηγεις καταλαβαίνω και εγω. Ευχαριστούμε Βαλεντινακι!

Ετσι ειναι τα εμαθα απο πρωτο χερι με τις νοσηλειες!!!

Just now, loyloy είπε:

Καλε κ εμενα με αγγαλιαζει εδω κ 4μερες!!!! τι υπεροχο συναισθημα ειναι αυτο.....ερωτευομαι καθε μερα κ πιο πολληηη!!!

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Καλε πιο φυσιολογικό δεν υπάρχει! Ευχαριστησου το είναι το μωρό σου που απλώς γυμνάζεται! Ναι γυμνάζει τους μυς του. Και όσο μεγαλώνει κ δεν χωράει θα τις τρως παντού μπροστά πίσω πάνω κάτω στα πλαγια παντού!

Ε βέβαια Χαχαχ! Αλλα και χωρίς να το ξέρω μου φαίνονται προφανή όλα αυτά που είπες. 

Εγώ τουλάχιστον πραγματικά ήμουν σαν χαζή μετα που έβλεπα τον μπεμπη δε θυμόμουν τίποτα!!! ρωτούσε κάνα δύο ο άντρας μου που θυμόταν και του είχα πει κι εγώ έλεγα "συγγνώμη δε θυμάμαι τίποτα" χαχαχαχαχαχα

Και εγω οποτε πάμε κοιτάζω στο τέλος τον άντρα μου κ του λέω ήθελα να ρωτήσω κάτι;;; Ευτυχώς ρωτάει εκείνος για μένα Χαχαχ:tongue:

• Χαχα 2

Just now, Beboula25 είπε:

Καλε πιο φυσιολογικό δεν υπάρχει! Ευχαριστησου το είναι το μωρό σου που απλώς γυμνάζεται! Ναι γυμνάζει τους μυς του. Και όσο μεγαλώνει κ δεν χωράει θα τις τρως παντού μπροστά πίσω πάνω κάτω στα πλαγια παντού!

Ε βέβαια Χαχαχ! Αλλα και χωρίς να το ξέρω μου φαίνονται προφανή όλα αυτά που είπες. 

Και εγω οποτε πάμε κοιτάζω στο τέλος τον άντρα μου κ του λέω ήθελα να ρωτήσω κάτι;;; Ευτυχώς ρωτάει εκείνος για μένα Χαχαχ:tongue:

Χαιρομαι π βοηθησα!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ετσι εγω ειχα ξεχάσει να ρωτήσω το φύλο αχχααχα χάζευα τον υπέρηχο κ έφυγα χωρις να ρωτήσω μετα γυρισα πισω κ της λεω καλε ξεχασα να ρωτησω φύλο χαχαχααχ οποτε σε καταλαβαίνω 

• Χαχα 2

Καλε κ εμενα με αγγαλιαζει εδω κ 4μερες!!!! τι υπεροχο συναισθημα ειναι αυτο.....ερωτευομαι καθε μερα κ πιο πολληηη!!!

Αχ ανυπομονώ κι εγώ, πότε κ ξεκινάει αυτό?

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Αχ ανυπομονώ κι εγώ, πότε κ ξεκινάει αυτό?

Εμενα 3μηνων κ λιγες μερες το ξεκινησε! Λογικα μολις κλεινουν τον  3ο ειναι ζητημα ημερων ή εβδομαδας; εχει να κανει κ με το παιδι φυσικα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...