Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι 19η κ κατι μερες...δεν το συζητώ τσιριζα σα τη τρελη κ φωναξα τον άντρα μ να το προλαβει αλλα μπέμπης δεν του εκανε τη χαρη χαχαχα!!!ναι μην ανησυχείς αργει λιγο λογω της θεσης του πλακούντα μας...

Τι υπέροχα!Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Just now, Ria@90 είπε:

koritsakia mou glukaaaa kalispera kalispera.........me exei piasei enas ponos sthn plath psila pisw apo ton thwraka allo pragma..oxi apo thn meria ths kardias alla apo thn allh!!!! na fantastw prepei na kanw askiseiissss gt mallon kathomai lathos k me to varos pianomai....poies apo esas kanoun askiseis????

Έλα κορίτσι μου,τώρα διάβασα τι έγραψες.

Μήπως είναι πιασιματακι;καθίσεις σε κανένα ρεύμα;μπορεί και από πιο έντονη καταπόνηση αυτής της περιοχής,λόγω ύπνου,εργασίας;Εγώ το είχα πάθει κάποιες φορές βράδυ,σα νευροπονο ,λόγω ότι είχα καταπονησει στον ύπνο τη μια πλευρά.

Από ασκήσεις ρώτησα τον γιατρό για γιόγκα,πιλάτες, μπάλα εγκυμοσύνης(τα έκανα και προ εγκυμοσύνης)μου είπε οχι,η μόνη άσκηση περπάτημα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια γτ είμαι +12 από την 25η εβδομάδα και αρνούμαι να καπιεστώ.

Με σώζει το μπόι λίγο...

Καθότι καπνιζα λίγο  μόνο το τσιγάρο δεν μου λείπει καθόλου ισα ίσα με αηδιάζει πολύ όταν το μυρίζω στον άντρα μου.

Έχω τεράστιο θέμα με το αλκοόλ που μου λείπει πολύ όμως. Θέλω δεύτερο κ τριτο ποτήρι κρασί στην έξοδο για φαγητό, μου λείπει το κοκτέιλ μου όταν βγαίνω το βράδυ ή μια έξοδος με τσίπουρα ή ένα μεσημέρι με μπύρες κοντά στη θάλασσα ή ένα απόγευμα στο Ψυχικό με aperol spritz και τις φίλες μου κτλ.... Αχ.......

Ώρες ώρες πλέον αναρωτιέμαι πλέον ειλικρινά αν είχα θέμα αλκοολισμού και δεν το είχα καταλάβει!

Σαν να με ακουω.και μενα μου λείπουν ολα.και ειναι σίγουρη οτι μολις γεννήσω θα μου λείπει και το τσιγάρο.περισσοτερο μου εχει λείψει αυτη η ξεγνοιασιά.να βγω εξω να πιω να φαω να καπνίσω με την ησυχία μου.με ενα παιδι 17 μηνων και ενα στην κοιλια ολα μοιάζουν όνειρο!!προς το παρόν συμβιβάζομαι με ταβέρνα με κουμπάρους και ολα τα μωρά και πίσω απο τις 11 το βραδυ.και πολυ μας ειναι!χαχαχαχα.που θα παει ομως θα γεννήσουμε!μετα μια φορα την εβδ θα τα κραταει η μάνα μου να αλωνιζω!θα το καθιερωσω το εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου!σημερα εχεις και το ραντεβού;;περιμενουμε πως και πως τα νέα!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, 4shinediamonds είπε:

Τι υπέροχα!Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Έλα κορίτσι μου,τώρα διάβασα τι έγραψες.

Μήπως είναι πιασιματακι;καθίσεις σε κανένα ρεύμα;μπορεί και από πιο έντονη καταπόνηση αυτής της περιοχής,λόγω ύπνου,εργασίας;Εγώ το είχα πάθει κάποιες φορές βράδυ,σα νευροπονο ,λόγω ότι είχα καταπονησει στον ύπνο τη μια πλευρά.

Από ασκήσεις ρώτησα τον γιατρό για γιόγκα,πιλάτες, μπάλα εγκυμοσύνης(τα έκανα και προ εγκυμοσύνης)μου είπε οχι,η μόνη άσκηση περπάτημα.

nomizw einai piasimo ontws gt den stekomai isia panta eixa thn klish na mhn exw swsth stash swmatos apla twra mallon logw twn allagwn tou swmatos k tou varous ths koilias sumvainei auto....mallon prepei na perpataw pio suxna ontws..th rwtisw k thn giatro na doume ti mporoume na kanoume gt me enoxlei autos o ponos arketa mesa sth mera...thanks agaph m gia thn apanthsh!!!otan niwseis to mwraki thelw na mas peis andirash entupsh na to pw hehe tha ksetrelatheis!!!! <3

Just now, Ria@90 είπε:

nomizw einai piasimo ontws gt den stekomai isia panta eixa thn klish na mhn exw swsth stash swmatos apla twra mallon logw twn allagwn tou swmatos k tou varous ths koilias sumvainei auto....mallon prepei na perpataw pio suxna ontws..th rwtisw k thn giatro na doume ti mporoume na kanoume gt me enoxlei autos o ponos arketa mesa sth mera...thanks agaph m gia thn apanthsh!!!otan niwseis to mwraki thelw na mas peis andirash entupsh na to pw hehe tha ksetrelatheis!!!! <3

Συζήτησε το με τον γιατρό κοριτσακι μου,απλα για να μην έχεις αμφιβολίες,αλλα θα δεις δεν είναι κάτι!Ειναι τόσες οι αλλαγές μέσα μας που τι να πρωτοερμηνευσουμε!Για την στάση του σώματος που αναφέρεις,εμένα μου έχει πει ο γιατρός να προσέχω την σταθερότητα του σώματος γιατί χάνεται η ισορροπια λόγων των συνεχών αλλαγών και θέλει προσοχή!

Ευχαριστώ πολύ καλό μου κορίτσι που με νιώθεις!Με το καλό τα μωράκια μας!

Just now, Ria@90 είπε:

nomizw einai piasimo ontws gt den stekomai isia panta eixa thn klish na mhn exw swsth stash swmatos apla twra mallon logw twn allagwn tou swmatos k tou varous ths koilias sumvainei auto....mallon prepei na perpataw pio suxna ontws..th rwtisw k thn giatro na doume ti mporoume na kanoume gt me enoxlei autos o ponos arketa mesa sth mera...thanks agaph m gia thn apanthsh!!!otan niwseis to mwraki thelw na mas peis andirash entupsh na to pw hehe tha ksetrelatheis!!!! <3Συζητησε

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Ναι πρέπει κατι να κανω να στέκομαι πιο σωστα θα ρωτήσω για ασκήσεις!!! Με το καλο τα μπεμπακια υγειη γερα να ναι να μας κλωτσάνε χεχχε απόλαυση ανεκτίμητη :)))

• Μου αρέσει 2

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι πρέπει κατι να κανω να στέκομαι πιο σωστα θα ρωτήσω για ασκήσεις!!! Με το καλο τα μπεμπακια υγειη γερα να ναι να μας κλωτσάνε χεχχε απόλαυση ανεκτίμητη :)))

Με το καλό ,με το καλό κοριτσάκι μου,γερά και υγιή τα μωράκια μας και όλα τα μωράκια!Αξία ανεκτίμητη όσα ζούμε,δοξασμένο το όνομά Τους!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κοριτσάκι μου εφόσον τον ακούς μην φοβάσαι και προπάντων μην συγκρινεις οπως λες τα μωράκια δεν είναι ίδια κάποια τους αρέσει να κοιμούνται περισσότερο. Επίσης παίζουν κ αλλα ρόλο το πως έχουν κάτσει και ο σωματοτυπος να ξέρεις. Όσο για το τι λένε προσωπικά δεν τα ασπάζομαι καθόλου. Αγόρι έχω και απορώ αν κοιμάται όλη μέρα πάει πέρα δωθε κ δεν νομίζω να είμαστε η εξαίρεση. Είναι στο μωράκι οπως και σε εμάς παράδειγμα εσυ μπορεί να είσαι ησυχη εγω είμαι ανήσυχη καταλαβες; Αύριο θα τον δεις;; Σήμερα θα τον δω και χτυπάει η καρδούλα μου!

Αύριο εγώ ναι

Τον είδες τον μικρούλη; όλα καλά; Μεγάλωσε;  :wub: 

H4LBp3.png 

Γεια σε ολες!γενικα παμε καλα αλλα με το οξυγονο εχουμε ακομα θεμα υπαρχει περιπτωση οταν φυγουμε να εχουμε κ στο σπιτι οξυγονο μετα για ενα διαστημα! Δε ξερω κατα ποσο θα ειναι ευκολο με ανχωνει λιγο αυτο!Μας ειπαν επισης οτι γενικα θα ειναι πιο ευαισθητη στα πνευμονακια της κ θα αρρωσταινει πιο ευκολα κ λογικα θα χρειαζεται κ νοσηλεια τις περισσοτερες φορες επισης υπαρχει περιπτωση ασθματος κ εισπνεομενων στο μελλον θα δουμε! Στα υπολοιπα ειμαστε καλα προς το παρον κ εχουμε φτασει τα 2420γρ. Αυτα τα νεα μας!

• Μου αρέσει 7

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Γεια σε ολες!γενικα παμε καλα αλλα με το οξυγονο εχουμε ακομα θεμα υπαρχει περιπτωση οταν φυγουμε να εχουμε κ στο σπιτι οξυγονο μετα για ενα διαστημα! Δε ξερω κατα ποσο θα ειναι ευκολο με ανχωνει λιγο αυτο!Μας ειπαν επισης οτι γενικα θα ειναι πιο ευαισθητη στα πνευμονακια της κ θα αρρωσταινει πιο ευκολα κ λογικα θα χρειαζεται κ νοσηλεια τις περισσοτερες φορες επισης υπαρχει περιπτωση ασθματος κ εισπνεομενων στο μελλον θα δουμε! Στα υπολοιπα ειμαστε καλα προς το παρον κ εχουμε φτασει τα 2420γρ. Αυτα τα νεα μας!

Με το καλό να πάτε στο σπίτι σας και εύχομαι να είναι σύντομο το διάστημα με το οξυγόνο στο σπίτι!!! Λογικό που αγχώνεσαι όμως  αν δεν ήταν καλά η μικρούλα, ή αν είχε κάποιο κίνδυνο δεν θα σας άφηναν να φύγετε, !!! Οπότε υπομονή και χαδάκια στη μικρή! Μεγάλωσε μωρέ το μικρούλι σου!!  :wub:  

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Γεια σου Βασω μου. Ενταξει, μου φαινεται λογικο να ειναι λιγο πιο ευαισθητουλα, αλλα θα ειναι και ενα πολυ δυνατο παιδι δεν υπαρχει περιπτωση. Μακαρι να τελειωσει πολυ γρηγορα κ το θεματακι με το οξυγονο και να ειναι και το τελευταιο που εχει η μικρη. Πιστευω πως οταν την παρετε σπιτι με το καλο και θα στε επιτελους μαζι ολη η οικογενεια, οτι απο κει κ περα θα τα ξεπερνατε ολα! Το διαμαντακι μας, η ψυχουλα μας, η ηρωιδα μας!

• Μου αρέσει 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Βασούλα μου ναι έχεις δίκιο που αγχώνεσαι αλλα αν γίνει έτσι μια χαρά θα τα καταφερεις. Στα υπόλοιπα μπορεί να μην νοσηλευτεί κ ποτε ξανά ποτε δεν ξέρεις ας σκεφτόμαστε το καλύτερο και θα προσεχει η μικρούλα και θα είναι γερή! Όλα θα πάνε καλα το κορίτσι είναι δυνατό 

Just now, Vasoth. είπε:

Μπραβο το κοριτσι σου....τα παει πολυ καλα!!! Ας μην ξεχναμε οτι ηταν αρκετα προωρακι οποτε αυτο με το οξυγονο ή με το ασθμα δεν ειναι τπτ ασθμα να φανταστεις εχουν κ τελειομηνα παιδακια ας μην σχολιασω για το ανοσοποιητικο πολλα παιδακια αρρωσταινουν με το παραμικρο κ ας μην ειναι προωρα! Η δικη μ ηδη αρρωστησε 2 φορες μια βρογχιολιτιδα κ μια ιωσουλα κ χθες εκλεισε τον 3ο μηνα να φανταστεις! Μην ανχωνεσαι ειναι πολληηη δυνατη εφτασε μεχρι εδω θα φτασει μεχρι το τελος!!! Θα πατε γρηγορα σπιτακι σας....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, vaso_mpempis είπε:

Αύριο εγώ ναι

Τον είδες τον μικρούλη; όλα καλά; Μεγάλωσε;  :wub: 

Έλα μου ναι πριν λίγο μπήκα έριξα ένα  περπάτημα το τερμάτισα!! Τον είδαμε τον όλα καλα δόξα τω Θεό! Έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω το είχα φανταστεί γιατί πλέον ένιωθα ψηλα τα χτυπήματα αλλα κ πολύ χαμηλά επίσης. Από κιλάκια 1600. Δεν μας έκανε την χάρη για καμία φωτό είναι γυρισμένος. Τώρα αρχές του μήνα πάμε για το ντοπλερ 

• Μου αρέσει 3

Just now, Beboula25 είπε:

Έλα μου ναι πριν λίγο μπήκα έριξα ένα  περπάτημα το τερμάτισα!! Τον είδαμε τον όλα καλα δόξα τω Θεό! Έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω το είχα φανταστεί γιατί πλέον ένιωθα ψηλα τα χτυπήματα αλλα κ πολύ χαμηλά επίσης. Από κιλάκια 1600. Δεν μας έκανε την χάρη για καμία φωτό είναι γυρισμένος. Τώρα αρχές του μήνα πάμε για το ντοπλερ 

αχ τι ωραία!!!!!!!Μπράβο πολύ χάρηκα. Δεν είχε όρεξη το παιδί για φώτο ρε μαμααααααα :wub: Ντόπλερ πότε γίνεται;

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...