Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλημερα καλλονές μου ....εγω πιστευω οτι σιγουρα χανεις καποια οκ αλλα αν δεν αδιαθετησεις να ξεπριστεις να μπει ο μεταβολισμος σε μια σωστη σειρα.τωρα οποια δεθ τα σκουρα διατροφολογο κ γντ τζιτζι ολα λυνονται!!

Εγωωωωω αύριο έχω ραντεβού!!! Πρέπει να κάνω κάτι για μένα να νοιώσω καλύτερα. 

1 hour ago, mama16 είπε:

Καλά η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κάνουμε κ κατακράτηση κ η ζυγαριά φαίνεται να ανεβαίνει απότομα οπότε τα χάνουμε κ πολύ εύκολα. @happysmile θα συμφωνήσω ότι όσο πιο πολλά βάλεις τα χάνεις κ πιο εύκολα ιδιαίτερα αν ήσουν αδύνατος πιο πριν. Πάντως κορίτσια όντως με τον θηλασμό χάνεις πολύ εύκολα τα κιλά. Εγώ στο πρώτο παιδί λόγω θηλασμού είχα φτάσει κ 48 κιλά που τα κανονικά μου είναι 52-54. Αλλά όταν σταμάτησα επειδή είχα συνηθίσει να τρώω περισσότερο τα έβαλα μέσα σε 2 μήνες. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που στο θηλασμό δεν χάνουν, βέβαια είναι η μειοψηφία.

Είμαι η μειοψηφία!!! Χαχαχα

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναιιι μπήκαμε στον 8ο!! Σήμερα θα δω τον ερωτα!

Με κάλυψες! :)

Ωωωω έχετε ραντεβού?? Τι ώρα,??

Just now, vaso_mpempis είπε:

Εντελώς χαχαχα Εγώ έχω χαζέψει, αν κάνει και κουνηθεί όπου και να είμαι μιλάω και χαϊδεύομαι και με κοιτάνε αλλά δε με νοιάζει! :D

Καλά έννοειται αυτό. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Smile89 είπε:

Καλά έννοειται αυτό. 

Πωπω εγώ εκεί ποντάρω.. Λέτε να είμαι και εγώ μειοψηφία;; 

• Χαχα 2

Just now, Smile89 είπε:

Καλά έννοειται αυτό. 

Ναιι στις έξι!

Μπράβο να κανεις κάτι και για σένα το αξίζεις!! 

Just now, Smile89 είπε:

Καλά έννοειται αυτό. 

Δες την θετική πλευρά.... Δεν είσαι σαν όλες τις άλλες θηλάζουσες!!!! :P

Just now, Smile89 είπε:

Καλά έννοειται αυτό. 

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Πωπω εγώ εκεί ποντάρω.. Λέτε να είμαι και εγώ μειοψηφία;; 

Όχι, μια γκαντεμω αρκεί στην παρέα χαχαχα

Just now, Beboula25 είπε:

Ναιι στις έξι!

Μπράβο να κανεις κάτι και για σένα το αξίζεις!! 

Αχ αντεεεεε!!! Περιμένουμε νέα από τον μπομπιρακο!!!

Just now, mama16 είπε:

Μια κατηγορία μόνη μου, σωστά!!

Just now, nanoula90 είπε:

Κ γω μειοψηφια ειμαι!!! :lol:

Γι'αυτό είμαστε συμπέθερες!!! Διότι αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

nlmNp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ετσι ακριβώς και μενα... Μην τύχει κ αλλάξω πλευρό το βράδυ ξεκινάει τις κλωτσιές κ τα εξογκώματα... Κ εγω χαιδευω όλη μέρα την κοιλια μου γτ όλη μέρα κουνιεται κ προσπαθώ να την ηρεμήσω.. Βέβαια κανένας δεν μου λέει γτ την χαιδευω... Κ αν μου πει Η του πω γτ έτσι μ αρέσει.. Δικιά μου είναι ότι θέλω θα κανω.. Χαχα

Φιλεναδα ξερεις πως πιανει στις ωρες στα ταμεια??κ περνω κ θλιμενο υφος της κουρασμενης κ περναω πρωτη!

• Χαχα 1

Just now, happysmile είπε:

Φιλεναδα ξερεις πως πιανει στις ωρες στα ταμεια??κ περνω κ θλιμενο υφος της κουρασμενης κ περναω πρωτη!

Χαχαχαχ εγώ δεν παίρνω κανένα ύφος απλά μπαίνω μέσα  κ πάω κατευθείαν στα ταμεία 

• Χαχα 1

koritsakia mou glukaaaa kalispera kalispera.........me exei piasei enas ponos sthn plath psila pisw apo ton thwraka allo pragma..oxi apo thn meria ths kardias alla apo thn allh!!!! na fantastw prepei na kanw askiseiissss gt mallon kathomai lathos k me to varos pianomai....poies apo esas kanoun askiseis????

Κορίτσια καλησπέρα.

Να ρωτήσω για όσα κορίτσια ειχαν/εχουν πρόσθιο πλακούντα ,πότε περίπου νιώσατε τις πρώτες κλωτσιτσες;Είμαι 19w+2d,ο γιατρός μου είπε αργω ακόμα λόγω προσθιου.Και μια φίλη το ένιωσε την 21η-22η εβδομάδα λόγω προσθιου.Από 17η-18η εβδομάδα νιώθω σαν εμβρυικες κινήσεις ανά διαστήματα,σα να γυρίζει/κουνιεται κάτι,κατω από τον αφαλό.Δε μπορώ να τα περιγράψω και σωστά λόγω οτι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και δεν έχω ξανανιώσει κάτι ανάλογο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Να ρωτήσω για όσα κορίτσια ειχαν/εχουν πρόσθιο πλακούντα ,πότε περίπου νιώσατε τις πρώτες κλωτσιτσες;Είμαι 19w+2d,ο γιατρός μου είπε αργω ακόμα λόγω προσθιου.Και μια φίλη το ένιωσε την 21η-22η εβδομάδα λόγω προσθιου.Από 17η-18η εβδομάδα νιώθω σαν εμβρυικες κινήσεις ανά διαστήματα,σα να γυρίζει/κουνιεται κάτι,κατω από τον αφαλό.Δε μπορώ να τα περιγράψω και σωστά λόγω οτι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και δεν έχω ξανανιώσει κάτι ανάλογο.

Εγω εχω προσθιο το ενιωσα 19η εβδ και κατι μερες...αλλα ο εμβρυολογος μ ειπε πως θα το νιωσω περιπου στην 22η εβδ....νομιζω δεν αργείς σε λίγο θα το νιωσεις ξεκάθαρα :))

Just now, Ria@90 είπε:

Εγω εχω προσθιο το ενιωσα 19η εβδ και κατι μερες...αλλα ο εμβρυολογος μ ειπε πως θα το νιωσω περιπου στην 22η εβδ....νομιζω δεν αργείς σε λίγο θα το νιωσεις ξεκάθαρα :))

Καλησπέρα Ρια μου!Τι κάνεις;

Ένιωσες κλωτσιτσες 19η;

Αμήν κοριτσάκι μου,το περιμένω πως και πως ,είναι τόσο συγκινητικό!Ευχαριστώ πολύ πολύ!

• Μου αρέσει 1

Just now, 4shinediamonds είπε:

Καλησπέρα Ρια μου!Τι κάνεις;

Ένιωσες κλωτσιτσες 19η;

Αμήν κοριτσάκι μου,το περιμένω πως και πως ,είναι τόσο συγκινητικό!Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Ναι 19η κ κατι μερες...δεν το συζητώ τσιριζα σα τη τρελη κ φωναξα τον άντρα μ να το προλαβει αλλα μπέμπης δεν του εκανε τη χαρη χαχαχα!!!ναι μην ανησυχείς αργει λιγο λογω της θεσης του πλακούντα μας...

Just now, Ria@90 είπε:

koritsakia mou glukaaaa kalispera kalispera.........me exei piasei enas ponos sthn plath psila pisw apo ton thwraka allo pragma..oxi apo thn meria ths kardias alla apo thn allh!!!! na fantastw prepei na kanw askiseiissss gt mallon kathomai lathos k me to varos pianomai....poies apo esas kanoun askiseis????

αχ!!!!! κι εμένα με πιάνει εκεί ακριβώς όταν ξαπλώνω αριστερά!!! Βασικα μεχρι τον 5ο προσπαθουσα να κοιμαμαι στο πλαι αριστερα γιατι ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα, πλεον δεν μπορώ με τπτ!!!! Εγώ κάνω λίγο διατάσεις καμία φορα και βάζω τον άντρα μου και μου κάνει μασάζ.. Όχι ότι περνάει, αλλά τάχα μου! χαχαχα

Μήπως ξαπλωνεις κι εσύ συνέχεια αριστερά; Μηπως είναι πιάσιμο από αυτό.

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

αχ!!!!! κι εμένα με πιάνει εκεί ακριβώς όταν ξαπλώνω αριστερά!!! Βασικα μεχρι τον 5ο προσπαθουσα να κοιμαμαι στο πλαι αριστερα γιατι ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα, πλεον δεν μπορώ με τπτ!!!! Εγώ κάνω λίγο διατάσεις καμία φορα και βάζω τον άντρα μου και μου κάνει μασάζ.. Όχι ότι περνάει, αλλά τάχα μου! χαχαχα

Μήπως ξαπλωνεις κι εσύ συνέχεια αριστερά; Μηπως είναι πιάσιμο από αυτό.

Αν ναι ρε συ μονο αριστερα κ ανασκελα κοιμάμαι καμια φορα κ δεξια γτ βολεύομαι καλυτερα αλλα ειναι λιγες οι φορες..ναι σαν πιασιμο κ εγω το νιώθω ...καλα το μασαζ δεν βοηθαει ναι κ εγω εβαλα τον δικο μ να μ κανει αχχα..απλα ποναει τοσο που καμπουριαζω κ επιδεινωνω τον πονο με τη σταση του σωματος μ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...