Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλλονές μου ....εγω πιστευω οτι σιγουρα χανεις καποια οκ αλλα αν δεν αδιαθετησεις να ξεπριστεις να μπει ο μεταβολισμος σε μια σωστη σειρα.τωρα οποια δεθ τα σκουρα διατροφολογο κ γντ τζιτζι ολα λυνονται!!

• Μου αρέσει 5

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα καλλονές μου ....εγω πιστευω οτι σιγουρα χανεις καποια οκ αλλα αν δεν αδιαθετησεις να ξεπριστεις να μπει ο μεταβολισμος σε μια σωστη σειρα.τωρα οποια δεθ τα σκουρα διατροφολογο κ γντ τζιτζι ολα λυνονται!!

Καλημερα ναι ολα λυνονται μην ανχωνεστε απλα μην εχετε την εντυπωση οτι μολις βγειτε απο το μαιευτηριο θα εισαστε οπως πριν κ πεσετε σε καταθλιψη!εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι μετα απο 6 μηνες αρχιζει να επανέρχεται το σωμα στα φυσιολογικα του κ εσωτερικα κ εξωτερικα ειναι κ στα σωματα βεβαια 

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

12 ώρες πρίν, Elena1610 είπε:

Θες να σοκαριστείς πραγματικα;;εγω ειμαι 25 εβδομάδων και εχω παρει 17 κιλά!ξεκινησα 68 και ειμαι 85!!στην πρωτη εγκυμοσύνη πηρα 29 κιλά.ευχομαι σε αυτη να μην τα ξεπεράσω!παντως να σας πω οτι τα κιλά χάνονται παρα πολυ ευκολα.ειδικα αν θηλασεις 

Καλά η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κάνουμε κ κατακράτηση κ η ζυγαριά φαίνεται να ανεβαίνει απότομα οπότε τα χάνουμε κ πολύ εύκολα. @happysmile θα συμφωνήσω ότι όσο πιο πολλά βάλεις τα χάνεις κ πιο εύκολα ιδιαίτερα αν ήσουν αδύνατος πιο πριν. Πάντως κορίτσια όντως με τον θηλασμό χάνεις πολύ εύκολα τα κιλά. Εγώ στο πρώτο παιδί λόγω θηλασμού είχα φτάσει κ 48 κιλά που τα κανονικά μου είναι 52-54. Αλλά όταν σταμάτησα επειδή είχα συνηθίσει να τρώω περισσότερο τα έβαλα μέσα σε 2 μήνες. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που στο θηλασμό δεν χάνουν, βέβαια είναι η μειοψηφία.

10 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλέ δλδ μπήκα στον 8ο..και γω νόμιζα ότι 32η είναι ο 8ος..εφτσε η ωρααααααα

Τι 45 κιλά καλέ;; ; εγώ αυτό το νούμερο έχω να το δω από τότε που πήγαινα σχολείο... Χαχαχα

Ναιιι μπήκαμε στον 8ο!! Σήμερα θα δω τον ερωτα!

12 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια γτ είμαι +12 από την 25η εβδομάδα και αρνούμαι να καπιεστώ.

Με σώζει το μπόι λίγο...

Καθότι καπνιζα λίγο  μόνο το τσιγάρο δεν μου λείπει καθόλου ισα ίσα με αηδιάζει πολύ όταν το μυρίζω στον άντρα μου.

Έχω τεράστιο θέμα με το αλκοόλ που μου λείπει πολύ όμως. Θέλω δεύτερο κ τριτο ποτήρι κρασί στην έξοδο για φαγητό, μου λείπει το κοκτέιλ μου όταν βγαίνω το βράδυ ή μια έξοδος με τσίπουρα ή ένα μεσημέρι με μπύρες κοντά στη θάλασσα ή ένα απόγευμα στο Ψυχικό με aperol spritz και τις φίλες μου κτλ.... Αχ.......

Ώρες ώρες πλέον αναρωτιέμαι πλέον ειλικρινά αν είχα θέμα αλκοολισμού και δεν το είχα καταλάβει!

Με κάλυψες! :)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Πόσο είσαι?βρε τ αγοράκια είναι πιο ήσυχα λέτε γιατί κ η κουνιάδα μου τον μπεμπη τον ακούει ελάχιστα κλωτσιές κ.μπουνιτσες .

Εγώ παντός στο 1ο είχα πάρει 10κιλα βγαίνοντας είχα χάσει τα 7 κ μετά από 58 που ξεκηνησαμε σε 15 μερρες είχα πάει 55 .στην 2η πηρα16 κ μου μείναν τα 2 χαχα.τωρα έχω πάρει 6 κιλά κ είμαι 22 βδομάδα κ τρώω αλλά με τα πιτσιρίκια κάτι χάνω όλη μέρα να τα κοιτάζω.

• Μου αρέσει 2

Just now, Katia38 είπε:

Πόσο είσαι?βρε τ αγοράκια είναι πιο ήσυχα λέτε γιατί κ η κουνιάδα μου τον μπεμπη τον ακούει ελάχιστα κλωτσιές κ.μπουνιτσες .

27+ είμαι! Δεν ξέρω, πάντως εμένα είναι ήσυχος! Σήμερα από τις 8 που σηκώθηκα μόνο πριν κάνα μισάωρο μάλλον κουνήθηκε λίγο. Χτες να έφαγα  δυο φορές κλωτσιά!! Ανησυχώ λίγο κάποιες μέρες αλλά περιμένω να πάω στη γιατρό αύριο να δω τι θα μου πει. Ξέρω ότι δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Just now, vaso_mpempis είπε:

27+ είμαι! Δεν ξέρω, πάντως εμένα είναι ήσυχος! Σήμερα από τις 8 που σηκώθηκα μόνο πριν κάνα μισάωρο μάλλον κουνήθηκε λίγο. Χτες να έφαγα  δυο φορές κλωτσιά!! Ανησυχώ λίγο κάποιες μέρες αλλά περιμένω να πάω στη γιατρό αύριο να δω τι θα μου πει. Ξέρω ότι δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια

Κοριτσάκι μου εφόσον τον ακούς μην φοβάσαι και προπάντων μην συγκρινεις οπως λες τα μωράκια δεν είναι ίδια κάποια τους αρέσει να κοιμούνται περισσότερο. Επίσης παίζουν κ αλλα ρόλο το πως έχουν κάτσει και ο σωματοτυπος να ξέρεις. Όσο για το τι λένε προσωπικά δεν τα ασπάζομαι καθόλου. Αγόρι έχω και απορώ αν κοιμάται όλη μέρα πάει πέρα δωθε κ δεν νομίζω να είμαστε η εξαίρεση. Είναι στο μωράκι οπως και σε εμάς παράδειγμα εσυ μπορεί να είσαι ησυχη εγω είμαι ανήσυχη καταλαβες; Αύριο θα τον δεις;; Σήμερα θα τον δω και χτυπάει η καρδούλα μου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Beboula25 είπε:

Κοριτσάκι μου εφόσον τον ακούς μην φοβάσαι και προπάντων μην συγκρινεις οπως λες τα μωράκια δεν είναι ίδια κάποια τους αρέσει να κοιμούνται περισσότερο. Επίσης παίζουν κ αλλα ρόλο το πως έχουν κάτσει και ο σωματοτυπος να ξέρεις. Όσο για το τι λένε προσωπικά δεν τα ασπάζομαι καθόλου. Αγόρι έχω και απορώ αν κοιμάται όλη μέρα πάει πέρα δωθε κ δεν νομίζω να είμαστε η εξαίρεση. Είναι στο μωράκι οπως και σε εμάς παράδειγμα εσυ μπορεί να είσαι ησυχη εγω είμαι ανήσυχη καταλαβες; 

Ναι συμφωνώ απόλυτα γι αυτό προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και περιμένω το προγραμματισμένο ραντεβού μου. Αφού όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής δεν θέλω να με πιάσει άγχος χωρίς λόγο. Εσένα ο μπέμπης σου κάνει χαρούλες ε!!!!!!;;;;; καρδούλα μου :wub:  Τι ωραία είναι όταν νιώθουμε τις κινήσεις από τα μωράκια μας!!!!!!!!!! Αυτό μωρέ... πιο πολύ ανυπομονώ να τον νιώσω, δεν σκέφτομαι κάτι κακό. 

H4LBp3.png 

Ναι συμφωνώ απόλυτα γι αυτό προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και περιμένω το προγραμματισμένο ραντεβού μου. Αφού όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής δεν θέλω να με πιάσει άγχος χωρίς λόγο. Εσένα ο μπέμπης σου κάνει χαρούλες ε!!!!!!;;;;; καρδούλα μου :wub:  Τι ωραία είναι όταν νιώθουμε τις κινήσεις από τα μωράκια μας!!!!!!!!!! Αυτό μωρέ... πιο πολύ ανυπομονώ να τον νιώσω, δεν σκέφτομαι κάτι κακό. 

Το ξέρω αγαπη μου είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το νιώθουμε και για να είμαστε χαλαρές κ γιατί είναι μια εμπειρία μια αίσθηση που δεν περιγράφεται.Οσο μεγαλώνει θα νιώθεις πιο έντονα τις κινήσεις του και την κοιλιτσα να μετακινείται να κάνει διαφορα πετάγεται χέρι πόδι Χαχαχα.. Επισης θα δεις προχωροντας ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα νιώσεις τόσο μεγάλη την διαφορά σε όλα. Μου κάνει χαρούλες νευράκια δεν ξέρω Χαχαχ τα μωράκια μας έχουν πάρει το μυαλό!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Το ξέρω αγαπη μου είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το νιώθουμε και για να είμαστε χαλαρές κ γιατί είναι μια εμπειρία μια αίσθηση που δεν περιγράφεται.Οσο μεγαλώνει θα νιώθεις πιο έντονα τις κινήσεις του και την κοιλιτσα να μετακινείται να κάνει διαφορα πετάγεται χέρι πόδι Χαχαχα.. Επισης θα δεις προχωροντας ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα νιώσεις τόσο μεγάλη την διαφορά σε όλα. Μου κάνει χαρούλες νευράκια δεν ξέρω Χαχαχ τα μωράκια μας έχουν πάρει το μυαλό!!:wub:

Εντελώς χαχαχα Εγώ έχω χαζέψει, αν κάνει και κουνηθεί όπου και να είμαι μιλάω και χαϊδεύομαι και με κοιτάνε αλλά δε με νοιάζει! :D

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

Εμενα ο αντρας μλεει οτι εχω παθει ψυχωση χαιδευω οπου κ αν βρισκομαι την κοιλια μου!!κ ο δικος μ κλωτσα μεσα στην μερα αλλα τα ξημερωματα που κανω αλλαγες στο κρεββατι να βολευτω κανει παρτυ κ κεινος!!

• Χαχα 1

Εντελώς χαχαχα Εγώ έχω χαζέψει, αν κάνει και κουνηθεί όπου και να είμαι μιλάω και χαϊδεύομαι και με κοιτάνε αλλά δε με νοιάζει! :D

Σιγά μην μας νοιάζει:mrgreen: 

Εμενα ο αντρας μλεει οτι εχω παθει ψυχωση χαιδευω οπου κ αν βρισκομαι την κοιλια μου!!κ ο δικος μ κλωτσα μεσα στην μερα αλλα τα ξημερωματα που κανω αλλαγες στο κρεββατι να βολευτω κανει παρτυ κ κεινος!!

Έτσι ναι και άμα δεν βολεύεται κιολας σου τις ρίχνει να αλλάξεις πλευρό καταλαβες;;  

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Εμένα μάλλον βολεύεται παντού, πρέπει να είναι μεγάλος υπναράς!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτέ δεν με έχει κλωτσήσει ν αλλάξω θέση. :P Μάλλον πήρε από τον μπαμπά του, μια που ξαπλώνει - μια που ροχαλίζει... και όρθιο να τον αφήσεις θα καταφέρει να κοιμηθεί άνετα! Και για να ξυπνήσει ούτε λόγος...... νταούλια να βαράνε.. χαμπάρι! Ελπίζω το μωρό να το ακούει χαχαχαχα 

• Χαχα 3

H4LBp3.png 

Ετσι ακριβώς και μενα... Μην τύχει κ αλλάξω πλευρό το βράδυ ξεκινάει τις κλωτσιές κ τα εξογκώματα... Κ εγω χαιδευω όλη μέρα την κοιλια μου γτ όλη μέρα κουνιεται κ προσπαθώ να την ηρεμήσω.. Βέβαια κανένας δεν μου λέει γτ την χαιδευω... Κ αν μου πει Η του πω γτ έτσι μ αρέσει.. Δικιά μου είναι ότι θέλω θα κανω.. Χαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...