Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Άστα ρε συ χάλια!! 

Έλα μου όλα καλά???

@Vasoth.???? Λοιπόν το πρωί κάνουμε ορό στην μύτη δύο ψιτ στο κάθε ρουθούνι, αν όμως ρουθουνιζει πολύ κάνουμε πλύση δηλαδή 4 δυνατά ψιτ στο ένα ρουθούνι. Πίνουμε την βιταμίνη d δύο σταγόνες, η οποία μας αρέσει. Βάζουμε όρο σε αποστειρωμενη γάζα κάνουμε τα μάτια από έξω προς τα μέσα και κάνουμε και το πρόσωπο και βάζουμε ενυδάτικη κρεμουλα. Αφού φυσικά έχουμε αλλάξει πάνα κι έχουμε βάλει κρεμουλα στο επίμαχο. Εμείς έχουμε και παλινδρόμηση οπότε κάποιες φορές μπορεί να πάρουμε και σιροπακι. 

Το μεσημέρι έχουμε μόνο ορό μυτούλα. 

Το βράδυ μπανιο, μύτη. Κρέμα μασάζ σε όλο το σώμα, γυρνάμε και μπρούμυτα την κορμάρα μας και πρίν βάλουμε την πάνα μας βάζουμε όρο σε βρεφική μπατονετα και κάνουμε μέσα ταμποναριστα δεξιά κι αριστερά τη βλέννη μην έχει σκατουλια. 

Αυταάααα!!!!

Κορίτσια, τι έχει πάθει η σελιδα; τα δείχνει όλα άθλια! Δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αυτά τα κάνετε καθε μέρα προληπτικά η όταν έχει τπτ μυξουλες η μικρή; 

Κάθε μέρα για να καθαρίζει η μυτούλα. Έχουν μωρέ κ βλενιτσες μετά την γέννα. Εεε κ τα μωράκια δεν μπορούν να φυσηξουν μυτούλα.

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Κορίτσια, τι έχει πάθει η σελιδα; τα δείχνει όλα άθλια! Δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!

Ααααα δεν ξέρω εγώ κομπλέ τα βλέπω. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Πωπω σήμερα κουράστηκα πάρα πολύ με δουλειές στο σπίτι! Μάλλον το παράκανα... πάω να ξαπλώσω να φάω τις κλωτσιές μου χαχαχαχαχα

@Smile89 Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην μπεμπούλα σου :wub:

• Χαχα 1

H4LBp3.png 

πρίν από 31 λεπτά , Smile89 είπε:

Άστα ρε συ χάλια!! 

Έλα μου όλα καλά???

@Vasoth.???? Λοιπόν το πρωί κάνουμε ορό στην μύτη δύο ψιτ στο κάθε ρουθούνι, αν όμως ρουθουνιζει πολύ κάνουμε πλύση δηλαδή 4 δυνατά ψιτ στο ένα ρουθούνι. Πίνουμε την βιταμίνη d δύο σταγόνες, η οποία μας αρέσει. Βάζουμε όρο σε αποστειρωμενη γάζα κάνουμε τα μάτια από έξω προς τα μέσα και κάνουμε και το πρόσωπο και βάζουμε ενυδάτικη κρεμουλα. Αφού φυσικά έχουμε αλλάξει πάνα κι έχουμε βάλει κρεμουλα στο επίμαχο. Εμείς έχουμε και παλινδρόμηση οπότε κάποιες φορές μπορεί να πάρουμε και σιροπακι. 

Το μεσημέρι έχουμε μόνο ορό μυτούλα. 

Το βράδυ μπανιο, μύτη. Κρέμα μασάζ σε όλο το σώμα, γυρνάμε και μπρούμυτα την κορμάρα μας και πρίν βάλουμε την πάνα μας βάζουμε όρο σε βρεφική μπατονετα και κάνουμε μέσα ταμποναριστα δεξιά κι αριστερά τη βλέννη μην έχει σκατουλια. 

Αυταάααα!!!!

Τελεια!!σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες!!φιλια στη μπεμπουλα σου!!

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, vaso_mpempis είπε:

Πωπω σήμερα κουράστηκα πάρα πολύ με δουλειές στο σπίτι! Μάλλον το παράκανα... πάω να ξαπλώσω να φάω τις κλωτσιές μου χαχαχαχαχα

@Smile89 Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην μπεμπούλα σου :wub:

Να Σάι καλά κορίτσι μου!!! Μην ευχαριστείς καλέ!!

nlmNp2.png

12 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ιιι εμένα όλα τα σελτεδακια μου τάχει χέσει 

Χαχχαχαχα εγω τζαμπα τα πηρα τωρα θα τα δωσω στην συνηφαδα μ που γενναει τελη ιουνιου κριμα ειναι να πανε χαμενα!!

Καλημερα στις μανουλες και στις μελλουσες μανουλες και σε ολα τα μωρακια....αν και ειμαι ξυπνια απο τις 6 γιατι η ζουζουνα δεν θελει να κοιμηθει αλλο,,,,εχω μια ενεργειααα!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχχαχαχα εγω τζαμπα τα πηρα τωρα θα τα δωσω στην συνηφαδα μ που γενναει τελη ιουνιου κριμα ειναι να πανε χαμενα!!

Καλημερα στις μανουλες και στις μελλουσες μανουλες και σε ολα τα μωρακια....αν και ειμαι ξυπνια απο τις 6 γιατι η ζουζουνα δεν θελει να κοιμηθει αλλο,,,,εχω μια ενεργειααα!

Καλημέρα!!! Εγώ δεν έχω ενέργεια και τόση αλλά θα ετοιμαστούμε για βολτιτσα. Έχει πολύ καλό καιρό και δεν ξέρω τι να τής βάλω ρε γαμωτι από τη μία φοβάμαι μην σκάσει κι από την άλλη μην κρυώσει. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ δεν έχω ενέργεια και τόση αλλά θα ετοιμαστούμε για βολτιτσα. Έχει πολύ καλό καιρό και δεν ξέρω τι να τής βάλω ρε γαμωτι από τη μία φοβάμαι μην σκάσει κι από την άλλη μην κρυώσει. 

Ολοι το ιδιο θεμα εχουμε με το ντυσιμο....εγω προτειμω πιο ελαφρυα κ να την σκεπαζω με κουβερτουλα...

Επι της ευκαιριας τι μαρκα χρησιμοποιειται στις πανες;;; εγω τις γνωστες pam.... και ειμαι πολληηηη ευχαριστημενη δεν εχω ποτε διαρροες κ τετοια....πηγα εχθες στο σουπερ μαρκετ μασ.....και ειχε το ν3 π περνουμε εμεις στα pam...17€ και εοχε σε προσφορα τα bab....ino 9€ παντα για τα μεγαλα πακετα μιλαω...δεν προλαβαινω να κανω παραγγελια γτ τα θελω αμεσα μ τελειωνουν κ ειπα να ρωτησω αν μεινατε ευχατιστημενες με την bab....ino!???

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

2 φορές το έχω νιώσει σήμερα.. Θα δείξει μέχρι το βράδυ.. Μπορεί να παίζει ρόλο ότι ξεχνουσα αυτές τις μέρες να παρω το μαγνησιο.. 

Μπορεο να παθεις πολλες μες στη μερα.μη φοβασαι.δν θελουμε να ειναξ κοντινες δηλαδη μετα απο 15 λεπτα περιπου.αν εχεις πρωι μετα ξανα μεσημερι καο παλι μετα απο ωρες μη σε φοβιζει.οι ακανονιστες συσπασεις είναι φυσιολογικές. 

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμεις απο τις 7μιση!!!!!!καλημερα!!!!!!!

Just now, loyloy είπε:

Μπορεο να παθεις πολλες μες στη μερα.μη φοβασαι.δν θελουμε να ειναξ κοντινες δηλαδη μετα απο 15 λεπτα περιπου.αν εχεις πρωι μετα ξανα μεσημερι καο παλι μετα απο ωρες μη σε φοβιζει.οι ακανονιστες συσπασεις είναι φυσιολογικές. 

Οοοο καλα ειστε εσειςςςς!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα μανούλες κ κοιλίτσες :)

Πόσο μου στοιχίζει που έχει την τέλεια μέρα και δεν κάνει να περπατήσω με τήν αγάπη μου!

Οι μέρες του μαραθωνίου είναι οι μοναδικές που αξίζει να ζει κανείς στο κέντρο της Αθήνας!

Εύχομαι ο μπέμπης να έκανε το θαύμα του να σηκώσει τον πλακούντα του και να βολτάρουμε επιτέλους.  

Αν μου πει είσαι οκ ο γιατρός κορίτσια θα τα λιώσω τα αθλητικά!

• Μου αρέσει 2

IfsYp3.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ολοι το ιδιο θεμα εχουμε με το ντυσιμο....εγω προτειμω πιο ελαφρυα κ να την σκεπαζω με κουβερτουλα...

Επι της ευκαιριας τι μαρκα χρησιμοποιειται στις πανες;;; εγω τις γνωστες pam.... και ειμαι πολληηηη ευχαριστημενη δεν εχω ποτε διαρροες κ τετοια....πηγα εχθες στο σουπερ μαρκετ μασ.....και ειχε το ν3 π περνουμε εμεις στα pam...17€ και εοχε σε προσφορα τα bab....ino 9€ παντα για τα μεγαλα πακετα μιλαω...δεν προλαβαινω να κανω παραγγελια γτ τα θελω αμεσα μ τελειωνουν κ ειπα να ρωτησω αν μεινατε ευχατιστημενες με την bab....ino!???

Προσωπικά ναι και πολύ που ξέρω. Πάντως λένε πολύ καλά και για τίς agnotis. Αν πάρεις από το ίντερνετ το πολύ σε δύο μέρες θα σου έρθουν.

1 hour ago, loyloy είπε:

Εμείς νιαουριζαμε από τίς εφταμιση για να σηκωθούμε οχτωμιση, ότι να ναι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

καλησπέρα κορίτσια και μπεμπακια!! να ρωτήσω μιας και διάβασα για πάνες πιο πάνω.. Έχει καμία σας γνώμη για υφασμάτινες πάνες;;; Έχω δει διαφορα όμορφα πραγματάκια στο internet αλλα δεν ξέρω κάποιον με εμπειρία.. μονο μια κοπέλα που μου είπε ότι έχει χρησιμοποιήσει, είναι λίγο δυσκολο στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις αλλά αξίζει.

4 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Καλημέρα μανούλες κ κοιλίτσες :)

Πόσο μου στοιχίζει που έχει την τέλεια μέρα και δεν κάνει να περπατήσω με τήν αγάπη μου!

Οι μέρες του μαραθωνίου είναι οι μοναδικές που αξίζει να ζει κανείς στο κέντρο της Αθήνας!

Εύχομαι ο μπέμπης να έκανε το θαύμα του να σηκώσει τον πλακούντα του και να βολτάρουμε επιτέλους.  

Αν μου πει είσαι οκ ο γιατρός κορίτσια θα τα λιώσω τα αθλητικά!

Εύχομαι να ξεκινήσουν οι βόλτες σύντομα.... σε κάθε περιπτωση όμως από Ιούνιο θα κανετε τις ωραιότερες βόλτες με τον γιόκα σου :x

Υπομονή!!!

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...