Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

@Katia38 μου και εγώ το ίδιο έχω. Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι θα διορθωθεί. Σου άφησε τέτοιο ενδεχόμενο; Και εγώ τα ίδια φοβάμαι ακριβώς αλλά τα συμφωνήσαμε με το μπεμπάκι ότι θα κάτσει φρόνιμο μέχρι να μπω στο μήνα μου μίνιμουμ!

Σοβαρά τώρα προσοχή. Όχι γυμναστική, επαφές, σκύψιμο κ βάρη. Εγώ μόνο στο σκύψιμο ξεχνιέμαι δυστυχώς..

@Dimitr@17 Μπράβο όλα καλά. Κιλά άστο είμαι στα 12 από την προηγούμενη :cry:

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Katia38 είπε:

Ευχαριστώ ελπίζω όλα να πάνε καλά.ε ψιλοανχωθηκα έχω κ αλλά 2 μικρούλα που με χρειάζονται.ωχ 

Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..!!πιστη να εχεις κ να κανεις οτι λεει ο γιατρος σ..εξαλλου το αγχος δεν βοηθάει πουθενά!!!!ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιας!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ria@90 είπε:

Σε ποιον μηνα εισαι?σε ρωταω για τα κιλα...γτ κ εγω ζυγιστηκα σμρ στν γιατρό κ μ φανηκε μεγαλος ο αριθμός...

Ειμαι 30 εβδομάδων.. Δλδ κάπου 7,5 μηνών.. Εσύ πόσα κιλά είσαι κ τι μήνα; 

Just now, Kpp83 είπε:

@Katia38 μου και εγώ το ίδιο έχω. Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι θα διορθωθεί. Σου άφησε τέτοιο ενδεχόμενο; Και εγώ τα ίδια φοβάμαι ακριβώς αλλά τα συμφωνήσαμε με το μπεμπάκι ότι θα κάτσει φρόνιμο μέχρι να μπω στο μήνα μου μίνιμουμ!

Σοβαρά τώρα προσοχή. Όχι γυμναστική, επαφές, σκύψιμο κ βάρη. Εγώ μόνο στο σκύψιμο ξεχνιέμαι δυστυχώς..

Βέβαια δεν μου είπε κλείσε το στόμα σ κ μην τρως κοπέλα μου 

• Μου αρέσει 1

@Ria@90 πεθαίνω σήμερα που μου είσαι ζεν!! Την επόμενη φορά που θα αγχωθείς θα σε κάνω quote ότι το άγχος δεν βοηθάει πουθενά!!! Θεά!

Just now, Ria@90 said:

Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..!!πιστη να εχεις κ να κανεις οτι λεει ο γιατρος σ..εξαλλου το αγχος δεν βοηθάει πουθενά!!!!ευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IfsYp3.png

Just now, Kpp83 είπε:

@Ria@90 πεθαίνω σήμερα που μου είσαι ζεν!! Την επόμενη φορά που θα αγχωθείς θα σε κάνω quote ότι το άγχος δεν βοηθάει πουθενά!!! Θεά!

Χαχαχαα ΖΙΝ π λέει κ ο Γιαννιώτης τ μαστερ σεφ...καλε τα λεω και ξεαγχωνω κ τον εαυτο μου!!!χαχαχα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ειμαι 30 εβδομάδων.. Δλδ κάπου 7,5 μηνών.. Εσύ πόσα κιλά είσαι κ τι μήνα; 

Βέβαια δεν μου είπε κλείσε το στόμα σ κ μην τρως κοπέλα μου 

Ειμαι 25 εβδ... ξες περιμενα να δω 5 κιλα η 6 κ ξαφνικά μετριέμαι απο 54 πηγα 62 κ παθαίνω το σοκ της ζωης μ..θελω να πω πως κ προσεχω κιολας...κ δεν μ φαινεται κιολας οτι εβαλα...θα δουμε στξ συνεχεια...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Ria@90 είπε:

Χαχαχαα ΖΙΝ π λέει κ ο Γιαννιώτης τ μαστερ σεφ...καλε τα λεω και ξεαγχωνω κ τον εαυτο μου!!!χαχαχα

Ειμαι 25 εβδ... ξες περιμενα να δω 5 κιλα η 6 κ ξαφνικά μετριέμαι απο 54 πηγα 62 κ παθαίνω το σοκ της ζωης μ..θελω να πω πως κ προσεχω κιολας...κ δεν μ φαινεται κιολας οτι εβαλα...θα δουμε στξ συνεχεια...

Δλδ έχεις πάρει από την αρχή της εγκυμοσύνης 12 κιλά κ εσύ.. Ναι πρέπει να προσέξεις λίγο τώρα τουλάχιστον για κάνα μήνα γτ μετά βάζουμε πολλά κιλά στο τέλος.. 

• Μου αρέσει 1

Δλδ έχεις πάρει από την αρχή της εγκυμοσύνης 12 κιλά κ εσύ.. Ναι πρέπει να προσέξεις λίγο τώρα τουλάχιστον για κάνα μήνα γτ μετά βάζουμε πολλά κιλά στο τέλος.. 

Ναι αυτό σκέφτομαι πως το τρίτο τρίμηνο θα μπούνε κ τα περισσότερα κ πρεπει να προσεξω λιγάκι παραπάνω ....στο καλο κ δεν τρωω πααααααρα πολλη ποσότητα απο τον αερα μπηκαν πραγματικά απορω αχχα ..απο την αρχή δεν μπορούσα ν βαλω λογω εμετων δεν μπορουσα να φαω οτι έτρωγα το έβγαζα....

9 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Smille έκανες β επιπέδου?κ γω σήμερα τ απόγευμα θα πάω έχω ένα ανχος αλλά όλα καλά θα πάνε!

Έχω γεννήσει κορίτσι μου. Σήμερα κλείνουμε δύο μηνών. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Ria@90 είπε:

Ναι αυτό σκέφτομαι πως το τρίτο τρίμηνο θα μπούνε κ τα περισσότερα κ πρεπει να προσεξω λιγάκι παραπάνω ....στο καλο κ δεν τρωω πααααααρα πολλη ποσότητα απο τον αερα μπηκαν πραγματικά απορω αχχα ..απο την αρχή δεν μπορούσα ν βαλω λογω εμετων δεν μπορουσα να φαω οτι έτρωγα το έβγαζα....

Κ εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρώω πολύ.. Αν κ τρώω και απ έξω μερικές φορές.. Κ εγώ τώρα θα κόψω τα πολλα

• Μου αρέσει 1

Έλα μπεμπουλα μου και υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;; είχε θέμα το φόρουμ κ δεν μπορούσα να σας γράψω τα νέα μου.. Λοιπόν πήγα στον γιατρό ή μπουμπού έχει φτάσει 1400γρ 150 παλμούς είχε.. Ειχε βγάλει κ λίγα μαλλάκια... Ρώτησα τον γιατρό πόσο θα βγει όταν θα γεννηθεί κ μου είπε 3400 μπορεί και παραπάνω.. Σε 3 βδομάδες ραντεβού πάλι και κλασικά μου έγραψε εξετάσεις.. Ααα επίσης με ζύγιζε έχω παρει συνολικά 12 κιλά κ μου είπε ότι ειναι πολλά.. Εσείς πως τα πάτε από κιλά;;; 

Γτ ξερω και εγώ ποτέ θα έρθει στην μικρή να βγει;;; να είμαι έτοιμη για παν ενδεχομενο

Ελαα η γλυκουλα μεγαλώνει μπράβο! Τούμπανο θα βγει η κοριτσαρα. Σου είπε ότι είναι πολλά γιατί τώρα θα αρχίσεις να παίρνεις πιο εύκολα γιατί το μωρό τώρα παίρνει το πολύ βάρος. Θέλουν ιδανικά να πάρουμε 12 συνολικά για αυτό μας το λένε. Έχω πάρει 14 κ συνεχίζω αλλα στον τελευταίο υπέρηχο με είπε αδύνατη χαχαχ και είναι αυστηρός με τα κιλά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Ελαα η γλυκουλα μεγαλώνει μπράβο! Τούμπανο θα βγει η κοριτσαρα. Σου είπε ότι είναι πολλά γιατί τώρα θα αρχίσεις να παίρνεις πιο εύκολα γιατί το μωρό τώρα παίρνει το πολύ βάρος. Θέλουν ιδανικά να πάρουμε 12 συνολικά για αυτό μας το λένε. Έχω πάρει 14 κ συνεχίζω αλλα στον τελευταίο υπέρηχο με είπε αδύνατη χαχαχ και είναι αυστηρός με τα κιλά 

Κ μενα την προηγ φορά δεν με ζύγισε γτ μ λέει μια χαρά φαίνεσαι από κιλά.. Ναι αυτό μ είπε ότι τόσα θα έπρεπε να πάρω συνολικά μέχρι να γεννήσω.. Πώς να του εξηγήσω ότι έχει χαλάσει ο μηχανισμός κ δεν καταλαβαίνω ότι χορταίνω;;; 

• Χαχα 1

14 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Καλημέρα Elena συγνώμη κιόλας μην παρεξηγήθηκε ποσο είναι η μικρούλα σου κ πρέπει να την σηκώνεις?στο λέω γιατί όντως θέλει προσοχή .σε καταλαβαίνω ότι το παιδάκι σου θέλει την φροντίδα σου αλλά κ το νινακι σου μωρέ στην κοιλίτσα θέλει κ αυτό προσοχή.εμεινα 4 μήνες στο κρεβάτι κ την πρώτη μου κόρη ούτε αγκαλιά τίποτα ένιωθα τύψεις αλλά δεν μπορούσα να κάνω κ αλλιώς.χωρις παρεξήγηση αυτό που σου λέω σε καταλαβαίνω πως νιώθεις.

Έχεις εν μέρη δίκιο αλλα ειληκρινα δεν εχω αλλη επιλογή.ειναι 16 μηνων η μικρή ναι μεν περπαταει αλλα σε καμια περίπτωση δεν μπορει μονη της να κατέβει σκαλες(τις ανεβαίνει ομως τις περισσότερες φορές).μενουμε σε σπίτι που εχει πολλες σκάλες και αναγκαστικα την σηκώνω.οπως και για να την βάλω σε καθισμα φαγητού,καθισμα αυτοκινήτου κ.τ.λ.ειμαι μονη μου στο σπίτι τις περισσότερες ωρες οποτε δυστυχως αλλη επιλογή δεν εχω.οχι οτι οταν ειναι εδω ο άντρας μου αλλάζει κατι σημαντικό μιας και τα παντα τα εχω κανει(το μπάνιο της ταισματα ολα..)στο κρεβατι δεν υπήρχε καμια περίπτωση να μείνω αν χρειαζόταν γιατι δεν εχω βοήθεια ουτε απο πεθερα(μενει 700 χιλιόμετρα μακρυα)ουτε απο μαμα(δουλεύει καθε μερα ολη μερα)

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσια μην λετε για κιλά γιατι παιζει να ειμαι η μονη εγκυος που τρώω απο την ωρα που θα ξυπνήσω μεχρι να κλείσω τα ματια μου το βραδυ ολη μερα τέρμα παχυντικά.ειμαι 25 εβδομάδων και εχω βάλει 17 κιλά.στην πρωτη εγκυμοσύνη πηρα 28.τωρα ευχομαι να μην τα ξεπεράσω εστω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

7 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Έχω γεννήσει κορίτσι μου. Σήμερα κλείνουμε δύο μηνών. 

Ωωω να σου ζήσει καλότυχο να ναι

8 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Κpp38 όχι μου τ απείλησε αλλά εντάξει ελπίζω να μην κάνω συσπάσεις κ αιμορραγίες κ β μπω στο μήνα μου.ενοειτε γέννα αμέσως αλλά αν είναι μεγάλη η μπουμπού δεν πειράζει.η πρώτη κόρη μου ήταν 2230 χαχα κ έχει γίνει αγριμι

7 ώρες πρίν, Elena1610 είπε:

Έχεις εν μέρη δίκιο αλλα ειληκρινα δεν εχω αλλη επιλογή.ειναι 16 μηνων η μικρή ναι μεν περπαταει αλλα σε καμια περίπτωση δεν μπορει μονη της να κατέβει σκαλες(τις ανεβαίνει ομως τις περισσότερες φορές).μενουμε σε σπίτι που εχει πολλες σκάλες και αναγκαστικα την σηκώνω.οπως και για να την βάλω σε καθισμα φαγητού,καθισμα αυτοκινήτου κ.τ.λ.ειμαι μονη μου στο σπίτι τις περισσότερες ωρες οποτε δυστυχως αλλη επιλογή δεν εχω.οχι οτι οταν ειναι εδω ο άντρας μου αλλάζει κατι σημαντικό μιας και τα παντα τα εχω κανει(το μπάνιο της ταισματα ολα..)στο κρεβατι δεν υπήρχε καμια περίπτωση να μείνω αν χρειαζόταν γιατι δεν εχω βοήθεια ουτε απο πεθερα(μενει 700 χιλιόμετρα μακρυα)ουτε απο μαμα(δουλεύει καθε μερα ολη μερα)

Κοριτσια μην λετε για κιλά γιατι παιζει να ειμαι η μονη εγκυος που τρώω απο την ωρα που θα ξυπνήσω μεχρι να κλείσω τα ματια μου το βραδυ ολη μερα τέρμα παχυντικά.ειμαι 25 εβδομάδων και εχω βάλει 17 κιλά.στην πρωτη εγκυμοσύνη πηρα 28.τωρα ευχομαι να μην τα ξεπεράσω εστω!

Εlena  ,άστο καταλαβαίνω απόλυτα αν κ γω είχα την μαμά κ την πεθερά στο 2ο κ την απασχολούσαν καθωτι 18 μηνών.τωρα που κ πάλι έχω θέμα δεν έχω πολύ βοήθεια κ ζοριζομαι.ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Just now, Katia38 είπε:

Ωωω να σου ζήσει καλότυχο να ναι

Κpp38 όχι μου τ απείλησε αλλά εντάξει ελπίζω να μην κάνω συσπάσεις κ αιμορραγίες κ β μπω στο μήνα μου.ενοειτε γέννα αμέσως αλλά αν είναι μεγάλη η μπουμπού δεν πειράζει.η πρώτη κόρη μου ήταν 2230 χαχα κ έχει γίνει αγριμι

Εlena  ,άστο καταλαβαίνω απόλυτα αν κ γω είχα την μαμά κ την πεθερά στο 2ο κ την απασχολούσαν καθωτι 18 μηνών.τωρα που κ πάλι έχω θέμα δεν έχω πολύ βοήθεια κ ζοριζομαι.ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Ευχαριστώ πολύ!!! Με το καλό κι εσύ!!

Καλημέρα!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...