Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Ria@90 είπε:

Καλημέρααααααα !!!ολα αυτα π ανεφερες τα εχω κ εγω!!κ πονακια περιόδου και τσιμπιματακια και πονους στους προσαγωγους κλειδωσεις με χτυπαει κ στο ποδι καμία φορα μεχρι κ το γόνατο!! Θεωρώ πως ειναι ολα φυσικογικα αν σκεφτεις ποσο αλλαζει το σωμα μας πως ανοιγει η λεκάνη μεγαλωνει η μητρα και μεγαλωνει κ το μπεμπε μεσα μας παιρνει βαρος!!!

Έλα Ρια μου ,καλησπέρα.

Έχεις δίκιο!!!Μίλησα με τον γιατρό.Με ρώτησε στους 5 μήνες πόσες φορές έχω παρατηρήσει σε τέτοια ένταση τους πόνους.Θυμάμαι 3-4 φορές και κοντά στην αλλαγή μήνα ή εβδομάδας.Μου είπε δε μας ανησυχούν με αυτή την συχνότητα,είναι πολύ φυσιολογικοί,μεγαλώνει η μήτρα,παίρνει θέση,ανοιγει η λεκάνη,μεγαλώνει το μωράκι και κινείται.Με την ευκαιρία τον ρώτησα και για τα Σαρακοστιανα.Μου είπε,εκτός οστρακοειδη και μη μαγειρευτά.

Εσύ πως είσαι σήμερα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Έλα Ρια μου ,καλησπέρα.

Έχεις δίκιο!!!Μίλησα με τον γιατρό.Με ρώτησε στους 5 μήνες πόσες φορές έχω παρατηρήσει σε τέτοια ένταση τους πόνους.Θυμάμαι 3-4 φορές και κοντά στην αλλαγή μήνα ή εβδομάδας.Μου είπε δε μας ανησυχούν με αυτή την συχνότητα,είναι πολύ φυσιολογικοί,μεγαλώνει η μήτρα,παίρνει θέση,ανοιγει η λεκάνη,μεγαλώνει το μωράκι και κινείται.Με την ευκαιρία τον ρώτησα και για τα Σαρακοστιανα.Μου είπε,εκτός οστρακοειδη και μη μαγειρευτά.

Εσύ πως είσαι σήμερα;

Ναι κ εγω παρατήρησα πως συνηθως με πιανουν πονακια περιόδου στην αλλαγη του μηνα κ τις μερες που κανονικά θα ειχα περίοδο.....καλααα ειμαι...με εχουν πιασει υπογλυκαιμίες κ δεν ξερω αν ειναι σωστο να τρωω καθε μερα κατι γλυκο(οχι ποσοστητες) απλα ισα ισα να φύγει απ το μυαλο μ χαχα χθες εφαγα 4 φρυγανιές με μερεντα δεν κρατιέμαι....πρεπει να μιλησω στον γιατρο μ γτ εχω αρχίσει να ανυσυχω με τη κατασταση αυτη :p κ γενικά πρωινο τρωω μελι η μαρμελάδες με βιταμ κ μια μαυρη μικρη σοκολάτα καθε μερα σχεδον... πολλα γλυκα κ δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι.....

πρίν από 29 λεπτά , Ria@90 είπε:

Ναι κ εγω παρατήρησα πως συνηθως με πιανουν πονακια περιόδου στην αλλαγη του μηνα κ τις μερες που κανονικά θα ειχα περίοδο.....καλααα ειμαι...με εχουν πιασει υπογλυκαιμίες κ δεν ξερω αν ειναι σωστο να τρωω καθε μερα κατι γλυκο(οχι ποσοστητες) απλα ισα ισα να φύγει απ το μυαλο μ χαχα χθες εφαγα 4 φρυγανιές με μερεντα δεν κρατιέμαι....πρεπει να μιλησω στον γιατρο μ γτ εχω αρχίσει να ανυσυχω με τη κατασταση αυτη :p κ γενικά πρωινο τρωω μελι η μαρμελάδες με βιταμ κ μια μαυρη μικρη σοκολάτα καθε μερα σχεδον... πολλα γλυκα κ δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι.....

Έχεις ελέγξει καμπύλη σακχάρου;πόσα κιλά έχεις βάλει;Σε ρωτάω γιατί εγώ κάνω μετρήσεις σακχάρου και παρότι δεν καταπιεζομαι στο φαγητό ,στους 5 μήνες είμαι +2 κιλά.Κοίτα περνάω και εγώ τις φάσεις αλμυρού-γλυκού.Όταν μου έρθει όρεξη για γλυκό ή αλμυρό δεν το καταπιέζω απλά δεν τρώω ποσότητα.Ίσα που.Φαντάσου ότι έχω και περιορισμό λόγω προσοχής σακχάρου να μην ξεφύγω στις μετρήσεις!

Μίλησε με τον γιατρό σου,το έχεις συζητήσει καθόλου;Σε καταλαβαίνω πως είναι όταν θέλεις να φας κάτι.Το άκουγα παλιά από έγκυες,μόνο τώρα το καταλαβαίνω!

πρίν από 7 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Έχεις ελέγξει καμπύλη σακχάρου;πόσα κιλά έχεις βάλει;Σε ρωτάω γιατί εγώ κάνω μετρήσεις σακχάρου και παρότι δεν καταπιεζομαι στο φαγητό ,στους 5 μήνες είμαι +2 κιλά.Κοίτα περνάω και εγώ τις φάσεις αλμυρού-γλυκού.Όταν μου έρθει όρεξη για γλυκό ή αλμυρό δεν το καταπιέζω απλά δεν τρώω ποσότητα.Ίσα που.Φαντάσου ότι έχω και περιορισμό λόγω προσοχής σακχάρου να μην ξεφύγω στις μετρήσεις!

Μίλησε με τον γιατρό σου,το έχεις συζητήσει καθόλου;Σε καταλαβαίνω πως είναι όταν θέλεις να φας κάτι.Το άκουγα παλιά από έγκυες,μόνο τώρα το καταλαβαίνω!

Δεν εχω κανει μέτρηση μενω Ιρλανδία κ εδω σ παίρνουν πληρες ιστορικό κ αν δεν εχει καποιος συγγενείς πρωτου βαθμού πρόβλημα με το ζάχαρο δεν σ την κανουν την εξεταση...οποτε δεν εχω ιδεα...κιλα δεν εχω βαλει ειμαι οπως ημουν απλα με κοιλιά...γυρω στα 3 με 4 εχω παρει...απλα τωρα με ανησυχεί μηπως υπάρξει πρόβλημα με το ζαχαρο με τοσα γλυκα π τρωω καθημερινά...14 εχω ραντεβου με τη γιατρο μηπως κ το πιεσω ν κανουμε καμπύλη σακχάρου να φύγει απλα απ το μυαλο οχι τπτ αλλο...

πρίν από 19 λεπτά , Ria@90 είπε:

Δεν εχω κανει μέτρηση μενω Ιρλανδία κ εδω σ παίρνουν πληρες ιστορικό κ αν δεν εχει καποιος συγγενείς πρωτου βαθμού πρόβλημα με το ζάχαρο δεν σ την κανουν την εξεταση...οποτε δεν εχω ιδεα...κιλα δεν εχω βαλει ειμαι οπως ημουν απλα με κοιλιά...γυρω στα 3 με 4 εχω παρει...απλα τωρα με ανησυχεί μηπως υπάρξει πρόβλημα με το ζαχαρο με τοσα γλυκα π τρωω καθημερινά...14 εχω ραντεβου με τη γιατρο μηπως κ το πιεσω ν κανουμε καμπύλη σακχάρου να φύγει απλα απ το μυαλο οχι τπτ αλλο...

Την καμπύλη την κάνουν κανονικά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,νομίζω 6ο-7ο μηνα(ας με διορθώσουν όσα κορίτσια το ξέρουν σίγουρα).Εμένα απλά ο γιατρός μου την ήθελε από την αρχή και έδειξε λίγο τσιμπημενες τιμές και για αυτό προσέχω.Συζήτησε το με τον γιατρό σου να μην σε αγχώνει!

Κοριτσάκι έχεις;Λένε τα κοριτσάκια ζητάνε πιο πολύ γλυκό!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Την καμπύλη την κάνουν κανονικά νομίζω 6ο-7ο μηνα(ας με διορθώσουν όσα κορίτσια το ξέρουν σίγουρα).Εμένα απλά ο γιατρός μου την ήθελε από την αρχή και έδειξε λίγο τσιμπημενες τιμές και για αυτό προσέχω.Συζήτησε το με τον γιατρό σου να μην σε αγχώνει!

Κοριτσάκι έχεις;Λένε στα κοριτσάκια ζητάνε πιο πολύ γλυκό!

Τέλη τ μηνα θα μπω 7ο αλλα θα μαι ελλαδα οποτε η γιατρός μ ελλαδα θα μου την κανει σιγουρα!!!αχ ασε κ εγω λογω του γλυκού ημουν σίγουρη πως εχουμε κοριτσι χαχα αλλα εχουμε μπουμπουκο αντράκι :))) εσεις?? Αγοράκι η κοριτσακι?

πρίν από 4 λεπτά , Ria@90 είπε:

Τέλη τ μηνα θα μπω 7ο αλλα θα μαι ελλαδα οποτε η γιατρός μ ελλαδα θα μου την κανει σιγουρα!!!αχ ασε κ εγω λογω του γλυκού ημουν σίγουρη πως εχουμε κοριτσι χαχα αλλα εχουμε μπουμπουκο αντράκι :))) εσεις?? Αγοράκι η κοριτσακι?

Τι ωραία,καλώς να έρθεις κορίτσι μου!!!Με το καλό το αγοράκι σας!!!!

Εχω πει στο γιατρό από την αρχή πως δεν θέλω να ξέρω φύλο,το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι υγιές μωρακι!

πρίν από 5 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Τι ωραία,καλώς να έρθεις κορίτσι μου!!!Με το καλό το αγοράκι σας!!!!

Εχω πει στο γιατρό από την αρχή πως δεν θέλω να ξέρω φύλο,το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι υγιές μωρακι!

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτό το μονο π μετράει είναι να ναι υγείες Ειλκρινα τιποτα αλλο!!! Ναι αγαπη μ με το καλο να έρθουν κ γνκ ολα τα μωρακια του κοσμου!!! :)))

3 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτό το μονο π μετράει είναι να ναι υγείες Ειλκρινα τιποτα αλλο!!! Ναι αγαπη μ με το καλο να έρθουν κ γνκ ολα τα μωρακια του κοσμου!!! :)))

Ναι γλυκό μου κορίτσι,με το καλό τα μωράκια μας και όλα τα μωράκια του κόσμου!

Άντε να έρθεις με το καλό να χαρείτε ήλιο μανούλα και ζουζουνης!!!!Τι καλά!!!!

• Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σου!

Πηγα σημερα για δευτερη γνωμη...εκανα ντοπλερ αλλού..τα ιδια πανω κατω τα αποτελεσματα..στη χαμηλότερη καμπυλη αναπτυξης οριακα φυσιολογικα..

Τα ντοπλερ του μωρου καλα και το αμνιακο υγρο επισης..

Τωρα εχω επανεξεταση την τριτη και θα δουμε, αλλα δε με βλεπω για πολυ ακομα.

Βαρια μια βδομαδα.

Τη δευτερα ειμαι 34 ακριβως.

Εσυ θυμησε μου ποτε γεννησες και ποσα κιλα;

Μακάρι όλα να πάνε καλά κ να μην χρειαστεί καν θερμοκοιτίδα. Εγώ είχα γεννήσει 34κ 3 1540γρ.. μείνανε στη ΜΕΝΝ 23 μέρες αλλά γενικά ούτε λοιμώξεις είχε ούτε τπτ, την πρώτη εβδομάδα μόνο της έβαζαν οξυγόνο κ μετά απλά της έδιναν γάλα με σωληνάκι για να πάρει βάρος

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.  Έχω μια ανησυχία, ίσως λίγο ανόητη. Σήμερα είπα να βγω μια βόλτα στην παρέλαση καρναβαλιού να περπατήσει λίγο.  Μιας που είμαι στον μήνα μου 37 εβδομάδα κ ο γιατρός μου έχει πει να περπατάω. Αυτό που με αγχώσε είναι ότι παρόλο που δεν κάθισα πολύ,  κανένα μισάωρο,  η μουσική έπαιζε απ τα ηχεία στη διαπασων,  ένιωσα την μπεμπα να κουνιεται έντονα στην κοιλιά μου,  μετά από λίγο με έπιασε δυσφορια κ έφυγα.  Αισθάνομαι τύψεις ότι τρόμαξα το μωρό μου κ  οτι του προξενησα κακό... 

ydztp2.png
To get the code: 

πρίν από 6 λεπτά , Alex1989 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.  Έχω μια ανησυχία, ίσως λίγο ανόητη. Σήμερα είπα να βγω μια βόλτα στην παρέλαση καρναβαλιού να περπατήσει λίγο.  Μιας που είμαι στον μήνα μου 37 εβδομάδα κ ο γιατρός μου έχει πει να περπατάω. Αυτό που με αγχώσε είναι ότι παρόλο που δεν κάθισα πολύ,  κανένα μισάωρο,  η μουσική έπαιζε απ τα ηχεία στη διαπασων,  ένιωσα την μπεμπα να κουνιεται έντονα στην κοιλιά μου,  μετά από λίγο με έπιασε δυσφορια κ έφυγα.  Αισθάνομαι τύψεις ότι τρόμαξα το μωρό μου κ  οτι του προξενησα κακό... 

Καλησπέρα. Πιθανότατα χόρευε η μπεμπα:) Τι κακό να έπαθε το μπεμπακι δεν ακούει τον ήχο στην ένταση που το ακούς εσυ οποτε μην έχεις τύψεις. Η δυσφορία πιστεύω ήταν  από το άγχος που σε έπιασε. Επίσης δυσφορία έχεις σε αυτή την εβδομάδα οπως κ να έχει γιατί πιέζεται το διάφραγμα. Ποτε με το καλό είναι η Πητ σου; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπέρα. Πιθανότατα χόρευε η μπεμπα:) Τι κακό να έπαθε το μπεμπακι δεν ακούει τον ήχο στην ένταση που το ακούς εσυ οποτε μην έχεις τύψεις. Η δυσφορία πιστεύω ήταν  από το άγχος που σε έπιασε. Επίσης δυσφορία έχεις σε αυτή την εβδομάδα οπως κ να έχει γιατί πιέζεται το διάφραγμα. Ποτε με το καλό είναι η Πητ σου; 

Ναι σίγουρα,  ο ήχος φτάνει πιο μειωμένος, αλλά πάλι σε αυτή την φάση η ακοη τους λειτουργεί πληρως και διάβασα ότι με τους δυνατούς ήχους κ θόρυβος τρομάζουν κ με έπιασαν οι τύψεις κ χάλασε η ψυχολογία  μου.  28 Μαρτίου έχω πητ με το καλό... 

ydztp2.png
To get the code: 

1 ώρα πρίν, Alex1989 είπε:

Ναι σίγουρα,  ο ήχος φτάνει πιο μειωμένος, αλλά πάλι σε αυτή την φάση η ακοη τους λειτουργεί πληρως και διάβασα ότι με τους δυνατούς ήχους κ θόρυβος τρομάζουν κ με έπιασαν οι τύψεις κ χάλασε η ψυχολογία  μου.  28 Μαρτίου έχω πητ με το καλό... 

Ωραία πλησιάζει η ώρα με το καλό!! Μην ασχολείσαι με το ιντερνετ μόνο τον γιατρό σου να ακούς. Προσωπικά οσες φορες έχω αναφέρει σε γιατρους ότι διάβασα το τάδε στο ιντερνετ γελάνε. Βασικά με αρκετά που έχω ακούσει ρώτησα και πήρα για απάντηση κλεισε τα αυτιά και τα μάτια σου γιατί θα χαλάσουν! 

Τώρα ότι και να σου πω είναι προσωπικό το πως νιώθεις. Εγω το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να αντιδράσει το μωρό στον ήχο. Δεν τα ακούει καθε μέρα. Ξαφνικά άκουσε μουσική δυνατή και αντέδρασε και είναι απόλυτα φυσιολογικό έτσι το βλέπω και όχι πως θα πρέπει να έχεις τύψεις. Και να τρόμαξε δεν παθαίνει κατι. Το μωρό είναι μια χαρά εσυ χαλάς την διάθεση σου. Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 52 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ωραία πλησιάζει η ώρα με το καλό!! Μην ασχολείσαι με το ιντερνετ μόνο τον γιατρό σου να ακούς. Προσωπικά οσες φορες έχω αναφέρει σε γιατρους ότι διάβασα το τάδε στο ιντερνετ γελάνε. Βασικά με αρκετά που έχω ακούσει ρώτησα και πήρα για απάντηση κλεισε τα αυτιά και τα μάτια σου γιατί θα χαλάσουν! 

Τώρα ότι και να σου πω είναι προσωπικό το πως νιώθεις. Εγω το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να αντιδράσει το μωρό στον ήχο. Δεν τα ακούει καθε μέρα. Ξαφνικά άκουσε μουσική δυνατή και αντέδρασε και είναι απόλυτα φυσιολογικό έτσι το βλέπω και όχι πως θα πρέπει να έχεις τύψεις. Και να τρόμαξε δεν παθαίνει κατι. Το μωρό είναι μια χαρά εσυ χαλάς την διάθεση σου. Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου. 

Σ ευχαριστώ νιώθω καλύτερα που μιλήσαμε.  Ζεις δίκιο για το ίντερνετ, αλλά δεν την έκοψα αυτή την συνηθεια... Οι φοβίες μου και οι ανασφάλειες μου νομίζω πως με την εγκυμοσύνη και τις ορμόνες και ειδικά τώρα που κοντεύει η στιγμή έχουν μεγενθυθει... Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε πολλές κοπέλες  σε αυτή την φάση,  αλλά με έχει πιάσει ένας φόβος μήπως δεν κάνω κάτι καλά, μήπως προκάλεσω κάτι αρνητικο στο μωράκι μου. Είμαι και από την φύση μου αγχωδης...  Ίσως απλά είναι από την λαχτάρα μου να το κρατήσω στην αγκαλιά  μου.. Εύχομαι με το καλό και σε σένα να κρατήσεις  αγκαλιά το μωράκι σου

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...