Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

οπλισου με μανταλάκια για τα μάτια....Πολύ σύντομα σε βλέπω να τα βάζεις για να μπορέσεις να μείνεις ξύπνια......ωχ Παναγία μ....χαλάλι της όμως της θακτουκα σ....Μόλις την δεις θα τα ξεχνάς ολα...Έτσι πάει λένε....

Εν τω μεταξύ πέρασε ο καιρός κ δεν έχω ετοιμάσει τπτ... Και τώρα είμαι σε φάση από που να αρχίσω;; αν το βλέπω να τα βάζω τα μανταλάκι στα μάτια δεν την γλιτώνω.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εν τω μεταξύ πέρασε ο καιρός κ δεν έχω ετοιμάσει τπτ... Και τώρα είμαι σε φάση από που να αρχίσω;; αν το βλέπω να τα βάζω τα μανταλάκι στα μάτια δεν την γλιτώνω.. 

Ακόμα????? καλα μην σκας προλαβαίνεις αγαπη ....σιγά σιγά ρωρα που δεν δουλεύεις κ άλλο θα κάνεις το πιο όμορφο δωμάτιο για την πριγκίπισσα σ...

πρίν από 11 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Ακόμα????? καλα μην σκας προλαβαίνεις αγαπη ....σιγά σιγά ρωρα που δεν δουλεύεις κ άλλο θα κάνεις το πιο όμορφο δωμάτιο για την πριγκίπισσα σ...

Λέω να ξεκινήσω από την βαλίτσα για το μαιευτήριο.. Έχω πάρει κάποια πραγματάκια αλλά νομίζω έχω ακόμα πολλά να τακτοποιήσω.. 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Λέω να ξεκινήσω από την βαλίτσα για το μαιευτήριο.. Έχω πάρει κάποια πραγματάκια αλλά νομίζω έχω ακόμα πολλά να τακτοποιήσω.. 

χμμμ ναι κλαη ιδέα αυτή...Κάνε αυτή να την χεις ετοιμη κ σημείωσε τι θα πάρεις για να μ πεις κ εμένα καποια στιγμή τι κ πως..χαχαχαχαχ ολα θα γινουν αγαπη μ ....κ μετα θα καθεσαι κ θα λες ουφ τωρα τι κάνω???? χαχαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

χμμμ ναι κλαη ιδέα αυτή...Κάνε αυτή να την χεις ετοιμη κ σημείωσε τι θα πάρεις για να μ πεις κ εμένα καποια στιγμή τι κ πως..χαχαχαχαχ ολα θα γινουν αγαπη μ ....κ μετα θα καθεσαι κ θα λες ουφ τωρα τι κάνω???? χαχαχαχα 

Χαχα εννοείται ότι θα σου πω τι πήρα κ τι θα κάνεις... Σημερα βγήκα κ σε άδεια από την δουλειά.. Οπότε θα έχω όλο τον χρόνο δικό μ.. 

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, άσχετο αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό προχθές που πήγα... Η ταραμοσαλάτα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη?? @fairy-maryεπειδη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα βέβαια στο πολύ χειρότερο, όλοι οι γιατροί ήταν της άποψης να φτάσουμε μέχρι 34η εβδομάδα κ μετά να μπω για καισαρική. Κ εγώ σκεφτόμουν το ίδιο με εσένα ότι εφόσον τα doppler ακόμα αντέχουν γιατί να μην γεννήσω αργότερα. Κ Μ εξήγησαν ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν να συμβεί κάτι κακό εφόσον σε εβδομάδα το μωρό είναι πολύ καλά κ έχουν αναπτυχθεί κ όλα τα όργανα. Κ Μ έλεγαν ότι πιο εύκολα θα μεγαλώσει στη θερμοκοιτίδα παρά στην κοιλιά μου. Βέβαια να επισημάνω εδώ ότι εμένα σε βάρος ήταν κάτω απ' την 3η εκατοστιαία θέση, εσένα είναι μέσα στα όρια, χαμηλά μεν αλλά μέσα στα όρια. Πάρε κ μια δεύτερη γνώμη γιατί κ οι υπέρηχοι ακόμη κάνουν λάθος. Εμένα έπεσαν έξω 300γρ, αν πέσει κ εσένα έξω κ είναι παραπάνω αν έμενε έστω κ μια εβδομάδα στην κοιλιά σου ίσως σε κιλά να ήταν καλά κ να μην χρειαζόταν καν θερμοκοιτίδα.. Βέβαια αυτά τα λέω απ' έξω σαν θεατής, ο γιατρός είναι ο κατάλληλος να σ πει την γνώμη του

Καλημερα!

Πηγα για δευτερη γνωμη πανω κατω τα ιδια μου ειπαν, δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια.

Και χθες το ντοπλερ καλο ηταν και η αναπτυξη οριακα στις τελευταιες θεσεις..

Τωρα θα δουμε και την τριτη και θα αποφασισουμε.

aKX8p2.png

πρίν από 34 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα!

Πηγα για δευτερη γνωμη πανω κατω τα ιδια μου ειπαν, δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια.

Και χθες το ντοπλερ καλο ηταν και η αναπτυξη οριακα στις τελευταιες θεσεις..

Τωρα θα δουμε και την τριτη και θα αποφασισουμε.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Ευχομαι να παρετε την καλυτερη και παντα ασφαλεστερη αποφαση για την ζωουλα π εχεις μεσα σου! Και ολα να πανε καλα φυσικα!!!

Εμενα με ξυπνησε η μικρη κατα τις 6 μπουκωσε η μυτουλα της παλι κ την ξυπνησε! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα!!!

πρίν από 34 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Ευχομαι να παρετε την καλυτερη και παντα ασφαλεστερη αποφαση για την ζωουλα π εχεις μεσα σου! Και ολα να πανε καλα φυσικα!!!

Εμενα με ξυπνησε η μικρη κατα τις 6 μπουκωσε η μυτουλα της παλι κ την ξυπνησε! 

Περαστικουλια ζουζουνιτσα!!

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε ευχαριστουμε χαμογελακι μ!!! 

Εσεις τι κανετε μανα κ κορη;;;

Τώρα κοιμάται το μικρακι μου, καλά είναι. Εχθές μόνο ήταν πολύ ανήσυχη. Αλλά οκ υπάρχουν κι αυτές οι μέρες. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Τώρα κοιμάται το μικρακι μου, καλά είναι. Εχθές μόνο ήταν πολύ ανήσυχη. Αλλά οκ υπάρχουν κι αυτές οι μέρες. 

Ψυχακι μου μωρεεε.....κοιμηθηκε καλα το βραδυ;;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ψυχακι μου μωρεεε.....κοιμηθηκε καλα το βραδυ;;;;

Δεν είχε κοιμηθεί όλη μέρα χθές οπότε έλιωσε στον ύπνο. Από τίς 22:00 έως τις 07:30. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν είχε κοιμηθεί όλη μέρα χθές οπότε έλιωσε στον ύπνο. Από τίς 22:00 έως τις 07:30. 

Πω πωωω υπνοςςςςςς....εμεις αυτο δεν το εχουμε ζησει ακομα....μαλλον ζω γιαυτη την μερα!!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Ήθελα να ρωτήσω,πότε είναι ανησυχητικοι οι πόνοι;Είναι κανα μισάωρο που αισθάνομαι πόνους περιόδου,τραβήγματα δεξιά-αριστερά,πόνους στη μέση και μια αίσθηση κοιλοπονου,σα να θέλω να πάω τουαλέτα.Πήγα τουαλέτα.Έχει ηρεμήσει λίγο η κατάσταση.Επισης,ανά διαστήματα όχι μόνο σήμερα, έχω πονακια στους προσαγωγούς και στα πόδια σα να έχω πάει γυμναστήριο και έχω πιαστει.Πότε οι πόνοι είναι ανησυχητικοι;Είμαι 17w+6d.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Ήθελα να ρωτήσω,πότε είναι ανησυχητικοι οι πόνοι;Είναι κανα μισάωρο που αισθάνομαι πόνους περιόδου,τραβήγματα δεξιά-αριστερά,πόνους στη μέση και μια αίσθηση κοιλοπονου,σα να θέλω να πάω τουαλέτα.Πήγα τουαλέτα.Έχει ηρεμήσει λίγο η κατάσταση.Επισης,ανά διαστήματα όχι μόνο σήμερα, έχω πονακια στους προσαγωγούς και στα πόδια σα να έχω πάει γυμναστήριο και έχω πιαστει.Πότε οι πόνοι είναι ανησυχητικοι;Είμαι 17w+6d.

Καλημέρααααααα !!!ολα αυτα π ανεφερες τα εχω κ εγω!!κ πονακια περιόδου και τσιμπιματακια και πονους στους προσαγωγους κλειδωσεις με χτυπαει κ στο ποδι καμία φορα μεχρι κ το γόνατο!! Θεωρώ πως ειναι ολα φυσικογικα αν σκεφτεις ποσο αλλαζει το σωμα μας πως ανοιγει η λεκάνη μεγαλωνει η μητρα και μεγαλωνει κ το μπεμπε μεσα μας παιρνει βαρος!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...