Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Ria@90 είπε:

Μαλλον ναι !!!ο εμβρυολογος μ ειχε πει 20η με 22η θα το νιωσω μου ειπε μαλλον το μάξιμουμ για να πεσει μεσα σιγουρα....οπότε το βρίσκω λογικό.... :)))

Πριν την βδομάδα που το κατάλαβες,ένιωσες κάτι που σε οδηγούσε σε αυτο το συμπέρασμα κορίτσι μου;Θέλω να πω,σταδιακά κατάλαβες το μωράκι ή λόγω προσθιου κατευθείαν την 20η εβδομάδα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Πριν την βδομάδα που το κατάλαβες,ένιωσες κάτι που σε οδηγούσε σε αυτο το συμπέρασμα κορίτσι μου;Θέλω να πω,σταδιακά κατάλαβες το μωράκι ή λόγω προσθιου κατευθείαν την 20η εβδομάδα;

Οχι η αληθεια ειναι πως δεν ειχα νιωσει κατι ξεκάθαρα πριν αυτη τη εβδ ενιωσα μια μερα αναμεσα στη 19 προς 20η τη πρωτη κλωτσιά κ καταλαβα ξεκάθαρα πως ειναι το μωρο...κ μπορουσα να το διακρίνω πλεον κ με το ματι..βεβαια μονο εγω ο άντρας μ το καταλαβαινε αν ειχε το χέρι πανω...έκτοτε κανει παρτυ ο μικρός χχαχα...για τα συμπτώματα μην αγχώνεσαι εμενα η αναγουλα υποχωρησε γυρω στη 14η με 15η εβδ κ στήθος δεν το νιωθω τοσο πρησμένο πλεον απλα ειναι πιο μεγαλο κ ενιοτε εχω φαγουρα στις θηλες τιποτα παραπανω ειναι φυσιολογικο...ολα ειναι καλα εφοσον κ οι εξετασεις βγαίνουν τελεια να μην αγχώνεσαι κ απολαυσε την εγκυμοσύνη σου :)))

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Ria@90 είπε:

Οχι η αληθεια ειναι πως δεν ειχα νιωσει κατι ξεκάθαρα πριν αυτη τη εβδ ενιωσα μια μερα αναμεσα στη 19 προς 20η τη πρωτη κλωτσιά κ καταλαβα ξεκάθαρα πως ειναι το μωρο...κ μπορουσα να το διακρίνω πλεον κ με το ματι..βεβαια μονο εγω ο άντρας μ το καταλαβαινε αν ειχε το χέρι πανω...έκτοτε κανει παρτυ ο μικρός χχαχα...για τα συμπτώματα μην αγχώνεσαι εμενα η αναγουλα υποχωρησε γυρω στη 14η με 15η εβδ κ στήθος δεν το νιωθω τοσο πρησμένο πλεον απλα ειναι πιο μεγαλο κ ενιοτε εχω φαγουρα στις θηλες τιποτα παραπανω ειναι φυσιολογικο...ολα ειναι καλα εφοσον κ οι εξετασεις βγαίνουν τελεια να μην αγχώνεσαι κ απολαυσε την εγκυμοσύνη σου :)))

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου,να είσαι καλά!Με το καλό τα μωράκια μας!

πρίν από 1 λεπτό , 4shinediamonds είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου,να είσαι καλά!Με το καλό τα μωράκια μας!

Ν σαι καλα κοριτσι μου...οτι  χρειαστεις πες μ...έχουμε γυρω στις 6 εβδ διαφορά οποτε οτι χρειαστείς ρωτα :)) με το καλο πρωτα ο θεος, υγειη πανω απ ολα να τα υποδεχτούμε :))

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Ria@90 είπε:

Ν σαι καλα κοριτσι μου...οτι  χρειαστεις πες μ...έχουμε γυρω στις 6 εβδ διαφορά οποτε οτι χρειαστείς ρωτα :)) με το καλο πρωτα ο θεος, υγειη πανω απ ολα να τα υποδεχτούμε :))

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου!Συγγνώμη αν σε ζαλισα με τις ερωτήσεις μου....

Με το καλό πρώτα ο Θεός και η Παναγίτσα,γερά μωράκια στις αγκαλιές μας!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, 4shinediamonds είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου που μου απάντησες.Το μωράκι μας το είδαμε 17w+2d,200γρ.,150 παλμοί,όλες μας οι μετρήσεις πολύ καλές,αυχενική,papp-a,επιπλεον αιματολογικες όλα μια χαρούλα,δόξα Σοι!Ο γιατρός είπε να υπολογίσουμε περίπου 15 μέρες πιο νωρίς από ΠΗΤ,λόγω ανάπτυξης του μωρού.Επίσης είπε πως επειδή είναι το πρώτο μας παιδάκι και έχω και πρόσθιο πλακούντα θα αργήσω ακόμα να καταλάβω το μωράκι.Εγώ πάλι αγχώνομαι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα....Απο την άλλη σκεφτομαι οτι υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει τα σημάδια του το μωράκι και εγώ επειδή δεν ξέρω να εκτιμήσω τα σημάδια να μην το έχω καταλάβει....

Θα το νιωσεις συντομα.ναι οι γυναίκες σα τη δικη σου περιπτωση εχω διαβασει οτι αργουν λιγο να νιωσουν κλοτσιές αλλα που θα παει θα το νιωσεις.αχ μου χει λειψει η κοιλιτσα μου και το ξυλο που μου ριχνε ο μικρος απο μεσα. Μια χαρα οι εξετασεις σου.Απολαυσε το τωρα που ηρεμεις!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σου!

Πηγα σημερα για δευτερη γνωμη...εκανα ντοπλερ αλλού..τα ιδια πανω κατω τα αποτελεσματα..στη χαμηλότερη καμπυλη αναπτυξης οριακα φυσιολογικα..

Τα ντοπλερ του μωρου καλα και το αμνιακο υγρο επισης..

Τωρα εχω επανεξεταση την τριτη και θα δουμε, αλλα δε με βλεπω για πολυ ακομα.

Βαρια μια βδομαδα.

Τη δευτερα ειμαι 34 ακριβως.

Εσυ θυμησε μου ποτε γεννησες και ποσα κιλα;

Θα είστε μια χαρά η μπεμπα σου θα είναι μια χαρά την εβδομάδα που θα βγει. Μην πέφτεις κορίτσι μου καλό όλα θα πάνε καλα 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Θα είστε μια χαρά η μπεμπα σου θα είναι μια χαρά την εβδομάδα που θα βγει. Μην πέφτεις κορίτσι μου καλό όλα θα πάνε καλα 

Μπεμπουλα μακαρι...

Γενικα κοντευω να τρελαθω αλλα καπου μεσα μου βαθια υπαρχει πιστη!

Ασε που ειναι κανενα μισαωρο τωρα και δε την ακουω πολυ ζωηρη και κοντευω να τρελαθω...

Αλλα το πρωι εκανα ντοπλερ τι να αλλαξε!

Τεσπα!

aKX8p2.png

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Θα το νιωσεις συντομα.ναι οι γυναίκες σα τη δικη σου περιπτωση εχω διαβασει οτι αργουν λιγο να νιωσουν κλοτσιές αλλα που θα παει θα το νιωσεις.αχ μου χει λειψει η κοιλιτσα μου και το ξυλο που μου ριχνε ο μικρος απο μεσα. Μια χαρα οι εξετασεις σου.Απολαυσε το τωρα που ηρεμεις!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου καλό!

Να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μπεμπουλα μακαρι...

Ασε που ειναι κανενα μισαωρο τωρα και δε την ακουω πολυ ζωηρη και κοντευω να τρελαθω...

Τεσπα!

Φυσικά θα πάει καλα και εχε πιστη η Παναγίτσα μαζί σας! 

Μιση ώρα μην φοβάσαι θα κοιμάται το νινί θα χαλαρώνει 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μπεμπουλα μακαρι...

Τεσπα!

Δεν σε ξέρω αγαπη μ @fairy-mary αλλα σ ευχομαι να σ παν ολα όπως τα θες εσύ ψυχή μ....κ θα πάνε το πιστεύω πολυ...εισια πολύ δυνατή....αν κ δεν ειμαι εγκυος κ ούτε καταλαβαίνω τι περνας ήθελα απλώς να σ πω βάλε δύναμη κ όλα θα ναι τέλεια...η μπεμπουλα σ θα βγει καλα κ τελιομηνη....

να μην φοβάσαι κ να μην ανχωνεσαι όσο μπορείς βέβαια κ όλα θα γίνουν....σε φιλώ κ να έχεις την πιο τέλεια γέννα ....

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Δεν σε ξέρω αγαπη μ @fairy-mary αλλα σ ευχομαι να σ παν ολα όπως τα θες εσύ ψυχή μ....κ θα πάνε το πιστεύω πολυ...εισια πολύ δυνατή....αν κ δεν ειμαι εγκυος κ ούτε καταλαβαίνω τι περνας ήθελα απλώς να σ πω βάλε δύναμη κ όλα θα ναι τέλεια...η μπεμπουλα σ θα βγει καλα κ τελιομηνη....

να μην φοβάσαι κ να μην ανχωνεσαι όσο μπορείς βέβαια κ όλα θα γίνουν....σε φιλώ κ να έχεις την πιο τέλεια γέννα ....

Κ εμενα ήταν πολύ ήσυχη σήμερα κ ειχα ανησυχήσει αλλά τελικά κατάλαβα ότι είναι νυχτερινός τύπος...ειδικα όταν πέφτω να κοιμηθώ δίνει ρέστα 

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εμενα ήταν πολύ ήσυχη σήμερα κ ειχα ανησυχήσει αλλά τελικά κατάλαβα ότι είναι νυχτερινός τύπος...ειδικα όταν πέφτω να κοιμηθώ δίνει ρέστα 

νύχτοπουλι θα σ βγει Δήμητρα μ...ωχ ωχ ωχ...κάηκες αν συνεχίσει έτσι....

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

νύχτοπουλι θα σ βγει Δήμητρα μ...ωχ ωχ ωχ...κάηκες αν συνεχίσει έτσι....

Αστα αυτό σκέφτομαι.. Ειδικά κατά τις 5 που σηκώνεται ο άντρας μ να ετοιμάστε για την δουλειά ξεκινάει πάλι τις κλωτσιές.. Αν είναι κ έτσι κ όταν γεννηθεί την έκατσα.. 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αστα αυτό σκέφτομαι.. Ειδικά κατά τις 5 που σηκώνεται ο άντρας μ να ετοιμάστε για την δουλειά ξεκινάει πάλι τις κλωτσιές.. Αν είναι κ έτσι κ όταν γεννηθεί την έκατσα.. 

οπλισου με μανταλάκια για τα μάτια....Πολύ σύντομα σε βλέπω να τα βάζεις για να μπορέσεις να μείνεις ξύπνια......ωχ Παναγία μ....χαλάλι της όμως της θακτουκα σ....Μόλις την δεις θα τα ξεχνάς ολα...Έτσι πάει λένε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...