Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Μπεμπούλα μου γλυκιά! Είμαι έγκυος, μόλις μπήκα στον 6ο. Διαβάζω το θέμα Μπεμπακια 2019 από την αρχή, όταν ακόμα ήλπιζα να μπω στο club. Και συνέχισα να σας διαβάζω -αλλωστε με πολλές τα λέγαμε και στα συμπτώματα. Απλώς δεν έτυχε να γράψω. Το like ήταν για τον γιατρό σου και την ταραμοσαλάτα. Ούτε εμένα ο γιατρός μου έχει απαγορευσει κάτι σε φαγητό. Άλλο που ο μικρός έχει άλλη γνώμη και δεν του αρέσει τίποτα (ακόμα με ταλαιπωρεί με εμετούς). Τώρα ελπίζω να μην μου μυρίσει η ταραμοσαλάτα και να καταφέρω να φάω λίγη! 

Κορίτσια να χαίρεστε τα μωράκια σας και καλό υπόλοιπο να έχουμε όσες περιμένουμε να γεννησουμε. 

Με το καλό κορίτσι μου!! Εφθασες 6ο ε? Πώς περνάει ο καιρός!!

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ααα μαζί είμαστε σχεδόν @alina80... Όντως πως πέρασε ο καιρός κ είσαι κιόλας στον 6ο;;;; με το καλό γλυκιά μου.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα μαζί είμαστε σχεδόν @alina80... Όντως πως πέρασε ο καιρός κ είσαι κιόλας στον 6ο;;;; με το καλό γλυκιά μου.. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Όντως ούτε εγώ το κατάλαβα! 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Όντως ούτε εγώ το κατάλαβα! 

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή π ακούς το μωρό περνάει πιο εύκολα ο καιρός.. Οπότε εσύ είσαι Ιούνιο; 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή π ακούς το μωρό περνάει πιο εύκολα ο καιρός.. Οπότε εσύ είσαι Ιούνιο; 

ΠΗΤ έχω 10 Ιουλίου, αλλά θα πάμε με προγραμματισμένη καισαρική γύρω στο τέλος Ιουνίου. Εσύ είσαι Μάιο σωστά; 

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

ΠΗΤ έχω 10 Ιουλίου, αλλά θα πάμε με προγραμματισμένη καισαρική γύρω στο τέλος Ιουνίου. Εσύ είσαι Μάιο σωστά; 

Ναι εγώ μέχρι 25 Μαΐου.. Τώρα το πότε θα θελήσει να βγει η μπέμπα άγνωστο... Αν κ εγώ της έχω πει να βγει πριν τις 21 Μαΐου για να μην είναι δίδυμος και την κοροϊδεύουν χαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι εγώ μέχρι 25 Μαΐου.. Τώρα το πότε θα θελήσει να βγει η μπέμπα άγνωστο... Αν κ εγώ της έχω πει να βγει πριν τις 21 Μαΐου για να μην είναι δίδυμος και την κοροϊδεύουν χαχαχα 

Χαχαχα. Ένα δίκιο το έχεις! Γερά να είναι τα μωρά (και εμείς)!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,καλό τριήμερο.

Είμαι 17w+5d και σήμερα παρατηρώ μειώνονται τα συμπτώματα μου.Πιο ξεπρησμενο στήθος,δεν έχω ναυτιες.Έχω ακομα λοξυγκα,ψιλοζαλαδες και λίγες καουρες.Ο γιατρός μου είχε πει πως περίμενε από 14η εβδομάδα να μειωθούν τα συμπτώματα.Εγώ αγχωθηκα σημερα η αλήθεια που παρατηρώ μείωση των συμπτωμάτων.Εσείς τι λέτε από εμπειρία ;

πρίν από 14 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,καλό τριήμερο.

Είμαι 17w+5d και σήμερα παρατηρώ μειώνονται τα συμπτώματα μου.Πιο ξεπρησμενο στήθος,δεν έχω ναυτιες.Έχω ακομα λοξυγκα,ψιλοζαλαδες και λίγες καουρες.Ο γιατρός μου είχε πει πως περίμενε από 14η εβδομάδα να μειωθούν τα συμπτώματα.Εγώ αγχωθηκα σημερα η αλήθεια που παρατηρώ μείωση των συμπτωμάτων.Εσείς τι λέτε από εμπειρία ;

Απολαυσε το που μειώνονται τα συμπτωματα καλε και μην αγχωνεσαι πλεον.εχεις νιωσει κλοτσια ή ακομα? Εγω απο οταν τον ενιωθα ηρεμησα πολύ. 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, άσχετο αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό προχθές που πήγα... Η ταραμοσαλάτα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη?? @fairy-maryεπειδη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα βέβαια στο πολύ χειρότερο, όλοι οι γιατροί ήταν της άποψης να φτάσουμε μέχρι 34η εβδομάδα κ μετά να μπω για καισαρική. Κ εγώ σκεφτόμουν το ίδιο με εσένα ότι εφόσον τα doppler ακόμα αντέχουν γιατί να μην γεννήσω αργότερα. Κ Μ εξήγησαν ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν να συμβεί κάτι κακό εφόσον σε εβδομάδα το μωρό είναι πολύ καλά κ έχουν αναπτυχθεί κ όλα τα όργανα. Κ Μ έλεγαν ότι πιο εύκολα θα μεγαλώσει στη θερμοκοιτίδα παρά στην κοιλιά μου. Βέβαια να επισημάνω εδώ ότι εμένα σε βάρος ήταν κάτω απ' την 3η εκατοστιαία θέση, εσένα είναι μέσα στα όρια, χαμηλά μεν αλλά μέσα στα όρια. Πάρε κ μια δεύτερη γνώμη γιατί κ οι υπέρηχοι ακόμη κάνουν λάθος. Εμένα έπεσαν έξω 300γρ, αν πέσει κ εσένα έξω κ είναι παραπάνω αν έμενε έστω κ μια εβδομάδα στην κοιλιά σου ίσως σε κιλά να ήταν καλά κ να μην χρειαζόταν καν θερμοκοιτίδα.. Βέβαια αυτά τα λέω απ' έξω σαν θεατής, ο γιατρός είναι ο κατάλληλος να σ πει την γνώμη του

Γεια σου!

Πηγα σημερα για δευτερη γνωμη...εκανα ντοπλερ αλλού..τα ιδια πανω κατω τα αποτελεσματα..στη χαμηλότερη καμπυλη αναπτυξης οριακα φυσιολογικα..

Τα ντοπλερ του μωρου καλα και το αμνιακο υγρο επισης..

Τωρα εχω επανεξεταση την τριτη και θα δουμε, αλλα δε με βλεπω για πολυ ακομα.

Βαρια μια βδομαδα.

Τη δευτερα ειμαι 34 ακριβως.

Εσυ θυμησε μου ποτε γεννησες και ποσα κιλα;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

10/07 τα γενέθλια μου!!!  Άντε με το καλό!!! Καλοκαιρινό νινι!!

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Απολαυσε το που μειώνονται τα συμπτωματα καλε και μην αγχωνεσαι πλεον.εχεις νιωσει κλοτσια ή ακομα? Εγω απο οταν τον ενιωθα ηρεμησα πολύ. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου που μου απάντησες.Το μωράκι μας το είδαμε 17w+2d,200γρ.,150 παλμοί,όλες μας οι μετρήσεις πολύ καλές,αυχενική,papp-a,επιπλεον αιματολογικες όλα μια χαρούλα,δόξα Σοι!Ο γιατρός είπε να υπολογίσουμε περίπου 15 μέρες πιο νωρίς από ΠΗΤ,λόγω ανάπτυξης του μωρού.Επίσης είπε πως επειδή είναι το πρώτο μας παιδάκι και έχω και πρόσθιο πλακούντα θα αργήσω ακόμα να καταλάβω το μωράκι.Εγώ πάλι αγχώνομαι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα....Απο την άλλη σκεφτομαι οτι υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει τα σημάδια του το μωράκι και εγώ επειδή δεν ξέρω να εκτιμήσω τα σημάδια να μην το έχω καταλάβει....

1 hour ago, 4shinediamonds είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου που μου απάντησες.Το μωράκι μας το είδαμε 17w+2d,200γρ.,150 παλμοί,όλες μας οι μετρήσεις πολύ καλές,αυχενική,papp-a,επιπλεον αιματολογικες όλα μια χαρούλα,δόξα Σοι!Ο γιατρός είπε να υπολογίσουμε περίπου 15 μέρες πιο νωρίς από ΠΗΤ,λόγω ανάπτυξης του μωρού.Επίσης είπε πως επειδή είναι το πρώτο μας παιδάκι και έχω και πρόσθιο πλακούντα θα αργήσω ακόμα να καταλάβω το μωράκι.Εγώ πάλι αγχώνομαι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα....Απο την άλλη σκεφτομαι οτι υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει τα σημάδια του το μωράκι και εγώ επειδή δεν ξέρω να εκτιμήσω τα σημάδια να μην το έχω καταλάβει....

Εχω κ εγω πρόσθιο πλακούντα κοροτσι μ ενιωσα το μωρο ξεκαθαρα μεταξυ 19ης με 20ης εβδ...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Ria@90 είπε:

Εχω κ εγω πρόσθιο πλακούντα κοροτσι μ ενιωσα το μωρο ξεκαθαρα μεταξυ 19ης με 20ης εβδ...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Άρα λογικά ισχύει αυτό με τον πρόσθιο πλακούντα.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Άρα λογικά ισχύει αυτό με τον πρόσθιο πλακούντα.....

Μαλλον ναι !!!ο εμβρυολογος μ ειχε πει 20η με 22η θα το νιωσω μου ειπε μαλλον το μάξιμουμ για να πεσει μεσα σιγουρα....οπότε το βρίσκω λογικό.... :)))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...