Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Συμφωνω με αυτο που λες αν δεν υπαρχει θεμα αλλα δε σου εξηγησε γιατι θελει την 34 βλεπει κατι η για ασφαλεια δικη της? Εγω επιμενω οτι με μια μερα δε κερδιζεις τπτ με μια εβδομαδα ναι κερδιζεις εχει διαφορα η εβδομαδα με την ημερα προωρα δε γεννιουντε σε μερες αλλα σε εβδομαδες! Συζητησε το μαζι της αυτο που πιστευεις κ απο κει κ περα κρινεις εσυ τι θα κάνεις.εννοειται αν δεν υπαρχει προβλημα να κατσεις να κερδισεις εβδομαδες δε το συζηταμε αυτο.

Απο την αρχη που ανακαλυψαμε το προβλημα ειπαμε πως θα το πηγαινουμε βδομαδα βδομαδα με στενη παρακολούθηση, απλα σημερα μου ειπε οτι ακομα και αν την τριτη βγουν καλες οι εξετασεις ( εαν υπαρχει προβλημα δε το συζητω) να γεννησω τελος της αλλης εβδομαδας κατα τη δικη της αποψη, για μεγαλυτερη ασφαλεια.

Η αληθεια ειναι οτι δε τη ρωτησα τι διακινδυνευεται ακριβως, θολωσα λιγο.

Απλα μου ειπε οτι εφοσον ετσι κ αλλιως θα ειναι ενα προωρο μωρο δεν εχει διαφορα αν το γεννησω ας πουμε 34η η 35η κατι στο οποιο εγω δε συμφωνώ. 

Μπορει να μη καταλαβα καλα κατι απο αυτα που μου ειπε δε ξερω, οπως και να εχει θα παρω και μια δευτερη γνωμη και θα περιμενω τις εξετασεις της τριτης.

Και μετα θα κρινω.

Απο ψυχολογια παντως ειμαι στα πατωματα.

16 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπορεις να της πεις να γεννησεις μολις μπεις στον μηνα σου κ μεχρι τοτε να το παρακολουθειτε 2φορες την εβδομαδα(αν το αντεχει η τσεπη σου φυσικα)....εγω πιστευω πως αφου περνει βαρος εισαι μια χαρα ακομα και στα κατωτατα φυσιολογικα!!! Κ εφοσον το nst ηταν καλο αρα το μωρο σου ειναι καλο σε κινητικοτητα κ το αμνιακο σου καλο....για πιο λογο να στο βγαλει νωριτερα!!!

Συζητησε το μαζι της δεν θελω να αναιρεσω την γνωση της γιατρου αυτη σιγουρα ξερει κατι παραπανω!

Ηδη το παρακολουθω 2 φορες τη βδομαδα..

Μια ντοπλερ και μια με καρδιοτοκογραφο..αλλα αν χρειαστει και καθε μερα να πηγαινω δε με απασχολει το κοστος.

Εσυ οταν ανακαλυψες αυτο με τον πλακουντα θυμασαι ειχε πεσει σε αναπτυξη το μωρο;

Και μετα απλα διατηρησε ενα ρυθμο;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Απο την αρχη που ανακαλυψαμε το προβλημα ειπαμε πως θα το πηγαινουμε βδομαδα βδομαδα με στενη παρακολούθηση, απλα σημερα μου ειπε οτι ακομα και αν την τριτη βγουν καλες οι εξετασεις ( εαν υπαρχει προβλημα δε το συζητω) να γεννησω τελος της αλλης εβδομαδας κατα τη δικη της αποψη, για μεγαλυτερη ασφαλεια.

Απλα μου ειπε οτι εφοσον ετσι κ αλλιως θα ειναι ενα προωρο μωρο δεν εχει διαφορα αν το γεννησω ας πουμε 34η η 35η κατι στο οποιο εγω δε συμφωνώ. 

Μπορει να μη καταλαβα καλα κατι απο αυτα που μου ειπε δε ξερω, οπως και να εχει θα παρω και μια δευτερη γνωμη και θα περιμενω τις εξετασεις της τριτης.

Και μετα θα κρινω.

Μια ντοπλερ και μια με καρδιοτοκογραφο..αλλα αν χρειαστει και καθε μερα να πηγαινω δε με απασχολει το κοστος.

Εσυ οταν ανακαλυψες αυτο με τον πλακουντα θυμασαι ειχε πεσει σε αναπτυξη το μωρο;

Καλημερα!Σε αυτο που σου ειπε δε συμφωνω εχει σημασια για ενα μωρο που θα γεννηθει προωρο σε ποια εβδομαδα θα ειναι. μια εβδομαδα ακομα ειναι κερδος αν θες για να εισαι σιγουρη ρωτησε τη ακριβως τι μπορει να συμβει κ αν θες την αποψη μου για να εισαι πιο ησυχη μιλα κ με εναν νεογνολογο να σου πει κ αυτος την αποψη του.

0EKFp2.png

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Και μετα θα κρινω.

Καλημερα καλο σ/κ να εχουμε.....κοιταξε να δεις εγω τοτε επειδη ημουν σε δημοσιο δεν λενε και πολλα αλλα θυμαμαι δεν επερνε οσο επρεπε στο τελος μ ειπαν γτ μ ειχαν πει μαλλον θα βγει μικρο μωρο αλλα θυμαμαι π μου λεγανε φτανει π περνει δεν προκειται να σε βαλουμε για γεννα οσο περνει εγω ειχα κ ολιγοαμνιο αρα θα με βαζανε μονο αν ειχε στερεψει το αμνιακο παντως οταν μ τον βρηκαν γερασμενο εβγαινε 2.300κ οταν γεννησα μετα απο 5μιση εβδομαδες βγηκε 3.200! Δεν μ λεγαν ποσο ακριβως εχει παρει μ λεγανε απλα οτι πηρε παντως μια μετρηση π θυμαμαι ηταν στην 35εβδ κ 2ημερων 2.300 και 36κ4ή 5 ηταν 2.500 με αυτους τους ρυθμους επερνε σχεδον 200γρ στις 8 μερες! Απλα εχω την εντυπωση οτι με το που μπηκα στον μηνα μ πρεπει να επερνε λιγο παραπαπνω την εβδομαδα ή τουλαχιστονντην εβγαζε μικροτερη ο υπερηχος γτ γεννηθηκε πολυ καλη!

Φυσικα κ εχει σημασια ενα μωρο 34η εβδομαδα ή 35η πλακα κανουμε το ιδιο ειναι ενα μωρο 25η 26η ή 27η; η γιατρος σου προφανως εννοουσε απο θεμα οργανων γτ καπου εκει εχουν αναπτυχθει ολα κ ειναι σχεδον τελειοποιημενα! Το βαρος του λειπει στις πιο πολλες περιπτωσεις

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κορίτσια, άσχετο αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό προχθές που πήγα... Η ταραμοσαλάτα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη?? @fairy-maryεπειδη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα βέβαια στο πολύ χειρότερο, όλοι οι γιατροί ήταν της άποψης να φτάσουμε μέχρι 34η εβδομάδα κ μετά να μπω για καισαρική. Κ εγώ σκεφτόμουν το ίδιο με εσένα ότι εφόσον τα doppler ακόμα αντέχουν γιατί να μην γεννήσω αργότερα. Κ Μ εξήγησαν ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν να συμβεί κάτι κακό εφόσον σε εβδομάδα το μωρό είναι πολύ καλά κ έχουν αναπτυχθεί κ όλα τα όργανα. Κ Μ έλεγαν ότι πιο εύκολα θα μεγαλώσει στη θερμοκοιτίδα παρά στην κοιλιά μου. Βέβαια να επισημάνω εδώ ότι εμένα σε βάρος ήταν κάτω απ' την 3η εκατοστιαία θέση, εσένα είναι μέσα στα όρια, χαμηλά μεν αλλά μέσα στα όρια. Πάρε κ μια δεύτερη γνώμη γιατί κ οι υπέρηχοι ακόμη κάνουν λάθος. Εμένα έπεσαν έξω 300γρ, αν πέσει κ εσένα έξω κ είναι παραπάνω αν έμενε έστω κ μια εβδομάδα στην κοιλιά σου ίσως σε κιλά να ήταν καλά κ να μην χρειαζόταν καν θερμοκοιτίδα.. Βέβαια αυτά τα λέω απ' έξω σαν θεατής, ο γιατρός είναι ο κατάλληλος να σ πει την γνώμη του

11 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Κοριτσια ξηρους καρπους τρωτε κανονικα??γτ εχω ακουσει κατι για αλλεργίες μετεπειτα στο μωρο...μηπως ξερει καμια τι επιτρέπεται κ τι οχι ?

Προσωπικά τρώω τα πάντα και ξηρούς καρπούς τους σκίζω αν ξεκινήσω. Ο γιατρος μου δεν εχει πει κάτι τέτοιο. 

πρίν από 47 λεπτά , mama16 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, άσχετο αλλά ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό προχθές που πήγα... Η ταραμοσαλάτα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη?? @fairy-maryεπειδη στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα βέβαια στο πολύ χειρότερο, όλοι οι γιατροί ήταν της άποψης να φτάσουμε μέχρι 34η εβδομάδα κ μετά να μπω για καισαρική. Κ εγώ σκεφτόμουν το ίδιο με εσένα ότι εφόσον τα doppler ακόμα αντέχουν γιατί να μην γεννήσω αργότερα. Κ Μ εξήγησαν ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν να συμβεί κάτι κακό εφόσον σε εβδομάδα το μωρό είναι πολύ καλά κ έχουν αναπτυχθεί κ όλα τα όργανα. Κ Μ έλεγαν ότι πιο εύκολα θα μεγαλώσει στη θερμοκοιτίδα παρά στην κοιλιά μου. Βέβαια να επισημάνω εδώ ότι εμένα σε βάρος ήταν κάτω απ' την 3η εκατοστιαία θέση, εσένα είναι μέσα στα όρια, χαμηλά μεν αλλά μέσα στα όρια. Πάρε κ μια δεύτερη γνώμη γιατί κ οι υπέρηχοι ακόμη κάνουν λάθος. Εμένα έπεσαν έξω 300γρ, αν πέσει κ εσένα έξω κ είναι παραπάνω αν έμενε έστω κ μια εβδομάδα στην κοιλιά σου ίσως σε κιλά να ήταν καλά κ να μην χρειαζόταν καν θερμοκοιτίδα.. Βέβαια αυτά τα λέω απ' έξω σαν θεατής, ο γιατρός είναι ο κατάλληλος να σ πει την γνώμη του

Καλημέρα! Γιατί να μην επιτρεπεται;; Ταραμά έχει λάδι ψωμί κρεμμύδι σκόρδο λεμόνια δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Και αυτό το τρωω χωρις να έχω ρωτησει. Βασικα ότι απαγορεύεται μου το έχει πει οποτε για οτιδήποτε άλλο δεν αναρωτιέμαι

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Μίλησα τελικά με τον γιατρό δεν μου είπε τίποτα καινούργιο μόνο ότι ο λεκιθικος σάκος είναι μικρός θα έπρεπε να είναι διπλάσιος.... Για αυτό μου έδωσε τις ενέσεις για να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει! Αν δεν μεγαλώσει θα σημάνει χρωμοσωμικη ανωμαλία.... Τώρα παρακαλάμε να εχει μεγαλώσει όταν με ξαναδεί

Καλημέρα κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου έχει πίστη στο Θεό κ όλα καλά θα πάνε.πολλες κοπέλες είχαμε δυσκολίες κ όλα καλά.μην απελπιζεσε.

πρίν από 4 λεπτά , Katia38 είπε:

Καλημέρα κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου έχει πίστη στο Θεό κ όλα καλά θα πάνε.πολλες κοπέλες είχαμε δυσκολίες κ όλα καλά.μην απελπιζεσε.

Ναι ότι μου έχει πει το κάνω!!!! Και περιμένω πως κ ως να περάσουν οι μέρες να πάω πάλι για υπέρηχο και να ακούσω ότι μεγάλωσε....

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Προσωπικά τρώω τα πάντα και ξηρούς καρπούς τους σκίζω αν ξεκινήσω. Ο γιατρος μου δεν εχει πει κάτι τέτοιο. 

Καλημέρα! Γιατί να μην επιτρεπεται;; Ταραμά έχει λάδι ψωμί κρεμμύδι σκόρδο λεμόνια δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Και αυτό το τρωω χωρις να έχω ρωτησει. Βασικα ότι απαγορεύεται μου το έχει πει οποτε για οτιδήποτε άλλο δεν αναρωτιέμαι

Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι ο ταραμάς είναι ωμά αυγά ψαριού... Πέρα από τα υλικά που προσθέτεις μετά! Μήπως να ρωτήσετε τον γιατρό σας αν επιτρέπεται?

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Κοριτσια ο ταραμας ειναι αυγά απο ψαρι που φτιαχνεται με ψωμι η πατατα και ολα τα υπολοιπα! @mama16 λογικα ο γιατρος σου θα στο χε πει αν απαγορευόταν αλλα μπορεις να τον ρωτησεις για καλο και για κακο...και τωρα που το θυμηθηκα θα τον ρωτησω και εγω γτ δεν μου χει πει εαν κανει η οχι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Sol_10 είπε:

Κοριτσια ο ταραμας ειναι αυγά απο ψαρι που φτιαχνεται με ψωμι η πατατα και ολα τα υπολοιπα! @mama16 λογικα ο γιατρος σου θα στο χε πει αν απαγορευόταν αλλα μπορεις να τον ρωτησεις για καλο και για κακο...και τωρα που το θυμηθηκα θα τον ρωτησω και εγω γτ δεν μου χει πει εαν κανει η οχι!

Συμφωνώ με το να ρωτάει η κάθε μια τον γιατρος της!! Το τι τρώω εγω ή κάποια άλλη κοπέλα δεν σημαίνει πως το παρουσιάζουμε για σωστο. Για αυτό μόνο τον γιατρό και επίσης να μην δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις για τα τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο που είτε φοβόμαστε εμείς ή γιατί μας το είπε μια φιλη ή το διαβάσαμε στο ιντερνετ ή και ακόμη επειδή μας το είπε ο δικός μας γιατρος.  Ας ακολουθεί η κάθε μια τον δικό της τρόπο ζωής στην εγκυμοσυνη ας ακούει μόνο τον γιατρό της, χωρίς να επηρεάζουμε τις υπόλοιπες. 

@alina80 Τι κανεις;; Σε θυμαμαι από την ομάδα με τα συμπτώματα παλιότερα.. Κάτι είδα...:mrgreen: πες μουυ

• Μου αρέσει 2

Εβιτακι μου μπράβο να σκέφτεσαι θετικά.στο λέω εγώ που κατευθείαν τρελαίνομαι κ τι καταλαβαίνω ίσα που στεναχωριέμαι κ στεναχωρώ κ τον άντρα μου.ολα έχουν την λύση τους .

Κοριτσια διαβάζω που γράφετε τι πρέπει να τρώμε κ τι όχι.ειναι θέμα γιατρού νομίζω ο δικός μου Μ αφήνει να τρώω τα πάντα κ κιλά να πάρω δεν τον ενοχλεί αρκεί να ναι εγώ καλά ψυχολογικά,κ απ' την λίγη εμπειρία μου σας λέω σαν μαμά που πάει για το 3 στο πρώτο μωρό όλες προσεχουμε τι θα φάμε τι θα πιούμε στο δεύτερο λιγότερο κάμερα άστα να πάνε.το μόνο σίγουρο που πειραζει για μένα το τσιγαρο κ το ποτό!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Συμφωνώ με το να ρωτάει η κάθε μια τον γιατρος της!! Το τι τρώω εγω ή κάποια άλλη κοπέλα δεν σημαίνει πως το παρουσιάζουμε για σωστο. Για αυτό μόνο τον γιατρό και επίσης να μην δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις για τα τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο που είτε φοβόμαστε εμείς ή γιατί μας το είπε μια φιλη ή το διαβάσαμε στο ιντερνετ ή και ακόμη επειδή μας το είπε ο δικός μας γιατρος.  Ας ακολουθεί η κάθε μια τον δικό της τρόπο ζωής στην εγκυμοσυνη ας ακούει μόνο τον γιατρό της, χωρίς να επηρεάζουμε τις υπόλοιπες. 

@alina80 Τι κανεις;; Σε θυμαμαι από την ομάδα με τα συμπτώματα παλιότερα.. Κάτι είδα...:mrgreen: πες μουυ

Μπεμπούλα μου γλυκιά! Είμαι έγκυος, μόλις μπήκα στον 6ο. Διαβάζω το θέμα Μπεμπακια 2019 από την αρχή, όταν ακόμα ήλπιζα να μπω στο club. Και συνέχισα να σας διαβάζω -αλλωστε με πολλές τα λέγαμε και στα συμπτώματα. Απλώς δεν έτυχε να γράψω. Το like ήταν για τον γιατρό σου και την ταραμοσαλάτα. Ούτε εμένα ο γιατρός μου έχει απαγορευσει κάτι σε φαγητό. Άλλο που ο μικρός έχει άλλη γνώμη και δεν του αρέσει τίποτα (ακόμα με ταλαιπωρεί με εμετούς). Τώρα ελπίζω να μην μου μυρίσει η ταραμοσαλάτα και να καταφέρω να φάω λίγη! 

Κορίτσια να χαίρεστε τα μωράκια σας και καλό υπόλοιπο να έχουμε όσες περιμένουμε να γεννησουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Μπεμπούλα μου γλυκιά! Είμαι έγκυος, μόλις μπήκα στον 6ο. Διαβάζω το θέμα Μπεμπακια 2019 από την αρχή, όταν ακόμα ήλπιζα να μπω στο club. Και συνέχισα να σας διαβάζω -αλλωστε με πολλές τα λέγαμε και στα συμπτώματα. Απλώς δεν έτυχε να γράψω. Το like ήταν για τον γιατρό σου και την ταραμοσαλάτα. Ούτε εμένα ο γιατρός μου έχει απαγορευσει κάτι σε φαγητό. Άλλο που ο μικρός έχει άλλη γνώμη και δεν του αρέσει τίποτα (ακόμα με ταλαιπωρεί με εμετούς). Τώρα ελπίζω να μην μου μυρίσει η ταραμοσαλάτα και να καταφέρω να φάω λίγη! 

Κορίτσια να χαίρεστε τα μωράκια σας και καλό υπόλοιπο να έχουμε όσες περιμένουμε να γεννησουμε. 

Κοριτσάκι μου ξέρεις ποσο χάρηκα; Μπράβο αγαπη μου! Αγοράκι έχεις και εσυ:wub: Ακόμη έχεις εμετούς πωπω λες να σε πάει έτσι μέχρι την γεννα; Ελπίζω να καλμάρουν έστω γιατί είναι κομματάκι δύσκολο οι εμετοί. Υπομονή καρδιά μου έχεις ζόρικο αγόρι χαλάλι του! Καλό υπόλοιπο να έχουμε και αν θέλεις μείνε στην παρέα μας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Κοριτσάκι μου ξέρεις ποσο χάρηκα; Μπράβο αγαπη μου! Αγοράκι έχεις και εσυ:wub: Ακόμη έχεις εμετούς πωπω λες να σε πάει έτσι μέχρι την γεννα; Ελπίζω να καλμάρουν έστω γιατί είναι κομματάκι δύσκολο οι εμετοί. Υπομονή καρδιά μου έχεις ζόρικο αγόρι χαλάλι του! Καλό υπόλοιπο να έχουμε και αν θέλεις μείνε στην παρέα μας

Αγόρι ναι. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα που έκανα την αρχή θα μείνω... Έχω ακόμα εμετούς, κυρίως μετά το φαγητό αλλά και τα πρωινά μερικές φορές. Δεν ελπίζω πια ότι θα σταματήσουν. Μάλλον ο γιος μου θέλει να με αδυνατίσει (η ζυγαριά είναι σταθερή στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα!).

Καλό υπόλοιπο μπεμπούλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Αγόρι ναι. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα που έκανα την αρχή θα μείνω... Έχω ακόμα εμετούς, κυρίως μετά το φαγητό αλλά και τα πρωινά μερικές φορές. Δεν ελπίζω πια ότι θα σταματήσουν. Μάλλον ο γιος μου θέλει να με αδυνατίσει (η ζυγαριά είναι σταθερή στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα!).

Καλό υπόλοιπο μπεμπούλα!

Ευχαριστώ αγαπη μου. Το τρίμηνο ελεγα Παναγία μου πως θα αντέξω χάλια ένιωθα. Τα ξέχασα σαφως αλλα καταλαβαίνω ποσο δύσκολο είναι. Με τα κιλά έχει το θετικό του χαχα

πρίν από 56 λεπτά , Katia38 είπε:

Εβιτακι μου μπράβο να σκέφτεσαι θετικά.στο λέω εγώ που κατευθείαν τρελαίνομαι κ τι καταλαβαίνω ίσα που στεναχωριέμαι κ στεναχωρώ κ τον άντρα μου.ολα έχουν την λύση τους .

Κοριτσια διαβάζω που γράφετε τι πρέπει να τρώμε κ τι όχι.ειναι θέμα γιατρού νομίζω ο δικός μου Μ αφήνει να τρώω τα πάντα κ κιλά να πάρω δεν τον ενοχλεί αρκεί να ναι εγώ καλά ψυχολογικά,κ απ' την λίγη εμπειρία μου σας λέω σαν μαμά που πάει για το 3 στο πρώτο μωρό όλες προσεχουμε τι θα φάμε τι θα πιούμε στο δεύτερο λιγότερο κάμερα άστα να πάνε.το μόνο σίγουρο που πειραζει για μένα το τσιγαρο κ το ποτό!

Έτσι είναι με το πρώτο αγχωνόμαστε δεν γνωρίζουμε και πολλά. Αν και το πρώτο μου δεν έχω φοβίες ούτε με το φαγητό ούτε με πολλά αλλα. Απλώς προσεχω και αποφεύγω κάποια “απαγορευμένα”.  Πάντως το κρασάκι μου το επιτρέπει και το τιμάω ένα ποτηρακι την εβδομάδα:)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...