Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Vasoth. είπε:

Να σου πω κατι με μια μερα δε κερδιζεις κατι με μια εβδομαδα πιστευω πως ναι αλλα εγω σε ολο αυτο θα κραταγα αυτο που σου ειπε να μη διακινδυνευσει η υγεία του μωρου αξιζει πιστευεις να το ρισκαρεις? Αυτη δεν εχει να κερδίσει κατι με το να γεννησεις νωριτερα την εμπιστευεσαι? Αν την εμπιστευεσαι κανε οτι σου λεει κ μη φοβασαι την μενν το μωρο σου ειναι σε καλη εβδομάδα κ θα τα καταφερει μια χαρα δεν ειναι κ το καλυτερο για σενα να μην το εχεις μαζι σου το ξερω πολυ καλα αυτο αλλα σκεψου οτι θα ειναι καλυτερα εκει

Μα αν υπαρχει θεμα δεν εχω προβλημα να γεννησω απλα αν ειναι καλες οι εξετασεις την τριτη γιατι ας πουμε να γεννησω παρασκευη ενω θα μπορουσα να παω και παραπανω να κλεισω την 35η ας πουμε..

Εγω πιστευω πως ακομα και με μια μερα μπορεις να κερδισεις πολλα..αλλιως ολα τα μωρα θα γεννιοντουσαν προωρα!

Ξερω πως στη μενν ειναι ασφαλη τα μωρα, αλλα θελω να παρω την καλυτερη αποφαση για το παιδι μου , οχι απλα να γεννησω επειδη φτασαμε το ασφαλες οριο των 34 εβδομαδων

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μα αν υπαρχει θεμα δεν εχω προβλημα να γεννησω απλα αν ειναι καλες οι εξετασεις την τριτη γιατι ας πουμε να γεννησω παρασκευη ενω θα μπορουσα να παω και παραπανω να κλεισω την 35η ας πουμε..

Εγω πιστευω πως ακομα και με μια μερα μπορεις να κερδισεις πολλα..αλλιως ολα τα μωρα θα γεννιοντουσαν προωρα!

Ξερω πως στη μενν ειναι ασφαλη τα μωρα, αλλα θελω να παρω την καλυτερη αποφαση για το παιδι μου , οχι απλα να γεννησω επειδη φτασαμε το ασφαλες οριο των 34 εβδομαδων

Συμφωνω με αυτο που λες αν δεν υπαρχει θεμα αλλα δε σου εξηγησε γιατι θελει την 34 βλεπει κατι η για ασφαλεια δικη της? Εγω επιμενω οτι με μια μερα δε κερδιζεις τπτ με μια εβδομαδα ναι κερδιζεις εχει διαφορα η εβδομαδα με την ημερα προωρα δε γεννιουντε σε μερες αλλα σε εβδομαδες! Συζητησε το μαζι της αυτο που πιστευεις κ απο κει κ περα κρινεις εσυ τι θα κάνεις.εννοειται αν δεν υπαρχει προβλημα να κατσεις να κερδισεις εβδομαδες δε το συζηταμε αυτο.

0EKFp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Evitakiii είπε:

Ακόμη δεν μου έχει απαντήσει ο γιατρός! Παίρνω τηλ και μου λένε οι βοηθοί του είναι απασχολημένος θα με καλέσει εκείνος! Όχι το έμβρυο αναπτύσεται φυσιολογικά ο λεκιθικος σάκος είναι μικρός

Την ρώτησα είναι νωρίς ακόμα αν είσαι στην αρχή μου είπε θέλει το χρόνο του.μην ανησυχείς κ ρωτά τον Γιατρο σου ξεκάθαρα.καθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

πρίν από 7 λεπτά , Katia38 είπε:

Την ρώτησα είναι νωρίς ακόμα αν είσαι στην αρχή μου είπε θέλει το χρόνο του.μην ανησυχείς κ ρωτά τον Γιατρο σου ξεκάθαρα.καθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Σε ευχαριστώ για τη άμεση ανταπόκριση!!! Δεν είμαι στην αρχή... νομίζω! Είμαι στην 7η εβδομάδα.... Θεωρείται αρχή?

1 hour ago, Evitakiii είπε:

Σε ευχαριστώ για τη άμεση ανταπόκριση!!! Δεν είμαι στην αρχή... νομίζω! Είμαι στην 7η εβδομάδα.... Θεωρείται αρχή?

Ναι καλέ μην ανχωνεσε είναι πολύ νωρίς αν σκεφτείς ότι ξεκινούν οι βδομάδες απ' την μέρα περιόδου.ολα καλά θα πάνε.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Katia38 είπε:

Ναι καλέ μην ανχωνεσε είναι πολύ νωρίς αν σκεφτείς ότι ξεκινούν οι βδομάδες απ' την μέρα περιόδου.ολα καλά θα πάνε.

Αχ κοπέλα μου με ανακουφισες παρά πολύ σε ευχαριστώ απίστευτα πολύ!!!!

1 hour ago, Evitakiii είπε:

Αχ κοπέλα μου με ανακουφισες παρά πολύ σε ευχαριστώ απίστευτα πολύ!!!!

Μίλησα τελικά με τον γιατρό δεν μου είπε τίποτα καινούργιο μόνο ότι ο λεκιθικος σάκος είναι μικρός θα έπρεπε να είναι διπλάσιος.... Για αυτό μου έδωσε τις ενέσεις για να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει! Αν δεν μεγαλώσει θα σημάνει χρωμοσωμικη ανωμαλία.... Τώρα παρακαλάμε να εχει μεγαλώσει όταν με ξαναδεί

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι...

Φυσικα και δε με ενδιαφερει το κοστος ,

Ακομα και 1 μερα παραπανω για το μωρο μου ειναι πολυτιμη..

Ειπαμε να δουμε τα αποτελεσματα απο το Doppler της τριτης και να το ξανασυζητησουμε.

Αρχικα δε μου ζητησε κατι διαφορετικο σε χρηματα γιατι σιγουρα οπως καταλαβαινεις θα ειναι καισαρικη.

Απλα ειπε οτι εφοσον φτανουμε την 34η εβδομαδα δεν υπαρχει λογος να διακινδυνευσουμε την υγεια του μωρου και οτι δε θα κερδισει κατι ουσιαστικο αν μεινει μια εβδομαδα παραπανω ας πουμε.

Εγω ψιλοδιαφωνω με αυτο..

Ενταξει αν το Doppler δειξει κατι ανησυχητικο δε το συζητω αλλα σε αντιθετη περιπτωση πιστευω οτι αξιζει να το παλεψεις ακομα και για 1 μερα.

Κατάλαβα κορίτσι μου απλώς ξέρεις στα σίγουρα αν κάνει να μείνει παραπάνω; Αυτό αναρωτιέμαι εφόσον η γιατρος λέει ότι δεν κερδίζει κάτι. Έχεις μιλήσει και με κάποιον άλλο γιατρό; 

3 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Κορίτσι μου καλό ναι είναι παρα πολύ νωρις ακόμη. Θεωρείται η αρχή εφόσον η εγκυμοσυνη ξεκινα από την 4η εβδομάδα. Ήθελα και εγω να στο πω ότι ο γιατρος σου κάνει ότι πρέπει. δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ούτε να σου πει κάτι παραπάνω αν δεν περάσουν οι μερες δεν υπάρχει ασφαλης απάντηση μόνο υποθεσεις. Να πάνε όλα καλα και να γίνει το καλύτερο κοριτσάκι μου αυτό να σκέφτεσαι, να γίνει το καλύτερο..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου απλώς ξέρεις στα σίγουρα αν κάνει να μείνει παραπάνω; Αυτό αναρωτιέμαι εφόσον η γιατρος λέει ότι δεν κερδίζει κάτι. Έχεις μιλήσει και με κάποιον άλλο γιατρό; 

Κορίτσι μου καλό ναι είναι παρα πολύ νωρις ακόμη. Θεωρείται η αρχή εφόσον η εγκυμοσυνη ξεκινα από την 4η εβδομάδα. Ήθελα και εγω να στο πω ότι ο γιατρος σου κάνει ότι πρέπει. δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ούτε να σου πει κάτι παραπάνω αν δεν περάσουν οι μερες δεν υπάρχει ασφαλης απάντηση μόνο υποθεσεις. Να πάνε όλα καλα και να γίνει το καλύτερο κοριτσάκι μου αυτό να σκέφτεσαι, να γίνει το καλύτερο..

Αυριο θα παω να παρω μια δευτερη γνωμη και βλεπουμε!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!! Μου έδωσε ελπίδα ότι έχω αρκετές πιθανότητες να έχω καλή έκβαση και αυτό με καθησύχασε....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Ria@90 είπε:

Κοριτσια ξηρους καρπους τρωτε κανονικα??γτ εχω ακουσει κατι για αλλεργίες μετεπειτα στο μωρο...μηπως ξερει καμια τι επιτρέπεται κ τι οχι ?

Εγώ έτρωγα κανονικά απλά πρόσεχε το αλάτι. 

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εγώ έτρωγα κανονικά απλά πρόσεχε το αλάτι. 

Ναι χωρις αλατι φυσικα γτ θα γινω φούσκα....παντως απο τοτε π εκοψα τ αλατι ξεπριστηκαν τα ποδια μ..ναι κ εγω ετρωγα μωρε απλα σκεφτομαι μωρε ειναι ασφαλή απ την άποψη οτι τα προϊόντα δεν γράφουν αν ειναι παστεριωμένοι οι ξηροί καρποί η οχι..ε φανταζομαι πως είναι......... :p

2 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Ναι χωρις αλατι φυσικα γτ θα γινω φούσκα....παντως απο τοτε π εκοψα τ αλατι ξεπριστηκαν τα ποδια μ..ναι κ εγω ετρωγα μωρε απλα σκεφτομαι μωρε ειναι ασφαλή απ την άποψη οτι τα προϊόντα δεν γράφουν αν ειναι παστεριωμένοι οι ξηροί καρποί η οχι..ε φανταζομαι πως είναι......... :p

Εμένα με άφηνε τι να σου πω. Αυτό που λέγαμε πάντα παν μέτρον άριστον και τρως από όλα.

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...