Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

@Evitakiii κι εγώ είμαι άσχετη! Μόνο τον γιατρό να ακούς και να προσπαθείς να είσαι ήρεμη!αν θες πάρε και δεύτερη γνώμη. το ψάξιμο στο internet για θέματα υγείας μονο περισσότερο άγχος φέρνει!!! Κάνε λιγάκι υπομονή κοριτσάκι μου...

Σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και τα νέα να είναι καλά 

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Συγνώμη Katerina 88 έχει κολλήσει και κατά λάθος ανέβασα το ποστ σου.... Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια σου εύχομαι μια τελειομηνη κύηση.... Να χαίρεστε το παλικαρακι σας!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου,

Εμενα απο την αρχη μου εβγαινε μικρο το εμβρυο μια εβδομαδα πισω...

Παρολο που ειχα πολυ ανεβασμενη χοριακη..

Ειμαι τωρα 33+3 με καποια μικρα προβληματα αλλα οκ..

Περιμενε και θα δεις ολα καλα θα πανε..

Κανω και εγω αντιπηκτικες αλλα οχι απο την αρχη..

aKX8p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Kpp83 είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια παρά πολύ. Προσπαθώ να διαχειριστώ το ρημάδι το άγχος μου και να δεχτώ ότι ήταν η ώρα τζογαρα, τώρα μάλλον είναι αργά για δάκρυα. 

@Evitakiii είναι λογικό να έχεις τρομάξει. Είναι αδιαμφισβήτητα 10 ζορικες μέρες που θα κάνεις υποχρεωτικά υπομονή. Σε τέτοιες μέρες βρίσκουμε κουράγιο στους δικούς μας και ότι πιστεύουμε, πρηζουμε το γιατρό, παρακαλάμε να είναι όλα καλά και αν δεν είναι ευγνωμονούμε και πάλι που η επιστήμη μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε αν θέλουμε να φέρουμε στη ζωή ένα μη υγιές μωράκι. Κουράγιο και καλή τύχη σου εύχομαι να μας λες!

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά... Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη και η αναμονή προφανώς δεν βοηθάει....αλλά δεν έχω άλλη επιλογή!!!! Εγώ δεν θέλω καθόλου να το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους πιο μεγάλη ανακούφιση ένιωσα από όλες εσάς που είστε έγκυες και έχετε η καθεμία τα άγχη της.... Καταλαβαίνετε πολύ περισσότερο....

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγώ δεν έχω μικρό έμβρυο αλλά σάκο λεκιθικο που απ'ότι κατάλαβα είναι πιο σοβαρό.... Με το καλό σου εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη κύηση!!!! 

πρίν από 14 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

@Evitakiii κι εγώ είμαι άσχετη! Μόνο τον γιατρό να ακούς και να προσπαθείς να είσαι ήρεμη!αν θες πάρε και δεύτερη γνώμη. το ψάξιμο στο internet για θέματα υγείας μονο περισσότερο άγχος φέρνει!!! Κάνε λιγάκι υπομονή κοριτσάκι μου...

Σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και τα νέα να είναι καλά :x

Ευχαριστώ πολύ 

3 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Ναι μήπως πήζει το αίμα και δεν αναπτύσσεται σωστά ο σάκος

Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί καλά? Έχω πολλά συμπτώματα εγκυμοσύνης και άκουσα καρδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι συμβαίνει

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

nlmNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τα utrogestan με φαγουριζουν κολπικά! Σήμερα το ήπια από το στόμα! Ελπίζω καλύτερα! Πίνω ένα την ημέρα! Πάντως τώρα που το πήρα έχω μια περίεργη γεύση στο λαιμό... Μπλιαξ...

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Smile89 είπε:

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

Ναι η πρώτη.... Και φρικαρα γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς... Αν είναι συνηθισμένο ή τι πιθανότητες έχω να πάνε όλα καλά

Καμία σας δεν έχει ακούσει τέτοια περίπτωση???? Αχ είναι απίστευτα δύσκολο να ηρεμήσω....

Όχι αγαπη μ δυστυχως δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο.Σιγουρα ομως θα έπαιρνα ξανα τον γιατρο για να ρωτησω λεπτομερείες κ θα τον επρηζα κ εγω!!!μονο κ μονο για να ηρεμησεις!!!απλα μην  βιάζεσαι να βγαλεις συμπεράσματα μονο αυτο σ λεω!!και απλα χαλάρωσε κ ξεκουράσου οσο μπορεις!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ria@90 είπε:

Όχι αγαπη μ δυστυχως δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο.Σιγουρα ομως θα έπαιρνα ξανα τον γιατρο για να ρωτησω λεπτομερείες κ θα τον επρηζα κ εγω!!!μονο κ μονο για να ηρεμησεις!!!απλα μην  βιάζεσαι να βγαλεις συμπεράσματα μονο αυτο σ λεω!!και απλα χαλάρωσε κ ξεκουράσου οσο μπορεις!!!!

Φοβάμαι ότι δεν θα ηρεμήσω μετά άσε που δεν απαντάει υποθετικά.... Όλο μου λέει θα δούμε! Οπότε λέω να κάνω τις αντιπηκτικες και αν δεν αντέξω τις 10 μέρες να πάω σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη

• Μου αρέσει 1

Ναι μια δευτερη γνώμη παντα ειναι καλη παντως!!δεν χανεις τιποτα! Αλλα προσπαθησε αυτες τις μερες να μην ψαχνεσαι στο ίντερνετ θα αγχωθείς ακομη περισσότερο γτ καθε περίπτωση ειναι διαφορετική απ τη δική σου!!!!πανε αναψε ενα κερακι προσευχησου να ναι ολα καλα !!!θα προσευχηθω κ εγω για σενα κοριτσι μ κ ευχομαι μεσα απ τημ καρδια μ ειλκρινα να ναι ολα καλα!!!:x

πρίν από 15 λεπτά , Evitakiii είπε:

Φοβάμαι ότι δεν θα ηρεμήσω μετά άσε που δεν απαντάει υποθετικά.... Όλο μου λέει θα δούμε! Οπότε λέω να κάνω τις αντιπηκτικες και αν δεν αντέξω τις 10 μέρες να πάω σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη

Ναι μια δευτερη γνώμη παντα ειναι καλη παντως!!δεν χανεις τιποτα! Αλλα προσπαθησε αυτες τις μερες να μην ψαχνεσαι στο ίντερνετ θα αγχωθείς ακομη περισσότερο γτ καθε περίπτωση ειναι διαφορετική απ τη δική σου!!!!πανε αναψε ενα κερακι προσευχησου να ναι ολα καλα !!!θα προσευχηθω κ εγω για σενα κοριτσι μ κ ευχομαι μεσα απ τημ καρδια μ ειλκρινα να ναι ολα καλα!!!:x

πρίν από 41 λεπτά , Ria@90 είπε:

Ναι μια δευτερη γνώμη παντα ειναι καλη παντως!!δεν χανεις τιποτα! Αλλα προσπαθησε αυτες τις μερες να μην ψαχνεσαι στο ίντερνετ θα αγχωθείς ακομη περισσότερο γτ καθε περίπτωση ειναι διαφορετική απ τη δική σου!!!!πανε αναψε ενα κερακι προσευχησου να ναι ολα καλα !!!θα προσευχηθω κ εγω για σενα κοριτσι μ κ ευχομαι μεσα απ τημ καρδια μ ειλκρινα να ναι ολα καλα!!!:x

Ναι μια δευτερη γνώμη παντα ειναι καλη παντως!!δεν χανεις τιποτα! Αλλα προσπαθησε αυτες τις μερες να μην ψαχνεσαι στο ίντερνετ θα αγχωθείς ακομη περισσότερο γτ καθε περίπτωση ειναι διαφορετική απ τη δική σου!!!!πανε αναψε ενα κερακι προσευχησου να ναι ολα καλα !!!θα προσευχηθω κ εγω για σενα κοριτσι μ κ ευχομαι μεσα απ τημ καρδια μ ειλκρινα να ναι ολα καλα!!!:x

Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου! Δεν έχω κουράγιο να ψάξω κάτι άλλο... Ότι ήταν να βρω το είδα το διάβασα και έγινα χειρότερα! Τώρα θα ασχοληθώ με τον εαυτό μου να είμαι ήρεμη όσο μπορώ και να συνεχίσω σαν να μην συμβαίνει κάτι.... 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ετσι και μια γνωστή μου ήταν λίγο μικρό το μωρακι κ έκανε κ αυτή ενέσεις κάποιους μήνες κ όλα καλά.. 

πρίν από 43 λεπτά , Evitakiii είπε:

Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου! Δεν έχω κουράγιο να ψάξω κάτι άλλο... Ότι ήταν να βρω το είδα το διάβασα και έγινα χειρότερα! Τώρα θα ασχοληθώ με τον εαυτό μου να είμαι ήρεμη όσο μπορώ και να συνεχίσω σαν να μην συμβαίνει κάτι.... 

Εβιτακι τι ακριβώς σου πει γιατί δεν κατάλαβα να ρωτήσω την νύφη μου μαία είναι στο μητέρα αν μπορώ να σε βοηθήσω να ηρεμήσεις.

1 ώρα πρίν, Vassia13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τα utrogestan με φαγουριζουν κολπικά! Σήμερα το ήπια από το στόμα! Ελπίζω καλύτερα! Πίνω ένα την ημέρα! Πάντως τώρα που το πήρα έχω μια περίεργη γεύση στο λαιμό... Μπλιαξ...

Εγώ πάλι βλέπω οι ορμόνες να βαράμε κόκκινο με αυτό το φάρμακο.

• Χαχα 1

@Evitakiii όλες εδώ καταλαβαίνουμε το άγχος και το στρες που ζεις (όσο μπορούμε τουλάχιστον).

Είναι νομίζω αδύνατο να μην το σκέφτεσαι, να μην στεναχωριέσαι. Εγώ πχ σήμερα κλαίω όλη μέρα κ στην ιδέα οτι έπρεπε να εχω κάνει μια εξέταση ακόμα... Είναι και οι άτιμες οι ορμόνες που δεν βοηθάνε λίγο...

Δοκίμασε ότι σου είπαν τα κορίτσια και μπορεί να σε χαλαρώσει έστω κ λίγο έως ότου περάσει το 10ημερο. Η δουλειά επίσης βοηθάει ξεχνιέσαι... Εμένα και η προσευχή. Είναι το γεγονός δύσκολο και καταθλιπτικό πολύ, πάλεψε το όσο μπορείς γιατί η δικιά σου υγεία είναι που προέχει.

• Μου αρέσει 2

IfsYp3.png

Ναι η πρώτη.... Και φρικαρα γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς... Αν είναι συνηθισμένο ή τι πιθανότητες έχω να πάνε όλα καλά

Πώς είσαι κορίτσι μου τώρα? Για μένα να μιλήσεις με τον γιατρό να σου πει έστω τι πιθανότητες υπάρχουν. Δεν σου εξήγησε τίποτα επακριβώς?

nlmNp2.png

5 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Εβιτακι τι ακριβώς σου πει γιατί δεν κατάλαβα να ρωτήσω την νύφη μου μαία είναι στο μητέρα αν μπορώ να σε βοηθήσω να ηρεμήσεις.

Εγώ πάλι βλέπω οι ορμόνες να βαράμε κόκκινο με αυτό το φάρμακο.

Πέρα από το στήθος ακόμα δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα!! Α! Και λίγα νευρα! Κατά τη αλλά είμαι καλά προς το παρόν... Αλλά το στήθος... Υποφέρω!

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...