Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Ναι η αυχενική μου ήταν πολύ καλή. Είμαι αισίως 26η και 35χρ. Απλά με έχει τρομάξει ότι σε εξίσου καλά αποτελέσματα όλες οι γνωστές έκαναν είτε την αιματολογικές είτε παρακεντηση.

Εγώ το άφησα να δούμε και τη Β επιπέδου, μετά το ξέχασα/αμέλησα. Ε τώρα πάρε αμφιβολίες και τύψεις κ στρες που δεν εκλογικεύω καθόλου.

Η κουμπάρα μου 37 κ λόγω καλων αποτελεσμάτων στην αυχενική δεν έκανε κ μάλιστα γνώμη από δύο γιατρούς ήταν αυτή. Η γυναίκα του γιατρού μου 39 κ λόγω καλων αποτελεσμάτων αυχενική δεν έκανε. Μην ανησυχείς αν ήταν θα σου ελεγαν να κάνεις, μην έχεις τύψεις όλα καλά θα είναι αλήθεια. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα!!! Να ρωτησω οσες ξερετε...στον μηνα σας όσες ειστε η εσεις που εχετε γεννησει νοιωθατε τσιμπιες κατω χαμηλα? Αν ναι τι σημαινει αυτο?? Βεβαια θα ρωτησω και τον γιατρό αυριο που θα με ξανα δει αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θελω την γνωμη σας!

πρίν από 8 λεπτά , Sol_10 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!! Να ρωτησω οσες ξερετε...στον μηνα σας όσες ειστε η εσεις που εχετε γεννησει νοιωθατε τσιμπιες κατω χαμηλα? Αν ναι τι σημαινει αυτο?? Βεβαια θα ρωτησω και τον γιατρό αυριο που θα με ξανα δει αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θελω την γνωμη σας!

Στην κοιλιά εννοείς? Στο τρίγωνο? Η στον κόλπο?

nlmNp2.png

On 22/2/2019 at 12:39 ΜΜ, Katerina 88 είπε:

Τώρα τελειώσαμε κορίτσια μου την αυχενική!!! είχε κάτσει πλάτη το μωρό κ δε γυρναγε να το μετρήσουμε!!! Όλα πολύ καλά και έχω αγοράκι!!!

Συγνώμη Katerina 88 έχει κολλήσει και κατά λάθος ανέβασα το ποστ σου.... Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια σου εύχομαι μια τελειομηνη κύηση.... Να χαίρεστε το παλικαρακι σας!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Evitakiii είπε:

Συγνώμη Katerina 88 έχει κολλήσει και κατά λάθος ανέβασα το ποστ σου.... Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια σου εύχομαι μια τελειομηνη κύηση.... Να χαίρεστε το παλικαρακι σας!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!Να προσπαθήσεις να μην στενοχωριέσαι, δώσε λίγο χρόνο και να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς!!

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Sol_10 είπε:

Κάτω από την κοιλια ακριβως!

Είχα κι εγώ κορίτσι Πονακια όμως ήταν η σύνδεσμοι λογικο. Τα νινακια στον Τελ μήνα δεν έχουν πολύ χώρο!!

πρίν από 9 λεπτά , Evitakiii είπε:

Εύχομαι από την καρδιά μου να αλλάξουν τα πράγματα. Σου εξήγησε γιατί σου έδωσε αντιπηκτικες ενέσεις!?

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Είχα κι εγώ κορίτσι Πονακια όμως ήταν η σύνδεσμοι λογικο. Τα νινακια στον Τελ μήνα δεν έχουν πολύ χώρο!!

Εύχομαι από την καρδιά μου να αλλάξουν τα πράγματα. Σου εξήγησε γιατί σου έδωσε αντιπηκτικες ενέσεις!?

Ναι μήπως πήζει το αίμα και δεν αναπτύσσεται σωστά ο σάκος

Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί καλά? Έχω πολλά συμπτώματα εγκυμοσύνης και άκουσα καρδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι συμβαίνει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Evitakiii είπε:

Ναι μήπως πήζει το αίμα και δεν αναπτύσσεται σωστά ο σάκος

Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί καλά? Έχω πολλά συμπτώματα εγκυμοσύνης και άκουσα καρδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι συμβαίνει

Tha sumfwnisw me ta koritsia agaph m dwse ligo xrono k min vgazeis sumperasmata apo twra.!!!!Prospathise na iremiseis oso mporeis k na akous ton gatro sou!!!! H kakh psuxologia pouthena den voithise!!!!

πρίν από 32 λεπτά , Ria@90 είπε:

Tha sumfwnisw me ta koritsia agaph m dwse ligo xrono k min vgazeis sumperasmata apo twra.!!!!Prospathise na iremiseis oso mporeis k na akous ton gatro sou!!!! H kakh psuxologia pouthena den voithise!!!!

Ο γιατρός δεν είπε τίποτα περισσότερο και με άφησε με την απορία τι μπορεί να σημαίνει..... Μπήκα στο ίντερνετ να το ψάξω και δεν βρήκα μια ανάρτηση που να λέει ότι οφείλεται σε πήξη του αίματος.... Ολες οι περιπτώσεις ανέφεραν χρωμοσωμικη ανωμαλία....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Evitakiii είπε:

Ο γιατρός δεν είπε τίποτα περισσότερο και με άφησε με την απορία τι μπορεί να σημαίνει..... Μπήκα στο ίντερνετ να το ψάξω και δεν βρήκα μια ανάρτηση που να λέει ότι οφείλεται σε πήξη του αίματος.... Ολες οι περιπτώσεις ανέφεραν χρωμοσωμικη ανωμαλία....

Min mpaineis kai diavazeis gt i kathe periptwsh einai diaforetikh ap tin diki s!!! Egw tha elega na pareis ton giatro s ena tilefwno gia na iremiseis...k an akomh thes na pareis k deuterh gnwmh apo allon giatro.!!!Alla se kamia periptwsh mhn diavazeis tpt ap t internet pithanotata na se agxwsoun parapanw xwris logo!!!!thetikh skepsi k rwta tn giatro sou!!!

πρίν από 10 λεπτά , Ria@90 είπε:

Min mpaineis kai diavazeis gt i kathe periptwsh einai diaforetikh ap tin diki s!!! Egw tha elega na pareis ton giatro s ena tilefwno gia na iremiseis...k an akomh thes na pareis k deuterh gnwmh apo allon giatro.!!!Alla se kamia periptwsh mhn diavazeis tpt ap t internet pithanotata na se agxwsoun parapanw xwris logo!!!!thetikh skepsi k rwta tn giatro sou!!!

Ο γιατρός μου είναι καλός αλλά δεν σου απαντάει ξεκάθαρα! Θα δούμε μου λέει αν έχει διαφορά σε 10 μέρες.... Εγώ πως θα περάσω τις μέρες δεν ξέρω.... Μπήκα να διαβάσω μπας κ βρω ανακούφιση ή παρηγοριά

Just now, Evitakiii είπε:

Ο γιατρός μου είναι καλός αλλά δεν σου απαντάει ξεκάθαρα! Θα δούμε μου λέει αν έχει διαφορά σε 10 μέρες.... Εγώ πως θα περάσω τις μέρες δεν ξέρω.... Μπήκα να διαβάσω μπας κ βρω ανακούφιση ή παρηγοριά

Tha prospathiseis na iremiseis k na mhn to skeftesai k tha perasoun oi meres an agxwnesai den tha pernane!!!! Giati sthn telikh mporei k na nai ola kala!!!! Kane auto p leei o goatros sou akoloutha pista. Katalavainw pws einai duskolo alla propsathise na xalarwseis mono kalo tha sou kanei!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Ria@90 είπε:

Tha prospathiseis na iremiseis k na mhn to skeftesai k tha perasoun oi meres an agxwnesai den tha pernane!!!! Giati sthn telikh mporei k na nai ola kala!!!! Kane auto p leei o goatros sou akoloutha pista. Katalavainw pws einai duskolo alla propsathise na xalarwseis mono kalo tha sou kanei!!!!!

Καμία σας δεν έχει ακούσει τέτοια περίπτωση???? Αχ είναι απίστευτα δύσκολο να ηρεμήσω....

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ ρε κορίτσια παρά πολύ. Προσπαθώ να διαχειριστώ το ρημάδι το άγχος μου και να δεχτώ ότι ήταν η ώρα τζογαρα, τώρα μάλλον είναι αργά για δάκρυα. 

@Evitakiii είναι λογικό να έχεις τρομάξει. Είναι αδιαμφισβήτητα 10 ζορικες μέρες που θα κάνεις υποχρεωτικά υπομονή. Σε τέτοιες μέρες βρίσκουμε κουράγιο στους δικούς μας και ότι πιστεύουμε, πρηζουμε το γιατρό, παρακαλάμε να είναι όλα καλά και αν δεν είναι ευγνωμονούμε και πάλι που η επιστήμη μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε αν θέλουμε να φέρουμε στη ζωή ένα μη υγιές μωράκι. Κουράγιο και καλή τύχη σου εύχομαι να μας λες!

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...