Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Kpp83 είπε:

Ναι η αυχενική μου ήταν πολύ καλή. Είμαι αισίως 26η και 35χρ. Απλά με έχει τρομάξει ότι σε εξίσου καλά αποτελέσματα όλες οι γνωστές έκαναν είτε την αιματολογικές είτε παρακεντηση.

Εγώ το άφησα να δούμε και τη Β επιπέδου, μετά το ξέχασα/αμέλησα. Ε τώρα πάρε αμφιβολίες και τύψεις κ στρες που δεν εκλογικεύω καθόλου.

όλα κλά θα είναι μην ανησυχείς καθόλου και μη βάζεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλο σου αν το εκριναν απαραιτητο θα είχες κάνεις είτε αμνιοπαρακεντηση είτε την εξεταση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Katia38 είπε:

Όχι υγιέστατη κ πολύ δραστήρια.το βάρος το πήρε αμέσως φαντάσου βγήκαμε +30 γρ .μια χαρά είναι το μωράκι σου θα στο πάρει όταν μπεις στο μήνα σου?

Θα το αφησουμε οσο αντεχει ο πλακουντας ...γι αυτο και το παρακολουθω καθε βδομαδα, κανω και nst και ντοπλερ και οταν δουμε οτι κατι δε παει καλα θα γεννησω...

Ελπιζω να φτασω 36 να εχω μπει στο μηνα μου!

aKX8p2.png

22 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα ομάδα και μπεμπακια❤️

@Kpp83 σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ακαδημαϊκές γνωσεις, πολύ θα το ήθελα αλλα στα 38 μου δεν έχω κ την τόση διάθεση να ξανά καθίσω στα θρανία Χαχα . Ομως φαντάζεσαι τι παράδειγμα θα ήμουν για το παιδάκι μου;:) Παντως σε οποια εργασία και να είσαι μπορεις να μεταδιδεις θετική ενέργεια και τρόπο σκεψης. Επίσης δεν εργάζομαι έναν χρόνο και τώρα περιμένω πρώτα ο Θεός τον μικρούλη, να πάνε όλα καλα και μόλις ξετσουμισει να βγω και εγω για δουλίτσα. 

@Ria@90 καλα κανεις και εκφράζεις τις απορίες σου και τις ανησυχιες. Απλως προσεχε τις πολλες πληροφοριες γιατί οι γνωμες σχεδόν πάντα διαφέρουν καθως και οι εμπειριες. Δεν ξέρω αλλα δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν. Εννοω ούτε τους έξω ούτε τους δικους μας σχετικά με τις εξετασεις που λες. Κάτι θα ξέρουν και εκείνοι κάτι θα ξέρουν και αυτοί εδώ. Και να σου πω και κάτι άλλο; Μην νομίζεις πως αν είχες φιλες να ρωτησεις θα ελυνες πάντα τις απορίες σου. Ισως και να αγχωνόσουν περισσότερο. Για αυτό λέω εδώ συνέχεια μην ρωτάτε εμάς για σοβαρά θέματα αλλα τον γιατρο. Αυτό σου λέω παραπάνω. Παράδειγμα αν σε κάποια ερωτήματα απαντήσω βάση του παρελθόντος μου τότε σίγουρα θα αγχωσω πολλες κοπελες. Δεν υπάρχει ομως λόγος γιατί δεν υπάρχει σύγκριση εφόσον δεν αφορά την ίδια περίπτωση αλλα ξεχωριστή. Για αυτό Εν ολιγοις σου είπα μην τα σκαλίζεις.Εχεις μια όμορφη ήρεμη εγκυμοσυνη, απόλαυσε το κάνε τον σταυρο σου αν θέλεις και χαμογελα.

Καλημέρααααααααα κ ευχαριστώ!!!οτι κ να πεις εχεις δίκιο ειλικρινά!!!:x

πρίν από 18 λεπτά , fairy-mary είπε:

Θα το αφησουμε οσο αντεχει ο πλακουντας ...γι αυτο και το παρακολουθω καθε βδομαδα, κανω και nst και ντοπλερ και οταν δουμε οτι κατι δε παει καλα θα γεννησω...

Ελπιζω να φτασω 36 να εχω μπει στο μηνα μου!

Όλα καλά θα πάνε θα δεις κ μένα που γεννήθηκε μικρή αντάρτισσα .κ μεγάλωσε κ κανένα πρόβλημα σε όλα της .με το καλό κ έναν πόνο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Kpp83 Καλημέρα!!! Μην βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλό σου, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Οι γιατροί πάντα κοιτάνε όλα τα δεδομένα και ξέρουν τι εξετάσεις πρέπει να κάνουμε και τι όχι. Μίλησέ του για τις ανησυχίες σου και είμαι σίγουρη ότι θα σε καθησυχάσει και θα στα εξηγήσει όλα! Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας με τον γιατρό αμέσως, παρά να περνάμε στενάχωρες μέρες!

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη μέρα :wub::wub::wub:

πρίν από 5 λεπτά , hrina είπε:

μακαρι να είναι ετσι οι μερες αλλα δε νομιζω τοσο ευκολα

όχι και εύκολα!!!!!! Έχουμε περάσει τόσα κρύα φέτος χαχαχαχαχαχαχα

Άντε να δούμε.. :wub::wub:

• Μου αρέσει 1

H4LBp3.png 

3 ώρες πρίν, hrina είπε:

@Kpp83 ο γιατρός μου δηλαδή που μου έγραψε το χαρτί και δεν είναι συμβεβλημένος δε κάνει '??πρέπει να πάω με αυτό το χαρτί σε άλλον εε?ευχΡιστω πάντως για την άδεια εγκυμοσύνης θα χρειαστείς και το βιβλιάριο σου...

Στην αυχενική σου τι ποσοστά είχες?? Μήπως δε το εκρινε απαραίτητο  όταν του είπες για την εξέτασης τη απάντηση σου εδωσε

Καλημερα! Ειχα καταθεσει κι εγω για αναρρωτικη με χαρτι ιδιωτη. Η διαφορα ειναι οτι με παρεπεμψαν σε επιτροπη για να εγκριθει. Επειδη ομως απο οτι καταλαβα σε καθε υποκαταστημα ισχυει και κατι διαφορετικο, καλυτερα να απευθυνθεις στο ΙΚΑ της περιοχης σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , hrina είπε:

@SiaSai ευχαριστώ πολύ θα πάω να ρωτήσω πριν παω και σε άλλο γιατρό...

Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι ασκοπα. Απλα εχε υποψιν οτι με την επιτροπη θα καθυστερησεις λιγο. Εμενα μου εκλεισαν ραντεβου ενα μηνα μετα την καταθεση των λοιπων δικαιολογητικων και ακομη περιμενω να παραλαβω την οριστικοποιηση. 

On 5/3/2019 at 1:12 ΠΜ, Elena1610 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!ειμαι νέα στην παρέα!περιμενω το δεύτερο μπεμπακι τελη Ιουνίου!εχω διαγνωστεί με προδρομικό πλακούντα για την ακρίβεια επιπωματικκαμια κοπέλα με ανάλογο πρόβλημα;λ

Καλημέρα Έλενα εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη κ έκανα καισαρική είχα αιμορραγία όπως μου είπε ο γιατρός αλλά πήγαν όλα καλά 

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε εγώ είχα γιατρό την Δευτέρα και η μπέμπα μου ειναι1612 γρ κ είμαι 32 εβδομάδα είναι εντάξει με τα κιλά

5 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Ξέρω ότι είναι άκαιρη αυτό που ρωτάω αλλά πόσες από εσάς κάνατε τη NIPT;

Έχει κολλήσει το μυαλό μου ότι ίσως έκανα βλακεία που δεν την έκανα πάρα πολύ... 

Κορίτσι μου εγώ θα την κάνω την Τρίτη  παρόλο που έχω καλή αυχενική, αλλά προληπτικά για να είμαστε πιο σίγουροι (λόγω του ιστορικού). Μην αγχώνεσαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...