Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , 4shinediamonds είπε:

Δεν θέλω να ξέρω το φύλο.Του έχω πει να μη μου πει.

Ο γιατρός μου είπε είμαστε πολύ καλά και ότι θα πάμε πιο νωρίς καμμία 20άρια ημέρες γιατί θα πάρει το κατάλληλο βάρος από νωρις το μωράκι.

Ε οπότε για να στο λέει ο γιατρός όλα μια χαρά είναι με το μωρακι σου.. Τι θα ήθελες να είναι εσύ; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elena1610 είπε:

Κατια μου μήν αγχώνεσαι οι χαμηλοί παντα ανεβαίνουν!!εγω εχω επιπωματικο και ειναι σχεδον σίγουρο οτι δεν θα ανεβεί.οι χαμηλοί οπισθιοι στο τρίτο τρίμηνο ειναι ηδη αρκετά ψηλά!

Μακάρι γιατί πραγματικά έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 4 μήνες ξάπλα Μ αίμα στο κρεβάτι τώρα αυτό δεν έχω χαρεί καθόλου κ όλο φοβάμαι.

1 ώρα πρίν, happysmile είπε:

Αληθεια ρε αγαπη???πωωω ποσο τυχερη που το καταλαβες!

ΑχαχαχΑχαχα ρε συ!!αφου λεω στον αντρα μ ετσι κ παρει απο σενα κ βγει νυκτοβιο θα καθεσαι εσυ το βραδυ!βεβαια ξερω οτι ειναι επειδη τοτε χαλαρωνουμε!ολα μας φαινονται τοσο παραξενα!

Καμία φορά πρέπει ακούμε το ένστικτο μας .γιατροί είναι όχι θεοί να ξέρουν τι γίνεται εκεί μεσα.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Εγώ στο πρώτο είχα φάει κολημα που συνεχίζετε ακόμα κ τώρα στο 3 επειδή ήταν πολλοί δραστήριες ς αν τυχών δεν τις άκουγα φρικαρα έτρωγα σοκολάτα να τις ξυπνήσω κουνούσα την κοιλιά μου δεξιά κ αριστερά .κ η αλήθεια Μ έσωσε το ένστικτο μου στης 37 βδομάδες παρατήρησα ότι το μωρο κοινιόταν αραιά με το ζόρι 3 φορές μες στη μέρα πήγα στο γιατρό κ απλά Μ έβαλε να γεννήσω δεν είχε υγρο καθόλου.ειχα γήρανση πλακούντα.βεβαια δεν συμβαίνει σ όλους ας πούμε η νύφη μου τον ακούω τον μπέμπη 3 φορές μες στην μέρα 4 το πολύ κ είναι τώρα 29 βδομάδων απόλυτος φυσιολογικός είναι ένα ήρεμο μωρό.:P

Γεια σου κατια διαβασα οτι στο πρωτο σου παιδακι ειχες γηρανση πλακουντα...

Επειδη εχω και εγω το ιδιο θεμα, το ανακαλυψα 32 εβδομαδα και τωρα ειμαι 33+2...

Θα ηθελες να μου πεις λιγο για την εμπειρια σου;

Ποσα κιλα γεννησες το μωρο;

Για τον πλακουντα το ανακαλυψες αφου γεννησες;

Η πιο πριν;

aKX8p2.png

11 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σου κατια διαβασα οτι στο πρωτο σου παιδακι ειχες γηρανση πλακουντα...

Επειδη εχω και εγω το ιδιο θεμα, το ανακαλυψα 32 εβδομαδα και τωρα ειμαι 33+2...

Θα ηθελες να μου πεις λιγο για την εμπειρια σου;

Ποσα κιλα γεννησες το μωρο;

Για τον πλακουντα το ανακαλυψες αφου γεννησες;

Η πιο πριν;

Καλημέρα όχι όλα έγιναν μέσα σε 2 μέρες Παρασκευή με είδε ο γιατρός όλα καλά κ Δευτέρα βράδυ που δεν άκουγα την μπέμπα ζωηρή κ πήγα Μ έβαλε να γεννήσω γιατί υγρά γιοκ.κοιτα εμένα ήταν μικρούλα 2.230 αλλά ότι είχα μπει κ στο μήνα μου έτσι .μμν ανχωνεσε παρακολουθη σε το κ οτιδήποτε σε παραξενευει ρωτά τον γιατρό κ ας σε λένε υπερβολική .όλα καλά θα πάνε μην ανχωνεσε.τωρα ποσο είναι το μωράκι σου?σε κιλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε ……. Προσπαθώ να παρακολουθήσω τις συζητήσεις αλλα είμαστε τόσες πολλές που μπερδεύομαι και χάνομαι.. Διάβασα για όσες εχουνε τα θεματακια τους με το πλακουντα και εύχομαι πραγματικά να κερδίσουν όλες όσες περισσότερες μέρες μπορούν και να πάνε όλα καλά.... Χθες με έβγαλε ο γιατρός μου και μένα σε αναρρωτική για τις επόμενες 2 εβδομάδες και μετά βγαίνω στη κανονική …. Και θέλω να δω τι διαδικασία πρέπει να ακουληθω με το ικα… αν γνωρίζει κάποια και μπορει να με βοηθήσει...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Katia38 είπε:

Καλημέρα όχι όλα έγιναν μέσα σε 2 μέρες Παρασκευή με είδε ο γιατρός όλα καλά κ Δευτέρα βράδυ που δεν άκουγα την μπέμπα ζωηρή κ πήγα Μ έβαλε να γεννήσω γιατί υγρά γιοκ.κοιτα εμένα ήταν μικρούλα 2.230 αλλά ότι είχα μπει κ στο μήνα μου έτσι .μμν ανχωνεσε παρακολουθη σε το κ οτιδήποτε σε παραξενευει ρωτά τον γιατρό κ ας σε λένε υπερβολική .όλα καλά θα πάνε μην ανχωνεσε.τωρα ποσο είναι το μωράκι σου?σε κιλα

Καλημερα κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...

Ειμαι 33+3 σημερα και προχθες το μωρακι μου ηταν 1700 γραμμαρια..

Χαμηλα αλλα ακομα σε φυσιολογικα ορια, 

Τα Doppler του μωρου και το αμνιακο υγρο μου ηταν καλά, απλα ειμαι υπο στενη παρακολουθηση, εκανα και 2 ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του σε περιπτωση που γεννηθει πολυ νωρις...

Εσενα ηταν καλα οταν γεννηθηκε;

Μπηκε θερμοκοιτιδα;

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Kpp83 είπε:

Ξέρω ότι είναι άκαιρη αυτό που ρωτάω αλλά πόσες από εσάς κάνατε τη NIPT;

Έχει κολλήσει το μυαλό μου ότι ίσως έκανα βλακεία που δεν την έκανα πάρα πολύ... 

Υπήρχε λόγος που στη πρότεινε ο γιατρός σου η συμπληρωματικά για να είσαι σιγουρη??  Εμενα μου την είχε προτείνει προκειμένου να εξαλιψουμε αν θέλουμε κάθε πιθανότητα και δεν την έκανα … και λόγω καλων αποτελεσμάτων στην αυχενικης και λογου ηλικίας...σκέψου ότι έχω φίλες στην ίδια φάση με εμάς και εν τους έχουν μιλήσει καν για την εξεταση

@hrina Για την αναρρωτική θες α) χαρτί γιατρού συμβεβλημένου με ΕΟΠΠΥ για το λόγο της ασθένειας Β) Χαρτί από το τμήμα προσωπικού που λέει πόσες μέρες λείπεις  γ) αντίγραφο του iban με τα στοιχεία σου επάνω δ) εκκαθαριστικό ε) βιβλιάριο στ) αντίγραφο ταυτότητας 

Για την εγκυμοσύνης δεν έχω κάνει τίποτα σχεδον ακόμα. Εχω κλεισει ραντεβού μόνο με το ΠΕΔΥ της περιοχής μου όπου τους πάμε τη βεβαίωση ΠΗΤ από τον γυναικολόγο και το Β επιπέδου.

Εξέταση δεν μου είπε να κάνω εγώ έχω  φρικάρει γιατί όλες οι συνομιληκες την έκαναν και μετανιώνω που δεν την έκανα όταν έπρεπε...

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

@Kpp83 ο γιατρός μου δηλαδή που μου έγραψε το χαρτί και δεν είναι συμβεβλημένος δε κάνει '??πρέπει να πάω με αυτό το χαρτί σε άλλον εε?ευχΡιστω πάντως για την άδεια εγκυμοσύνης θα χρειαστείς και το βιβλιάριο σου...

Στην αυχενική σου τι ποσοστά είχες?? Μήπως δε το εκρινε απαραίτητο  όταν του είπες για την εξέτασης τη απάντηση σου εδωσε

πρίν από 23 λεπτά , Kpp83 είπε:

@hrina Για την αναρρωτική θες α) χαρτί γιατρού συμβεβλημένου με ΕΟΠΠΥ για το λόγο της ασθένειας Β) Χαρτί από το τμήμα προσωπικού που λέει πόσες μέρες λείπεις  γ) αντίγραφο του iban με τα στοιχεία σου επάνω δ) εκκαθαριστικό ε) βιβλιάριο στ) αντίγραφο ταυτότητας 

Για την εγκυμοσύνης δεν έχω κάνει τίποτα σχεδον ακόμα. Εχω κλεισει ραντεβού μόνο με το ΠΕΔΥ της περιοχής μου όπου τους πάμε τη βεβαίωση ΠΗΤ από τον γυναικολόγο και το Β επιπέδου.

Εξέταση δεν μου είπε να κάνω εγώ έχω  φρικάρει γιατί όλες οι συνομιληκες την έκαναν και μετανιώνω που δεν την έκανα όταν έπρεπε...

Ποσο χρονων εισαι αγαπη μου;

Ειχες μεγαλα ποσοστα στην αυχενικη;

Αν δε στο προτεινε ο γιατρος κατι θα ξερει!

Μην αγχωνεσαι χωρις λογο γι αυτο το πραγμα, ολα καλα θα ειναι...

Τι εβδομαδα εισαι τωρα;

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Ναι η αυχενική μου ήταν πολύ καλή. Είμαι αισίως 26η και 35χρ. Απλά με έχει τρομάξει ότι σε εξίσου καλά αποτελέσματα όλες οι γνωστές έκαναν είτε την αιματολογικές είτε παρακεντηση.

Εγώ το άφησα να δούμε και τη Β επιπέδου, μετά το ξέχασα/αμέλησα. Ε τώρα πάρε αμφιβολίες και τύψεις κ στρες που δεν εκλογικεύω καθόλου.

IfsYp3.png

πρίν από 38 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...

Ειμαι 33+3 σημερα και προχθες το μωρακι μου ηταν 1700 γραμμαρια..

Χαμηλα αλλα ακομα σε φυσιολογικα ορια, 

Τα Doppler του μωρου και το αμνιακο υγρο μου ηταν καλά, απλα ειμαι υπο στενη παρακολουθηση, εκανα και 2 ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του σε περιπτωση που γεννηθει πολυ νωρις...

Εσενα ηταν καλα οταν γεννηθηκε;

Μπηκε θερμοκοιτιδα;

Όχι υγιέστατη κ πολύ δραστήρια.το βάρος το πήρε αμέσως φαντάσου βγήκαμε +30 γρ .μια χαρά είναι το μωράκι σου θα στο πάρει όταν μπεις στο μήνα σου?

Καλημέρα❤️

@Kpp83 γιατί κορίτσι μου καλό κόλλησες με αυτή την σκέψη και έχεις μπλοκάρει; Εγω πρώτη φορά το ακουω να κάνουν την εξέταση ουτως ή αλλως που έχω ιστορικό και αν δεν κάνω λαθος έχουμε ίδια ηλικια. Και λόγω αυτού που σου λέω πίστεψε με δεν θα άφηνα περιθώριο.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...