Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , happysmile είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι εγω ειμαι 20βδομαδα χθες ηταν πολυ δραστηριος σημερα οχι τοσο να αγχωθω ?η επειδη ειναι αρχες που τον καταλαβαινω ειναι φυσιολογικο?θελω να πω αλλες κοπελες μπαινουν στον εκτο για να τα νιωσουν!

Εγώ τελικά έχω καταλάβει ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό και κάθε σώμα. Κι εγώ διάβαζα διάφορα και είχα τρομάξει στην αρχή. Τον κατάλαβα πρώτη φορά περίπου 22 εβδομάδων. Τώρα είμαι 25+ εβδομάδων, νιώθω τον μπέμπη καθημερινά.. αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ δραστήριος. Ειδικά κάποιες μέρες πρέπει να ξαπλώσω και να του δώσω όλη μου την προσοχή μέχρι να είναι ξύπνιος και να καταλάβω κίνηση. Τελευταία φορά πήγα στη γιατρό 23/2 και ήταν μια χαρά (700 ολόκληρα γραμμάρια) :tongue:.

Πιστεύω σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν κι άλλο θα είναι όλα πιο έντονα και δεν θα ανησυχούμε πια :) 

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Εγώ τελικά έχω καταλάβει ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό και κάθε σώμα. Κι εγώ διάβαζα διάφορα και είχα τρομάξει στην αρχή. Τον κατάλαβα πρώτη φορά περίπου 22 εβδομάδων. Τώρα είμαι 25+ εβδομάδων, νιώθω τον μπέμπη καθημερινά.. αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ δραστήριος. Ειδικά κάποιες μέρες πρέπει να ξαπλώσω και να του δώσω όλη μου την προσοχή μέχρι να είναι ξύπνιος και να καταλάβω κίνηση. Τελευταία φορά πήγα στη γιατρό 23/2 και ήταν μια χαρά (700 ολόκληρα γραμμάρια) :tongue:.

Πιστεύω σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν κι άλλο θα είναι όλα πιο έντονα και δεν θα ανησυχούμε πια :) 

Ουαουυυ!!!ναι μωρε ειναι το μεταβατικο σταδιο τωρα!ας μην ειμαι κ αχαριστη γτ μεχρι πριν λιγο καιρο δεν νιωθαμε κ τπτ!

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Α ρε μπεμπουλα μου απαντησες σαυτο που ρωτησα μολις τωρα χωρις να το ξερεις!!ολο το πρωι τοσκεφτομαι μεχρι που δεν αντεξα χαχα!αυτο αγχος ρε παιδι μου!τον σκουνταω περπαταω τπτ αυτος!εχω φαει αλμυρα.μπισκοτα βαριεται μαλλον

Τον ακουω αλλα οχι τοσο οσο χτες!θα τον δω πως θα ναι κ το βραδυ γτ τοτε δινει ρεστα!!

Το περπάτημα τα νανουρίζει!!! Εμένα κουνιόταν με γιαούρτι κ Φρέντο εσπρέσσο. Χαχαα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Α ρε μπεμπουλα μου απαντησες σαυτο που ρωτησα μολις τωρα χωρις να το ξερεις!!ολο το πρωι τοσκεφτομαι μεχρι που δεν αντεξα χαχα!αυτο αγχος ρε παιδι μου!τον σκουνταω περπαταω τπτ αυτος!εχω φαει αλμυρα.μπισκοτα βαριεται μαλλον

Τον ακουω αλλα οχι τοσο οσο χτες!θα τον δω πως θα ναι κ το βραδυ γτ τοτε δινει ρεστα!!

Ναι αγαπούλα ξέρω είναι πολύ αγχωτικό αλλα ναι έτσι είναι βαριέται ή κοιμάται. Το βράδυ κάνουν πάρτυ τα βαμπίρ Χαχαχ και εμενα ξεσαλωνει  

• Μου αρέσει 1

Εγώ στο πρώτο είχα φάει κολημα που συνεχίζετε ακόμα κ τώρα στο 3 επειδή ήταν πολλοί δραστήριες ς αν τυχών δεν τις άκουγα φρικαρα έτρωγα σοκολάτα να τις ξυπνήσω κουνούσα την κοιλιά μου δεξιά κ αριστερά .κ η αλήθεια Μ έσωσε το ένστικτο μου στης 37 βδομάδες παρατήρησα ότι το μωρο κοινιόταν αραιά με το ζόρι 3 φορές μες στη μέρα πήγα στο γιατρό κ απλά Μ έβαλε να γεννήσω δεν είχε υγρο καθόλου.ειχα γήρανση πλακούντα.βεβαια δεν συμβαίνει σ όλους ας πούμε η νύφη μου τον ακούω τον μπέμπη 3 φορές μες στην μέρα 4 το πολύ κ είναι τώρα 29 βδομάδων απόλυτος φυσιολογικός είναι ένα ήρεμο μωρό.:P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Katia38 είπε:

Εγώ στο πρώτο είχα φάει κολημα που συνεχίζετε ακόμα κ τώρα στο 3 επειδή ήταν πολλοί δραστήριες ς αν τυχών δεν τις άκουγα φρικαρα έτρωγα σοκολάτα να τις ξυπνήσω κουνούσα την κοιλιά μου δεξιά κ αριστερά .κ η αλήθεια Μ έσωσε το ένστικτο μου στης 37 βδομάδες παρατήρησα ότι το μωρο κοινιόταν αραιά με το ζόρι 3 φορές μες στη μέρα πήγα στο γιατρό κ απλά Μ έβαλε να γεννήσω δεν είχε υγρο καθόλου.ειχα γήρανση πλακούντα.βεβαια δεν συμβαίνει σ όλους ας πούμε η νύφη μου τον ακούω τον μπέμπη 3 φορές μες στην μέρα 4 το πολύ κ είναι τώρα 29 βδομάδων απόλυτος φυσιολογικός είναι ένα ήρεμο μωρό.:P

Αληθεια ρε αγαπη???πωωω ποσο τυχερη που το καταλαβες!

πρίν από 25 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι αγαπούλα ξέρω είναι πολύ αγχωτικό αλλα ναι έτσι είναι βαριέται ή κοιμάται. Το βράδυ κάνουν πάρτυ τα βαμπίρ Χαχαχ και εμενα ξεσαλωνει  

ΑχαχαχΑχαχα ρε συ!!αφου λεω στον αντρα μ ετσι κ παρει απο σενα κ βγει νυκτοβιο θα καθεσαι εσυ το βραδυ!βεβαια ξερω οτι ειναι επειδη τοτε χαλαρωνουμε!ολα μας φαινονται τοσο παραξενα!

πρίν από 7 λεπτά , happysmile είπε:

Αληθεια ρε αγαπη???πωωω ποσο τυχερη που το καταλαβες!

ΑχαχαχΑχαχα ρε συ!!αφου λεω στον αντρα μ ετσι κ παρει απο σενα κ βγει νυκτοβιο θα καθεσαι εσυ το βραδυ!βεβαια ξερω οτι ειναι επειδη τοτε χαλαρωνουμε!ολα μας φαινονται τοσο παραξενα!

Αα καλα του είπες χαχαχ.. Εγω δεν μπορώ να απειλήσω γιατί η νυχτόβια είμαι εγω :mrgreen: 

8 ώρες πρίν, Katia38 είπε:

Καλημέρα κ από μένα εύχομαι σε όλες σας με το καλό τα μωράκια σας .εγώ περημενω την 3η μπεμπουλα μου .είμαι πολύ χαρούμενη αν κ έχω οπίσθιο πλακούντα κ χαμηλό αλλά όλα καλά.ελπιζω ν ανέβει γιατί ζοριζομαι πολύ .

Κατια μου μήν αγχώνεσαι οι χαμηλοί παντα ανεβαίνουν!!εγω εχω επιπωματικο και ειναι σχεδον σίγουρο οτι δεν θα ανεβεί.οι χαμηλοί οπισθιοι στο τρίτο τρίμηνο ειναι ηδη αρκετά ψηλά!

6 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Εφτασα και σήμερα. Σαν το φυλακισμένο μετάω τις μέρες!

Εγώ να δεις που τελειώνω το Σάββατο πως τις μετράω τις μέρες... Απο την μια θέλω να σταματήσω από την άλλη θα μου λείψει.. Το ξέρω.. 

• Μου αρέσει 2

Εμένα ο γιατρός με ενημέρωσε πάντως ότι αν δεν βαριέμαι καλό είναι να χρησιμοποιω ένα kick counter application από την 27η και μετά που μπαίνω στο 3ο τρίμηνο. 

Αυτο που θελει ειναι μια συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας που είμαι χαλαρή και ξέρω ότι συνηθίζει να είναι δραστήριο να μετράω σε πόση ώρα κανει 10 χτυπήματα.

Από τον 8ο μήνα αν αυτό διαφέρει σημαντικά από το μέσο όρο (πχ κανει συνηθως 10 χτυπήματα σε μισή ώρα και σε μια ωρα δεν τα εχει συμπληρωσει) να τον ενημερώνω.

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, happysmile είπε:

@happysmile μην τον σκουντας καλέ έχω διαβάσει σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης ότι δεν κάνει καλό να τα ενοχλούμε κ να τα πιέζουμε για να τα ακούσουμε γτ στρεσάρονται... Ρώτα κ μένα που είναι υπερδραστηρια και δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια ειδικά που τεντωνεται δεν ξέρω τι κάνει κ εμφανίζονται κάτι βουνά στην κοιλιά μου.. 

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια 17η εβδομάδα,σήμερα είχαμε υπέρηχο,ρώτησα τον γιατρό μου είπε είναι νωρίς να το καταλάβω,μιας και είναι το πρώτο μας μωράκι και εχω και πρόσθιο πλακουντα.

Τράχηλος σταθερός 30mm,παλμοί 160 και βάρος 200γρ.Πώς μας βλέπετε για την εβδομάδα μας;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Εγώ κορίτσια 17η εβδομάδα,σήμερα είχαμε υπέρηχο,ρώτησα τον γιατρό μου είπε είναι νωρίς να το καταλάβω,μιας και είναι το πρώτο μας μωράκι και εχω και πρόσθιο πλακουντα.

Τράχηλος σταθερός 30mm,παλμοί 160 και βάρος 200γρ.Πώς μας βλέπετε για την εβδομάδα μας;

Ο γιατρός σου τι σου είπε για το βάρος του μωρού; αυτοί ξέρουν καλύτερα.. Τι έχεις αγόρι ή κορίτσι; 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ο γιατρός σου τι σου είπε για το βάρος του μωρού; αυτοί ξέρουν καλύτερα.. Τι έχεις αγόρι ή κορίτσι; 

Δεν θέλω να ξέρω το φύλο.Του έχω πει να μη μου πει.

Ο γιατρός μου είπε είμαστε πολύ καλά και ότι θα πάμε πιο νωρίς καμμία 20άρια ημέρες γιατί θα πάρει το κατάλληλο βάρος από νωρις το μωράκι.

πρίν από 15 λεπτά , Kpp83 είπε:

Εμένα ο γιατρός με ενημέρωσε πάντως ότι αν δεν βαριέμαι καλό είναι να χρησιμοποιω ένα kick counter application από την 27η και μετά που μπαίνω στο 3ο τρίμηνο. 

Αυτο που θελει ειναι μια συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας που είμαι χαλαρή και ξέρω ότι συνηθίζει να είναι δραστήριο να μετράω σε πόση ώρα κανει 10 χτυπήματα.

Από τον 8ο μήνα αν αυτό διαφέρει σημαντικά από το μέσο όρο (πχ κανει συνηθως 10 χτυπήματα σε μισή ώρα και σε μια ωρα δεν τα εχει συμπληρωσει) να τον ενημερώνω.

Καλο είναι να έχεις τον νου σου. 

πρίν από 1 λεπτό , 4shinediamonds είπε:

Δεν θέλω να ξέρω το φύλο.Του έχω πει να μη μου πει.

Ο γιατρός μου είπε είμαστε πολύ καλά και ότι θα πάμε πιο νωρίς καμμία 20άρια ημέρες γιατί θα πάρει το βάρος του νωρις.

Ααα πολύ νου αρέσει που δεν ξέρεις το φύλλο έτσι ελεγα να έκανα αλλα μπααα.. 

Εφοσον σου το είπε ο γιατρος αρκεί, μόνο αυτός ξέρει. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...