Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Kpp83 είπε:

@Dimitr@17Αχ δεν θυμάμαι ακριβώς έλεγε για διακοπή εργασίας και αποχή και τις ημερομηνίες.

@Elena1610 έχει καταφέρει ο άτιμος να καλύπτει τον τράχηλο εντελώς αλλά η άλλη άκρη να είναι ψηλά. Στον υπέρηχο αν και μου δείχνει τίποτα δεν βλέπω εγώ και τον έβαλα να μου κάνει σκαρίφημα. Έπιπωματικό τον χαρακτήρισε και ο εμβρυολογος στη Β'επιπέδου. Εμένα σαν σημείο καμπής έβαλε την 28η εβδομάδα. Αν δεν έχει σηκωθεί δεν την γλυτώσω την ξάπλα ξανά φοβάμαι. Τα καλύτερα εύχομαι και για τις δύο μας. Είναι παρήγορο πολύ που έχω άλλη μια συνοδοιπόρο!

@Ria@90 βρε κορίτσι μου γλυκό όσο ψάχνεις θα βρίσκεις "σύμπτωματα" να σε ανησυχούν. Χαλάρωσε και πρέπει να εμπιστευτείς το γιατρό σου λίγο ε; Σου εχει δώσει λόγο ανησυχίας;

Επίσης τι άλλο να κινεί την κοιλιά βρε; Λες μετά τη Σιγκούρνι Γουίβερ να κατάπιες και εσύ το Αλιεν; (Σε πειράζω για να το διασκεδάσεις λίγο!!)

Πιστεψε με τελικα δεν ειμαστε και λιγες.απο όσα στοιχεία βρήκα τον επιπωματικο τον θεωρούν σπάνια περίπτωση αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο σπάνια!και ειμαστε και κοντα στις εβδομάδες!!μακαρι να μας πάνε ολα καλα!δεν ειναι απόλυτο οτι θα δούμε παντως αιμορραγιες.και η ακατάσχετη αιμορραγία η γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι σπάνια περίπτωση.οποτε ας σκεφτομαστε θετικά!εμενα μου ειπε πως αν δεν ανεβεί μεχρι την 32η εβδομαδα τοτε παμε σιγουρα καισαρική.βεβαια οπως σου ξαναείπα μου έδωσε λιγες πιθανότητες.ειναι οπίσθιος επιπωματικος για την ακρίβεια.και το παρήγορο ειναι οτι δεν υπαρχουν προηγούμενες καισαρικές.γιατι αν ειχαμε τοτε θα υπήρχε και η περίπτωση του διεισδητικου επιπωματικου και εκει θα ηταν παρα πολυ δύσκολα.οποτε ειμαστε τυχερές!ετσι πρεπει να το βλέπουμε!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ από μένα εύχομαι σε όλες σας με το καλό τα μωράκια σας .εγώ περημενω την 3η μπεμπουλα μου .είμαι πολύ χαρούμενη αν κ έχω οπίσθιο πλακούντα κ χαμηλό αλλά όλα καλά.ελπιζω ν ανέβει γιατί ζοριζομαι πολύ .

• Μου αρέσει 6

πρίν από 14 λεπτά , Katia38 είπε:

Καλημέρα κ από μένα εύχομαι σε όλες σας με το καλό τα μωράκια σας .εγώ περημενω την 3η μπεμπουλα μου .είμαι πολύ χαρούμενη αν κ έχω οπίσθιο πλακούντα κ χαμηλό αλλά όλα καλά.ελπιζω ν ανέβει γιατί ζοριζομαι πολύ .

Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Πόσο είσαι??

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομάδα και μπεμπακια❤️

@Kpp83 σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ακαδημαϊκές γνωσεις, πολύ θα το ήθελα αλλα στα 38 μου δεν έχω κ την τόση διάθεση να ξανά καθίσω στα θρανία Χαχα . Ομως φαντάζεσαι τι παράδειγμα θα ήμουν για το παιδάκι μου;:) Παντως σε οποια εργασία και να είσαι μπορεις να μεταδιδεις θετική ενέργεια και τρόπο σκεψης. Επίσης δεν εργάζομαι έναν χρόνο και τώρα περιμένω πρώτα ο Θεός τον μικρούλη, να πάνε όλα καλα και μόλις ξετσουμισει να βγω και εγω για δουλίτσα. 

@Ria@90 καλα κανεις και εκφράζεις τις απορίες σου και τις ανησυχιες. Απλως προσεχε τις πολλες πληροφοριες γιατί οι γνωμες σχεδόν πάντα διαφέρουν καθως και οι εμπειριες. Δεν ξέρω αλλα δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν. Εννοω ούτε τους έξω ούτε τους δικους μας σχετικά με τις εξετασεις που λες. Κάτι θα ξέρουν και εκείνοι κάτι θα ξέρουν και αυτοί εδώ. Και να σου πω και κάτι άλλο; Μην νομίζεις πως αν είχες φιλες να ρωτησεις θα ελυνες πάντα τις απορίες σου. Ισως και να αγχωνόσουν περισσότερο. Για αυτό λέω εδώ συνέχεια μην ρωτάτε εμάς για σοβαρά θέματα αλλα τον γιατρο. Αυτό σου λέω παραπάνω. Παράδειγμα αν σε κάποια ερωτήματα απαντήσω βάση του παρελθόντος μου τότε σίγουρα θα αγχωσω πολλες κοπελες. Δεν υπάρχει ομως λόγος γιατί δεν υπάρχει σύγκριση εφόσον δεν αφορά την ίδια περίπτωση αλλα ξεχωριστή. Για αυτό Εν ολιγοις σου είπα μην τα σκαλίζεις.Εχεις μια όμορφη ήρεμη εγκυμοσυνη, απόλαυσε το κάνε τον σταυρο σου αν θέλεις και χαμογελα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, happysmile είπε:

Καλα κ γω!!!!χτες μας καταλαβε πρωτη φορα ο μπαμπας μας!σημερα παραειναι ησυχος ομως!

Έτσι είναι όταν ξεκινάει μην ανησυχείς μπορεί κ όλη μέρα να μην νιώσεις. Το είχα πάθει κ εγω στις αρχές που τον κατάλαβα και είχα αγχωθεί αλλα το μωράκι δεν έχει συνέχεια την ίδια όρεξη. Σε λίγο θα το νιώθεις συνέχεια 

Κοριτσια να ρωτησω κατι εγω ειμαι 20βδομαδα χθες ηταν πολυ δραστηριος σημερα οχι τοσο να αγχωθω ?η επειδη ειναι αρχες που τον καταλαβαινω ειναι φυσιολογικο?θελω να πω αλλες κοπελες μπαινουν στον εκτο για να τα νιωσουν!

πρίν από 2 λεπτά , happysmile είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι εγω ειμαι 20βδομαδα χθες ηταν πολυ δραστηριος σημερα οχι τοσο να αγχωθω ?η επειδη ειναι αρχες που τον καταλαβαινω ειναι φυσιολογικο?θελω να πω αλλες κοπελες μπαινουν στον εκτο για να τα νιωσουν!

Ναιιιι είναι επειδή είσαι στις αρχές που τον καταλαβες. Μου τα έκανε και εμενα και δυο μερες να μην τον ακουω. Αν αγχώνεσαι πάρε τον γιατρό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι είναι όταν ξεκινάει μην ανησυχείς μπορεί κ όλη μέρα να μην νιώσεις. Το είχα πάθει κ εγω στις αρχές που τον κατάλαβα και είχα αγχωθεί αλλα το μωράκι δεν έχει συνέχεια την ίδια όρεξη. Σε λίγο θα το νιώθεις συνέχεια 

Α ρε μπεμπουλα μου απαντησες σαυτο που ρωτησα μολις τωρα χωρις να το ξερεις!!ολο το πρωι τοσκεφτομαι μεχρι που δεν αντεξα χαχα!αυτο αγχος ρε παιδι μου!τον σκουνταω περπαταω τπτ αυτος!εχω φαει αλμυρα.μπισκοτα βαριεται μαλλον

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναιιιι είναι επειδή είσαι στις αρχές που τον καταλαβες. Μου τα έκανε και εμενα και δυο μερες να μην τον ακουω. Αν αγχώνεσαι πάρε τον γιατρό 

Τον ακουω αλλα οχι τοσο οσο χτες!θα τον δω πως θα ναι κ το βραδυ γτ τοτε δινει ρεστα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...