Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Ria@90 είπε:

Κοριτσια μου να ρωτησω κατι..σε καθε αλλαγη του μηνα εχετε καποια πονακια η κάτι αλλο??αυριο ηταν κανονικα η μερα που θα μου ερχόταν περιοδος κ εχω πολυ ελαφρά πονακια περιόδου θεωρείται φυσικογικο αυτο στην εγκυμ. σε καθε αλλαγη του μηνα? Τι λετε??

Καλησπέρα Ria@90! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι :)

Κι εγώ όταν άλλαζε ο μήνας μου από την αρχή είχα πονάκια μέχρι τον 5ο, αλλά και όταν μπήκα στον 6ο πάλι είχα μικρές ενοχλήσεις! Γενικά επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη ρωτάω για το παραμικρό τον γιατρό, ποτέ δεν μου έχει πει ότι κάτι είναι περίεργο οπότε υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό. Συμβαίνουν τόσα πράγματα στην κοιλίτσα μας... όλο και κάποιο πονάκι θα νιώσουμε δεν μπορεί!!! :wub:

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Dimitr@17Για την αναρρωτική θες α) χαρτί γιατρού συμβεβλημένου με ΕΟΠΠΥ Β) Χαρτί από το τμήμα προσωπικού γ) αντίγραφο του iban με τα στοιχεία σου επάνω δ) εκκαθαριστικό ε) βιβλιάριο στ) αντίγραφο ταυτότητας 

IfsYp3.png

3 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@Elena1610 Ελενάκι, σε εμένα ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα ανέβει καθώς ο πλακούντας ξεκινάει από πολύ ψηλά. Ελπίζω να μην μου το λέει ότι να'ναι για να μην φρικάρω αλλά στοιχηματίζει ότι είναι έτσι η μορφή που θα διορθωθεί αλλιώς θα με κάνει ιατρικό paper. Σε 15μερες σε κάθε περίπτωση θα ξέρω.....

Κατά τα άλλα όπως τα λες..... οχι γυμναστική, επαφές, βάρη, περπάτημα, σκύψιμο κτλ. και με έβαλε για λίγο και ξάπλα :(

Η καισαρική είναι όντως το λιγότερο εμένα δεν με νοιάζει ειλικρινά καθόλου! Για αιμοραγίες το ξέρω (ειχα ήδη μια μικρή) αλλά μένω αισιόδοξη. Στην τελική το ξέρουμε και οτιδήποτε μετά την 32 εβδομάδα αντιμετωπίζεται!

Ετσι ακριβως!!!εμενα ευτυχως δεν με εχει ξάπλα.απλα μου ειπε προσοχη και οχι απότομα.δυστυχως δεν ειμαι ιδιαίτερα προσεκτική γιατι σηκώνω την μικρή συνέχεια μια να την αλλάξω μια να την πλύνω μια να την κατεβάσω απο τις σκάλες.δεν μπορω να τα αποφύγω αυτα.ομως μετα τις 32 εβδομάδες θα πρεπει να προσεχω παρα πολυ και να δω πως θα γινει.αν ο πλακουντας σου ειναι ψηλά ειναι σιγουρα επιπωματικος;γιατι εμενα ειναι τέρμα χαμηλά επάνω στον τράχηλο και τον χαρακτήρισε ετσι.

πρίν από 12 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Κι εγώ όταν άλλαζε ο μήνας μου από την αρχή είχα πονάκια μέχρι τον 5ο, αλλά και όταν μπήκα στον 6ο πάλι είχα μικρές ενοχλήσεις! Γενικά επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη ρωτάω για το παραμικρό τον γιατρό, ποτέ δεν μου έχει πει ότι κάτι είναι περίεργο οπότε υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό. Συμβαίνουν τόσα πράγματα στην κοιλίτσα μας... όλο και κάποιο πονάκι θα νιώσουμε δεν μπορεί!!! :wub:

Τα μικρά τσιμπηματακια και πονάκια ειναι απόλυτα φυσιολογικά!ειναι απο τους συνδέσμους τις μητρας που τεντώνονται!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι απόλυτα φυσιολογικο. Τα είχα και εγω και τα έχω κ τώρα που κ που. Αυτό πλέον είναι από την μητρα που μεγαλώνει κ αντανακλά στους συνδέσμους. 

Ναι ε? Επισης μπενπουλα συνεχως η κοιλιά αλλαζει σχήματα μια καρουμπαλακια κανει δεξια.. μια γίνεται ενα απροσδιόριστο σχημα...εγω νομιζω πως ειναι το μωρο αλλα δεν παιρνω κ ορκο...μια κλωτσαει ο μπεμπης...σήμερα ολη μερα σχεδον μετα το μεσημέρι τα εχω αυτα συν του οτι ανακατευομαι κ λιγο...ειναι δλδ επειδη αυριο κανονικά θα ειχα περιοδο αραγε  ?...κ επισης ο πονος αντανακλα κ στα ποδια μου στις κλειδώσεις μερικες φορες..ολα αυτα ξεκίνησαν στην αλλαγή τ μηνα απλα σμρ εγινε πιο εντονο να τ πω....  :/

πρίν από 21 λεπτά , Vasoth. είπε:

Χαχα!! Αν θυμαμαι καλα θελουν μια βεβαιωση απο εργοδοτη το βιβλιαριο σου ταυτοτητα το χαρτι του γιατρου σου κ εναν υπερηχο λογικα σου εχει δωσει μηπως το ζητησουν κ αν δεν εχεις ξαναπαρει βιβλιαριο τραπεζης 

Τι βεβαίωση από τον εργοδότη; 

πρίν από 18 λεπτά , Kpp83 είπε:

@Dimitr@17Για την αναρρωτική θες α) χαρτί γιατρού συμβεβλημένου με ΕΟΠΠΥ Β) Χαρτί από το τμήμα προσωπικού γ) αντίγραφο του iban με τα στοιχεία σου επάνω δ) εκκαθαριστικό ε) βιβλιάριο στ) αντίγραφο ταυτότητας 

Τι είναι το χαρτί από το τμήμα προσωπικού δλδ τι να λέει; 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , vaso_mpempis είπε:

Ελα βασω μου..ναι κ εγω θεωρησα πως ειναι επειδη θα ειχα περιδο αυριο...απλα αλλες φορες στην αλλαγή τ μηνα δουλευα κ μαλλον δεν το επαιρνα χαμπάρι κιολας..επειδη αυτες τις μερε κάθομαι με αδεια τα νιωθω ολα κ λιγο με αγχωσε...εχεις κ εσυ αυτοο με τα καρουμπαλακια στη κοιλια κ αλλαγές σχήματος??ειμαστε πανω κατω στις ιδιες εβδ....

@Dimitr@17Αχ δεν θυμάμαι ακριβώς έλεγε για διακοπή εργασίας και αποχή και τις ημερομηνίες.

@Elena1610 έχει καταφέρει ο άτιμος να καλύπτει τον τράχηλο εντελώς αλλά η άλλη άκρη να είναι ψηλά. Στον υπέρηχο αν και μου δείχνει τίποτα δεν βλέπω εγώ και τον έβαλα να μου κάνει σκαρίφημα. Έπιπωματικό τον χαρακτήρισε και ο εμβρυολογος στη Β'επιπέδου. Εμένα σαν σημείο καμπής έβαλε την 28η εβδομάδα. Αν δεν έχει σηκωθεί δεν την γλυτώσω την ξάπλα ξανά φοβάμαι. Τα καλύτερα εύχομαι και για τις δύο μας. Είναι παρήγορο πολύ που έχω άλλη μια συνοδοιπόρο!

@Ria@90 βρε κορίτσι μου γλυκό όσο ψάχνεις θα βρίσκεις "σύμπτωματα" να σε ανησυχούν. Χαλάρωσε και πρέπει να εμπιστευτείς το γιατρό σου λίγο ε; Σου εχει δώσει λόγο ανησυχίας;

Επίσης τι άλλο να κινεί την κοιλιά βρε; Λες μετά τη Σιγκούρνι Γουίβερ να κατάπιες και εσύ το Αλιεν; (Σε πειράζω για να το διασκεδάσεις λίγο!!)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

IfsYp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Kpp83 είπε:

@Dimitr@17Αχ δεν θυμάμαι ακριβώς έλεγε για διακοπή εργασίας και αποχή και τις ημερομηνίες.

@Elena1610 έχει καταφέρει ο άτιμος να καλύπτει τον τράχηλο εντελώς αλλά η άλλη άκρη να είναι ψηλά. Στον υπέρηχο αν και μου δείχνει τίποτα δεν βλέπω εγώ και τον έβαλα να μου κάνει σκαρίφημα. Έπιπωματικό τον χαρακτήρισε και ο εμβρυολογος στη Β'επιπέδου. Εμένα σαν σημείο καμπής έβαλε την 28η εβδομάδα. Αν δεν έχει σηκωθεί δεν την γλυτώσω την ξάπλα ξανά φοβάμαι. Τα καλύτερα εύχομαι και για τις δύο μας. Είναι παρήγορο πολύ που έχω άλλη μια συνοδοιπόρο!

@Ria@90 βρε κορίτσι μου γλυκό όσο ψάχνεις θα βρίσκεις "σύμπτωματα" να σε ανησυχούν. Χαλάρωσε και πρέπει να εμπιστευτείς το γιατρό σου λίγο ε; Σου εχει δώσει λόγο ανησυχίας;

Επίσης τι άλλο να κινεί την κοιλιά βρε; Λες μετά τη Σιγκούρνι Γουίβερ να κατάπιες και εσύ το Αλιεν; (Σε πειράζω για να το διασκεδάσεις λίγο!!)

Χαχαχα εκλαψα εισαι θεα!!!!σε φαση που τα ξεχασα ολα αχχαχα οχι ολα φυσιολογικά απλα δεν ξερω βασικα πράγματα γτ εδω δεν τα εξετάζουν..πχ δεν ξερω τπτ γι το τραχηλο μου...δεν κανουν ουτε εξεταση καμπύλης σακχάρου...κ  γνκ κανουν μονο τα βασικα...κ η ανασφάλεια υπάρχει ακόμη ρε συ..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ria@90 είπε:

Ναι ε? Επισης μπενπουλα συνεχως η κοιλιά αλλαζει σχήματα μια καρουμπαλακια κανει δεξια.. μια γίνεται ενα απροσδιόριστο σχημα...εγω νομιζω πως ειναι το μωρο αλλα δεν παιρνω κ ορκο...μια κλωτσαει ο μπεμπης...σήμερα ολη μερα σχεδον μετα το μεσημέρι τα εχω αυτα συν του οτι ανακατευομαι κ λιγο...ειναι δλδ επειδη αυριο κανονικά θα ειχα περιοδο αραγε  ?...κ επισης ο πονος αντανακλα κ στα ποδια μου στις κλειδώσεις μερικες φορες..ολα αυτα ξεκίνησαν στην αλλαγή τ μηνα απλα σμρ εγινε πιο εντονο να τ πω....  :/

Ποσο είσαι ρε αγαπη; Και εμενα έτσι πετάγεται η κοιλιά καρουμπαλάκια απο τον μπέμπη ή μαζεύεται οπως κουνιέται γενικοτερα δλδ. Κοιτα για τα πονακια θα σου πω κάτι που ξέρω από γιατρό και αν θέλεις ρώτησε τον κ εσυ γτ πολλες φορες το έχω αναφέρει κ έχω λάβει απαντήσεις εδώ διαφορετικές. Λοιπόν ξέρεις γτ πονάμε στην περιοδο; Επειδή συσπαται η μητρα. Αυτό λοιπόν αντανακλά στους συνδέσμους στο πλαι και νιώθουμε και χαμηλά τα πινάκια αριστερά και δεξιά. Τώρα η μητρα ανοίγει προσαρμόζεται. Η μητρα μας κανονικα έχει βάρος ας πούμε 90γρ δεν ξέρω ακριβως και καταλήγει ενάμιση κιλό. Γίνεται να μην πονάει με τόσο τραβηγμα; 

Ακριβως έτσι και εμενα με χτύπαγε στα πόδια και ρωτούσα κ εγω θυμαμαι. Είναι ομως απόλυτα φυσιολογικό. Εκτός πια αν βογγας. Εγω ποναγα πολύ πιο συχνά δλδ σε κάθε αλλαγή στην εβδομάδας. Συνηθως όταν αλλάζεις μήνα έχεις πονακια έτσι λένε. 

Συμφωνω ομως και με τα κορίτσια πως όσο ψάχνεις θα βρισκεις. Χαλάρωσε ρε συ μην το σκαλίζεις. Σε καταλαβαίνω αλλα εγκυες είμαστε δεν τρέχει κάτι εδώ αλλες γυναίκες βλέπεις δεν πατάνε στον γιατρό και γεννάνε κ μονες τους και δεν είναι λιγες αυτές. Δεν το λέω για σωστο το λέω για να τονίσω πως είναι κάτι που ουσιαστικά το δουλεύει η φύση αυτή έχει προνοήσει για τα περισσότερα. Εμείς κάνουμε το καλύτερο που περνα από το χέρι μας.   

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Τι βεβαίωση από τον εργοδότη; 

Τι είναι το χαρτί από το τμήμα προσωπικού δλδ τι να λέει; 

Αυτο εγω το επαιρνα απο το ικα μου το συμπληρωνε ο εργοδοτης κ το ξαναπηγαινα στο ικα με τις ημερομηνιες που ειναι η αναρρωτικη στην ουσια βεβαιωνει οτι οντως ελειπες εκεινες τις μερες

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ria@90 είπε:

Ελα βασω μου..ναι κ εγω θεωρησα πως ειναι επειδη θα ειχα περιδο αυριο...απλα αλλες φορες στην αλλαγή τ μηνα δουλευα κ μαλλον δεν το επαιρνα χαμπάρι κιολας..επειδη αυτες τις μερε κάθομαι με αδεια τα νιωθω ολα κ λιγο με αγχωσε...εχεις κ εσυ αυτοο με τα καρουμπαλακια στη κοιλια κ αλλαγές σχήματος??ειμαστε πανω κατω στις ιδιες εβδ....

Εγώ είμαι 25+ κάνα δύο μέρες, εσυ; καρουμπαλακια που λες δεν είχα παρατηρήσει.. Και αλλαγή σχήματος.. νιωθω μόνιμα σαν ενα μεγαλο μπαλονι απλα... φαντάσου τους επόμενους μήνες δηλαδή :lol:

• Ευχαριστώ 1

H4LBp3.png 

Όλα παίζουν μάλλον. Έγώ μόλις γύρισα γραφείο μου έδωσε τη βεβαίωση το HR μαζί με τη διαδικασία οπότε δεν αναρωτήθηκα :) Έχει καί τα θετικά τής η πολυεθνική ομολογώ.

Την οδύσσεια στο ΙΚΑ του κέντρου που ανήκω βεβαια δεν την είχα φανταστεί...

@Beboula25 έχεις φοβερό ταλέντο στην επεξήγηση και στην διαχείριση του άγχους. Εύχομαι να είναι σχετική η δουλειά σου, αν όχι σκέψου το! Το σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσει το μπουμπούκι σου με αυτοπεποίθηση!

@Vasoth. Πώς ήταν η μέρα σας με τη μικρή σήμερα; Όντως καλύτερα με κορτιζόνη;

IfsYp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Kpp83 είπε:

Όλα παίζουν μάλλον. Έγώ μόλις γύρισα γραφείο μου έδωσε τη βεβαίωση το HR μαζί με τη διαδικασία οπότε δεν αναρωτήθηκα :) Έχει καί τα θετικά τής η πολυεθνική ομολογώ.

Την οδύσσεια στο ΙΚΑ του κέντρου που ανήκω βεβαια δεν την είχα φανταστεί...

@Beboula25 έχεις φοβερό ταλέντο στην επεξήγηση και στην διαχείριση του άγχους. Εύχομαι να είναι σχετική η δουλειά σου, αν όχι σκέψου το! Το σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσει το μπουμπούκι σου με αυτοπεποίθηση!

@Vasoth. Πώς ήταν η μέρα σας με τη μικρή σήμερα; Όντως καλύτερα με κορτιζόνη;

Ναι ηδη της εχουν κατεβασει πολυ το οξυγονο κ δειχνει να πηγαίνει καλυτερα τρωει ακομα διωρα κ μαλλον θα της το γυρισουν σε τριωρο αυριο γιατι τρωει πιο πολυ εχει παει στα 2300γρ μεγαλωνουμε!!

• Μου αρέσει 8

0EKFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ναι ηδη της εχουν κατεβασει πολυ το οξυγονο κ δειχνει να πηγαίνει καλυτερα τρωει ακομα διωρα κ μαλλον θα της το γυρισουν σε τριωρο αυριο γιατι τρωει πιο πολυ εχει παει στα 2300γρ μεγαλωνουμε!!

Μεγαλώνει το Διαμαντακι μας!! Φιλάκια στα πατουσακια!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ποσο είσαι ρε αγαπη; Και εμενα έτσι πετάγεται η κοιλιά καρουμπαλάκια απο τον μπέμπη ή μαζεύεται οπως κουνιέται γενικοτερα δλδ. Κοιτα για τα πονακια θα σου πω κάτι που ξέρω από γιατρό και αν θέλεις ρώτησε τον κ εσυ γτ πολλες φορες το έχω αναφέρει κ έχω λάβει απαντήσεις εδώ διαφορετικές. Λοιπόν ξέρεις γτ πονάμε στην περιοδο; Επειδή συσπαται η μητρα. Αυτό λοιπόν αντανακλά στους συνδέσμους στο πλαι και νιώθουμε και χαμηλά τα πινάκια αριστερά και δεξιά. Τώρα η μητρα ανοίγει προσαρμόζεται. Η μητρα μας κανονικα έχει βάρος ας πούμε 90γρ δεν ξέρω ακριβως και καταλήγει ενάμιση κιλό. Γίνεται να μην πονάει με τόσο τραβηγμα; 

Ακριβως έτσι και εμενα με χτύπαγε στα πόδια και ρωτούσα κ εγω θυμαμαι. Είναι ομως απόλυτα φυσιολογικό. Εκτός πια αν βογγας. Εγω ποναγα πολύ πιο συχνά δλδ σε κάθε αλλαγή στην εβδομάδας. Συνηθως όταν αλλάζεις μήνα έχεις πονακια έτσι λένε. 

Συμφωνω ομως και με τα κορίτσια πως όσο ψάχνεις θα βρισκεις. Χαλάρωσε ρε συ μην το σκαλίζεις. Σε καταλαβαίνω αλλα εγκυες είμαστε δεν τρέχει κάτι εδώ αλλες γυναίκες βλέπεις δεν πατάνε στον γιατρό και γεννάνε κ μονες τους και δεν είναι λιγες αυτές. Δεν το λέω για σωστο το λέω για να τονίσω πως είναι κάτι που ουσιαστικά το δουλεύει η φύση αυτή έχει προνοήσει για τα περισσότερα. Εμείς κάνουμε το καλύτερο που περνα από το χέρι μας.   

Αυριο μπαινω στην 24η εβδ..ναι ρε το καταλαβαίνω πως το σωμα μας αλλαζει δεν το συζητω γίνονται τεράστιες αλλαγες μεσα μας...το θέμα ειναι οτι κ να θελω δεν μπορω να το πολυσκαλιζω γτ εδω γίνονται μόνο υπέρηχοι για τραχηλο ουτε λογος κ για ζαχαρο αν δεν υοαρχει ιστορικό ουτε καν  ....οκ λες απ τη μια καλο γτ οσο σ λενε ολα καλα εισαο καλα αλλα βλεπω πως στην ελλαδα δεν διανοείται να μημ γίνονται ολες αυτες οι εξετασεις κ λεω μηπως  οντως ειμαι πολυ χαλαρη..χαίρομαι που ακουω τα λογια σου κ τη περιγραφή σ...γτ κ εγω ας πουμε ειμαι η πρωτη απ τις φιλες μ που κανουν παιδακι κ δεν εχω να ρωταω καμια χαχα οποτε σας νιωθω πολυ κοντα μ κ χαιρομαι π ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα κ ανταλλάσουμε απόψεις εμπειρίες....

1 hour ago, vaso_mpempis είπε:

Εγώ είμαι 25+ κάνα δύο μέρες, εσυ; καρουμπαλακια που λες δεν είχα παρατηρήσει.. Και αλλαγή σχήματος.. νιωθω μόνιμα σαν ενα μεγαλο μπαλονι απλα... φαντάσου τους επόμενους μήνες δηλαδή :lol:

Εγω αγαπη αυριο μπαινω στην 24η..ασε απο τωρα με φωναζουν στη δουλεια μπαλίτσα επειδη δεν εχω βαλει πολλα κιλα  κ απλα βλεπεις να ξεπεταγεται μια κοιλια...χαχα ενα δράμα ασε..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...