Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , mama16 είπε:

Εγώ είχα γεννήσει 34+3 από ότι θυμάμαι αλλά εμένα είχε μεγαλύτερο θέμα αφού δεν είχα ξεκινήσει από νωρίς salospir. Στον υπέρηχο την εβγαζαν γύρω στα 1200γρ οπότε για σένα κ εγώ είμαι αισιόδοξη ότι θα πας κ παραπάνω... Μπορεί κ 36η εβδομάδα κ να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα που στο εύχομαι κιόλας!

Σε ευχαριστω κοπελα μου!

Μακαρι!

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Smile89 είπε:

Έλα ρε. Κι εμένα!!! Την πήρα κρεβάτι μετά από δύο ώρες πάλης για να κοιμηθεί. 

Τα καταφερες τουλαχιστον?? Εγω ουτε καν. Κουτουλαω σημερα κυριολεκτικα. Ολα τα προσπαθησα και το ματι του γαριδα. 

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Έλα ρε αγαπη σε λατρεύω! Σαν να με βλέπω Χαχαχα 

Με το καλο και εσυ ωραία εποχή παρεπιπτόντως ούτε ζεστη ούτε κρύο.. Εμείς την βαφτιση μόνο,αυτό ήθελα ανεκαθεν να είναι ξεχωριστά.  Το ποτε με το καλό δεν ξέρω ακόμη θα δούμε έχουμε καιρό για αυτό. 

Χεχεχε που σαι τρελομανα μου?? Πως εισαι?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 19 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τα καταφερες τουλαχιστον?? Εγω ουτε καν. Κουτουλαω σημερα κυριολεκτικα. Ολα τα προσπαθησα και το ματι του γαριδα. 

Ντουρασελ φοράνε ρε δεν εξηγηται! Καλα είμαι νανουλα μου φουσκώνω και εγω για έτσι τον βλέπω τον δικό μου από τώρα το καταλαβαίνω Χαχαχα.. Αχχχ και μετά από χρόνια θα ξενυχταμε μέχρι να γυρίσουν σπίτι 

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ε ναι θα έχει χρονισει λογικά κ το μπεμπακι... Κ εγώ ιδανικά ξεχωριστά τα ήθελα αλλά αφού έτυχε έτσι θα πάω με την κόρη μου στην εκκλησια

Οπως και να έχει τέλεια θα είναι! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Κοιμήθηκε εφτά!! Την έβαλα στο κρεβάτι με την πανιτσα της την πιπίλα τής την κουκουλωσα, πλάι την είχα, σήκωσα την μπλούζα μου πήγα κοντά το στήθος μου, το μύρισε και μετά υπναρα ως τίς 11.

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ντουρασελ φοράνε ρε δεν εξηγηται! Καλα είμαι νανουλα μου φουσκώνω και εγω για έτσι τον βλέπω τον δικό μου από τώρα το καταλαβαίνω Χαχαχα.. Αχχχ και μετά από χρόνια θα ξενυχταμε μέχρι να γυρίσουν σπίτι 

Οπως και να έχει τέλεια θα είναι! 

Να γυρισουν σπιτι?? Γιατι θα βγαινουν???:lol:

Ωχχχχ, ελπιζω να εισαι σε καλυτερη μοιρα εσυ απο μενα να του αρεσει εστω ο υπνος οχι μονο τα ξενυχτια χαχα

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κοιμήθηκε εφτά!! Την έβαλα στο κρεβάτι με την πανιτσα της την πιπίλα τής την κουκουλωσα, πλάι την είχα, σήκωσα την μπλούζα μου πήγα κοντά το στήθος μου, το μύρισε και μετά υπναρα ως τίς 11.

Πωωωω, και γω τα δοκιμασα ολα. Τι βολτα πανω κατω, τι τον πηρα στο κρεβατι να θηλασει ξαπλα, τι πιπιλα, τι χουχουλιασμα, τιποτα αυτος!!! Εκανε αγκου και αγκου. Ηθελε να μιλησει πουρνο πουρνο. 

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Να γυρισουν σπιτι?? Γιατι θα βγαινουν???:lol:

Ωχχχχ, ελπιζω να εισαι σε καλυτερη μοιρα εσυ απο μενα να του αρεσει εστω ο υπνος οχι μονο τα ξενυχτια χαχα

Πωωωω, και γω τα δοκιμασα ολα. Τι βολτα πανω κατω, τι τον πηρα στο κρεβατι να θηλασει ξαπλα, τι πιπιλα, τι χουχουλιασμα, τιποτα αυτος!!! Εκανε αγκου και αγκου. Ηθελε να μιλησει πουρνο πουρνο. 

Χαχαχα τι ώρα κοιμήθηκε πάλι αφού σηκωθηκατε?

nlmNp2.png

8 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@Elena1610 έχω το ίδιο πρόβλημα! Εγώ γεννάω αρχές Ιουνίου. Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι θα διορθωθεί από μόνο του ως συμβαίνει στο 95% των περιπτώσεων. Ως εκ τούτου προς το παρόν ειμαι σε φαση προσοχής κ υπομονής. Εσένα τι σου ειπε?

Ειμαστε πολυ κοντα!εγω ειμαι ακριβως 23 εβδομάδων σημερα.η γιατρος μου μου εξηγησε πολυ αναπαυτικά τι εστι επιπωματικος παρολαυτα πηρα και δεύτερη γνωμη και άκουσα ακριβως τα ιδια.γιαυτο εχω φρικάρει λιγο.οι προδρομικοι γενικα ανεβαίνουν συνηθως.οι επιπωματικοι παρα πολυ δύσκολο.οποτε παμε για καισαρική.προσοχη μου ειπε οχι βάρη οχι επαφές για να αποφύγουμε τις αιμοραγιες στο μελλον.συνηθως τις βλέπουμε μετα την 32η εβδ η μπορει και να μην δούμε.

9 ώρες πρίν, Marina 2 είπε:

Καλημέρα Έλενα εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη κ έκανα καισαρική είχα αιμορραγία όπως μου είπε ο γιατρός αλλά πήγαν όλα καλά 

Μακαρι μαρίνα μου να πάνε το ίδιο καλα και σε μενα!το πρώτο μου παιδάκι το γεννησα φυσιολογικά και τωρα καπως με αγχώνει η ιδέα της καισαρικης.δεν βαριέσαι ας συνεχίσει η εγκυμοσύνη να ειναι καλη και η καισαρική ειναι το λιγότερο!

• Μου αρέσει 1

@Elena1610 Ελενάκι, σε εμένα ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα ανέβει καθώς ο πλακούντας ξεκινάει από πολύ ψηλά. Ελπίζω να μην μου το λέει ότι να'ναι για να μην φρικάρω αλλά στοιχηματίζει ότι είναι έτσι η μορφή που θα διορθωθεί αλλιώς θα με κάνει ιατρικό paper. Σε 15μερες σε κάθε περίπτωση θα ξέρω.....

Κατά τα άλλα όπως τα λες..... οχι γυμναστική, επαφές, βάρη, περπάτημα, σκύψιμο κτλ. και με έβαλε για λίγο και ξάπλα :(

Η καισαρική είναι όντως το λιγότερο εμένα δεν με νοιάζει ειλικρινά καθόλου! Για αιμοραγίες το ξέρω (ειχα ήδη μια μικρή) αλλά μένω αισιόδοξη. Στην τελική το ξέρουμε και οτιδήποτε μετά την 32 εβδομάδα αντιμετωπίζεται!

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Τι κάνετε κοριτσια;; εγώ περιμένω να τελειώσει να βγω σε άδεια πρώτα αναρρωτική κ μετά θα ξεκινήσει η άδεια εγκυμοσύνης.. Ήθελα να ρωτήσω πότε να πάω να καταθέσω τα χαρτιά για την ανναρωτικη; από τωρα; η όταν τελειώσουν οι μέρες; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου να ρωτησω κατι..σε καθε αλλαγη του μηνα εχετε καποια πονακια η κάτι αλλο??αυριο ηταν κανονικα η μερα που θα μου ερχόταν περιοδος κ εχω πολυ ελαφρά πονακια περιόδου θεωρείται φυσικογικο αυτο στην εγκυμ. σε καθε αλλαγη του μηνα? Τι λετε??

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τι κάνετε κοριτσια;; εγώ περιμένω να τελειώσει να βγω σε άδεια πρώτα αναρρωτική κ μετά θα ξεκινήσει η άδεια εγκυμοσύνης.. Ήθελα να ρωτήσω πότε να πάω να καταθέσω τα χαρτιά για την ανναρωτικη; από τωρα; η όταν τελειώσουν οι μέρες; 

Καλησπερα πηγαινε απο τωρα γιατι οσο πιο νωρις τα καταθεσεις τοσο πιο γρηγορα θα πληρωθεις 

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

1 hour ago, Ria@90 είπε:

Κοριτσια μου να ρωτησω κατι..σε καθε αλλαγη του μηνα εχετε καποια πονακια η κάτι αλλο??αυριο ηταν κανονικα η μερα που θα μου ερχόταν περιοδος κ εχω πολυ ελαφρά πονακια περιόδου θεωρείται φυσικογικο αυτο στην εγκυμ. σε καθε αλλαγη του μηνα? Τι λετε??

Ναι απόλυτα φυσιολογικο. Τα είχα και εγω και τα έχω κ τώρα που κ που. Αυτό πλέον είναι από την μητρα που μεγαλώνει κ αντανακλά στους συνδέσμους. 

πρίν από 51 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλησπερα πηγαινε απο τωρα γιατι οσο πιο νωρις τα καταθεσεις τοσο πιο γρηγορα θα πληρωθεις 

Εχεις δικιο σε αυτό που λες.. Θα παρω τηλ αύριο να μου πουν τα δικαιολογητικά αν το σηκώσουν ποτε

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχεις δικιο σε αυτό που λες.. Θα παρω τηλ αύριο να μου πουν τα δικαιολογητικά αν το σηκώσουν ποτε

Χαχα!! Αν θυμαμαι καλα θελουν μια βεβαιωση απο εργοδοτη το βιβλιαριο σου ταυτοτητα το χαρτι του γιατρου σου κ εναν υπερηχο λογικα σου εχει δωσει μηπως το ζητησουν κ αν δεν εχεις ξαναπαρει βιβλιαριο τραπεζης 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...