Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αφου να φανταστεις για την εγκυμοσυνη τα ειχα ΟΛΑ σε λιστα! Κ ολα ετοιμα απο 27η εβδομαδα ασεεε!!!!

Ιχθυεις ειμαι αλλα δεν ξερω κ πολλα απο ζωδια.....εχω ηδη ζητησει να μ στειλουν 10-20προσκλητηρια π μ αρεσαν να επιλεξω και φακελους μαζι! 

Τις μπομπονιερες του γαμου θα τις κανω μονη μ...μιλαμε παρανοιααα:lol:

Ο δικος μ μου ειπε πες μου μονο το τελικο ποσο...τα αλλα στα αφηνω πανω σου....Κ το εννοει ακομα κ για κουστουμι εγω θα παω!:mrgreen: δεν ειναι του στυλ του αυτα!

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!αν δεν το χει ο ανθρωπος κ ζοριζεται καλα κανει!σου εχει κ απολυτη εμπιστοσυνη αρα μια χαρα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αφου να φανταστεις για την εγκυμοσυνη τα ειχα ΟΛΑ σε λιστα! Κ ολα ετοιμα απο 27η εβδομαδα ασεεε!!!!

Ιχθυεις ειμαι αλλα δεν ξερω κ πολλα απο ζωδια.....εχω ηδη ζητησει να μ στειλουν 10-20προσκλητηρια π μ αρεσαν να επιλεξω και φακελους μαζι! 

Τις μπομπονιερες του γαμου θα τις κανω μονη μ...μιλαμε παρανοιααα:lol:

Ο δικος μ μου ειπε πες μου μονο το τελικο ποσο...τα αλλα στα αφηνω πανω σου....Κ το εννοει ακομα κ για κουστουμι εγω θα παω!:mrgreen: δεν ειναι του στυλ του αυτα!

Κανενας αντρας δεν ασχολειται βαλεντινα μου!!!

Να τη χαρεις αυτη τη διαδικασια ειναι πολυ ωραια...

Θα τα θυμασαι μετα και θα νοσταλγεις!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 8 λεπτά , happysmile είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!αν δεν το χει ο ανθρωπος κ ζοριζεται καλα κανει!σου εχει κ απολυτη εμπιστοσυνη αρα μια χαρα!!

Ναι μ εχει απολυτη...αλλα ειναι κουραστικο να τα κανω ολα μονη.........αααα ψεματα λεω τον επεισα να διαλεξουμε μαζι το κειμενο π θα μπει στο προσκλητηριο....χαχαχα εγω θα του διαβασω τα 3 καλυτερα κ απλα θ μ πει την γνωμη του για να συννενοηθω με τον ανθρωπο!!! Ελεος μιλαμε θα κουραστει!!!

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Κανενας αντρας δεν ασχολειται βαλεντινα μου!!!

Να τη χαρεις αυτη τη διαδικασια ειναι πολυ ωραια...

Θα τα θυμασαι μετα και θα νοσταλγεις!

Θα τη χαρω οσο μπορω κοπελα μ γιατι με μωρο στο σπιτι καλα καλα να ασχοληθω με το σπιτι ή με εμενα δεν μπορω οχι να τρεξω για ολα αυτα!!! Γιαυτο ξεκινησα απο τωρα 4 μηνες πριν για να τα κανω λιγα-λιγα!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι το καμαρι μου!!!

Ναι μην με πεις κλισε αλλα εχω σκεφτει την minnie mouse!!! Δεν ξερω μ αρεσει παντα μ αρεσε....αλλα το φορεματακι π θα βαλει μετα την βουτια ειπα τους νονους θελω να το διαλεξω εγω δεν θελω να ειναι μεσα στο πακετο της βαπτισης ας πουμε!!!! γιατι ειχα δει κατι φοβερα κ ειχα πει αν ειχα θαρρος τους νονους θα τους πω να το διαλεξω εγω...ευτυχως τους εχω θαρρος!

Εχω δει διαφορα θεματα πεταλουδες λουλουδια μονοκερους φλαμινγκο! Αλλα εχω δει κ με την minnie π μαλλον εκει θα καταληξω!

Ναι δυστηχως ο αντρας μ δεν ασχολειται με τετοια βαζει μονο τα χρηματα....κ καποιος πρεπει να ασχοληθει κ επειδη ειμαι πολυ τελειομανης με αυτα δεν θελω να τρεχω μετα!

Γιατί κλισέ είναι κλασική αξία η μίνι σε όλους μας νομίζω αρέσει και φυσικά στα παιδάκια. Όσο για το ρουχαλάκι που θα επιλέξεις μόνη δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο εννοείται δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε τους νονούς γιατί αυτοι οι άνθρωποι άλλωστε ειναι δικοί μας.Θα πρέπει να γίνεται η κουβέντα και για τα ρουχαλάκια αφού εκείνη την ημέρα θα είναι μοντελάκια! Τοσες φωτό θα βγουν Χαχαχ 

Just now, Beboula25 είπε:

Γιατί κλισέ είναι κλασική αξία η μίνι σε όλους μας νομίζω αρέσει και φυσικά στα παιδάκια. Όσο για το ρουχαλάκι που θα επιλέξεις μόνη δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο εννοείται δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε τους νονούς γιατί αυτοι οι άνθρωποι άλλωστε ειναι δικοί μας.Θα πρέπει να γίνεται η κουβέντα και για τα ρουχαλάκια αφού εκείνη την ημέρα θα είναι μοντελάκια! Τοσες φωτό θα βγουν Χαχαχ 

Ε εννοειται της ιδιας αποψης ειμαι κ εγω....ειναι κατι που θα την συντροφευσει για παντα θελω να ειναι ολα παραμυθενια!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Vassia13 είπε:

Καλημερούδια!36η μέρα εχθές του κύκλου μου και έκανα χοριακη με αποτέλεσμα 4.578,9! Σήμερα στις 16:30 έχω ραντεβού με το γιατρό για τον πρώτο μας υπέρηχο! Στείλτε θετική ενέργεια! Και εύχομαι σύντομα να ανοίξω καινούριο θέμα με μανουλες Νοεμβρίου 2019!

Με το καλό όλα!! Πες μας τα νέα σου το απόγευμα.

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ε εννοειται της ιδιας αποψης ειμαι κ εγω....ειναι κατι που θα την συντροφευσει για παντα θελω να ειναι ολα παραμυθενια!!

Θα είναι κούκλα μου.. Η πιο γλυκεια μέρα εσυ πανέμορφη νυφούλα και η πανέμορφη μικρή που θα βαπτιστεί! :wub:

17 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

32+1 μου εβγαινε 1600...

Αυριο που θα ειμαι 33+1 ελπιζω να ειναι παραπάνω..

Εσυ γιατι γεννησες νωριτερα;

Εντάξει μην αγχώνεσαι τότε, 1600γρ είναι σχετικά καλά για 32+1. Θα έχει μεγαλώσει θα το δεις. Εμένα η μητριαια αρτηρία η αριστερή δεν αιματωνοταν σωστά κ δεν Μ έδωσαν δυστυχώς salospir από νωρίς αλλά Μ έδωσαν από τη β επιπέδου που τότε απ' ότι έχω ακούσει δεν έχει κάποιο όφελος. Οπότε το μωρό δεν έπαιρνε ανάπτυξη. Είχε φτάσει να είναι στον υπέρηχο 5 εβδομάδες πίσω κ Μ είχαν πει να φτάσουμε αν καταφέρουμε μέχρι την 34η εβδομάδα που θα έχουν αναπτυχθεί όλα τα όργανα κ από εκεί κ ύστερα δεν θα ωφελούσε να είναι στην κοιλιά για να μην υπάρξει ενδομητριος θάνατος. Τώρα σε αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα ήδη το σαλοσπιρ από την 9η εβδομάδα κ ευτυχώς αιματωνεται σωστά. Βέβαια πάλι είναι λίγο μικρούλης αλλά εντός ορίων. Μάλλον φταίει κ ο σωματότυπος μου γιατί έχω κλειστή λεκάνη. Τώρα Πέμπτη έχω ραντεβού πάλι για να δω πως θα είναι το μωράκι μου. Πάντως εσύ είσαι καλά μην φοβάσαι!

Καλημερα παρεα!! Εγερτηριο απο τις 05:00 το πρωι παρακαλω ο μπεμπης. Εκανα την λιποθυμη μπας και τον ξεγελασω οτι πρεπει να ξανακοιμηθουμε αλλα δεν επιασε. <_< 

@ΒαλεντιναΧρηστος μπραβο κοριτσακι μου. Μια χαρα ειναι η μινι!! Δεν οργανωνεις και τα δικα μου που ειμαι σαν τον αντρα σου σε αυτα τα θεματα και τα βαριεμαι ? Χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Θα είναι κούκλα μου.. Η πιο γλυκεια μέρα εσυ πανέμορφη νυφούλα και η πανέμορφη μικρή που θα βαπτιστεί! :wub:

Αχ γλυκια μ σε ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!! Με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγγαλιτσα!!!

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα παρεα!! Εγερτηριο απο τις 05:00 το πρωι παρακαλω ο μπεμπης. Εκανα την λιποθυμη μπας και τον ξεγελασω οτι πρεπει να ξανακοιμηθουμε αλλα δεν επιασε. <_< 

@ΒαλεντιναΧρηστος μπραβο κοριτσακι μου. Μια χαρα ειναι η μινι!! Δεν οργανωνεις και τα δικα μου που ειμαι σαν τον αντρα σου σε αυτα τα θεματα και τα βαριεμαι ? Χαχαχ

Χαχαχχαχαχαχ κ εγω κανω την κοιμισμενη μπας κ καταλαβει οτι δεν ειναι ωρα για ξυπνημα αλλα ποτε δεν πιανει....

Ναιιι βεβαια τωρα π πηρα φορα φερε κ τα δικα σου να στα οργανωσω αφου βρηκαμε παπα.....κ εγω τα βαριεμαι αλλα αν το παμε ετσι το παιδι θα φτασει 20χρονων κ θα ειναι ακομα αβαπτιστο κ θα την φωναζουμε ε ψιτ εσυ!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 21 λεπτά , mama16 είπε:

Εντάξει μην αγχώνεσαι τότε, 1600γρ είναι σχετικά καλά για 32+1. Θα έχει μεγαλώσει θα το δεις. Εμένα η μητριαια αρτηρία η αριστερή δεν αιματωνοταν σωστά κ δεν Μ έδωσαν δυστυχώς salospir από νωρίς αλλά Μ έδωσαν από τη β επιπέδου που τότε απ' ότι έχω ακούσει δεν έχει κάποιο όφελος. Οπότε το μωρό δεν έπαιρνε ανάπτυξη. Είχε φτάσει να είναι στον υπέρηχο 5 εβδομάδες πίσω κ Μ είχαν πει να φτάσουμε αν καταφέρουμε μέχρι την 34η εβδομάδα που θα έχουν αναπτυχθεί όλα τα όργανα κ από εκεί κ ύστερα δεν θα ωφελούσε να είναι στην κοιλιά για να μην υπάρξει ενδομητριος θάνατος. Τώρα σε αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα ήδη το σαλοσπιρ από την 9η εβδομάδα κ ευτυχώς αιματωνεται σωστά. Βέβαια πάλι είναι λίγο μικρούλης αλλά εντός ορίων. Μάλλον φταίει κ ο σωματότυπος μου γιατί έχω κλειστή λεκάνη. Τώρα Πέμπτη έχω ραντεβού πάλι για να δω πως θα είναι το μωράκι μου. Πάντως εσύ είσαι καλά μην φοβάσαι!

Εγω επαιρνα σαλοσπιρ απο την αυχενικη και μετα και αντιπηκτικες απο την 20η εβδομαδα αλλα και παλι το προβλημα υπάρχει.

Τελικα σε ποια εβδομαδα γεννησες;

Εγω τωρα ειμαι 33+1 , η γιατρος μου λεει σιγουρα θα μπουμε 34η εβδομαδα ειναι αισιοδοξη και για παραπανω..

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Beboula25 είπε:

Με το καλό όλα!! Πες μας τα νέα σου το απόγευμα.

Και εγώ γάμο βάφτιση θα κάνω αλλά αργω ακόμα.. Του χρόνου τον μαιο.. Οπότε θα ξεκινήσω ετοιμασίες αφότου γεννήσω.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , nanoula90 είπε:

Έλα ρε αγαπη σε λατρεύω! Σαν να με βλέπω Χαχαχα 

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγώ γάμο βάφτιση θα κάνω αλλά αργω ακόμα.. Του χρόνου τον μαιο.. Οπότε θα ξεκινήσω ετοιμασίες αφότου γεννήσω.. 

Με το καλο και εσυ ωραία εποχή παρεπιπτόντως ούτε ζεστη ούτε κρύο.. Εμείς την βαφτιση μόνο,αυτό ήθελα ανεκαθεν να είναι ξεχωριστά.  Το ποτε με το καλό δεν ξέρω ακόμη θα δούμε έχουμε καιρό για αυτό. 

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Έλα ρε. Κι εμένα!!! Την πήρα κρεβάτι μετά από δύο ώρες πάλης για να κοιμηθεί. 

nlmNp2.png

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Εγω επαιρνα σαλοσπιρ απο την αυχενικη και μετα και αντιπηκτικες απο την 20η εβδομαδα αλλα και παλι το προβλημα υπάρχει.

Τελικα σε ποια εβδομαδα γεννησες;

Εγω τωρα ειμαι 33+1 , η γιατρος μου λεει σιγουρα θα μπουμε 34η εβδομαδα ειναι αισιοδοξη και για παραπανω..

Εγώ είχα γεννήσει 34+3 από ότι θυμάμαι αλλά εμένα είχε μεγαλύτερο θέμα αφού δεν είχα ξεκινήσει από νωρίς salospir. Στον υπέρηχο την εβγαζαν γύρω στα 1200γρ οπότε για σένα κ εγώ είμαι αισιόδοξη ότι θα πας κ παραπάνω... Μπορεί κ 36η εβδομάδα κ να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα που στο εύχομαι κιόλας!

πρίν από 47 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έλα ρε αγαπη σε λατρεύω! Σαν να με βλέπω Χαχαχα 

Με το καλο και εσυ ωραία εποχή παρεπιπτόντως ούτε ζεστη ούτε κρύο.. Εμείς την βαφτιση μόνο,αυτό ήθελα ανεκαθεν να είναι ξεχωριστά.  Το ποτε με το καλό δεν ξέρω ακόμη θα δούμε έχουμε καιρό για αυτό. 

Ε ναι θα έχει χρονισει λογικά κ το μπεμπακι... Κ εγώ ιδανικά ξεχωριστά τα ήθελα αλλά αφού έτυχε έτσι θα πάω με την κόρη μου στην εκκλησια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...