Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!ειμαι νέα στην παρέα!περιμενω το δεύτερο μπεμπακι τελη Ιουνίου!εχω διαγνωστεί με προδρομικό πλακούντα για την ακρίβεια επιπωματικκαμια κοπέλα με ανάλογο πρόβλημα;

6 ώρες πρίν, Elena1610 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!ειμαι νέα στην παρέα!περιμενω το δεύτερο μπεμπακι τελη Ιουνίου!εχω διαγνωστεί με προδρομικό πλακούντα για την ακρίβεια επιπωματικκαμια κοπέλα με ανάλογο πρόβλημα;λ

Καλημέρα Έλενα εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη κ έκανα καισαρική είχα αιμορραγία όπως μου είπε ο γιατρός αλλά πήγαν όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

@Elena1610 έχω το ίδιο πρόβλημα! Εγώ γεννάω αρχές Ιουνίου. Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι θα διορθωθεί από μόνο του ως συμβαίνει στο 95% των περιπτώσεων. Ως εκ τούτου προς το παρόν ειμαι σε φαση προσοχής κ υπομονής. Εσένα τι σου ειπε?

IfsYp3.png

7 ώρες πρίν, Elena1610 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!ειμαι νέα στην παρέα!περιμενω το δεύτερο μπεμπακι τελη Ιουνίου!εχω διαγνωστεί με προδρομικό πλακούντα για την ακρίβεια επιπωματικκαμια κοπέλα με ανάλογο πρόβλημα;

Με το καλο!καλως ηρθες!!

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Mar.da είπε:

Ποτε εχεις γιατρο?ενα μηνα ειχα να το δω και μου φανηκε οτι μεγαλωσε πολυ!

14 μαρτιου καμαρι μου εχω την β επιπεδου!

πρίν από 2 λεπτά , Kpp83 είπε:

Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει εδώ και 1 ώρα και αρνούμαι να σηκωθώ! Χαζεύω μωρουδιακά. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΡΑΦΕΊΟ σνιφ κλαψ λιγμ... 25 εργάσιμες :'(:-(

Σωπα αγαπη μου κ γω με το που ηρθα δουλεια ανοιξα το φορουμ να σας διαβασω!ευλογημενοι αυτοι που το φτιαξαν!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα στην ομαδααα! Τι κανετεεε;;!!!! Σημερα η κορη μου με ξυπνησε απο τις 7 αλλα δεν της εκανα την χαρη πηγα την πηρα απο το κρεβατακι της κ ηρθαμε στην κρεβατοκαμαρα κ χουζουρευουμε αγγαλιτσααα!!! Αχχχχ Ονειρο ειναι αυτα τα μαγουλακια π ακουμπανε στο προσωπο μου....

Κατα τα αλλα κανω ερευνα αγορας σιγα σιγα για μπομπονιερες προσκλητηρια στολισμους κλπ κλπ για το γαμοβαφτιση π θα γινει τον Ιουλιο ευτυχως νυφικο εχω βρει μεσα στην βδομαδα θα παω να το παρω!!!

• Μου αρέσει 6

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στην ομαδααα! Τι κανετεεε;;!!!! Σημερα η κορη μου με ξυπνησε απο τις 7 αλλα δεν της εκανα την χαρη πηγα την πηρα απο το κρεβατακι της κ ηρθαμε στην κρεβατοκαμαρα κ χουζουρευουμε αγγαλιτσααα!!! Αχχχχ Ονειρο ειναι αυτα τα μαγουλακια π ακουμπανε στο προσωπο μου....

Κατα τα αλλα κανω ερευνα αγορας σιγα σιγα για μπομπονιερες προσκλητηρια στολισμους κλπ κλπ για το γαμοβαφτιση π θα γινει τον Ιουλιο ευτυχως νυφικο εχω βρει μεσα στην βδομαδα θα παω να το παρω!!!

Ααα τέλεια αγκαλιτσες με την μπουμπουκα σου!! 

Με το καλό όλα αγαπη μου! Έχεις σκεφτεί κάποιο θέμα για την βαφτιση; 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τελεια!!!καλα κανεις κ τα κοιτας απο νωρις!!

Just now, Beboula25 είπε:

Ααα τέλεια αγκαλιτσες με την μπουμπουκα σου!! 

Με το καλό όλα αγαπη μου! Έχεις σκεφτεί κάποιο θέμα για την βαφτιση; 

Ναι το καμαρι μου!!!

Ναι μην με πεις κλισε αλλα εχω σκεφτει την minnie mouse!!! Δεν ξερω μ αρεσει παντα μ αρεσε....αλλα το φορεματακι π θα βαλει μετα την βουτια ειπα τους νονους θελω να το διαλεξω εγω δεν θελω να ειναι μεσα στο πακετο της βαπτισης ας πουμε!!!! γιατι ειχα δει κατι φοβερα κ ειχα πει αν ειχα θαρρος τους νονους θα τους πω να το διαλεξω εγω...ευτυχως τους εχω θαρρος!

Εχω δει διαφορα θεματα πεταλουδες λουλουδια μονοκερους φλαμινγκο! Αλλα εχω δει κ με την minnie π μαλλον εκει θα καταληξω!

Just now, happysmile είπε:

Τελεια!!!καλα κανεις κ τα κοιτας απο νωρις!!

Ναι δυστηχως ο αντρας μ δεν ασχολειται με τετοια βαζει μονο τα χρηματα....κ καποιος πρεπει να ασχοληθει κ επειδη ειμαι πολυ τελειομανης με αυτα δεν θελω να τρεχω μετα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερούδια!36η μέρα εχθές του κύκλου μου και έκανα χοριακη με αποτέλεσμα 4.578,9! Σήμερα στις 16:30 έχω ραντεβού με το γιατρό για τον πρώτο μας υπέρηχο! Στείλτε θετική ενέργεια! Και εύχομαι σύντομα να ανοίξω καινούριο θέμα με μανουλες Νοεμβρίου 2019!

• Μου αρέσει 9

ibiUp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι το καμαρι μου!!!

Ναι μην με πεις κλισε αλλα εχω σκεφτει την minnie mouse!!! Δεν ξερω μ αρεσει παντα μ αρεσε....αλλα το φορεματακι π θα βαλει μετα την βουτια ειπα τους νονους θελω να το διαλεξω εγω δεν θελω να ειναι μεσα στο πακετο της βαπτισης ας πουμε!!!! γιατι ειχα δει κατι φοβερα κ ειχα πει αν ειχα θαρρος τους νονους θα τους πω να το διαλεξω εγω...ευτυχως τους εχω θαρρος!

Εχω δει διαφορα θεματα πεταλουδες λουλουδια μονοκερους φλαμινγκο! Αλλα εχω δει κ με την minnie π μαλλον εκει θα καταληξω!

Ναι δυστηχως ο αντρας μ δεν ασχολειται με τετοια βαζει μονο τα χρηματα....κ καποιος πρεπει να ασχοληθει κ επειδη ειμαι πολυ τελειομανης με αυτα δεν θελω να τρεχω μετα!

Οι περισσοτεροι συμπεριλαμβανω κ τον δικο μου μεσα δεν ασχολουνται!επισης η χαρα της τελειομανία ς εγω που θελω να χω κ τον ελεγχο στα παντα πιο παρθενακι πεθαινεις!επομενως σε καταλαβαινω απολυτα χαχα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , happysmile είπε:

Οι περισσοτεροι συμπεριλαμβανω κ τον δικο μου μεσα δεν ασχολουνται!επισης η χαρα της τελειομανία ς εγω που θελω να χω κ τον ελεγχο στα παντα πιο παρθενακι πεθαινεις!επομενως σε καταλαβαινω απολυτα χαχα!

Αφου να φανταστεις για την εγκυμοσυνη τα ειχα ΟΛΑ σε λιστα! Κ ολα ετοιμα απο 27η εβδομαδα ασεεε!!!!

Ιχθυεις ειμαι αλλα δεν ξερω κ πολλα απο ζωδια.....εχω ηδη ζητησει να μ στειλουν 10-20προσκλητηρια π μ αρεσαν να επιλεξω και φακελους μαζι! 

Τις μπομπονιερες του γαμου θα τις κανω μονη μ...μιλαμε παρανοιααα:lol:

Ο δικος μ μου ειπε πες μου μονο το τελικο ποσο...τα αλλα στα αφηνω πανω σου....Κ το εννοει ακομα κ για κουστουμι εγω θα παω!:mrgreen: δεν ειναι του στυλ του αυτα!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...