Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , anna karad είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να σας γράψω νέα. Άλλα είμαι σίγουρη ότι θα σας αποζημιώσω.

Την Τρίτη 26.02.2019 γέννησα με καισαρική μια πανέμορφη μπουμπουκα 2770γρ κ 51εκ.! Α! κ φούλ μαλλάκια.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας κ τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις 

Ολοκλήρωση, πληρότητα πως να το πω.Μητρότητα.

Εύχομαι να το ζήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σας φιλώ πολύ όλες.

Να σας ζησει να την δειτε οπως επιθυμειτε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Σημερα μπηκα 33!!!

Ελπιζω να φτασω οσο πιο μακρια γινεται!

Μην ανησυχείς.. Θα κατσει κ άλλο μέσα το μπεμπακι.. Εγώ είμαι 29 και σκέφτομαι πόσο βάρος θα έχει πάρει μετά από ένα μήνα που θα πάω τώρα στις 14 του μήνα.. 

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μην ανησυχείς.. Θα κατσει κ άλλο μέσα το μπεμπακι.. Εγώ είμαι 29 και σκέφτομαι πόσο βάρος θα έχει πάρει μετά από ένα μήνα που θα πάω τώρα στις 14 του μήνα.. 

Θα εχει παρει!

Θα δεις!

Μια χαρα θα ειναι το ζουζουνι!

aKX8p2.png

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αναλογα με το μισθο σου εμενα ηταν 20€ κατω απο αυτα που επερνα δε ξερω αν ειναι για ολους τοσο αν θυμαμαι καλα παιρνεις το 80% του μισθου σου

Τι να σου πω.. Αν είναι το 80 %που λες καλά θα είναι αλλά πιστεύω θα είναι λιγότερο.. Θα δείξει.. 

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Θα εχει παρει!

Θα δεις!

Μια χαρα θα ειναι το ζουζουνι!

Ότι θα έχει πάρει θα έχει πάρει σίγουρα το θέμα είναι πόσο..

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν είναι το 80 %που λες καλά θα είναι αλλά πιστεύω θα είναι λιγότερο.. Θα δείξει.. 

Ότι θα έχει πάρει θα έχει πάρει σίγουρα το θέμα είναι πόσο..

Μην αγχωνεσαι..στην προηγουμενη μετρηση ποσο ηταν;

Ηταν εντος φυσιολογικων οριων.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μην αγχωνεσαι..στην προηγουμενη μετρηση ποσο ηταν;

Ηταν εντος φυσιολογικων οριων.

Την προηγ φορά ήταν ένα κιλό και κάτι ψιλά μου είπε ο γιατρός ήμουν 24 βδομαδων μην σου πω 25 κάπου εκεί.. 

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Την προηγ φορά ήταν ένα κιλό και κάτι ψιλά μου είπε ο γιατρός ήμουν 24 βδομαδων μην σου πω 25 κάπου εκεί.. 

Ε μια χαρα ειναι !

Πολυ καλο βαρος!

Εμενα 1150 ηταν 29η εβδομαδα φαντασου αλλα ενταξει εμενα ειναι γενικα μικρο σε βαρος..

Τοτε ομως για την εβδομαδα του ηταν πολυ καλα μου ειχε πει ο γιατρος...

Οποτε πιστευω πως δεν εχεις λογο να ανησυχεις, θρεφταρι θα εχει γινει!!

aKX8p2.png

πρίν από 27 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ε μια χαρα ειναι !

Πολυ καλο βαρος!

Εμενα 1150 ηταν 29η εβδομαδα φαντασου αλλα ενταξει εμενα ειναι γενικα μικρο σε βαρος..

Τοτε ομως για την εβδομαδα του ηταν πολυ καλα μου ειχε πει ο γιατρος...

Οποτε πιστευω πως δεν εχεις λογο να ανησυχεις, θρεφταρι θα εχει γινει!!

Από την μία έχω άγχος να είναι φυσιολογικό σε βάρος αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν είναι μεγάλο θα μου πουν καισαρική.. Όπως κ να έχει γερό να ειναι.. Αυτό έχει σημασία 

πρίν από 12 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Από την μία έχω άγχος να είναι φυσιολογικό σε βάρος αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν είναι μεγάλο θα μου πουν καισαρική.. Όπως κ να έχει γερό να ειναι.. Αυτό έχει σημασία 

Πρωτον δε ξερεις μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης σου ποσο θα φτασει το μωρο.

Δευτερον να ξερεις οτι παντα υπαρχουν αποκλισεις με τον υπερηχο και τριτον δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητα λογος να γεννησεις με καισαρικη αν ειναι μεγαλο το μωρο...

Η αδερφη μου γεννηθηκε φυσιολογικα και ευκολα 4050!

Μην αγχωνεσαι απο τωρα για αυτα..δεν εχουν νοημα, υπαρχουν πολυ χειροτερα..

Δες εμενα που αγωνιω καθε μερα αν εχει μεγαλωσει το μωρο και ποτε θα γεννησω!

Οποτε μια χαρα εισαι!

Αισιοδοξια

aKX8p2.png

@fairy-mary όλα καλά θα πάνε θα το δεις.. κ οι μετρήσεις πέφτουν κ λίγο έξω. Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήδη πριν την β επιπέδου φαινόταν ότι ήταν λίγο μικρότερο το μωρό κ 1 μέρα πριν γεννήσω 34+3 μου το έβγαζαν 1250γρ το μωρό. Κ την επόμενη μέρα που γέννησα ήταν 300γρ πιο πάνω. Εσένα αν στο βγάζουν την 33η εβδομάδα ηδη σχεδόν 1600 κ 35η εβδομάδα πχ να γεννήσεις μπορεί ήδη να πάει 2000kg κ να μην χρειαστεί να μείνει πολλές μέρες θερμοκοιτίδα, ίσα ίσα μόνο για να το ελέγξουν. Κ αν αντέχει η αιμάτωση κ ο πλακούντας ίσως να γεννήσεις κ τελειομηνη! Εγώ να φανταστείς όταν την πήρα σπίτι ήταν 1970γρ οπότε ακόμα κ στα 2 κιλά αν δεν έχει αλλά Θέματα το δίνουν το παιδί να το πάρεις σπίτι αν γεννήσεις σε δημόσιο

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , mama16 είπε:

@fairy-mary όλα καλά θα πάνε θα το δεις.. κ οι μετρήσεις πέφτουν κ λίγο έξω. Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήδη πριν την β επιπέδου φαινόταν ότι ήταν λίγο μικρότερο το μωρό κ 1 μέρα πριν γεννήσω 34+3 μου το έβγαζαν 1250γρ το μωρό. Κ την επόμενη μέρα που γέννησα ήταν 300γρ πιο πάνω. Εσένα αν στο βγάζουν την 33η εβδομάδα ηδη σχεδόν 1600 κ 35η εβδομάδα πχ να γεννήσεις μπορεί ήδη να πάει 2000kg κ να μην χρειαστεί να μείνει πολλές μέρες θερμοκοιτίδα, ίσα ίσα μόνο για να το ελέγξουν. Κ αν αντέχει η αιμάτωση κ ο πλακούντας ίσως να γεννήσεις κ τελειομηνη! Εγώ να φανταστείς όταν την πήρα σπίτι ήταν 1970γρ οπότε ακόμα κ στα 2 κιλά αν δεν έχει αλλά Θέματα το δίνουν το παιδί να το πάρεις σπίτι αν γεννήσεις σε δημόσιο

32+1 μου εβγαινε 1600...

Αυριο που θα ειμαι 33+1 ελπιζω να ειναι παραπάνω..

Εσυ γιατι γεννησες νωριτερα;

aKX8p2.png

21 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Κορίτσια μου..αυτη τη στιγμη κοιμαται διπλα μου ενα υπεροχο,πανεμορφο πλασματακι...ο γιος μου..και ακομα τσιμπιεμαι να καταλαβω οτι ειναι αληθεια.. Δεν μπορει κανεις να περιγράψει το συναισθημα που βιώνεις οταν ερχεται στον κόσμο το παιδι σου και το βαζουν πανω σου για πρωτη φορα.. Καμία στιγμη της ζωης μου δεν συγκρινεται με αυτο που εζησα και ζω αυτή τη στιγμη..ειναι κατι μαγικο κοριτσια και θα το ζησετε και εσεις σύντομα. 

Με τον τοκετο ολα πηγαν πολυ καλα δεν πονεσα καθολου με την επισκληριδιο.Μονο κατω ποναω τώρα λογω των ραματων. Θα σας γραψω καποια στιγμη λεπτομέρειες για την πρόκληση.  Σας φιλω ολες!!

Κοριτσακι μου γλυκο να σου ζησει το παληκαρι σου!!σιδερενιοι και οι δυο σας!!:x

3 ώρες πρίν, anna karad είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να σας γράψω νέα. Άλλα είμαι σίγουρη ότι θα σας αποζημιώσω.

Την Τρίτη 26.02.2019 γέννησα με καισαρική μια πανέμορφη μπουμπουκα 2770γρ κ 51εκ.! Α! κ φούλ μαλλάκια.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας κ τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις 

Ολοκλήρωση, πληρότητα πως να το πω.Μητρότητα.

Εύχομαι να το ζήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σας φιλώ πολύ όλες.

Να σου ζησει κοριτσι μου!!σιδερενιες!!

Κοριτσια σημερα ειχαμε γιατρο μετα απο ενα μηνα και μας ειπε ειναι 170γρ αντρακλας:-D!εχει 2 εκ πατουσιτσα!τον βλεπω με 50 νουμερο παπουτσι:razz:!!μας βρηκε και τους δυο μια χαρα και τωρα ξανα σε ενα μηνα.εχουμε και την β επιπεδου.

7 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Νωρίς που έφτασα δεν είχαν ανοίξει. Αφησα το όνομα μου σε ένα χαρτακι που σημείωναν ονόματα (σκ@τ@ δεν είχε καμμία) σημασία.

Μολις άνοιξε η πόρτα αρνήθηκα να σπρωχτώ. Περίμενα υπομονετικά και ανέβηκα πάνω με το ασανσερ. Πάω να πάρω χαρτάκι και τύπος με σπρώχνει να το πάρει πριν από εμένα. Το τι του κατέβασα ένας θεός ξέρει αλλά κανένας δεν του είπε μια κουβέντα να με βοηθήσει. Μπήκα να εξηγήσω στον 1 υπάλληλο και μου είπε ότι όλοι άρρωστοι είναι εδώ και να περιμένω εκτός αν θέλει να μου δώσει κάποιος τη σειρά του. Του είπα και για τη λίστα και με αγνόησε. Ε κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν αξίζει ούτε τα νεύρα, ούτε το φόβο, ούτε τις αρρώστιες γύρω μου και έφυγα. Θα κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον.

Ομολογώ ότι δόξα τον θεό δεν είχε ξαναχρειαστεί να πάω στο ΙΚΑ ποτέ πλην της πρόσληψης ως μισθωτή. Τότε μάλιστα έμενα ΒΠ και όχι κέντρο και ομολογούμενως (αν και ρατσιστικό/ταξικό/απαίσιο αυτό που λέω) καμμία σχέση. Φοβερή και τριτοκοσμική κατάσταση και ξέρω μου αξίζει το άσε μας κουκλίτσα μου που πέφτω τόσο πολύ από τα σύννεφα.

@fairy-mary Περαστικά!!

Πραγματικα δε υπαρχει σεβασμος σε τιποτα,ουτε σε εγκυες ουτε σε ηλικιωμενους.ποσο ασχημο αυτο εν ετη 2019:mad:

• Μου αρέσει 2

EUW2p3.png

πρίν από 31 λεπτά , Mar.da είπε:

Κοριτσακι μου γλυκο να σου ζησει το παληκαρι σου!!σιδερενιοι και οι δυο σας!!:x

Να σου ζησει κοριτσι μου!!σιδερενιες!!

Κοριτσια σημερα ειχαμε γιατρο μετα απο ενα μηνα και μας ειπε ειναι 170γρ αντρακλας:-D!εχει 2 εκ πατουσιτσα!τον βλεπω με 50 νουμερο παπουτσι:razz:!!μας βρηκε και τους δυο μια χαρα και τωρα ξανα σε ενα μηνα.εχουμε και την β επιπεδου.

Πραγματικα δε υπαρχει σεβασμος σε τιποτα,ουτε σε εγκυες ουτε σε ηλικιωμενους.ποσο ασχημο αυτο εν ετη 2019:mad:

κ μενα 170 γραμμαρια ηταν!ανυπομονω να δω ποσο ειναι τωρα!!

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Πρωτον δε ξερεις μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης σου ποσο θα φτασει το μωρο.

Δευτερον να ξερεις οτι παντα υπαρχουν αποκλισεις με τον υπερηχο και τριτον δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητα λογος να γεννησεις με καισαρικη αν ειναι μεγαλο το μωρο...

Η αδερφη μου γεννηθηκε φυσιολογικα και ευκολα 4050!

Μην αγχωνεσαι απο τωρα για αυτα..δεν εχουν νοημα, υπαρχουν πολυ χειροτερα..

Δες εμενα που αγωνιω καθε μερα αν εχει μεγαλωσει το μωρο και ποτε θα γεννησω!

Οποτε μια χαρα εισαι!

Αισιοδοξια

Καλέ ναι αισιοδοξία πάνω από όλα.. Σε λίγο καιρό θα μπω κ εγώ στην τελική ευθεία.. Ανυπομονώ να την δω.. 

• Μου αρέσει 1

Γειά σας!!! Αποφάσισα να μπω κι εγώ στην παρέα!!! Έχω ακόμα καιρό μπροστά μου (ειμαι 25 βδομαδων) και είναι το πρώτο μου παιδάκι!

Δεν έχω διαβάσει τις αναρτήσεις μέχρι εδώ γιατί βλέπω 733 σελίδες και δεν νομίζω να προλάβω μέχρι να γεννήσω :grin: αλλα θα συμμετέχω από δω και πέρα χαχαχαχαχαχ

Εύχομαι σε όλες με το καλό τα μπεμπάκια :x

• Μου αρέσει 12

H4LBp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...