Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Kpp83 είπε:

Νωρίς που έφτασα δεν είχαν ανοίξει. Αφησα το όνομα μου σε ένα χαρτακι που σημείωναν ονόματα (σκ@τ@ δεν είχε καμμία) σημασία.

Μολις άνοιξε η πόρτα αρνήθηκα να σπρωχτώ. Περίμενα υπομονετικά και ανέβηκα πάνω με το ασανσερ. Πάω να πάρω χαρτάκι και τύπος με σπρώχνει να το πάρει πριν από εμένα. Το τι του κατέβασα ένας θεός ξέρει αλλά κανένας δεν του είπε μια κουβέντα να με βοηθήσει. Μπήκα να εξηγήσω στον 1 υπάλληλο και μου είπε ότι όλοι άρρωστοι είναι εδώ και να περιμένω εκτός αν θέλει να μου δώσει κάποιος τη σειρά του. Του είπα και για τη λίστα και με αγνόησε. Ε κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν αξίζει ούτε τα νεύρα, ούτε το φόβο, ούτε τις αρρώστιες γύρω μου και έφυγα. Θα κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον.

Ομολογώ ότι δόξα τον θεό δεν είχε ξαναχρειαστεί να πάω στο ΙΚΑ ποτέ πλην της πρόσληψης ως μισθωτή. Τότε μάλιστα έμενα ΒΠ και όχι κέντρο και ομολογούμενως (αν και ρατσιστικό/ταξικό/απαίσιο αυτό που λέω) καμμία σχέση. Φοβερή και τριτοκοσμική κατάσταση και ξέρω μου αξίζει το άσε μας κουκλίτσα μου που πέφτω τόσο πολύ από τα σύννεφα.

@fairy-mary Περαστικά!!

Ελεως απαραδεκτος ο υπαλληλος επρεπε να σου δωσει προτεραιότητα ελλαδα σου λεει μετα γιαυτο παμε απο τοκακο στο χειρότερο ο ενας να φαι τον αλλο σε βλεπουνε να παιδεύεσαι και τους αρεσει. 

• Μου αρέσει 2

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Nicol_ να σου ζήσει το μωράκι σ, γερό κ τυχερό είναι. Με συγκινησες όπως τα έγραψες κ ναι αυτή είναι η πραγματικότητα.. με το που γίνεσαι μητέρα ο λόγος ύπαρξης είναι το παιδί σου. @Vasoth. ελπίζω γρήγορα ν πάρεις την κορούλα σου σπίτι. @fairy-mary περαστικά σου, πάρε τηλ τον γιατρό καλύτερα. Ποιο είναι το πρόβλημα σου με τον πλακούντα? Δεν αιματωνει καλά το μωρό? Πόσο βάρος έχει?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , happysmile είπε:

Κ πολυ καλα θα κανεις εγω αν ηταν αρκετα μεγαλη η διαφορα μισθολογικκα γτ ξερω ειναι νομιζω γυρω στα 500 της ανναρωτικης θα χα βγει απο τωρα!

Δεν ξέρω πόσο θα είναι σε μένα γτ είμαι ημιαπασχοληση... 

πρίν από 17 λεπτά , mama16 είπε:

@Nicol_ να σου ζήσει το μωράκι σ, γερό κ τυχερό είναι. Με συγκινησες όπως τα έγραψες κ ναι αυτή είναι η πραγματικότητα.. με το που γίνεσαι μητέρα ο λόγος ύπαρξης είναι το παιδί σου. @Vasoth. ελπίζω γρήγορα ν πάρεις την κορούλα σου σπίτι. @fairy-mary περαστικά σου, πάρε τηλ τον γιατρό καλύτερα. Ποιο είναι το πρόβλημα σου με τον πλακούντα? Δεν αιματωνει καλά το μωρό? Πόσο βάρος έχει?

Γεια σου!

Πηρα τηλ ενταξει μου ειπε να μην ανησυχώ δεν επηρεαζει το μωρο και ηδη αισθανομαι καλυτερα.

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες και ακολουθω αντιπηκτικη αγωγη...

Πριν απο μια εβδομδα εκανα Doppler και μου βρηκαν προωρα γερασμενο πλακουντα grade 2-3 και το μωρο επεσε στην 7η καμπυλη αναπτυξης...

1550 γραμμαρια ηταν.

Την παρασκευη εκανα ΝST το οποιο ηταν καλο και τωρα περιμενω επανεκτιμηση βαρους αυριο που θα κανω παλι Doppler...

Γενικα το παμε μερα με τη μερα..

Εχεις η ξερεις καποιον με παρομοια εμπειρια;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σου!

Πηρα τηλ ενταξει μου ειπε να μην ανησυχώ δεν επηρεαζει το μωρο και ηδη αισθανομαι καλυτερα.

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες και ακολουθω αντιπηκτικη αγωγη...

Πριν απο μια εβδομδα εκανα Doppler και μου βρηκαν προωρα γερασμενο πλακουντα grade 2-3 και το μωρο επεσε στην 7η καμπυλη αναπτυξης...

1550 γραμμαρια ηταν.

Την παρασκευη εκανα ΝST το οποιο ηταν καλο και τωρα περιμενω επανεκτιμηση βαρους αυριο που θα κανω παλι Doppler...

Γενικα το παμε μερα με τη μερα..

Εχεις η ξερεις καποιον με παρομοια εμπειρια;

Σε ποια εβδομάδα είσαι γλυκούλα μου; 

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Σημερα μπηκα 33!!!

Ελπιζω να φτασω οσο πιο μακρια γινεται!

Κοπέλα μου ποτε πέρασε ο καιρός είδα τυχαια την ανάρτηση σου. Ακόμα θυμάμαι την εκδρομή στα κυθηρα και την αγωνία σου! Εκεί δεν το μαθες? Εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι στην αγκαλιτσα σου γερό και δυνατό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Kiki_kido είπε:

Κοπέλα μου ποτε πέρασε ο καιρός είδα τυχαια την ανάρτηση σου. Ακόμα θυμάμαι την εκδρομή στα κυθηρα και την αγωνία σου! Εκεί δεν το μαθες? Εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι στην αγκαλιτσα σου γερό και δυνατό! 

Που εισαι βρε αγαπη!

Χαθηκες!

Πως πανε οι προσπάθειες;

Στην ελαφονησο ειχα παει...κοντα επεσες :)

περασε ο καιρος εχω τα θεματακια μου ομως..

μαλλον θα γεννησω προωρα λογω γερασμενου πλακουντα γιατί και το μωρο δε μεγαλωνει οπως πρεπει...

κανω υπομονη ομως και εχω πιστη!

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Kiki_kido είπε:

Κικαρα από τις λιγες είσαι ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , fairy-mary είπε:

Που εισαι βρε αγαπη!

Χαθηκες!

Πως πανε οι προσπάθειες;

Στην ελαφονησο ειχα παει...κοντα επεσες :)

περασε ο καιρος εχω τα θεματακια μου ομως..

μαλλον θα γεννησω προωρα λογω γερασμενου πλακουντα γιατί και το μωρο δε μεγαλωνει οπως πρεπει...

κανω υπομονη ομως και εχω πιστη!

@fairy-mary Ελαφονησο ναι! Καλα πάνε συνεχιζονται με αμείωτο ενδιαφερον μέχρι να μεταβω σε αυτή την ενοτητα κι εγώ! Και έχω πίστη! Όλα να πάνε μια χαρά ως το τέλος εύχομαι μέσα απ την.καρδιά. μου! Πολύ χάρηκα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kiki_kido είπε:

@fairy-mary Ελαφονησο ναι! Καλα πάνε συνεχιζονται με αμείωτο ενδιαφερον μέχρι να μεταβω σε αυτή την ενοτητα κι εγώ! Και έχω πίστη! Όλα να πάνε μια χαρά ως το τέλος εύχομαι μέσα απ την.καρδιά. μου! Πολύ χάρηκα! 

Θα μεταβεις συντομα!!

Να μας λες τα νεα σου!

Σε φιλω!!!

aKX8p2.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Δεν ξέρω πόσο θα είναι σε μένα γτ είμαι ημιαπασχοληση... 

Αναλογα με το μισθο σου εμενα ηταν 20€ κατω απο αυτα που επερνα δε ξερω αν ειναι για ολους τοσο αν θυμαμαι καλα παιρνεις το 80% του μισθου σου

0EKFp2.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να σας γράψω νέα. Άλλα είμαι σίγουρη ότι θα σας αποζημιώσω.

Την Τρίτη 26.02.2019 γέννησα με καισαρική μια πανέμορφη μπουμπουκα 2770γρ κ 51εκ.! Α! κ φούλ μαλλάκια.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας κ τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις 

Ολοκλήρωση, πληρότητα πως να το πω.Μητρότητα.

Εύχομαι να το ζήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σας φιλώ πολύ όλες.

• Μου αρέσει 8

1 ώρα πρίν, Kiki_kido είπε:

Που Σάι συυυυ βρεεε!??? Καλά είσαι; πως πάει? Τα νέα σου?

πρίν από 3 λεπτά , anna karad είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να σας γράψω νέα. Άλλα είμαι σίγουρη ότι θα σας αποζημιώσω.

Την Τρίτη 26.02.2019 γέννησα με καισαρική μια πανέμορφη μπουμπουκα 2770γρ κ 51εκ.! Α! κ φούλ μαλλάκια.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας κ τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις 

Ολοκλήρωση, πληρότητα πως να το πω.Μητρότητα.

Εύχομαι να το ζήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σας φιλώ πολύ όλες.

Ωωωω να σας ζήσει η μπουμπουκαάααααάα!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...