Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Kpp83 είπε:

@happysmile το μόνο άλλο που θα σας πω είναι ότι με τύπος με έσπρωξε!!! Φοβήθηκα ρε κορίτσια και έφυγα.

Χριστε μου!!!ε δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια βληματα!θα τρελαθω με φουντωσες τωρα!ειμαστε σοβαροι τι ηταν αυτος αλλος π περιμενε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Kpp83 είπε:

@happysmile το μόνο άλλο που θα σας πω είναι ότι με τύπος με έσπρωξε!!! Φοβήθηκα ρε κορίτσια και έφυγα.

Αγάπη οπως σου είπε η άλλη κοπέλα πρέπει εσυ να μιλήσεις στον υπάλληλο. Έχεις προτεραιότητα παντού όπου πας να το ξερεις από εδώ και πέρα.  

Καλημερα κοριτσια!

Περιττο να σας πω οτι εχω παθει ιλιγγο και εκανα και διαρροια και εμετο...

Περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τη γιατρο τηλεφωνο.

Ελπιζω να μην επηρεαζεται το μωρο!

Τι αλλο θα μου συμβει...

• Λυπημένη/-ος 2

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Περιττο να σας πω οτι εχω παθει ιλιγγο και εκανα και διαρροια και εμετο...

Περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τη γιατρο τηλεφωνο.

Ελπιζω να μην επηρεαζεται το μωρο!

Τι αλλο θα μου συμβει...

Δεν επιρρεαζεται κοριτσακι μου!!γτ ομως εφαγες κατι η γαστρεντεριτιδα?

πρίν από 17 λεπτά , happysmile είπε:

Δεν επιρρεαζεται κοριτσακι μου!!γτ ομως εφαγες κατι η γαστρεντεριτιδα?

Δε νομιζω οτι ειναι απο φαγητο...

Γιατι με επιασε και ζαλαδα...μαλλον κατι εχω κολλησει...

aKX8p2.png

Νωρίς που έφτασα δεν είχαν ανοίξει. Αφησα το όνομα μου σε ένα χαρτακι που σημείωναν ονόματα (σκ@τ@ δεν είχε καμμία) σημασία.

Μολις άνοιξε η πόρτα αρνήθηκα να σπρωχτώ. Περίμενα υπομονετικά και ανέβηκα πάνω με το ασανσερ. Πάω να πάρω χαρτάκι και τύπος με σπρώχνει να το πάρει πριν από εμένα. Το τι του κατέβασα ένας θεός ξέρει αλλά κανένας δεν του είπε μια κουβέντα να με βοηθήσει. Μπήκα να εξηγήσω στον 1 υπάλληλο και μου είπε ότι όλοι άρρωστοι είναι εδώ και να περιμένω εκτός αν θέλει να μου δώσει κάποιος τη σειρά του. Του είπα και για τη λίστα και με αγνόησε. Ε κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν αξίζει ούτε τα νεύρα, ούτε το φόβο, ούτε τις αρρώστιες γύρω μου και έφυγα. Θα κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον.

Ομολογώ ότι δόξα τον θεό δεν είχε ξαναχρειαστεί να πάω στο ΙΚΑ ποτέ πλην της πρόσληψης ως μισθωτή. Τότε μάλιστα έμενα ΒΠ και όχι κέντρο και ομολογούμενως (αν και ρατσιστικό/ταξικό/απαίσιο αυτό που λέω) καμμία σχέση. Φοβερή και τριτοκοσμική κατάσταση και ξέρω μου αξίζει το άσε μας κουκλίτσα μου που πέφτω τόσο πολύ από τα σύννεφα.

@fairy-mary Περαστικά!!

IfsYp3.png

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Έιμαι  στο ΙΚΑ από τις 7.30 και έχει 100 ατομα ουρά με κανένα σεβασμό στην κατάσταση

Καλέ χρησιμοποίησε το όπλο σου που είναι η κοιλουμπα και περνά τους όλους.. Έχεις πρωτερεοτητα... Εγώ αυτό εκανα στην ΔΕΗ που μπήκα κ είχα 40 άτομα μπροστά.. Πήγα ευγενικά σε μια υπάλληλο κ της λέω επειδή είμαι έγκυος μπορώ να περάσω εγώ;; και τι μ είπε το βούρλο "θα πρέπει να ρωτήσετε τους υπόλοιπους εδώ μέσα; κ τις λέω όλους; που είναι η διευθύντρια;;; Ε μετά από 5 λεπτά με φώναξε να με εξυπηρετήσει 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , fairy-mary είπε:

Δε νομιζω οτι ειναι απο φαγητο...

Γιατι με επιασε και ζαλαδα...μαλλον κατι εχω κολλησει...

Πω ρε κοριτσακι μου!!νερο λιγο λιγο κ φαε λαπα οπωσδηποτε εστω κ μερικες κουταλιες θα φτιαξει κατευθειαν το στομαχι σου..

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλέ χρησιμοποίησε το όπλο σου που είναι η κοιλουμπα και περνά τους όλους.. Έχεις πρωτερεοτητα... Εγώ αυτό εκανα στην ΔΕΗ που μπήκα κ είχα 40 άτομα μπροστά.. Πήγα ευγενικά σε μια υπάλληλο κ της λέω επειδή είμαι έγκυος μπορώ να περάσω εγώ;; και τι μ είπε το βούρλο "θα πρέπει να ρωτήσετε τους υπόλοιπους εδώ μέσα; κ τις λέω όλους; που είναι η διευθύντρια;;; Ε μετά από 5 λεπτά με φώναξε να με εξυπηρετήσει 

Θεαρα!!!!!!κ πολυ καλα εκανες!

Κοριτσια ανυπομονω να σταματησω απτη δουλεια ε παρολο που ειμα καθισρη κ δεν κουραζομαι μονο ψυχολογικη κουραση εχει η δουλεια μου!βαρεθηκα παρα πολυ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , happysmile είπε:

Πω ρε κοριτσακι μου!!νερο λιγο λιγο κ φαε λαπα οπωσδηποτε εστω κ μερικες κουταλιες θα φτιαξει κατευθειαν το στομαχι σου..

Θεαρα!!!!!!κ πολυ καλα εκανες!

Κοριτσια ανυπομονω να σταματησω απτη δουλεια ε παρολο που ειμα καθισρη κ δεν κουραζομαι μονο ψυχολογικη κουραση εχει η δουλεια μου!βαρεθηκα παρα πολυ!

Εγώ ειναι τελευταία βδομάδα που πηγαίνω στην δουλειά.. Ουτε εγώ κουράζομαι και ας δουλεύω σε φούρνο.. Απλά με έχει κουράσει αυτό το κάθε μέρα θέλω να κάτσω να ξεκουραστώ.. Πότε σταματάς τη δουλειά; 

πρίν από 59 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρουδια!!!

Καλημέρα σμαιλιτα!!! 

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ ειναι τελευταία βδομάδα που πηγαίνω στην δουλειά.. Ουτε εγώ κουράζομαι και ας δουλεύω σε φούρνο.. Απλά με έχει κουράσει αυτό το κάθε μέρα θέλω να κάτσω να ξεκουραστώ.. Πότε σταματάς τη δουλειά; 

Καλημέρα σμαιλιτα!!! 

Τελος Μαιου εχω ψωμι ακομα

πρίν από 40 λεπτά , Kpp83 είπε:

Νωρίς που έφτασα δεν είχαν ανοίξει. Αφησα το όνομα μου σε ένα χαρτακι που σημείωναν ονόματα (σκ@τ@ δεν είχε καμμία) σημασία.

Μολις άνοιξε η πόρτα αρνήθηκα να σπρωχτώ. Περίμενα υπομονετικά και ανέβηκα πάνω με το ασανσερ. Πάω να πάρω χαρτάκι και τύπος με σπρώχνει να το πάρει πριν από εμένα. Το τι του κατέβασα ένας θεός ξέρει αλλά κανένας δεν του είπε μια κουβέντα να με βοηθήσει. Μπήκα να εξηγήσω στον 1 υπάλληλο και μου είπε ότι όλοι άρρωστοι είναι εδώ και να περιμένω εκτός αν θέλει να μου δώσει κάποιος τη σειρά του. Του είπα και για τη λίστα και με αγνόησε. Ε κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν αξίζει ούτε τα νεύρα, ούτε το φόβο, ούτε τις αρρώστιες γύρω μου και έφυγα. Θα κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον.

Ομολογώ ότι δόξα τον θεό δεν είχε ξαναχρειαστεί να πάω στο ΙΚΑ ποτέ πλην της πρόσληψης ως μισθωτή. Τότε μάλιστα έμενα ΒΠ και όχι κέντρο και ομολογούμενως (αν και ρατσιστικό/ταξικό/απαίσιο αυτό που λέω) καμμία σχέση. Φοβερή και τριτοκοσμική κατάσταση και ξέρω μου αξίζει το άσε μας κουκλίτσα μου που πέφτω τόσο πολύ από τα σύννεφα.

@fairy-mary Περαστικά!!

Αγαπη εσυ πηγες ικα για να κανεις τα χαρτια σου να παρεις το επιδομα?

πρίν από 32 λεπτά , happysmile είπε:

Τελος Μαιου εχω ψωμι ακομα

Αγαπη εσυ πηγες ικα για να κανεις τα χαρτια σου να παρεις το επιδομα?

Ααα κάνε υπομονή.. Σκέψου τις αργίες που έχουμε και θα περάσει ο καιρός.. Εγώ κανονικά βγαίνω σε άδεια τελος Μαρτίου αλλά είπα στον γιατρό να με βγάλει νωρίτερα με αναρρωτική 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα κάνε υπομονή.. Σκέψου τις αργίες που έχουμε και θα περάσει ο καιρός.. Εγώ κανονικά βγαίνω σε άδεια τελος Μαρτίου αλλά είπα στον γιατρό να με βγάλει νωρίτερα με αναρρωτική 

Κ πολυ καλα θα κανεις εγω αν ηταν αρκετα μεγαλη η διαφορα μισθολογικκα γτ ξερω ειναι νομιζω γυρω στα 500 της ανναρωτικης θα χα βγει απο τωρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...