Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , happysmile είπε:

Οχι δεν προκαλει συσπασεις ουτε επιρεαζεται το μωρο!αν δεν σε πειραξε φαγητο δες μηπως σε ενοχλει το σιδηρο που πινεις στο λεω καθαρα απο εμπειρια γτ εγω ειχα θεμα για τεσσερις μερες με το σιδηρο φυσικα δεν εχω ιατρικες γνωσεις!να φας ελαφρια σημερα λαπαδακι κ κοτοπουλο!κ ενημερωσε το γιατρο σου!

Ναι παιρνω σίδηρο η αληθεια ειναι....τον ξεκινησα εδω κ μια εβδομαδα...σμρ ειμαι λιγο καλυτερα αν συνεχίσει θα παρω την γιατρο αυριο....ναι ρε συ ρωτησα γτ χθες με αγχωσε λιγο αυτος ο πονος καλα ηταν ξεκάθαρο οτι ηταν αλλος πονος αλλα οσο να ναι στην εγκυμοσύνη ολα σε αγχωνουν...θενκς για τν απάντηση:))

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Την παρασκευη που εκανα καρδιοτοκογραφημα δε κατεγραψε συσπασεις!

Μονο αυτο το θεμα με το πλακουντα εχω, και το μωρο δε παιρνει το βαρος που πρεπει...

Αν ο πλακουντας δε δινει αλλο τροφη..θα πρεπει να βγει.

Ασε που εχω και αυτο το αγχος να παρακολουθω τις κινησεις ολη μερα.

Σημερα δε μπυ φαίνεται τοσο ζωηρη και εχω τρελαθει.

Έχεις μιλήσει σήμερα με τον γιατρό σου να το πεις ότι δεν είναι πολύ ζωηρή;; Πόσες φορές την έχεις νιώσει;

πρίν από 8 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Έχεις μιλήσει σήμερα με τον γιατρό σου να το πεις ότι δεν είναι πολύ ζωηρή;; Πόσες φορές την έχεις νιώσει;

Την εχω ακουσει αρκετα απλα η ενταση μου φαινεται μειωμενη, δηλαδη σα να ειναι λιγο πιο αδυναμες οι κλωτσιες...

Θα περιμενω και το βραδακι που συνηθως ζωηρευει και αν δω οτι ειναι στα ιδια θα την παρω.

aKX8p2.png

Κατι τελευταίο σημερα που ξύπνησα ποναει λιγο το δεξι μ αυτι...αν είναι καμια ωτίτιδα ειναι επικίνδυνο??πρεπει να παρω θεραπεία?σορυ π ρωταω απλα ειναι Κυριακή κ δεν μπορω να μιλήσω με τη γιατρο..κ ρωταω μηπως εχει τυχει σε καμια...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Κατι τελευταίο σημερα που ξύπνησα ποναει λιγο το δεξι μ αυτι...αν είναι καμια ωτίτιδα ειναι επικίνδυνο??πρεπει να παρω θεραπεία?σορυ π ρωταω απλα ειναι Κυριακή κ δεν μπορω να μιλήσω με τη γιατρο..κ ρωταω μηπως εχει τυχει σε καμια...

Αγαπακι όχι μην ανησυχείς με τέτοια. Είσαι εγκυος απλά! Καταλαβαινεις πως στο λέω; Δεν αλλάζουν τα υπόλοιπα παραμένεις ζωντανός οργανισμός που δέχεται και αντιμετωπίζει ότι και πριν. Μια απλή σκέψη ισως να σε βοηθήσει εμενα τουλάχιστον με βοήθησε πολύ! Είναι πως οι γιατροί με το που επιβεβαίωναν την εγκυμοσυνη θα μας έδιναν σελίδες κατεβατά με λίστες του τι να προσέχουμε να ΜΗΝ πάθουμε. 

Τώρα για το αυτάκι που ρωτάς προτείνω πρώτα να τσεκαρεις δλδ αν αντέχεις αν δεν πονας πολύ να περιμένεις να δεις πως θα πάει. Εάν υποφέρεις φυσικά παίρνεις τον γιατρό ότι ωρα και οποια μέρα είναι. Επίσης για το αν θα πάρεις οτιδήποτε μόνο τον γιατρό σου θα ρωτησεις κανέναν άλλο,ουτε την φιλη σου που μπορεί να το έχει πάθει ούτε φαρμακοποιό ούτε αλλον γιατρό μόνο τον γυναικολόγο σου. Για καλό στο λεω κοριτσάκι μου. Ελπίζω να μην σε πάει για ωτίτιδα γτ είναι φρίκη ο πόνος αλλα γενικά επιτρέπονται φάρμακα και θεωρώ πως το χειρότερο είναι να αφήνεις τον πόνο και το πρόβλημα άλυτο  και όχι το να πάρεις αγωγή. 

@Nicol_ είσαι σίγουρα μια ευτυχισμένη μανούλα!!! Να το ευχαριστηθεις και όταν με το καλό μπορέσεις να μας πεις τα νέα σας γιατί σε έχουμε έγνοια!  :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αγαπακι όχι μην ανησυχείς με τέτοια. Είσαι εγκυος απλά! Καταλαβαινεις πως στο λέω; Δεν αλλάζουν τα υπόλοιπα παραμένεις ζωντανός οργανισμός που δέχεται και αντιμετωπίζει ότι και πριν. Μια απλή σκέψη ισως να σε βοηθήσει εμενα τουλάχιστον με βοήθησε πολύ! Είναι πως οι γιατροί με το που επιβεβαίωναν την εγκυμοσυνη θα μας έδιναν σελίδες κατεβατά με λίστες του τι να προσέχουμε να ΜΗΝ πάθουμε. 

Τώρα για το αυτάκι που ρωτάς προτείνω πρώτα να τσεκαρεις δλδ αν αντέχεις αν δεν πονας πολύ να περιμένεις να δεις πως θα πάει. Εάν υποφέρεις φυσικά παίρνεις τον γιατρό ότι ωρα και οποια μέρα είναι. Επίσης για το αν θα πάρεις οτιδήποτε μόνο τον γιατρό σου θα ρωτησεις κανέναν άλλο,ουτε την φιλη σου που μπορεί να το έχει πάθει ούτε φαρμακοποιό ούτε αλλον γιατρό μόνο τον γυναικολόγο σου. Για καλό στο λεω κοριτσάκι μου. Ελπίζω να μην σε πάει για ωτίτιδα γτ είναι φρίκη ο πόνος αλλα γενικά επιτρέπονται φάρμακα και θεωρώ πως το χειρότερο είναι να αφήνεις τον πόνο και το πρόβλημα άλυτο  και όχι το να πάρεις αγωγή. 

@Nicol_ είσαι σίγουρα μια ευτυχισμένη μανούλα!!! Να το ευχαριστηθεις και όταν με το καλό μπορέσεις να μας πεις τα νέα σας γιατί σε έχουμε έγνοια!  :wub:

Ναι η υπερπροστασία μ εχει βαρεσει κόκκινο απο τωρα....αλλα ναι ειμαστε άνθρωποι ζωντανοι οργανισμοί οπως λες κ εχεις απολυτο δικιο!!θα το κρατησω σαν σκεψη για μα με βοηθήσει στη συνέχεια της εγκυμοσύνης..οχι δεν πρόκειται να ακουσω κ ν παρω φαρμακο παρα μονο αν ειναι απ τον γιατρό....ποναει το αυτι η αληθεια ειναι ακόμη κ χτυπάει λιγο στη κατω γναθο αλλα αντέχεται αν τυχον συνεχίσει παιρνω αυριο τη γιατρό!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? Εμεις παμε καλα δόξα το θεο ξεκινησαμε παλι κορτιζονη σε χαμηλη δοση ομως για το οξυγονο κ ηδη δειχνει να πηγαινει καλα απο βαρος ειμαστε 2.220 γρ τωρα κ ελπιζουμε να μην προκυψει κατι αλλο.

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Κορίτσια μου..αυτη τη στιγμη κοιμαται διπλα μου ενα υπεροχο,πανεμορφο πλασματακι...ο γιος μου..και ακομα τσιμπιεμαι να καταλαβω οτι ειναι αληθεια.. Δεν μπορει κανεις να περιγράψει το συναισθημα που βιώνεις οταν ερχεται στον κόσμο το παιδι σου και το βαζουν πανω σου για πρωτη φορα.. Καμία στιγμη της ζωης μου δεν συγκρινεται με αυτο που εζησα και ζω αυτή τη στιγμη..ειναι κατι μαγικο κοριτσια και θα το ζησετε και εσεις σύντομα. 

Με τον τοκετο ολα πηγαν πολυ καλα δεν πονεσα καθολου με την επισκληριδιο.Μονο κατω ποναω τώρα λογω των ραματων. Θα σας γραψω καποια στιγμη λεπτομέρειες για την πρόκληση.  Σας φιλω ολες!!

Να σου ζησει νικολ μου γερος κ τυχερος να ειναι!!

• Μου αρέσει 5

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Κορίτσια μου..αυτη τη στιγμη κοιμαται διπλα μου ενα υπεροχο,πανεμορφο πλασματακι...ο γιος μου..και ακομα τσιμπιεμαι να καταλαβω οτι ειναι αληθεια.. Δεν μπορει κανεις να περιγράψει το συναισθημα που βιώνεις οταν ερχεται στον κόσμο το παιδι σου και το βαζουν πανω σου για πρωτη φορα.. Καμία στιγμη της ζωης μου δεν συγκρινεται με αυτο που εζησα και ζω αυτή τη στιγμη..ειναι κατι μαγικο κοριτσια και θα το ζησετε και εσεις σύντομα. 

Με τον τοκετο ολα πηγαν πολυ καλα δεν πονεσα καθολου με την επισκληριδιο.Μονο κατω ποναω τώρα λογω των ραματων. Θα σας γραψω καποια στιγμη λεπτομέρειες για την πρόκληση.  Σας φιλω ολες!!

Να σας ζησει αγαπη μου!!!γερο καλοτυχο και υγείες να ειναι!!!!να το βλεπετε οπως επιθυμείτε!!!!!!χαρηκα πολυ για σενα ...οταν εχεις χρονο να μας πεις κ λεπτομερειεςς!!!:x

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου!!!Γερός και τυχερός ο μπεμπουλης!!!

2 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου. Θα συμφωνησω με την αγαπημενη @Beboula25 . Οπως και πριν την εγκυμοσυνη ετσι και τωρα μπορει πχ να σε ποναει η μεση, το δοντι, το αυτι, οτιδηποτε. Για καθε ανησυχια σου θα ενημερωνεις τον γιατρο, ειναι ο μονος αρμοδιος. Αλλα εννοειται πως η ωτιτιδα δεν ειναι επικινδυνη. Εγω χαρακτηριστικα θα σου πω οτι επαθα ωτιτιδα στην εγκυμοσυνη και καραμπινατη. Υπεφερα για πολλες μερες, αλλα πηρα αντιβιωση και περασε. Αν και μου εχει αφησει καταλοιπο γιατι 4 μηνες μετα ειναι ακομα πολυ ευαισθητο το συγκεκριμενο αυτι και με το παραμικρο ποναει και πρηζεται. Αυτο στο λεω απλα για να δεις οτι ειναι κατι που οπως το αντιμετωπιζες και πριν ετσι το αντιμετωπιζεις κ στην εγκυμοσυνη. Με το καλο ευχομαι το μπεμπακι σου!

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μπραβο ρε αγαπη!!! Να σας ζησει, να ναι καλοτυχο και καλη ανατροφη!! Ειδες που ολα πηγαν καλα και δεν συγκρινεται με τπτ??? Και παλι να σας ζησει και καλη αναρρωση αγαπη μου! 

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? Εμεις παμε καλα δόξα το θεο ξεκινησαμε παλι κορτιζονη σε χαμηλη δοση ομως για το οξυγονο κ ηδη δειχνει να πηγαινει καλα απο βαρος ειμαστε 2.220 γρ τωρα κ ελπιζουμε να μην προκυψει κατι αλλο.

Αχ και αλλα ομορφα νεα!!! Μπραβο Βασω μου. Πωπω, δηλαδη μεσα στον μηνα μπορει να την παρετε κ σπιτι?? Ή ειναι νωρις ακομα για να σας πουν κατι τετοιο?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου. Θα συμφωνησω με την αγαπημενη @Beboula25 . Οπως και πριν την εγκυμοσυνη ετσι και τωρα μπορει πχ να σε ποναει η μεση, το δοντι, το αυτι, οτιδηποτε. Για καθε ανησυχια σου θα ενημερωνεις τον γιατρο, ειναι ο μονος αρμοδιος. Αλλα εννοειται πως η ωτιτιδα δεν ειναι επικινδυνη. Εγω χαρακτηριστικα θα σου πω οτι επαθα ωτιτιδα στην εγκυμοσυνη και καραμπινατη. Υπεφερα για πολλες μερες, αλλα πηρα αντιβιωση και περασε. Αν και μου εχει αφησει καταλοιπο γιατι 4 μηνες μετα ειναι ακομα πολυ ευαισθητο το συγκεκριμενο αυτι και με το παραμικρο ποναει και πρηζεται. Αυτο στο λεω απλα για να δεις οτι ειναι κατι που οπως το αντιμετωπιζες και πριν ετσι το αντιμετωπιζεις κ στην εγκυμοσυνη. Με το καλο ευχομαι το μπεμπακι σου!

Μπραβο ρε αγαπη!!! Να σας ζησει, να ναι καλοτυχο και καλη ανατροφη!! Ειδες που ολα πηγαν καλα και δεν συγκρινεται με τπτ??? Και παλι να σας ζησει και καλη αναρρωση αγαπη μου! 

Νανουλα μου σε ευχαριστώ πολυ πολυ για την απάντηση..ειλκρινα με κάνετε να νιωθω πολυ καλα βρε κοριτσια..Να σας εχει ο θεος καλα :))

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Ria@90 είπε:

Ναι η υπερπροστασία μ εχει βαρεσει κόκκινο απο τωρα....αλλα ναι ειμαστε άνθρωποι ζωντανοι οργανισμοί οπως λες κ εχεις απολυτο δικιο!!θα το κρατησω σαν σκεψη για μα με βοηθήσει στη συνέχεια της εγκυμοσύνης..οχι δεν πρόκειται να ακουσω κ ν παρω φαρμακο παρα μονο αν ειναι απ τον γιατρό....ποναει το αυτι η αληθεια ειναι ακόμη κ χτυπάει λιγο στη κατω γναθο αλλα αντέχεται αν τυχον συνεχίσει παιρνω αυριο τη γιατρό!!!

Μπράβο κορίτσι μου και μην ανησυχείς όλες μας πιάνει απλά καταπολέμησε το όσο μπορείς. Ντεπόν σε αφήνει φαντάζομαι αν δεις σήμερα ότι πονας πολύ έστω ενα ντεπόν μήπως επαιρνες. Περαστικά να μην είναι τίποτα!!

πρίν από 13 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αγαπη μουυυ να σας ζήσει ο γιος!!! Να τον καμαρώνετε μια ζωή και να είναι πάντα γερος και καλοτυχος!!! Καλή ανάρρωση και σε εσένα!! Ειλικρινά με έβαλες στο πετσί ❤️❤️❤️ 

πρίν από 14 λεπτά , Vasoth. είπε:

Να σου ζησει νικολ μου γερος κ τυχερος να ειναι!!

Μπράβο Βασω μου πολύ ευχάριστα νέα!! Τίποτα άλλο να μην προκύψει μόνο μπροστά να πηγαίνει το κοριτσάκι μας το καλό!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Nicol_ είπε:

Να σας ζήσει!!!γερος κ καλοτυχος να είναι!!!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...