Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Manolia34 είπε:

Καλησπερα. Δεν ξερω αν σου εχουν απαντησει τα κοριτσια. Θα εχεις ετοιμα τα χαρτια και θα τα καταθεσεις την επομενη ακριβως μερα απο την ημερα που βγαίνεις σε αδεια (56 μερες πριν την ΠΗΤ). Δηλ αν βγαίνεις 25/3 θα τα πας 26/3. Οσο πιο συντομα τα πας τοσο πιο γρηγορα θα πληρωθεις. 

Σοκ! Χανεις τη μιση σου ζωη εκείνη την ωρα! 

Για την μετρηση του τραχηλου που λετε, εγω μετα απο αυτο που εζησα συμβουλευω να γινεται τακτικα ελεγχος κολπικα. Ο δικος μου κοντυνε αποτομα μεσα σε λιγες μερες. Δυστυχως στον β επιπεδου δεν μου τον μετρησαν κολπικα, μονο κοιλιακα και ειπαν οτι ειναι ενταξει. Δυο βδομαδςς μετα ο γιατρος μου ειδε πρωτη φορα οτι ειναι κοντος. Εκεινη την περιοδο εψαχνα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο κ 2 μερες μετα πηγα συστημενη σε διευθυντη κλινικης ο οποίος τον ειδε μονο κοιλιακα, μου ειπε οτι ειναι μια χαρα κ μαλιστα μου ειπε να κοψω κ τα utrogestan (ευτυχως δεν τα εκοψα τελειως). Δυο βδομαδες μετα με ειδε τριτος γιατρος ο οποιος βρηκε περαιτερω μειωση του τραχηλου και με εστειλε για dobbler. Μολις 4 μερες μετα ο τραχηλος απο 1.7 εκ ειχε φτασει 7 χιλιοστα. Αν δεν τον ειχαμε ελεγξει κολπικα πιθανον να ειχα γεννησει ηδη στην αρχη της 27ης εβδομαδας. 

Ααα τέλεια σε ευχαριστώ... Θα αρχίσω να μαζεύω τα χαρτιά μου αυτές τις μέρες.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου. 

Τωρα συγγνωμη που θα σας μαυρισω. Πριν λιγο ακουσα για το μωρακι που καηκε, απο κεινην την ωρα με εχουν παρει τα ζουμια. Δεν το χωραει το μυαλο μου. Βλεπω το παιδακι μου και ποναω για εκεινο το παιδακι που τοσο αδικα χαθηκε. Ποσο μπορει να βασανιστηκε και οχι μονο στο τελος. Αλλα απο τη στιγμη που εμελε να γεννηθει. Που ηταν μονο του συνεχεια δεμενο σαν να ειναι καποιο ζωο και επρεπε να μενει στη γωνιά του. Με εχει συγκλονισει ρε κοριτσια, ειλικρινα. 

Αστα.. και εμενα με πήραν τα ζουμιά σήμερα αυτό σκεφτομουν τι περναγε η ψυχούλα. Δεν υπάρχουν λογια ρε αγαπη. Καλο θα ήταν να μην ξανά κάνει παιδί αυτή η γυναίκα. Και επιτελους η κοινωνικοί οργανισμοί να κάνουν κάτι πριν να υπάρχουν θύματα.  

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Εχεις δικιο. Δεν το χωραει νους. 

Ακριβως ετσι. Γυναικες που παλευουν χρονια για ενα παιδακι και αλλες που τα κανουν και τα σκοτωνουν. Αυτε οι ψυχουλες να φευγουν τοσο αδικα...τοσο αδικα.. ουφφ.. τι να πω πια... Και απορω.. κανενας δεν ακουγε το κλαμα του? Που φανταζομαι θα εκλαιγε με τις ωρες αφου ηταν μονο του. Κανενας??? Τιποτα?? Η αποξενωση πλεον εχει κανει τον καθε γειτονα να θεωρει οτι μια παιδικη ψυχη δεν ειναι δικη του δουλεια και δεν τον αφορα? Δηλαδη κανενας δεν βρεθηκε να αναρωτηθει? Ποσο κριμα και ποσο αδικο

Δυστυχως αγαπη μου, τελικα ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο και πιο αδιστακτο κτηνος. Τι να πω. 

Είχαν απευθυνθεί οι γειτονες και στην πρόνοια και κάπου αλλου αλλα δεν έκαναν τίποτα.Δεν μπορούσαν δηλαδή. Δεν υπάρχουμε στην Ελλάδα ειλικρινά.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 28/2/2019 at 9:26 ΜΜ, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσια πριν λίγο γύρισα από το μαιευτήριο..έκανα καρδιοτοκογραφο που έδειξε μερικές καλές συσπασεις και εκείνη την ώρα έπεσαν και λίγο οι παλμοί του μπέμπη..μετά με πήγαν για βιοφυσικο υπέρηχο το ντομπλερ είναι μια χαρά αλλά είπε και ο γιατρός που με εξέτασε πως είναι αρκετά ήσυχο και αύριο να επαναλάβω τον καρδιοτοκογραφο..αύριο τρεις έχω γιατρό οπότε θα το κάνω στο ιατρείο της ..

Τι έγινε κοπέλα μου? Ξανά έκανες καρδιοτοκογραφο?

12 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Αστα.. και εμενα με πήραν τα ζουμιά σήμερα αυτό σκεφτομουν τι περναγε η ψυχούλα. Δεν υπάρχουν λογια ρε αγαπη. Καλο θα ήταν να μην ξανά κάνει παιδί αυτή η γυναίκα. Και επιτελους η κοινωνικοί οργανισμοί να κάνουν κάτι πριν να υπάρχουν θύματα.  

Είχαν απευθυνθεί οι γειτονες και στην πρόνοια και κάπου αλλου αλλα δεν έκαναν τίποτα.Δεν μπορούσαν δηλαδή. Δεν υπάρχουμε στην Ελλάδα ειλικρινά.  

Συμφωνω σε ολα οσα λες. Ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο συμβαν με θυμα παιδι. 

Καλημερα κοριτσια !! Καλο σκ να εχουμε!!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Συμφωνω σε ολα οσα λες. Ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο συμβαν με θυμα παιδι. 

Καλημερα κοριτσια !! Καλο σκ να εχουμε!!! 

Καλημέρα κοριτσάκι καλό σκ!!

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Καλημέρα!! Καλό σκ!!!! Πάλι συννεφιές!!

Καλημέρα με ήλιο!! Καλό σκ!!

@Nicol_ ηρθε η στιγμή κοντευεις!!Με το καλό αύριο να κρατάς αγκαλίτσα τον γιο σας!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου? Ξανά έκανες καρδιοτοκογραφο?

Καλησπέρα κορίτσι Μ..ναι έκανα εχθές ήταν καλύτερος αλλά πρέπει να κοιτάω την κινητικότητα του μικρού..η γιατρός πιστεύει πως μέχρι 20 Μαρτίου θα γεννήσω

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι καλό σκ!!

Καλημέρα με ήλιο!! Καλό σκ!!

@Nicol_ ηρθε η στιγμή κοντευεις!!Με το καλό αύριο να κρατάς αγκαλίτσα τον γιο σας!!! ❤️❤️❤️

Ναι beboula μου στις 12 το βραδυ κάνουμε τη εισαγωγη.. Θα σας πω τα νεα συντομα. Ευχαριστω πολυ!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι Μ..ναι έκανα εχθές ήταν καλύτερος αλλά πρέπει να κοιτάω την κινητικότητα του μικρού..η γιατρός πιστεύει πως μέχρι 20 Μαρτίου θα γεννήσω

Τουλάχιστον είσαι σε μια καλή εβδομάδα πλέον κ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, βέβαια όσο πιο αργά γεννήσεις τόσο το καλύτερο :):)

5 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ποσων εβδομαδων θα εισαι 20 μαρτιου;

Κουραγιο και υπομονη Κωνσταντινα μου!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...