Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ένα καλοβρασμενο αυγό δεν έχει φόβο, εγώ έτρωγα. Μάλιστα καλό είναι δύο ασπράδια την ημέρα βοηθά στην κατακράτηση των υγρών που γίνεται στην εγκυμοσύνη. Τώρα όσον αφορά τα γλυκά θέλουν προσοχή έτσι κι αλλιώς στην εγκυμοσύνη, αυτό που λες δεν το έχω ακούσει, προσωπικά θα το τρώγα το κομματάκι γαλακτομπούρεκο η τσουρεκακι. Έτσι έχω ακούσει κι εγώ για τα δαμάσκηνα και τα απέφευγα όμως ο γιατρός μου με είχε αφήσει να τρώω ελεύθερα αρκεί να προσέχω τα κιλά μου και να τρώω υγιεινά άλλο που εγω δεν το τήρησα. Χεχεχε. Γενικά τα αποξηραμένα φρούτα βοηθούν στο εντερακι και είναι υγιεινά εγώ έτρωγα στα δημητριακά μου. Έννοειται και παίρνει χώρο το μωρούλι σου, γενικά θα έχεις Πονακια στην εγκυμοσύνη μεγαλώνει η μήτρα είναι λογικά, μην κοιτάς για συσπάσεις από τώρα. Συνήθως 20η εβδομάδα το νοιώθουν οι προτοτοκες και η κάθε μία διαφορετικά, θα το το νοιώσεις η σα πεταρισμα η σα μπουρμπουλιθρες η σα το εντερακι σου, κάποιες το νοιώθουν και νωρίτερα όμως. Όσο πιο χαλαρή είσαι τόσο καλύτερα θα βγουν οι μήνες, βέβαια στα λόγια όλοι καλοι είμαστε, εγώ από το άγχος μου δεν ευχαριστήθηκα την εγκυμοσύνη μου και κάποιες φορές ούτε την μητρότητα τώρα λόγω άγχους. Προσπαθω να αλλάξω.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά!Καταλαβαίνεις πως νιώθω.

Νιώθω γουργουρητα στην διάρκεια της ημέρας,να είναι το μικρούλη μου;Τα ξεχωρίζω από τις καουρες και τα έχω στιγμές που δεν πεινάω.Επίσης αισθάνομαι εσωτερικά σαν φουσκιτσες να σκάνε.Να είναι το μωρουλι μου ή από το ανθρακούχο νερό που πίνω για να ηρεμήσω από τις καουρες;

Όσο για τη μητροτητα....Είσαι υπέροχη μανούλα!

πρίν από 1 λεπτό , 4shinediamonds είπε:

Νιώθω γουργουρητα στην διάρκεια της ημέρας,να είναι το μικρούλη μου;Τα ξεχωρίζω από τις καουρες και τα έχω στιγμές που δεν πεινάω.Επίσης αισθάνομαι εσωτερικά σαν φουσκιτσες να σκάνε.Να είναι το μωρουλι μου ή από το ανθρακούχο νερό που πίνω για να ηρεμήσω από τις καουρες;

Όσο για τη μητροτητα....Είσαι υπέροχη μανούλα και μην αμφισβητείς για αυτό!

Τε γουργουρητα θα τα έχεις και στο άσχετο. Εμενα τώρα κανα δυο μερες παίζουν μουσική. Πάντως το ένιωθα από νωρις το μωράκι δλδ στην 14η εβδομάδα ήμουν σίγουρη πως τα φτερουγίσματα σαν να τινάζεται κάτι ήταν το μωρό και ο γιατρος μου έλεγε δεν γίνεται αλλα επιμένω παραγίνεται .Απλά είναι τόσο μικρό που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές οι κινήσεις του στα τοιχώματα. Όσο μεγαλώνει τα καταλαβαίνεις μέχρι που θα φας τα κλωτσομπουνιδια και πλέον δεν θα αναρωτιέσαι χαχα. Οι περισσότερες μου είπαν για αυτές τις φουσκιτσες πως ένιωθαν και πιστεύω πως είναι το μωράκι σου. Προσωπικά ξεκάθαρα δυνατες κινήσεις ένιωσα στην 18η. 

Κοριτσια το καρδιοτοκογραφημα ηταν πολυ καλο!

Ηρεμησα λιγο.

Ειναι αισιοδοξη η γιατρος μου οτι μπορει να παμε και πανω απο τις 34 εβδομαδες...

Για να δουμε.

Την τριτη εχω επαναληπτικο Doppler.

• Μου αρέσει 7

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ηρεμησα λιγο.

Ειναι αισιοδοξη η γιατρος μου οτι μπορει να παμε και πανω απο τις 34 εβδομαδες...

Για να δουμε.

Τέλεια πολύ ευχάριστα νέα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , SiaSai είπε:

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε? Αυριο θα κανω το doppler. Ξερετε αν γινεται και κολπικος υπερηχος για να μετρηθει ο τραχηλος?

Καλημέρα! Νομίζω για να μετρήσεις τον τράχηλο κ να πάρεις αξιόπιστο αποτέλεσμα μετράς μόνο κολπικα. Τουλάχιστον ο δικός μου πάντα κολπικα τον μετρούσε. 

Τελευταια φορα εγινε μετρηση στο β επιπεδου. Εχω προβληματιστει γιατι καποιες φιλες μου εχουν πει οτι απο την αυχενικη και μετα δεν τις εξετασαν ξανα κολπικα και φοβαμαι λιγο. Να σημειωσω οτι τις εξετασεις αυτες τις κανω στο μαιευτηριο και οχι στο γιατρο μου.

1 hour ago, SiaSai είπε:

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε? Αυριο θα κανω το doppler. Ξερετε αν γινεται και κολπικος υπερηχος για να μετρηθει ο τραχηλος?

Καλησπερα!!! Εμενα δεν μου τον μετρησε με το πρωτο Doppler... τον μετρησε τωρα στην 36 εβδομαδα!!

πρίν από 56 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τε γουργουρητα θα τα έχεις και στο άσχετο. Εμενα τώρα κανα δυο μερες παίζουν μουσική. Πάντως το ένιωθα από νωρις το μωράκι δλδ στην 14η εβδομάδα ήμουν σίγουρη πως τα φτερουγίσματα σαν να τινάζεται κάτι ήταν το μωρό και ο γιατρος μου έλεγε δεν γίνεται αλλα επιμένω παραγίνεται .Απλά είναι τόσο μικρό που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές οι κινήσεις του στα τοιχώματα. Όσο μεγαλώνει τα καταλαβαίνεις μέχρι που θα φας τα κλωτσομπουνιδια και πλέον δεν θα αναρωτιέσαι χαχα. Οι περισσότερες μου είπαν για αυτές τις φουσκιτσες πως ένιωθαν και πιστεύω πως είναι το μωράκι σου. Προσωπικά ξεκάθαρα δυνατες κινήσεις ένιωσα στην 18η. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να είσαι καλά!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , SiaSai είπε:

Τελευταια φορα εγινε μετρηση στο β επιπεδου. Εχω προβληματιστει γιατι καποιες φιλες μου εχουν πει οτι απο την αυχενικη και μετα δεν τις εξετασαν ξανα κολπικα και φοβαμαι λιγο. Να σημειωσω οτι τις εξετασεις αυτες τις κανω στο μαιευτηριο και οχι στο γιατρο μου.

Καλησπερα και με το καλό το μωρό σου. Εμενα δεν με έχει εξετάσει κολπικά αλλα  φυσικά πάντα το ελέγχει υπερηχογραφικα. Έχω ακούσει πάντως ότι πριν τις 16 εβδομαδες δεν κάνουν κολπικη μέτρηση. Πιστεύω πως αν είναι καλος ο γιατρος στον υπέρηχο το βλέπει ξεκάθαρα απλώς ναι κολπικά είναι απόλυτα ακριβής. Ασχέτως που τις κανεις ο γιατρος σου τι λέει έχει σημασια. Δηλαδή αν εκεινος δεν το έχει προτείνει ακόμη τότε γιατί να ανησυχείς. Σίγουρα βλέπει τους υπερήχους και έχει άποψη. Αν ομως αγχώνεσαι ρώτησε τον να σου εξηγήσει ώστε να είσαι ησυχη. 

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα και με το καλό το μωρό σου. Εμενα δεν με έχει εξετάσει κολπικά αλλα  φυσικά πάντα το ελέγχει υπερηχογραφικα. Έχω ακούσει πάντως ότι πριν τις 16 εβδομαδες δεν κάνουν κολπικη μέτρηση. Πιστεύω πως αν είναι καλος ο γιατρος στον υπέρηχο το βλέπει ξεκάθαρα απλώς ναι κολπικά είναι απόλυτα ακριβής. Ασχέτως που τις κανεις ο γιατρος σου τι λέει έχει σημασια. Δηλαδή αν εκεινος δεν το έχει προτείνει ακόμη τότε γιατί να ανησυχείς. Σίγουρα βλέπει τους υπερήχους και έχει άποψη. Αν ομως αγχώνεσαι ρώτησε τον να σου εξηγήσει ώστε να είσαι ησυχη. 

Ο λογος που προβληματιζομαι ειναι επειδη και πριν το β επιπεδου τον ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να γινει κολπικη εξεταση. Ο γιατρος ομως που εκανε το β επιπεδου επεμενε και με πιεσε, μπορω να πω ,λεγοντας μου οτι θα γραψει οτι ο τραχηλος μετρηθηκε κατα προσεγγιση λογω δικης μου αρνησης και να μην τους ζητησω το λογο αν τυχον γεννησω προωρα.... 

1 ώρα πρίν, 4shinediamonds είπε:

Όσο για τη μητροτητα....Είσαι υπέροχη μανούλα!

Ευχαριστώ κορίτσι μου προσεύχομαι να μου δίνει φώτιση.

Ναι ίσως κ να είναι. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Sol_10 είπε:

Καλησπερα!!! Εμενα δεν μου τον μετρησε με το πρωτο Doppler... τον μετρησε τωρα στην 36 εβδομαδα!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Αρα να υποθεσω πρωτη φορα τωρα τον μετρησε ετσι?

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Ηρεμησα λιγο.

Για να δουμε.

Ωωω τι όμορφα νέα!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...