Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Alex1989 είπε:

Όχι οι παλμοι ειναι χαμηλοι.  Η πίεση μου είναι φυσιολογική. Και αν σε κάποιες  περιπτώσεις πέφτει,  δεν με ανησυχεί, διότι ξέρω ότι είναι Αι φυσιολογικο να συμβαίνει. Απλά τρόμαξα τώρα με τη λιποθυμια και ανησυχησα με το γεγονός  ότι δεν συνηθίζεται οι χαμηλοι παλμοι  στην εγκυμοσύνη 

Καμπυλη εχεις κανει προσφατα? Μηπως δεν ειναι απο πιεση κ ειναι καμμια υπογλυκαιμια?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

12 η ωρα εχω καρδιοτοκογραφο!

Κοριτσια απο χθες νιωθω κατι ψιλοπονακια στο εντερο καπως.

Ειχε καμια κατι παρομοιο;

Ειναι αυτα συσπασεις;

Επισης χθες πηγα τουαλετα με ευκολοα ενώ γενικα ειμαι αρκετα δυσκοιλια...

Δε ξερω ανησυχω ..λετε να ειναο σημαδι τοκετου;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

12 η ωρα εχω καρδιοτοκογραφο!

Κοριτσια απο χθες νιωθω κατι ψιλοπονακια στο εντερο καπως.

Ειχε καμια κατι παρομοιο;

Ειναι αυτα συσπασεις;

Επισης χθες πηγα τουαλετα με ευκολοα ενώ γενικα ειμαι αρκετα δυσκοιλια...

Δε ξερω ανησυχω ..λετε να ειναο σημαδι τοκετου;

Μηπως εφαγες πιο πολλα λαχανικα απο οτι συνηθως κ αυξησες λιγο την κινητικοτητα του εντερου σου?

Καλημερα κοριτσακια μου καλο μηνα!καλη ανοιξη να χουμε!!αντε να πλησιαζει ο Ιουλιος!

Νικολ μου με το καλο κοριτσι μου!!περιμενουμε νεα!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα!

Οι καουρες και οι αναγουλες στα ίδια επίπεδα.Ήθελα να ρωτήσω αυτό που λένε προσοχή για τα αυγά ,ισχύει πχ και στα γλυκά των ζαχαροπλαστείων;Μου έχει έρθει τεράστια λαχτάρα για λιιιιγο γαλακτομπουρεκο,κέικ ή τσουρεκακι.....Επίσης αν ξέρετε,αποξηραμένα φρούτα κάνει;Σύκα κλπ;Δαμάσκηνα νομίζω προκαλούν συσπάσεις;

Εχτές ένιωσα στους συνδέσμους χαμηλά κάτι μεταξύ πόνου περιόδου,τραβήγματα και θέλω να πάω τουαλέτα,κρατησαν κάνα 10'.Ο γιατρός μου είπε παίρνει χώρο το μωρουλι και ανοίγει η μήτρα.Απλά δεν έχω καθόλου αίσθηση των συσπάσεων ας πούμε,πως είναι και τι πρέπει να προσέχω....Μπαίνω 17η εβδομάδα.Πότε συνήθως πρωτοκαταλαβαινουμε το μωρουλι και τι αίσθηση έχει;

Σας ζαλισα σορρυ,πρωτομανα.....Καλο μήνα ,κάθε καλό!

πρίν από 16 λεπτά , 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Οι καουρες και οι αναγουλες στα ίδια επίπεδα.Ήθελα να ρωτήσω αυτό που λένε προσοχή για τα αυγά ,ισχύει πχ και στα γλυκά των ζαχαροπλαστείων;Μου έχει έρθει τεράστια λαχτάρα για λιιιιγο γαλακτομπουρεκο,κέικ ή τσουρεκακι.....Επίσης αν ξέρετε,αποξηραμένα φρούτα κάνει;Σύκα κλπ;Δαμάσκηνα νομίζω προκαλούν συσπάσεις;

Εχτές ένιωσα στους συνδέσμους χαμηλά κάτι μεταξύ πόνου περιόδου,τραβήγματα και θέλω να πάω τουαλέτα,κρατησαν κάνα 10'.Ο γιατρός μου είπε παίρνει χώρο το μωρουλι και ανοίγει η μήτρα.Απλά δεν έχω καθόλου αίσθηση των συσπάσεων ας πούμε,πως είναι και τι πρέπει να προσέχω....Μπαίνω 17η εβδομάδα.Πότε συνήθως πρωτοκαταλαβαινουμε το μωρουλι και τι αίσθηση έχει;

Σας ζαλισα σορρυ,πρωτομανα.....Καλο μήνα ,κάθε καλό!

Ένα καλοβρασμενο αυγό δεν έχει φόβο, εγώ έτρωγα. Μάλιστα καλό είναι δύο ασπράδια την ημέρα βοηθά στην κατακράτηση των υγρών που γίνεται στην εγκυμοσύνη. Τώρα όσον αφορά τα γλυκά θέλουν προσοχή έτσι κι αλλιώς στην εγκυμοσύνη, αυτό που λες δεν το έχω ακούσει, προσωπικά θα το τρώγα το κομματάκι γαλακτομπούρεκο η τσουρεκακι. Έτσι έχω ακούσει κι εγώ για τα δαμάσκηνα και τα απέφευγα όμως ο γιατρός μου με είχε αφήσει να τρώω ελεύθερα αρκεί να προσέχω τα κιλά μου και να τρώω υγιεινά άλλο που εγω δεν το τήρησα. Χεχεχε. Γενικά τα αποξηραμένα φρούτα βοηθούν στο εντερακι και είναι υγιεινά εγώ έτρωγα στα δημητριακά μου. Έννοειται και παίρνει χώρο το μωρούλι σου, γενικά θα έχεις Πονακια στην εγκυμοσύνη μεγαλώνει η μήτρα είναι λογικά, μην κοιτάς για συσπάσεις από τώρα. Συνήθως 20η εβδομάδα το νοιώθουν οι προτοτοκες και η κάθε μία διαφορετικά, θα το το νοιώσεις η σα πεταρισμα η σα μπουρμπουλιθρες η σα το εντερακι σου, κάποιες το νοιώθουν και νωρίτερα όμως. Όσο πιο χαλαρή είσαι τόσο καλύτερα θα βγουν οι μήνες, βέβαια στα λόγια όλοι καλοι είμαστε, εγώ από το άγχος μου δεν ευχαριστήθηκα την εγκυμοσύνη μου και κάποιες φορές ούτε την μητρότητα τώρα λόγω άγχους. Προσπαθω να αλλάξω.

nlmNp2.png

1 hour ago, Kpp83 είπε:

Καλημέρα! Παρασκευή επιτέλους! 

@Nicol_ μας περιμένουμε νέα σου!

Καλημερα κοριτσια μου!!!  Still pregnant εγω χαχαχα!

Το πηρα αποφαση παιδια Κυριακη θα ερθει ο μπεμπης με την προκληση,δεν βλεπω να βγαινει αλλιως :-P

Πως ειστε οι υπολοιπες?

@fairy-mary μου ετυχε κ μενα μεσα στον 9ο μηνα 2 με 3 φορες να γινει το ιδιο με σενα.Φαντσου πηγα 2 και 3 φορες σε μια  μερα στην τουαλετα!Και σκεφτηκα και εγω μηπως ηταν σημαδι τοκετου αλλα τιποτα

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

16 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι..γιατι αντι να με βαλει για προκληση το πρωι οπως κανουν στις περισσοτερες περιπτωσεις με εβαλε μαυρα μεσανυχτα? Αναρωτιομουν γιατι  παω μεσα τη μαυρη νυχτα κ οχι το πρωι. Εχει να κανει με τα φαρμακα που σου βαζουν και τη διαρκεια να δρασουν?Ξερει καμια?

Το ιδιο μου ειχε πει και μενα. Τελικα μπηκα με συσπασεις 9 το βραδυ αλλα η εισαγωγη και οτι ηταν να γινει εγινε μετα τις 12. Μου ειπε οτι το κανει για να εχω περιθώριο να γεννησω μεσα στην επομενη μερα και να αρχισουν να μετρανε οι διανυκτερευσεις (να μην χρεωθω παρα πανω). 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!  Still pregnant εγω χαχαχα!

Το πηρα αποφαση παιδια Κυριακη θα ερθει ο μπεμπης με την προκληση,δεν βλεπω να βγαινει αλλιως :-P

Πως ειστε οι υπολοιπες?

@fairy-mary μου ετυχε κ μενα μεσα στον 9ο μηνα 2 με 3 φορες να γινει το ιδιο με σενα.Φαντσου πηγα 2 και 3 φορες σε μια  μερα στην τουαλετα!Και σκεφτηκα και εγω μηπως ηταν σημαδι τοκετου αλλα τιποτα

Μακαρι...ξερεις τωρα εχω αγχωθει και ολα μου φαινονται περιεργα...

Δε ξερω!

aKX8p2.png

9 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καμπυλη εχεις κανει προσφατα? Μηπως δεν ειναι απο πιεση κ ειναι καμμια υπογλυκαιμια?

Όχι πρόσφατα δεν έχω κάνει.  Στο  6ο που έκανα ήταν φυσιολογικη.  Οι χαμηλοι παλμοι  με προβληματιζουν και ήθελα να δω αν έχει κ κάποια άλλη κοπέλα... 

• Μου αρέσει 1

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...