Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!Ναι θα κανω σιγουρα επισκληριδιο..δεν ξερω αν ειναι γιαυτο παντως,ισως..αλλα θεωρω και πρωι να πηγαινα παλι ειχαμε χρονο μεχρι το βραδυ.Οι περισσοτερες κοπελες πρωι μπαινουν απο οτι διαβαζω

Με το καλο!!!!!!επιτελους ηρθε η ωρα να γινεις και εσυ μανουλα.Ο τράχηλος σου σε τι κατασταση ειναι?αν δεν εχει μαλακωσει ισως θελει για να εχετε χρονο μπροστα σας.λογικα θα σου βαλουν υποθετα κολπικα για να ξεκινησει η διαδικασια σιγα σιγα.Εγω ειχα μπει 6μιση το πρωι παντως και γεννησα 4 τκ μεσημερι.η κολλητη μου ειχε μπει απο τις 1 το βραδυ και γεμνησε 3 το μεσημερι.Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Με εναν πονο σου ευχομαι και οπως μου παν καξ μενα να χεις μια γεννα οπως η κοτα που κανει το αυγό γτ δινεξ μια σπρωξια και τσουπ βγαίνει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Μέτα από έξι ώρες δρα το ανώτερο ίσως γι'αυτό. Εμένα μου το έβαλε 11 κ με έπιασαν 19:00

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Με το καλο!!!!!!επιτελους ηρθε η ωρα να γινεις και εσυ μανουλα.Ο τράχηλος σου σε τι κατασταση ειναι?αν δεν εχει μαλακωσει ισως θελει για να εχετε χρονο μπροστα σας.λογικα θα σου βαλουν υποθετα κολπικα για να ξεκινησει η διαδικασια σιγα σιγα.Εγω ειχα μπει 6μιση το πρωι παντως και γεννησα 4 τκ μεσημερι.η κολλητη μου ειχε μπει απο τις 1 το βραδυ και γεμνησε 3 το μεσημερι.Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Με εναν πονο σου ευχομαι και οπως μου παν καξ μενα να χεις μια γεννα οπως η κοτα που κανει το αυγό γτ δινεξ μια σπρωξια και τσουπ βγαίνει. 

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!Ναι μαλλον για να υπαρχει χρονος να μαλακωσει ο τραχηλος γινεται αυτο. Πλησιαζει η ωρα και με επιασαν τα αγχη μου,αλλα θα προσπαθησω να χαλαρωσω τωρα και μονο θετικες σκεψεις..λιγο εμεινε κοριτσια δεν το πιστευω! 

Σας ευχαριστωωωωω <3

• Μου αρέσει 3

DanXp2.png

Κοριτσια πριν λίγο γύρισα από το μαιευτήριο..έκανα καρδιοτοκογραφο που έδειξε μερικές καλές συσπασεις και εκείνη την ώρα έπεσαν και λίγο οι παλμοί του μπέμπη..μετά με πήγαν για βιοφυσικο υπέρηχο το ντομπλερ είναι μια χαρά αλλά είπε και ο γιατρός που με εξέτασε πως είναι αρκετά ήσυχο και αύριο να επαναλάβω τον καρδιοτοκογραφο..αύριο τρεις έχω γιατρό οπότε θα το κάνω στο ιατρείο της ..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ria@90 είπε:

Γενικά ειμαι λιγο υπερβολική φοβιτσιαρα γτ ειμαι σε εναν χωρο με παρα πολυ κοσμο καθε μερα...απλα σκεφτόμουν μην ειναι η αρχη ανεμοβλογιας γτ κ αυτη αναρωτήθηκε για αυτα τα σπυριά....εκνευρίζομαι πολυ με τον κοσμο οταν ξερουν οτι εισαι εγκυος κ σε πλησιάζουν ειτε ειναι άρρωστοι  γνκ χωρις να τους πολυ ενδιαφέρει...

Συμφωνω απολυτα!εγω οταν ανακοινωσα στην οικογενεια οτι αγκαλιες φιλια δεν απο δω κ περα!με κατηγορουσε η πεθερα μου οτι ειμαι υπερβολικη!ολη την ωρα αρρωστοι ολοι εντομεταξυ!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , happysmile είπε:

Συμφωνω απολυτα!εγω οταν ανακοινωσα στην οικογενεια οτι αγκαλιες φιλια δεν απο δω κ περα!με κατηγορουσε η πεθερα μου οτι ειμαι υπερβολικη!ολη την ωρα αρρωστοι ολοι εντομεταξυ!

Δεν υπάρχει τιποτα πιο σπαστικό ειλικρινά..ναι δυστυχως ειναι η εποχη π ολοι ειναι κρυωμένοι βηχουν φταρνίζονται φυσανε μύτες..ενα δράμα

.....αντε να φυγω με αδεια μητρότητας να κατσω λιγο σπιτακι μου να ηρεμήσω.

Γτ ειμαι να σκάσω τοσο καιρο με όλους τπυς αρρώστους γυρω μου..

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι..γιατι αντι να με βαλει για προκληση το πρωι οπως κανουν στις περισσοτερες περιπτωσεις με εβαλε μαυρα μεσανυχτα? Αναρωτιομουν γιατι  παω μεσα τη μαυρη νυχτα κ οχι το πρωι. Εχει να κανει με τα φαρμακα που σου βαζουν και τη διαρκεια να δρασουν?Ξερει καμια?

Γειά σου κορίτσι με το καλο!!! Εμεναν μου σπασαν τα νερα το βραδυ στια 11 αλλα δεν ειχα πονους και μου εβαλαν μια χαρα ηταν την νυχτα εριξα κατι υπνους και κατα τις 5 και με επισαν 7 και 10 γεννησα ολα καλα θα πανε μην ανχονεσε. Μπορει να το κανει ο γιατρός τετοια ωρα γιατι δεν εχει κοσμο ολη τα βαζουνε πρωι καλυτερα για εσενα να σε προσεξουν και πιο πολυ παντως εγω δεν καταλαβα πως περασαν οι ωρες νομιζω αν ηταν Μέρα δεν θα περναγαν τοσο γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Kpp83 είπε:

@Nicol_ πόσο συγκινητικό!!! Με το καλό και με ένα πόνο. 

Μπας και ο γιατρός πιστεύει στα ζώδια και έχει υπολογίσει που θα είναι πιο τυχερό;;;8)

χαχα λες να προωθεί το σωστο ωροσκοπο?? :mrgreen:

πρίν από 17 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Γειά σου κορίτσι με το καλο!!! Εμεναν μου σπασαν τα νερα το βραδυ στια 11 αλλα δεν ειχα πονους και μου εβαλαν μια χαρα ηταν την νυχτα εριξα κατι υπνους και κατα τις 5 και με επισαν 7 και 10 γεννησα ολα καλα θα πανε μην ανχονεσε. Μπορει να το κανει ο γιατρός τετοια ωρα γιατι δεν εχει κοσμο ολη τα βαζουνε πρωι καλυτερα για εσενα να σε προσεξουν και πιο πολυ παντως εγω δεν καταλαβα πως περασαν οι ωρες νομιζω αν ηταν Μέρα δεν θα περναγαν τοσο γρήγορα. 

Ευχαριστω πολυ Alex μου εχετε καθησυχασει αρκετα μπορω να πω :wub:

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

Κορίτσια καλησπέρα.  Να κάνω μια ερώτηση;  έχετε κάνει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης καρδιολογικο έλεγχο-καρδιογραφημα;  με προβληματιζει κάτι κ ήθελα την γνώμη σας;  αν ναι,  ποσους παλμους έχετε συνήθως; 

ydztp2.png
To get the code: 

14 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοπελα μ με το καλο το νινακι σου....δυστηχως το θειικο μαγνησιο δεν κανει τπτ ουτε σε εμενα εκανε ποτε....γιατι δεν ζητας να σου δωσουν adalat? Ειναι καλυτερο αρκει να το σηκωσει ο οργανισμος σου εμενα δυστηχως μ εφερνε καουρες δυσπνοια ζαλαδα τρεμουλο κ λιγη ταχυκαρδια κ ετσι τους ειπα κ μ το εκοψαν ειναι ενα χαπι κοκκινο κανει δουλεια η αληθεια ειναι..εγω δυστηχως δν μπορεσα να το παρω! Σιγουρα φυσικα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα την αποψη μ λεω γιατι ξερω οτι στο 95% κανει δουλεια εχω παρει απο ολα για τις συσπασεις οσο ημουν στο νοσοκομειο κ ξερω! Και παλι με το καλο!

Φάρμακα μόνο ενδοφλέβια μπορώ να πάρω λογο χολής δεν πίνω τίποτα χάπι. Σκέψου για αιματοκρίτης μου έβαλαν αίμα. Μου είπαν μόνο θεϊκό μαγνήσιο και έχω και 3 voltaren ενέσεις με μέτρο αυτές γιατί έχουν παρενέργειες. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσια πριν λίγο γύρισα από το μαιευτήριο..έκανα καρδιοτοκογραφο που έδειξε μερικές καλές συσπασεις και εκείνη την ώρα έπεσαν και λίγο οι παλμοί του μπέμπη..μετά με πήγαν για βιοφυσικο υπέρηχο το ντομπλερ είναι μια χαρά αλλά είπε και ο γιατρός που με εξέτασε πως είναι αρκετά ήσυχο και αύριο να επαναλάβω τον καρδιοτοκογραφο..αύριο τρεις έχω γιατρό οπότε θα το κάνω στο ιατρείο της ..

Τι ειναι ο βιοφυσικος υπερηχος;

Αυριο θελουν να δουν παλι τους παλμους;

Κανε υπομονη!

Ολα καλα θα ειναι!

1 ώρα πρίν, Alex1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.  Να κάνω μια ερώτηση;  έχετε κάνει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης καρδιολογικο έλεγχο-καρδιογραφημα;  με προβληματιζει κάτι κ ήθελα την γνώμη σας;  αν ναι,  ποσους παλμους έχετε συνήθως; 

•  

Καλησπερα!

Εγω εχω κανει προληπτικα!

Να ξερεις οτι οι παλμοι στην εγκυμοσυνη ειναι παντα μεγαλυτεροι γιατι ο οργανισμος ζοριζεται περισσοτερο...

Οποτε αν ειχες παραπανω μην αγχωνεσαι!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

1 ώρα πρίν, Alex1989 είπε:

•  

αν εχεις ταχυκαρδιες κ σε ανησυχουν δηλαδη ειναι πολυ συχνες κ εντονες εννοειτε οτι πας σε καρδιολογο κ κανεις ελενχο δεν απαγορευετε ισα ισα επιβαλετε. κανεις κ πριν την γεννα καρδιογραφημα

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

Τι ειναι ο βιοφυσικος υπερηχος;

Αυριο θελουν να δουν παλι τους παλμους;

Κανε υπομονη!

Ολα καλα θα ειναι!

Καλησπερα!

Εγω εχω κανει προληπτικα!

Να ξερεις οτι οι παλμοι στην εγκυμοσυνη ειναι παντα μεγαλυτεροι γιατι ο οργανισμος ζοριζεται περισσοτερο...

Οποτε αν ειχες παραπανω μην αγχωνεσαι!

το βιοφυσικο προφιλ doppler  σου κανουν επαναληπτικο κ τα συγκρινουν με τον ραδιοτακογραφο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

αν εχεις ταχυκαρδιες κ σε ανησυχουν δηλαδη ειναι πολυ συχνες κ εντονες εννοειτε οτι πας σε καρδιολογο κ κανεις ελενχο δεν απαγορευετε ισα ισα επιβαλετε. κανεις κ πριν την γεννα καρδιογραφημα

@fairy-mary

@linaa

Ευχαριστω  για την απάντηση.  Αλλά μου συμβαίνει το αντίθετο.  Στον προγραμματισμενο καρδιολογικο έλεγχο σήμερα ο γιατρός διαπίστωσε πως έχω σχετικά χαμηλού παλμους για κατάσταση  Εγκυμονουσας,  είχα 62.  Και αυτό μου είπε ότι είναι ασυνήθιστο..   και ότι το σύνηθες ειναι αυτό που μου είπατε,  δηλαδή να είναι λίγο αυξημενοι.  Και φάνηκε να τον προβληματιζει  αρκετά αυτό. Σας έχει τύχει να το ξανά ακούσετε αυτό;  βέβαιαα μετά μου ξανακάνει ένα καρδιογραφημα  ακόμα που οι παλμοι ήταν παρομοιοι και έναν υπέρηχο  καρδιάς.  Ο οποίος πάρα ταύτα μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικος,  παρά μόνο ένα λειτουργικό φύσημα που είχα προ εγκυμοσύνης και το γνώριζα και είναι ακινδυνο. Με προβλημάτισε αυτό που μου είπε,  παρόλο πως μετα με καθυσυχασε ότι δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας για τον τοκετό. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα ιστορικό ορθοστατικης υπότασης με λιποθυμια επεισόδια που έχω από παλιά,  και μια λιποθυμια που μου συνέβη προχθές ενώ ήμουν μόνη μου στο σπίτι...  Με έχουν αγχωθει αρκετά... 

ydztp2.png
To get the code: 

πρίν από 6 λεπτά , Alex1989 είπε:

@fairy-mary

@linaa

Ευχαριστω  για την απάντηση.  Αλλά μου συμβαίνει το αντίθετο.  Στον προγραμματισμενο καρδιολογικο έλεγχο σήμερα ο γιατρός διαπίστωσε πως έχω σχετικά χαμηλού παλμους για κατάσταση  Εγκυμονουσας,  είχα 62.  Και αυτό μου είπε ότι είναι ασυνήθιστο..   και ότι το σύνηθες ειναι αυτό που μου είπατε,  δηλαδή να είναι λίγο αυξημενοι.  Και φάνηκε να τον προβληματιζει  αρκετά αυτό. Σας έχει τύχει να το ξανά ακούσετε αυτό;  βέβαιαα μετά μου ξανακάνει ένα καρδιογραφημα  ακόμα που οι παλμοι ήταν παρομοιοι και έναν υπέρηχο  καρδιάς.  Ο οποίος πάρα ταύτα μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικος,  παρά μόνο ένα λειτουργικό φύσημα που είχα προ εγκυμοσύνης και το γνώριζα και είναι ακινδυνο. Με προβλημάτισε αυτό που μου είπε,  παρόλο πως μετα με καθυσυχασε ότι δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας για τον τοκετό. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα ιστορικό ορθοστατικης υπότασης με λιποθυμια επεισόδια που έχω από παλιά,  και μια λιποθυμια που μου συνέβη προχθές ενώ ήμουν μόνη μου στο σπίτι...  Με έχουν αγχωθει αρκετά... 

Εχω ακουσει για εγκυες οι οποιες ειχαν χαμηλη πιεση στην εγκυμοσύνη, φανταζομαι αυτο σχετιζεται και με τους παλμους...

Εσυ παρακολουθεις την πιεση σου;

Βασικα εφοσον σου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει θεμα δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις.

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα επαναλαμβανα το καρδιογραφημα μετα απο καποιες μερες, ετσι προληπτικα και συγκριτικα.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εχω ακουσει για εγκυες οι οποιες ειχαν χαμηλη πιεση στην εγκυμοσύνη, φανταζομαι αυτο σχετιζεται και με τους παλμους...

Εσυ παρακολουθεις την πιεση σου;

Βασικα εφοσον σου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει θεμα δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις.

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα επαναλαμβανα το καρδιογραφημα μετα απο καποιες μερες, ετσι προληπτικα και συγκριτικα.

Όχι οι παλμοι ειναι χαμηλοι.  Η πίεση μου είναι φυσιολογική. Και αν σε κάποιες  περιπτώσεις πέφτει,  δεν με ανησυχεί, διότι ξέρω ότι είναι Αι φυσιολογικο να συμβαίνει. Απλά τρόμαξα τώρα με τη λιποθυμια και ανησυχησα με το γεγονός  ότι δεν συνηθίζεται οι χαμηλοι παλμοι  στην εγκυμοσύνη 

ydztp2.png
To get the code: 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...