Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια...δεν εχω αντισώματα ανεμοβλογιας κ σημερα με πλησιασε μια κοπελα στη δουλειά η οποια σε μια φαση άνοιξε το χέρι της και έδειξε στη συνάδελφο κατι σπυριά.

Κ η συναδελφος για πλακα απομακρύνθηκε λέγοντας τι ειναι αυτο μην με κολλησεις....τωρα αρχισα να ανησυχώ μηπως ειναι ανεμοβλογια ρε κορίτσια κ μην με κόλλησε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αγαπη θα σου πω τελειως υποθετικα οτι ισως το κανει για να εχετε ξεμπερδεψει μεχρι το πρωι αντε βαρια μεσημερι. Αν σε βαλει πρωι μπορει να φατε ολοκληρη τη μερα. Για πρακτικο λογο δηλαδη, που ισως αφορα και τον ιδιον. Τελειως υποθετικα το λεω ετσι. 

Ναι το σκεφτηκα και αυτο..αλλα η μαια μου ειπε οτι θα μας παει μεχρι το μεσημερι.Πως μπορει να το ξερει αυτο αφου καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα? Γενικα δεν ηθελα να παω μεσα στα μαυρα μεσανυχτα και να περασουμε και το ξενυχτι και τον τοκετο..πιστευω ειναι μεγαλυτερη η εξαντληση.Αγχωνομαι και για την προκληση..γενικα αγχωνομαι

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ria@90 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια...δεν εχω αντισώματα ανεμοβλογιας κ σημερα με πλησιασε μια κοπελα στη δουλειά η οποια σε μια φαση άνοιξε το χέρι της και έδειξε στη συνάδελφο κατι σπυριά.

Κ η συναδελφος για πλακα απομακρύνθηκε λέγοντας τι ειναι αυτο μην με κολλησεις....τωρα αρχισα να ανησυχώ μηπως ειναι ανεμοβλογια ρε κορίτσια κ μην με κόλλησε...

Η ανεμοβλογια ειδικα σε μεγαλυτερη απο παιδικη ηλικια εμφανιζεται απο οσο ξερω γτ γιατρος δεν ειμαι με πολυ υψηλο πυρετό και σπυρια σε ολο το σωμα επομενως δεν νομιζω να ταν σε θεση να δειχνει ετσι απλα τα σπυρακια της.

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναι το σκεφτηκα και αυτο..αλλα η μαια μου ειπε οτι θα μας παει μεχρι το μεσημερι.Πως μπορει να το ξερει αυτο αφου καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα? Γενικα δεν ηθελα να παω μεσα στα μαυρα μεσανυχτα και να περασουμε και το ξενυχτι και τον τοκετο..πιστευω ειναι μεγαλυτερη η εξαντληση.Αγχωνομαι και για την προκληση..γενικα αγχωνομαι

Λογικα σε παει βραδυ για να δωσει περισσοτερο χρονο...να το παει πιο σταδιακα..

Μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα αυτο.

Επισκληριδιο θα κανεις;

Με το καλο κοπελα μου!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

3 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@Smile89 Ναι. Δεν την αμφισβητώ προφανώς αλλά σε τι οφελεί να σου πει ότι θα ήταν καλύτερα με θηλασμό δεν κατάλαβα!

@Manolia34 3;;;;!!!!! WoW

Ναι ρε απλά μου είπε πώς αντιμετωπίζεται με θηλασμό γιατί ένα παιδί που θηλάζει πίνει μικρότερα κ συχνότερα γεύματα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Λογικα σε παει βραδυ για να δωσει περισσοτερο χρονο...να το παει πιο σταδιακα..

Μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα αυτο.

Επισκληριδιο θα κανεις;

Με το καλο κοπελα μου!

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!Ναι θα κανω σιγουρα επισκληριδιο..δεν ξερω αν ειναι γιαυτο παντως,ισως..αλλα θεωρω και πρωι να πηγαινα παλι ειχαμε χρονο μεχρι το βραδυ.Οι περισσοτερες κοπελες πρωι μπαινουν απο οτι διαβαζω

DanXp2.png

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κοριτσαρες θα τσικνισει καμία σήμερα ή μόνο εμείς θα γουρουνιασουμε;; Μόνο η @Kpp83 είδα θα μασαμπουκώσει Χαχαχ! Φάε καλό μου σαν άνθρωπος όχι σαν γουρουνάκι αφού δεν θες αλλα μην στερείσαι.. Μπράβο στο μπεμπε μεγαλώνει! Και εσυ μια χαρά θα τα πας θα δεις. 

Εγω και η κοιλιτσα μου θα τσικνίσουμε σήμερα οπως προστάζει τότε έθιμο :mrgreen: και θα πιω κ ένα κρασάκι αμεεε ^_^

Εγωωωωω

πρίν από 14 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μήπως απλά σε κάνει εισαγωγή απλά κ νωρίς το πρωί να σου βάλει πόνους. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εγωωωωω

Μήπως απλά σε κάνει εισαγωγή απλά κ νωρίς το πρωί να σου βάλει πόνους. 

Το βραδυ θα μου βαλουν το υποθετο ειπαν να δρασει και αργοτερα νομιζω τον ορο

DanXp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πανω κατω οταν προκειται για προκληαη μπορουν να υπολογισουν ποσο θα παρει. Εμενα φαντασου που με εβαλε πρωι εισαγωγη, το απογευμα ειχε κλεισμενα ραντεβου στο ιατρειο του και δεν τα ειχε ακυρωσει. Απλα αξιολογουσαν ποσο προχωρουσε η διαστολη και απλα τα μετεφεραν λιγο πιο αργα τα ραντεβου. Και οταν τους ρωτουσα πως το κοβουν, ποσο θα μας παρει, μου χε πει μεχρι το απογευμα θα χουμε γεννησει. 6 το πρωι ειχα κανει εισαγωγη και 17:15 γεννησα

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αλλα μπορει και να θελει απλα να εχει μπολικο χρονο σε περιπτωση που προχωραει αργα. Μην αγχωνεσαι. Ενταξει, σιγουρα ενα καρδιοχτυπι θα το εχεις, αλλα γενικα μην σε καταβαλλει το αγχος. Ολες μας γεννησαμε μια χαρα ετσι δεν ειναι?? Οποτε και συ θα τα πας περιφημα! Και θα λεμε παρεα για τα ξενυχτια μας μετα. Να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη. Μια χαρα θα πανε ολα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πανω κατω οταν προκειται για προκληαη μπορουν να υπολογισουν ποσο θα παρει. Εμενα φαντασου που με εβαλε πρωι εισαγωγη, το απογευμα ειχε κλεισμενα ραντεβου στο ιατρειο του και δεν τα ειχε ακυρωσει. Απλα αξιολογουσαν ποσο προχωρουσε η διαστολη και απλα τα μετεφεραν λιγο πιο αργα τα ραντεβου. Και οταν τους ρωτουσα πως το κοβουν, ποσο θα μας παρει, μου χε πει μεχρι το απογευμα θα χουμε γεννησει. 6 το πρωι ειχα κανει εισαγωγη και 17:15 γεννησα

Ελπιζω αυτο να μη σημαινει οτι εμενα θα μου παρει παραπανω :-P

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!Ναι θα κανω σιγουρα επισκληριδιο..δεν ξερω αν ειναι γιαυτο παντως,ισως..αλλα θεωρω και πρωι να πηγαινα παλι ειχαμε χρονο μεχρι το βραδυ.Οι περισσοτερες κοπελες πρωι μπαινουν απο οτι διαβαζω

Εγω παντως σε καποια σεμιναρια που ειχα παρακολουθησει μας ειχαν πει καλυτερα βραδυ για το λογο που σου ειπα...

Να βαλει μικροτερη δοση ωκιτοκινης και να ειναι πιο ομαλος ο τοκετος...

Μην αγχωνεσαι ξερει ο γιατρος σου!

Ολα τελεια θα πανε!

• Μου αρέσει 3

aKX8p2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Ελπιζω αυτο να μη σημαινει οτι εμενα θα μου παρει παραπανω :-P

Θα μας βαλεις τα γυαλια και θα το ξεπεταξεις σε χρονο dt χαχα. Απολαυσε τις τελευταιες μοναχικες μερες σας με τον αντρουλη σου γιατι μετα θα βαρατε σκοπιες. Πηγαιντε τις βολτες σας αυτες τις μερες, καντε και λιγο γουτσου γουτσου και γεμισε μπαταριες!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 28 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγω παντως σε καποια σεμιναρια που ειχα παρακολουθησει μας ειχαν πει καλυτερα βραδυ για το λογο που σου ειπα...

Να βαλει μικροτερη δοση ωκιτοκινης και να ειναι πιο ομαλος ο τοκετος...

Μην αγχωνεσαι ξερει ο γιατρος σου!

Ολα τελεια θα πανε!

Μακαρι να ειναι γιαυτο Fairy μου,αν ειναι γιαυτο παω πασο.. Σε ευχαριστω πολυ!

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Θα μας βαλεις τα γυαλια και θα το ξεπεταξεις σε χρονο dt χαχα. Απολαυσε τις τελευταιες μοναχικες μερες σας με τον αντρουλη σου γιατι μετα θα βαρατε σκοπιες. Πηγαιντε τις βολτες σας αυτες τις μερες, καντε και λιγο γουτσου γουτσου και γεμισε μπαταριες!

χαχα εχεις δικιο αγαπη..ετσι θα κανω.Απλα υπαρχουν στιγμες που σκεφτομαι τον τοκετο και με πιανει φοβος.Ειμαι και αρκετες ωρες μονη και τα σεναρια στο μυαλο πανε και ερχονται. :mrgreen: 

Σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε :wub:

DanXp2.png

πρίν από 48 λεπτά , happysmile είπε:

Η ανεμοβλογια ειδικα σε μεγαλυτερη απο παιδικη ηλικια εμφανιζεται απο οσο ξερω γτ γιατρος δεν ειμαι με πολυ υψηλο πυρετό και σπυρια σε ολο το σωμα επομενως δεν νομιζω να ταν σε θεση να δειχνει ετσι απλα τα σπυρακια 

Γενικά ειμαι λιγο υπερβολική φοβιτσιαρα γτ ειμαι σε εναν χωρο με παρα πολυ κοσμο καθε μερα...απλα σκεφτόμουν μην ειναι η αρχη ανεμοβλογιας γτ κ αυτη αναρωτήθηκε για αυτα τα σπυριά....εκνευρίζομαι πολυ με τον κοσμο οταν ξερουν οτι εισαι εγκυος κ σε πλησιάζουν ειτε ειναι άρρωστοι  γνκ χωρις να τους πολυ ενδιαφέρει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μέτα από έξι ώρες δρα το ανώτερο ίσως γι'αυτό. Εμένα μου το έβαλε 11 κ με έπιασαν 19:00

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...