Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Τον νιώθω τον μπέμπη αλλά είναι ήσυχο πάλι..εχθές το βράδυ υπέφερα για λίγο γτ είχα κάτι σουβλιες στην κοιλιά και συσπασεις αλλά μετά ηρέμησα και κοιμήθηκα...εσύ πως είσαι;

Εγώ 9 κιλά έχω πάρει ξεκίνησα 40 την εγκυμοσύνη και τώρα είμαι 49

Εγω καλα ειμαι, 

Προσπαθω να συνηθισω στην ιδεα γενικα και περιμενω αυριο τον καρδιοτοκογραφο να δω ...

Και εσυ αυριο δε θα πας στο γιατρο;

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγω καλα ειμαι, 

Προσπαθω να συνηθισω στην ιδεα γενικα και περιμενω αυριο τον καρδιοτοκογραφο να δω ...

Και εσυ αυριο δε θα πας στο γιατρο;

Με βλέπω να πηγαίνω στο μαιευτήριο σε λίγο..μίλησα με την γιατρό κ δεν είναι ευχαριστημένη από τις κινήσεις του μπέμπη που της ειπα..Μ είπε να φάω γλυκό και να μετρήσω 10 κινήσεις στο 2ωρο..εμένα μια έχει κάνει μέχρι στιγμής με το ζόρι και έχω φάει το γλυκό 40 λεπτά περίπου..επίσης με πιάνουν πάλι κάτι σουβλιες όπως όταν είμαστε άρρωστες και θέλουμε τουαλέτα..(κατάλαβες γιατι) 

Ουφφφ αγχώθηκα τωρα

πρίν από 18 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Με βλέπω να πηγαίνω στο μαιευτήριο σε λίγο..μίλησα με την γιατρό κ δεν είναι ευχαριστημένη από τις κινήσεις του μπέμπη που της ειπα..Μ είπε να φάω γλυκό και να μετρήσω 10 κινήσεις στο 2ωρο..εμένα μια έχει κάνει μέχρι στιγμής με το ζόρι και έχω φάει το γλυκό 40 λεπτά περίπου..επίσης με πιάνουν πάλι κάτι σουβλιες όπως όταν είμαστε άρρωστες και θέλουμε τουαλέτα..(κατάλαβες γιατι) 

Ουφφφ αγχώθηκα τωρα

Πηγαινε καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, εκει θα σε παρακολουθουν συνεχως.

Αυτοι οι πονοι που νιωθεις ειναι απο τις συσπασεις;

Ειναι εντονες;

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Πηγαινε καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, εκει θα σε παρακολουθουν συνεχως.

Αυτοι οι πονοι που νιωθεις ειναι απο τις συσπασεις;

Ειναι εντονες;

Εχθές που το συζηταγα.με την γιατρό μου είπε πως είναι συσπασεις όμως ο πόνος π.εχω είναι διαφορετικός..ναι είναι έντονος και αρκετά επωδυνως αλλά κρατάει λίγα δευτερόλεπτα..αλλά δεν κατάλαβαινω αν είναι σύσπαση ή απλά σφαχτες..και νιώθω σαν να θέλω να πάω τουαλέτα συνέχεια μαζί με ελαφρύ πόνο περιόδου

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Εχθές που το συζηταγα.με την γιατρό μου είπε πως είναι συσπασεις όμως ο πόνος π.εχω είναι διαφορετικός..ναι είναι έντονος και αρκετά επωδυνως αλλά κρατάει λίγα δευτερόλεπτα..αλλά δεν κατάλαβαινω αν είναι σύσπαση ή απλά σφαχτες..και νιώθω σαν να θέλω να πάω τουαλέτα συνέχεια μαζί με ελαφρύ πόνο περιόδου

ειναι συσπασεις μην εχεις αμφιβολιες. οι πονοι περιοδου κ τα στιγμιαια πονακια ειναι ο ορισμος των συσπασεων. σε πιο μηνα εισαι?

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ειναι συσπασεις μην εχεις αμφιβολιες. οι πονοι περιοδου κ τα στιγμιαια πονακια ειναι ο ορισμος των συσπασεων. σε πιο μηνα εισαι?

Διανύω την 33..8,5 μηνών δλδ

πρίν από 4 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Το θεμα ειναι ποσο συντονισμενες ειναι γιατι το να εχεις καποιες μεσα ατη μερα διασπαρτες ειναι φυσιολογικο στον 8ο...

Πηγαινε καλυτερα στο μαιευτηριο για να εισαι σιγουρη.

aKX8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

οπως ειπε κ η @fairy-mary αν ειναι μια δυο φορες την μερα πχ τυχαια ειναι φυσιολογικο . αν πχ τα νιωθεις καθε δυο.ωρες πρεπει να πας να σε δουν. 

6 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Να σας ρωτησω ζει καμμια σας με το θαυμα των αιμορροειδων κ αν ναι τι κανετε γιαυτο?

Μολις γεννησα απο το σφίξιμο να βγει ο μπεμπης απέκτησα. Ούτε να κατσψ δεν μπορουσα και ηθελε η νοσοκομα να μου βαλει παυσιπονο σε υποθετο.εννοειται δεν αφησα να μπεο τπτ εκει μεσα.κρεμουλα μου χε δώσει ο γιατρος.με παγωνε στο σημειο και μούδιασμα. Αν θες να πας τουαλέτα 2 λεπτα πριν βαζε λιγξ κρεμα να σε μουδιασει να μη πονας τοσο πολυ.αν εχεις και μαξιλαρι θηλασμου ή σωσιβιο κατσε στη μεση να ειναι ο πωπος στο κενο για να μην ακουμπαει κατω.

πρίν από 15 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κρατας χρονο καθε ποτε το νιωθεις?ειχα απο τοβ 4ο συσπασεις.Διασπαρτες μες στη μερα ας εχουμε αρκετες.ανα τακτα χρονικα διαστηματα δεν θελουμε

πρίν από 11 λεπτά , fairy-mary είπε:

Το θεμα ειναι ποσο συντονισμενες ειναι γιατι το να εχεις καποιες μεσα ατη μερα διασπαρτες ειναι φυσιολογικο στον 8ο...

Πηγαινε καλυτερα στο μαιευτηριο για να εισαι σιγουρη.

Κορίτσια ευχαριστω για τις απαντήσεις σας..επειδή έχω και εγώ από νωρίς πρόωρες συσπασεις μετράω κάθε φορά που θα με πιάσουν..απλά αυτό που δεν μπορώ να ξεχωρίσω είναι οι σουβλιες που νιώθω..από την ώρα που έφαγα το.γλυκο μέσα σε μια ώρα μου έκανε μόνο ένα χτύπημα και έστειλα τώρα στην γιατρό να μου πει τι θα κάνουμε..δεν την αγχωνει τόσο η σύσπαση όσο ότι δεν ακούω κανονικά τον μικρό..εχθές Μ είπε πως ίσως δυσφορεί και στρεσαρεται και πρέπει να το δούμε..

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ναι, εν τω μεταξύ την ακούμπησα κι έκανε πάλι σα να πνίγεται. Την σήκωσα αμέσως αλλά δεν έβγαλε τίποτα. 

Εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις που λένε. Χαχαα 

Μπερδεύτηκα βρε. Με τι θυμώνεις με την παιδίατρο!?

Κ εμενα πιο μικρουλα εκανε σαν να πνιγεται την ωρα π ετρωγε αλλα ηταν απο την λαιμαργια της να φαει!!! Κ μερικες φορες οταν την ξαπλωνω μετα το φαγητο βγαζει αραια κ που μια γουλιτσα ετσι τρεχει απο πλαγια αλλα γοπ δεν εχουμε ειναι φυσιολογικο ειδικα αν τρωει παραπανω απο λαιμαργια σαν την δικια μ το περισιο το βγαζει χαχα!!!

πρίν από 14 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια ευχαριστω για τις απαντήσεις σας..επειδή έχω και εγώ από νωρίς πρόωρες συσπασεις μετράω κάθε φορά που θα με πιάσουν..απλά αυτό που δεν μπορώ να ξεχωρίσω είναι οι σουβλιες που νιώθω..από την ώρα που έφαγα το.γλυκο μέσα σε μια ώρα μου έκανε μόνο ένα χτύπημα και έστειλα τώρα στην γιατρό να μου πει τι θα κάνουμε..δεν την αγχωνει τόσο η σύσπαση όσο ότι δεν ακούω κανονικά τον μικρό..εχθές Μ είπε πως ίσως δυσφορεί και στρεσαρεται και πρέπει να το δούμε..

Ολα να πανε καλα ευχομαι....ξερει η γιατρος αν τον δει κ στρεσαρεται καλυτερα να βγει ειναι πιο ευνοικες οι συνθηκες εξω απο την κοιλιτσα σου αν ειναι ετσι τα πραγματα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

ε μην περιμενεις αν δεν.ακους καλα το παιδι βρε κοριτσι μου να σε παρει η γιατρος πας μαιευτηριο κ μπαινεις ραδιοτακογραφο κ ειδοποιεις την γιατρο εμενα ετσι μου ειχε πει σε περιπτωση που δεν το ακουω

1 hour ago, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσι μου φεύγεις για μαιευτήριο τώρα κ ενημερώνεις από εκεί τη γιατρό. Παθουσα εγώ, δε θέλω να σε τρομάξω αλλά πήγαινε στο μαιευτήριο.

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι..γιατι αντι να με βαλει για προκληση το πρωι οπως κανουν στις περισσοτερες περιπτωσεις με εβαλε μαυρα μεσανυχτα? Αναρωτιομουν γιατι  παω μεσα τη μαυρη νυχτα κ οχι το πρωι. Εχει να κανει με τα φαρμακα που σου βαζουν και τη διαρκεια να δρασουν?Ξερει καμια?

• Μπερδεμένη/-ος 1

DanXp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι..γιατι αντι να με βαλει για προκληση το πρωι οπως κανουν στις περισσοτερες περιπτωσεις με εβαλε μαυρα μεσανυχτα? Αναρωτιομουν γιατι  παω μεσα τη μαυρη νυχτα κ οχι το πρωι. Εχει να κανει με τα φαρμακα που σου βαζουν και τη διαρκεια να δρασουν?Ξερει καμια?

Αγαπη θα σου πω τελειως υποθετικα οτι ισως το κανει για να εχετε ξεμπερδεψει μεχρι το πρωι αντε βαρια μεσημερι. Αν σε βαλει πρωι μπορει να φατε ολοκληρη τη μερα. Για πρακτικο λογο δηλαδη, που ισως αφορα και τον ιδιον. Τελειως υποθετικα το λεω ετσι. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...